Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • sep , 29°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.5
Aanrader174 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuk animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de badhanddoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliettelevisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beachvolleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 19.00-21.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Verzorging Zomer 2019: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
174 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.2
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.0
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 9.1
  • Wifi kwaliteit 7.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Susteren, Nederland
8.8
Over Ialyssos:

Voor herhaling vatbaar en geweldige locatie om tot rust te komen

Over D'Andrea Mare:

Prachtig hotel en goede verzorging, service en animatie. Enige minpuntje is vleigtuigen die laag over de locatie vliegen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten -
  • Kamers -
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Swalmen, Nederland
9.7
Over Ialyssos:

Leuk eiland. Rhodos stad ligt op zo'n 10km van het hotel. Ideaal is de huur van een scooter of auto. Mooie bestemming voor elk wat wils.

Over D'Andrea Mare:

Een woord: fantastisch! Hele goed service en kwaliteit. Ontzettend mooie en ruime kamer met uitzicht op zee.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Kortessem, Belgie
9.3
Over Ialyssos:

Mooi eiland mooie plaatsen om te bezoeken is lindos,vlindervallei

Over D'Andrea Mare:

Zeer kindvriendelijk ,proper,zeer behulpzaam personeel,

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Kortessem, Belgie
8.8
Over Ialyssos:

heel mooie bestemming met een knus dorpje. vriendelijke mensen in het hotel.

Over D'Andrea Mare:

een fijne accommodatie met een goede ligging en heel veel mogelijkheden om exurcies te maken. de hotelgasten waren bijna allemaal Nederlands sprekende mensen en dit was een pluspunt.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Oudewater, Nederland
7.7
Over Ialyssos:

Rhodos mooie stad. Ben je zo met de taxi. Ook zo in turkey met de boot. Lindos ook een aanrader met de boot

Over D'Andrea Mare:

Mooi hotel. Lekker bij het strand. Eten heerlijk. Kamers simpel maar heerlijke bedden...animatie minder. Veel op de Engelse gericht

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
,
9.6
Over Ialyssos:

Zee is wel wat ruig door de wind. De mooiere strandjes liggen aan de andere kant van het eiland, hier geweest met een excursie. Rhodos stad is mooie stad om te bezoeken.

Over D'Andrea Mare:

Super mooi hotel, mooie ligging. Mooie zwembaden, goed eten, heel vriendelijk personeel. Schoon, netjes. Mooie grote kamers.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 9
Den Ilp, Nederland
9.1
Over Ialyssos:

Hotel ligt vlak bij het centrum van Ialyssos. Meteen aan het strand met stenen.

Over D'Andrea Mare:

Geweldig hotel met top animatie. Schone en grote familiekamers.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Hellevoetsluis, Nederland
9.1
Over Ialyssos:

Rhodos is een leuk eiland. Hotel ligt op prima plek. Rustig gelegen en niet ver van het dorpje met winkeltjes.

Over D'Andrea Mare:

Prima hotel D’andrea Mate! Hotel grenst aan strand. Je hoeft niet heel vroeg je bed uit om ligbedden te “reserveren”.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Geleen, Nederland
7.7
Over Ialyssos:

Wij zijn hoofdzakelijk in het hotel gebleven. Echter ons korte uitstapje naar Rhodos stad was zeer aangenaam. Mooie stad.

Over D'Andrea Mare:

Het hotel is niet te groot, dat zeker een voordeel is. Hotel is hoofdzakelijk bezocht door Nederlandse en Engelse vakantiegangers. Nadelen: - je moet voor 7 uur een bedje hebben, anders heb je pech. - strand is kiezel en keien. Waterschoenen is een must. - cocktails zijn niet te drinken.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Reuver, Nederland
9.4
Over Ialyssos:

Jammer dat de zee vaak ruig is aan deze kant van het eiland. Daarnaast geen zandstrand maar kiezels

Over D'Andrea Mare:

Geschikt hotel voor families. Goede service, leuk entertainment team

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info