Uitgaan op Curaçao

Trek je dansschoenen aan en maak je klaar om helemaal uit je dak te gaan. Want Curaçao is dé ideale bestemming om te stappen! Elke avond is er wat te doen en bijna alles is in de buitenlucht. Hoe leuk?! Check onze top 5 beach clubs en ontdek welke plek het beste bij jou past!

Uitgaan op Curaçao is een onvergetelijke belevenis. Dit eiland heeft een uniek uitgaansleven, want in tegenstelling tot veel steden is er op Curaçao geen vaste uitgaansplek. Het uitgaansleven is verspreid over het eiland en de plek met het leukste feestje verschilt per dag.

#1 Zanzibar

Eén van de bekende beach clubs op Curaçao is Zanzibar. Elke zaterdagmiddag van 17:00 tot 18:00 is er een happy hour dat gevolgd wordt door livemuziek. Na zonsondergang is het pas echt party time! Elk weekend gaan honderden vakantiegangers los bij Zanzibar.

Zanzibar
Bron: www.janthielbeach.com

#2 Mambo Beach

Grote feesten zijn te vinden bij Mambo Beach. Elke zaterdag en zondag is er een dj aanwezig waarbij tot in de vroege uurtjes gefeest wordt. Ook organiseert Mambo Beach regelmatig optredens van bekende artiesten zoals Marco Borsato, Jan Smit en Nick & Simon en verschillende dj’s.

Mambo Beach
Bron: www.sannyzoektgeluk.nl

#3 Wet & Wild Beach Club

Wet & Wild, de naam zegt het al, kent levendige strandfeestjes en is één van de meest bezochte hotspots op het gebied van uitgaan. Goed muziek, gezellige sfeer.. Slippertjes aan en dansen maar! De muziek is zeer divers bij Wet & Wild en er hangt altijd een echte Caribische sfeer. Voor een leuke mix van jong en oud zit je goed bij deze beach club.

Wet & Wild Beach Club
Bron: www.gayaway.nl

#4 Cabana Beach Club

Cabana is een zeer geliefde beach club onder zowel toeristen als lokale mensen. De sfeer is altijd gezellig en de bediening is erg goed. Regelmatig zijn er evenementen met livemuziek tot in de late avond. De bekendste avond van Cabana is de woensdagavond. Op deze avond komen mensen bij elkaar om het midden van de week te vieren. Hierdoor is de beach club ‘the place to be’ op woensdagavonden.

Cabana Beach Club
Bron: www.ditiscuracao.nl

#5 Kokomo Beach

Kokomo Beach heeft een casual uitstraling en een gemoedelijke sfeer. De bar ligt op een verhoogd gedeelte en geeft een mooi uitzicht over het strand en de zee. Dansen en partyen doe je met voeten in het zand onder de stralende sterretjes in de nacht. Kokomo staat ook wel bekend om de full moon feesten, het best bezochte maandelijkse evenement op Curaçao.

Kokomo Beach
Bron: www.pasabon.com

Ga je op vakantie naar Curaçao en wil je helemaal losgaan? Dan weet je bij welke beach clubs je terecht kan! Elke avond is er wel wat te doen. Volg goed de programma’s van elke beach club zodat je weet waar je moet zijn. Zo maak je alle populaire feesten mee!

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie