Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • feb , 15°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed203 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuke animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uurs receptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je 2 zwembaden, waaronder een zwembad met een glijbaan. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de handdoekenservice (met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliet televisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de standaardkamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met slaapbank + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beach volleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 18.30-21.30), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Kluisjes
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
203 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 7.8
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.3
  • Eten 7.7
  • Kamers 8.0
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Castricum, Nederland
8.5
Over Ialyssos:

Strand bij hotel jammer genoeg geen echt zandstrand, maar met grote stenen waardoor zee ingaan geen pretje was. Jammer, want juist de zee was heerlijk warm.

Over D'Andrea Mare:

Hotel prachtig, gelukkig geen hoogbouw, dus kleinschalig. Ligging perfect direct aan strand, service uitstekend, eten heel goed afwisselend, temperatuur van eten zou warmer moeten. Kamers goed, schoon, badkamer zou een opknapbeurtje kunnen hebben (klein bad). Zwembad mooi, maar water wel erg koud, ondanks dat het een hete zomer was geweest.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Rossum, Nederland
8.1
Over Ialyssos:

Plaats zelf was de crisis nog niet te boven Veel leegstand en afval langste weg en verder van het hotel ook veel afval langs het strand Rodos stad met de bus goed te doen

Over D'Andrea Mare:

HotelAndrea Mare was goed De kamers netjes en schoon personeel vriendelijk Zwembad prima

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Utrecht, Nederland
7.9
Over Ialyssos:

In het dorpje zelf niet veel te beleven. Eiland zelf is erg mooi. Rhodosstad om de hoek dus zeker een bezoekje waard.

Over D'Andrea Mare:

Een week verbleven met mijn moeder en mijn 5 maanden oude baby. Hotel en complex zeer verzorgd. Omgeving hotel is een stuk minder aantrekkelijk. Kamer keurig verzorgd en zelfs een kleine kitchenette inclusief waterkoker etc. Erg handig met een kleintje. Wij hadden uitzicht op zee met prachtige zonsondergangen. Schoonmaak zeer goed. Personeel meer dan keurig en vriendelijk. Altijd in voor een praatje en volop aandacht voor de baby. Voldoende kinderstoelen, goed bedje en zelfs een box. Zwembad goed onderhouden en veel aandacht voor de kids. Mooie speeltuin en kinderbadjes goed afgescheiden van het grote zwembad. Eten en drinken prima. Eten beter dan ik verwacht had. Uitgebreid en afwisselend. Eetzaal redelijk klein maar geen probleem met zitplaatsen. Allemaal heel gemoedelijk. Als ik 1 puntje van kritiek mag leveren is het animatieteam. Ze ondernemen ontzettend veel leuke dingen en daarvoor absoluut een pluim maar dat geschreeuw... dat mag wel wat zachter

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 5
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 10
Ruurlo, Nederland
7.8
Over Ialyssos:

Rhodos stad is echt de moeite waard om te bezichtigen. We hebben ook veel van het eiland gezien, door een auto te huren. De westkust biedt mooie natuur en kastelen en kloosters. In het oosten, omgeving Faliraki, was het ons te touristisch. Daar, maar ook in de omgeving van ons hotel lag veel afval. Ook de grote hoeveelheid niet afgebouwde huizen, appartementen, e.d. bieden een rommelige indruk. Het zal allemaal wel met de financiele crisis samenhangen, maar het is wel jammer!

Over D'Andrea Mare:

De ligging van het hotel had voor en nadelen, nl. tussen Rhodos stad en vliegveld, dwz korte afstanden maar ook laag overvliegende vliegtuigen. Het hotel was middelgroot, dus niet zo massaal als we van sommige resorts in Turkije gewend waren. Het eten was smaakvol, gevarieerd maar soms niet helemaal heet genoeg, soms ook wel. De service was prima. De WiFi had al moeite met versturen van fotos, videos dus nog lastiger danwel onmogelijk. We hadden een ruime kamer met geschakelde zitkamer. Heel praktisch! De badkamer was schoon, maar een beetje krap. Het zwembad lag er mooi bij. Helaas trad het personeel niet op tegen mensen die handdoeken legden om stoelen te claimen. Wel regels, geen handhaving, dat zag je ook in het restaurant terug waar sommige gasten gewoon in badkleding binnen kwamen. Al met al toch wel waar voor ons geld gehad, dus een ruime voldoende voor dit hotel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Alkmaar, Nederland
7.7
Over Ialyssos:

Strand eerste deel alles keien maar in zee lekker zand. Waterschoenen zeker mee. Het hotel ligt mooi asn het strand maar de weg te naar toe vanaf de hoofdstraat kan wel eens worden aangepakt. Zou voor de uitstraling veel beter zijn

Over D'Andrea Mare:

Erg genoten met de kinderen en kleinkinderen animatie s'avonds stelde niets voor. Maar komt waarschijnlijk omdat het seizoen bijna was afgelopen en alles wordt gesloten

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Onderdendam, Nederland
10.0
Over Ialyssos:

Pracht locatie. Perfecte eiland excursie hulde aan leidster.dicht bij vliegveld

Over D'Andrea Mare:

Zeer goede kamer en perfecte verzorging. Goed en vriendelijk personeel dicht aan zee. Leuke zwembaden ligbedden ed

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Tuitjenhorn, Nederland
9.4
Over Ialyssos:

Rhodos is een leuk eiland waar genoeg te bezichtigen is. Rhodosstad is leuk. Tevens zijn de zeven bronnen en de opgeknapte kuuroord een aanrader.

Over D'Andrea Mare:

Hotel was perfect. Mooi zwembad. Keurig netjes en hygiënisch. Eten was goed. Perfect voor elkaar. Een echte aanrader. Paar nadelen. Er vliegen veel vliegtuigen over het park. Het stoorde ons niet maar ik kan begrijpen dat je er last van hebt. Daarnaast is het ook handdoekje leggen. Je moet er op tijd bij wezen anders zijn alle plekken in de zon al bezet. Buiten het park is er geen gezelligheid. Dat ligt wat verder.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Bergen Op Zoom, Nederland
9.7
Over Ialyssos:

Prima!!! Super tevreden. Uitstap naar Symi gemaakt! Prachtig!!!! En Rhodos stad is ook een beleving! Was super!!!

Over D'Andrea Mare:

Veel overvliegende vliegtuigen, maar ook daar weinig last van. Was juist indrukwekkend om te zien. Eten was prima. Mijn zoontje heeft een koemelkeiwit allergie. Ook hier is keurig mee omgegaan. Vooraf door jullie en op het hotel zelf ook. De manager heeft ons bij elke maaltijd geholpen en wegwijs gemaakt wat mn zoontje wel en niet kon eten. Dat heeft heel veel zorgen weggenomen. Helemaal super en zeker een plek om terug te komen!!! Dank jullie wel!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Alblasserdam, Nederland
9.3
Over Ialyssos:

Het is lekker rustig gelegen met een prachtig uitzicht naar Turkije. Het vaker genoemde bezwaar, de overvliegende vliegtuigen, kan inderdaad vervelend zijn. Als je zo dicht bij het vliegveld zit kan het ook bijna niet anders. Het komt er dus op neer hoe je er mee om gaat: 1: Hè bah weer zo een herrieding! Of 2: Kijk, weer een vliegtuig, bijzonder om van zo dichtbij te zien :). Wij kozen voor optie 2 al moesten we soms echt wel even ons gesprek stil leggen.

Over D'Andrea Mare:

Het hotel is echt schitterend. De tuin erg mooi aangelegd, net als de zwembaden. De kamers aan de binnenzijde mogen wel vernieuwd worden. Badkamer was ook niet bepaald schoon. Denk aan schimmelende kit, lekkende sifons, afgebrokkelde tegels. Wij hebben ons daar niet aan gestoord maar fris was het zeker niet. Wij hadden de standaard 2 persoons kamer met extra bed en zeezicht. Het eten was ook echt uit de kunst, helemaal voor een buffetrestaurant. Echt, petje af! Animatieteam toverde dagelijks een lach op ons gezicht, wat een leuke en diverse mensen!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Nootdorp, Nederland
9.0
Over Ialyssos:

Leuk eiland, veel te doen, lekker weer , afwisselend

Over D'Andrea Mare:

Prima kamers, gastvrij personeel, lekker eten, schoon, mooi zwembad, prima gelegen, autohuur goed geregeld in de accommodatie.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 9

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info