Rondreizen Marokko

Vakantie Rondreizen Marokko, Marrakech, Centraal Marokko, Marokko

  • Ontdek Marokko!
  • Prachtige rondreis
  • Onvergetelijke ervaring
Marokko; het meest exotische land van Noord-Afrika kunt u het best leren kennen door een prachtige rondreis. De rondreizen door Marokko zijn enorm populair door de unieke ervaring die het met zich mee brengt. Bent u opzoek naar een indrukwekkende vakantie, dan zijn de rondreizen door Marokko echt iets voor u.
Lees meer over Rondreizen Marokko

Marokko - Centraal Marokko - Marrakech - Rondreizen Marokko

7,6Gem cijfer, 136 beoordelingen

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Marokko; het meest exotische land van Noord-Afrika kunt u het best leren kennen door een prachtige rondreis. De rondreizen door Marokko zijn enorm populair door de unieke ervaring die het met zich mee brengt. Bent u opzoek naar een indrukwekkende vakantie, dan zijn de rondreizen door Marokko echt iets voor u.

Totale score

7,6 Goed

Gebaseerd op:
136 beoordelingen

Heerlen, Nederland

Ik vond het strand in Rondreizen Marokko erg mooi. In de omgeving is veel te bezichtigen. Wij zijn ook een dagje naar de markt geweest.

Zwolle, Nederland

Prima bestemming,jammer dat het programma werd gewijzigd, daardoor de vrije dag op vrijdag vervallen. De vrije dag nu op maandag gepland zodat er excursies verkocht werden. Overigens de aangeboden excursie naar de bergen wens perfect. Op vrijdag van Fez naar Marrakech is een verloren dag, mogelijk kan de reis worden ingekort door gebruik te maken van de snel zodat een ieder de middag vrij in kan vullen

Helmond, Nederland

Marokko is een fascinerend land, waar heden en verleden volledig door elkaar lopen. De reis geeft daar een goed beeld van. De hotels liggen midden in de moderne stadswijken, en de excursies gaan naar de oude binnensteden. Het is een drukke reis met flink wat bus-uren, maar waardoor we in de ene week ook wel heel veel hebben gezien en meegemaakt. De reis inclusief het excursiepakket geeft ontzettend veel waar voor het geld. Leuke excursies en in ons geval een gids die in goed Nederlands ontzettend veel over het land en de recente ontwikkelingen vertelde. De excursie naar Ourzazate is erg lang, maar geeft wel een extra indruk, omdat die meer naar de woestijn-wereld gaat.

Zaandam, Nederland

Het land Marokko is ontzettend mooi en veelzijdig. Onze gids Said was geweldig, de excursies in het pakket van 99 euro heel goed. Het hotel in Marrakech was mooi en goed. Het hotel in Casablanca was slecht. Het hotel in Fes was redelijk. Ik vraag mij af of de twee laatste hotels Sofia en Prince de Paris daadwerkelijk 4 sterren waren. Het eten was op zich goed alleen wel erg ééntonig. Na 4 dagen tajine met kip twee maal per dag heb je wel trek in iets anders. De excursie naar de Marokkaanse avond was een aanfluiting. Slecht en te weinig eten, ongeïnteresseerd personeel dat wel een fooi verwachtte/ eiste en een show die geen show was. Schrappen die avond! De locatie was wel geweldig!

Den Helder, Nederland

Het reizen in de Sahara en door het Atlasgebergte waren voor ons de hoogtepunten van deze "Gouden Duinen" reis. De excursie in Marrakech leid je in een andere wereld. Al met al was het een schitterende en goed verzorgde reis.

Poortugaal, Nederland

De Gouden Duinen reis begon teleurstellend door het verplaatsen van de oorspronkelijke ochtend vlucht naar een avond vlucht wat ons de eerste dag afnam waardoor wij niet konden beginnen met een marokkaanse hammam op de eerste dag en de teleurstellende organisatie op de luchthaven en in het hotel. Tevens stelde dit wederom teleur aan het einde van de vakantie toen de vlucht wederom verplaatst was van een avond naar een middag vlucht, ik vind dit een rare gang van zaken. Dit is voor mij de reden dat ik niet nog een keer met correndon op vakantie zal gaan. Ik ben wel erg te spreken over de gouden duinen rondreis, dit was een zeer goede prijs kwaliteits verhouding en ik heb erg genoten van deze reis, echter als ik de plus en min punten tegen elkaar opweeg zou ik dit niet nog een keer met corendon doen. Ik geef deze bestemming een voldoende, maar het is geen knaller, hier en daar kunnen wel wat verbeteringen gedaan worden in de organisatie en informatie verschaffing omtrent de rondreis.

Naar boven