Griekenland/ Rhodos/ Ixia
Oceanis Park Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • jun , 29°C
  • Nabij het strand en centrum van Ixia
  • Buffetrestaurant met showcooking
  • Volledig gerenoveerd in winter 2017/2018
  • Verblijf op basis van All Inclusive
  • Meer lezen
8.7
Aanrader196 beoordelingen

Oceanis Park Hotel

Op en top vakantie vieren doe je in het gezellige 4-sterrenhotel Oceanis Park op Rhodos. Het hotel is ideaal gelegen nabij het centrum en het strand van Ixia. Een uitstekende uitvalsbasis om de ontelbare schoonheden van het eiland te voet, per scooter of per auto te ontdekken. Prachtige bezienswaardigheden als het oude Olympisch Stadion en het centrum van Rhodos-Stad vind je al op circa 5 km afstand.

Oceanis Park Hotel heeft een nieuw management en is in de winter van 2017/2018 geheel gerenoveerd. Daarnaast biedt het voldoende faciliteiten voor jong en oud. Wat dacht je van meerdere zwembaden met zonneterras, 6 dagen per week animatie, showcooking en gezellige thema-avonden? De helderblauwe zee, het koele briesje en de idyllische zonsondergang zorgen voor een onvergetelijke zonvakantie!

Ligging: Oceanis Park Hotel in Ixia

Oceanis Park Hotel ligt op ca. 250m van het kiezelstrand en op 1 km van het gezellige centrum van Ixia. Op nog geen 5,5 km van centrum van Rhodos-Stad. Een bushalte is in de directe omgeving. De eerste winkels, tavernes, restaurants en bars vind je al op 50m. Vanuit Oceanis Park Hotel ontdek je mooie bezienswaardigheden zoals de vlindervallei, het oude Olympisch Stadion en het aquarium.

Faciliteiten: Oceanis Park Hotel

Oceanis Park Hotel is in de winter van 2017/2018 geheel gerenoveerd. Het hotel bestaat uit 3 gebouwen met in totaal 237 kamers. Er is één gebouw met 5 verdiepingen en twee met 1 verdieping. Je vindt er een 24-uursreceptie met lobby en televisie. In 1 gebouw is geen lift aanwezig. In de gehele accommodatie kun je gratis gebruikmaken van wifi.
In het Park Restaurant geniet je van heerlijke internationale maaltijden in buffetvorm. Daarnaast is er showcooking en zijn er thema-avonden. Voor een drankje of snack ga je naar de lobby bar, pool bar of Pergola snackbar.
In de prachtige tuin rondom het hotel liggen 2 zwembaden met 2 kinderbaden omringd door een zonneterras met gratis ligbedden en parasols.
Verder biedt Oceanis Park Hotel je een internethoek, kapsalon, minimarket, wasservice en doktersservice (alle tegen betaling). Je kunt gratis gebruikmaken van de privé parkeergelegenheid (op basis van beschikbaarheid). Voor de jongste gasten is er een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamer (2-3 personen) in Oceanis Park Hotel is netjes ingericht en voorzien van airconditioning, een satelliettelevisie, telefoon, koelkastje, kluisje (tegen betaling), koffie-/theefaciliteiten, wifi (tegen betaling) en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag verblijf je in een standaardkamer met zeezicht (2-3 personen).

Voor gezinnen is er een familiekamer (ook wel family open plan kamer, min. 2 volw. en max. 2 volw. + 2 kind.). De familiekamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar is ruimer.

Sport & Ontspanning:

Haal de sporter in je naar boven tijdens je vakantie in Oceanis Park Hotel en doe gratis mee aan aerobics, aquagym, beachvolleybal, darts of tafeltennis. Ook kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Tegen betaling kun je biljarten of gamen in de gameroom. Op het strand worden diverse watersporten tegen betaling aangeboden. Ontspannen doe je tijdens een massage of schoonheidsbehandeling (beide tegen betaling). Er is 6 keer per week animatie met onder andere shows en een Griekse avond met livemuziek.

Verzorging Zomer 2019: Oceanis Park Hotel

Je verblijft in Oceanis Park Hotel op basis van All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.15), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30) in buffetvorm. Diverse snacks (10.30-11.30, 15.00-16.00 en 21.30-22.30), ijs (10.30-12.00 en 14.30-17.00) en koffie/thee en koekjes (10.00-11.00 en 16.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes en alle drankjes na 23.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kindvriendelijk
  • Family
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Oceanis Park Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
196 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 8.1
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.8
  • Eten 8.6
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 7.9
  • Wifi kwaliteit 8.4
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Bavel
9.3
Over Ixia:

Het is een fantastisch hotel waar service in een hoog vaandel staat! Niets is teveel om het hun gasten naar de zin te maken! Prijs/kwaliteit in prima verhouding.

Over Oceanis Park Hotel:

Zie boven! In een woord geweldig. Niets is teveel moeite. Mensen die hierynegatief over zijn eten thuis denk ik iedere dag in een twee sterren restaurant en wonen in een kasteel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Bilzen, Belgie
10.0
Over Ixia:

Rhodos is een zéér mooi eiland om op rond te vertoeven. Wijzelf hadden voor 3 dagen nog een scooter gehuurd om zelf het eiland te verkennen. Vele mooie plaatsen bezocht en op mooie wegen gereden. Rhodos Oude Stad is zeker de moeite om te bezichtigen.

Over Oceanis Park Hotel:

Hotel Oceanis Park is gewoonweg voortreffelijk te noemen. Supervriendelijk personeel, zeer mooie en propere kamers die dagelijks netjes werden gepoetst. Superlekker eten in het restaurant met dagelijks een enorme keuze aan allemaal lekkere gerechten. Wij raden zeker iedereen aan hier hun verblijf te boeken. Wij hebben hier een topweek mogen ervaren en hebben er dus totaal geen spijt van dat we dit hotel hadden gekozen !

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Ijsselstein, Nederland
9.4
Over Ixia:

Geen zandstrand maar wel een heerlijk windje en aangename temperatuur! Oostkust is 5 graden warmer maar dat hoeft niet altijd. Ligt wel aan een drukke weg maar daarentegen ben je ook zo in Rhodos stad( 2,50 euro met de bus of 10 euro met taxi.

Over Oceanis Park Hotel:

Prachtige kamer in het gerestaureerde gedeelte! Kluis en WiFi zijn wel inbegrepen! Schoonmakers hebben wel 3 keer de schuifpui naar balkon open laten staan wat wij niet prettig vonden.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 8
Zaandam, Nederland
8.0
Over Ixia:

Wel veel leegstand van winkeltjes en restaurants door de crisis

Over Oceanis Park Hotel:

Het hotel was super mede omdat het pas was gerenoveerd. animatie van het hotel kan beter, was een beetje geïmproviseerd.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Dordrecht, Nederland
10.0
Over Ixia:

ixia niet bijzonder. Veel leegstand Rhodos stad geweldig!!

Over Oceanis Park Hotel:

Mooi fris hotel. Heerlijk eten. Lief personeel. Goede service. Zeker voor herhaling vatbaar!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Zeewolde, Nederland
9.4
Over Ixia:

Strand/zee is super mooi. Maar je kunt vanuit het hotel lastig bij het strand komen. Geen idee of je daar bedjes kan huren. Gelukkig houden wij niet zo van het strand. 2km verder kun je geloof ik wel het strand op. Maar daar hadden wij geen interesse in.

Over Oceanis Park Hotel:

Mooi net hotel. Aan het zwembad geen handdoeken bedjes bezet houden gedoe, dat gaf mij zoveel ontspanning, alleen daarom zou ik nog een x gaan. Mooie kamers vriendelijk personeel. Eten elke dag iets anders (thema's) en standaard patat, pizza, salade. Ontbijt giga uitgebreid. Toen wij er waren fijne toeristen geen gegraai bij het buffet. We hebben qua eten niet gemerkt dat er iets op was, daardoor kon je gewoon rustig aan doen en ontspannen. Wi-Fi , kluisje gratis. Weinig kinderen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Kampen, Nederland
8.0
Over Ixia:

Hotel ligt aan drukke weg midden in dorp. Kiezelstrand aan overkant. Netjes en schoon hotel. Heerlijk zwembad Aan de andere kant van eiland mooi zandstrand met leuke strandtentjes. Tsampika beach.

Over Oceanis Park Hotel:

Mooi, keurig hotel met vriendelijke behulpzame mensen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Ede, Nederland
9.7
Over Ixia:

Ixia is een leuk klein dorp, met de nodige voorzieningen, als je op het strand wil liggen moet je wel naar een stukje waar bedjes worden verhuurd, want op de stenen zitten is niet te doen, maar goed daar kwamen wij ook niet voor. Wij waren met 4 volwassenen en voor € 10,00 zatenb we binnen 10 mnuten midden in Rodos stad, dat is geweldig, zowel de haven als het oude gedeelte zijn meerdere bezoeken waard. De aangeboden bottochten naar Lindos, zijn gewoon waardeloos, dat was op Kos veel mooier.

Over Oceanis Park Hotel:

Wat een fantastisch resort, het eten , de kamers, alle personeel, 3 zwembadeb en overal ligbedjes, die niet bezet worden gehouden, in 1 woord geweldig. Iedere dag een verrassing wat er nu weer voor lekkers aan eten stond, prima biertje van de tap, en overal vriendelijke gezichten. Dit is echt een herhaling waard !!!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Strijen, Nederland
9.0
Over Ixia:

Was mooi gelegen leuke tentjes waar je s avonds iets kan drinken

Over Oceanis Park Hotel:

De heen vlucht was een drama er was geen beenruimte de wc lucht was niet te harden.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Achterveld, Nederland
8.2
Over Ixia:

Strand ixia veel kiezels, Tsambika beach aanrader.

Over Oceanis Park Hotel:

Hotel erg mooi, voor ons te massaal. Zwembad hutje mutje. Eten is goed.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Griekenland - Rhodos - Ixia

Oceanis Park Hotel

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info