Israël/ Rode Zee/ Eilat
Bingo Eilat
Logies en ontbijt - Hotel
  • 04:40
  • 00:40
  • feb , 20°C
Bingo Eilat
Bingo Eilat
Bingo Eilat
Bingo Eilat
Bingo Eilat
  • Verblijf op basis van Logies en Ontbijt
  • 3-sterren accommodatie
  • Dé manier om voordelig op vakantie te gaan
  • Meer lezen

Bingo Eilat

Wilt u voordelig op vakantie naar Eilat, heeft u geen specifieke voorkeur voor een hotel? Wij bieden u Bingo Eilat 3* Logies & Ontbijt aan, u kiest voor de hotelcategorie en de bijbehorende verzorging en u hoort ter plaatse in welke accommodatie u zult verblijven. Wij kopen uw hotel kort voor uw aankomst in waardoor wij u een supervoordelige vakantie kunnen garanderen in de door uw gekozen sterren classificatie. Naast de accommodatie waar u zult verblijven is dus ook de prijs een aangename verrassing! Bingo Eilat is zeer aantrekkelijk geprijsd, meestal zelfs voordeliger dan lastminutes!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo 3* Logies & Ontbijt hotel en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde hotel verblijft als uw buurman, maar u honderden euro’s voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Eilat Logies & Ontbijt

Wilt u voordelig naar Eilat? Boek dan Bingo Eilat! De zonovergoten populaire badplaats Eilat is in de loop der jaren uitgegroeid tot het ultieme vakantieoord aan de Rode Zee. De badplaats ligt in het uiterst zuidelijke puntje van Israël. Ten noorden van de stad treft u de Negev woestijn, terwijl de zuidkant begrensd wordt door de Golf van Aqaba. Eilat wordt vooral in de winter door veel buitenlandse vakantiegangers als strandbestemming aangedaan. Het is dan ook een heerlijke bestemming met een warm en aangenaam klimaat, prachtige zandstranden, een keur aan watersportmogelijkheden én een schitterende onderwaterwereld.

Ligging: Bingo Eilat Logies & Ontbijt

De Bingo accommodaties liggen verspreid in Eilat. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan (bijna altijd) op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Eilat Logies & Ontbijt

De verzorging is op basis van Logies & Ontbijt volgens de formule van de betreffende accommodatie.

Let op:

Op veel bestemmingen kennen hotels/appartementen geen echte sterrenkwalificatie. Wij geven onze bingo hotels/appartementen standaard 3 sterren maar het kan zijn, dat u verblijft in een hotel/appartement die als 2 of 2,5* gekwalificeerd staat. Het bepalen van sterren is vaak afhankelijk van de faciliteiten. Veel hotel/appartementencomplexen hebben vaak niet meer faciliteiten dan een zwembad, receptie en een bar/restaurant. Uiteraard voldoen ook deze hotels/appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar aller tevredenheid hun vakantie hier kunnen vieren.

Vluchtinformatie Israël

Er wordt 1x per week gevlogen naar Eilat Ovda Airport. U kunt op dit moment alleen vanaf Amsterdam naar deze bestemming vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar Eilat Ovda Airport bedraagt ca 4.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Eilat Ovda Airport naar:

Eilat: ca. 40 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info