Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos / Trianda
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • jun , 29°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Restaurant met thema-avonden
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.5
Aanrader175 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuk animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de badhanddoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliettelevisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beachvolleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
175 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 8.2
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.3
  • Kindvriendelijk 9.1
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Rockanje, Nederland
7.4
Over Ialyssos / Trianda:

Heerlijk aan het strand, op loopafstand wat vermaak

Over D'Andrea Mare:

Mooi, kleinschalig resort met leuke animatie. Prima kamers. Heel leuk voor kinderen met prim vermaak, maar helaas niet zo voorbereid op de allerkleinste bezoekers.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 8
Brunssum, Nederland
9.7
Over Ialyssos / Trianda:

Omgevingen van hotel is wat minder maar via strand is alles goed bereikbaar.

Over D'Andrea Mare:

Prima hotel alleen een ligbad is niet van deze tijd.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Rheden, Nederland
8.3
Over Ialyssos / Trianda:

We hebben een heerlijke vakantie gehad op Rhodos...auto gehuurd en t hele eiland gezien.Alleen de stranden vind ik wat minder verder een super vakantie gehad.Hotel

Over D'Andrea Mare:

Hotel D'Andrea Mare is een leuk hotel Kleinschalig relaxte sfeer Leuk voor elke leeftijd Goed eten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Heerlen, Nederland
9.2
Over Ialyssos / Trianda:

Prima accommodatie, acceptabele afstand naar de bushalte voor vervoer naar Rhodos stad.

Over D'Andrea Mare:

Uitstekende bestemming, heel mooi hotel, fantastisch animatie team, zeer professionele shows. Service van de medewerkers van het hotel meer dan voortreffelijk

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Eefde, Nederland
8.0
Over Ialyssos / Trianda:

Rhodos mooi eiland.rhodos stad veweldig en ga zeker nog x terug

Over D'Andrea Mare:

Super.mooi kleinschalig. Goed eten.schoon.goeie bedden cijfer een 9

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Leiderdorp, Nederland
8.6
Over Ialyssos / Trianda:

Trianta leuk om een keer door heen te wandelen maar stelt niet heel veel voor. Bereikbaar via het strand (korte route) of via de weg.

Over D'Andrea Mare:

Fijn kleinschalig hotel. Veel Nederlanders. Lekker eten en vriendelijk personeel. Animatie team verzorgd ook de avondshows dat was erg leuk! Kamers prima maar wel verouderd. Voor de kinderen een groot speelhuis en schommels dit is niet goed op de foto’s te zien.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Sittard, Nederland
9.3
Over Ialyssos / Trianda:

Mooie en gezellige plaats. Net buiten de drukte maar goede basis voor veel leuke uitstapjes. Wel vervoer nodig. De mensen zijn er allemaal even behulpzaam en vriendelijk. De kleuren van de zee blijven op je netvlies, wat een mooie omgeving.

Over D'Andrea Mare:

Hotel Andrea Mare is een zeer goed hotel met een mooi zwembad en privestrand met ligbedjes. Het personeel allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Het eten (zowel buffet, als hapjes tussendoor) waren zeer goed, vooral vers en smakelijk. Drankjes aan de bar en vooral de cocktails waren geweldig verzorgd. Zeker aanrader, alleen niet echt geschikt voor jeugd die op stap wil gaan. De kamers kunnen nog wel een upgrade krijgen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Delfgauw, Nederland
9.3
Over Ialyssos / Trianda:

Strand bij hotel is een kiezelstrand, dus schoentjes geen overbodige luxe. In de omgeving weinig te beleven, hiervoor moet je echt de bus pakken naar de stad.

Over D'Andrea Mare:

Heerlijk voor een weekje. Mooi, schoon hotel aan een kiezelstrand. Aardig personeel en goed/gevarieerd eten hele dag door. Dranken ook goed, in middag ook uitgebreidde cocktaillijst. Wij hadden een ruime kamer met zeezicht en een bad, prachtig! Elke dag animatieteam aanwezig met veel activiteiten van 's ochtends tot 's avonds. Locatie vond ik minder, voor een week prima, blijf je langer niet.. Er is niets in de directe omgeving. Je kunt wel kitesurfen naast het hotel. Ik Voor 7 euro pp retour kan je met de shuttle van hotel naar Rhodos Stad, duurt ong 15 min, van te voren moet je reserveren.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Netherland, Nederland
8.3
Over Ialyssos / Trianda:

Wij hebben een prima vakantie gehad, mooi hotel, lekker eten, heel vriendelijk personeel. Ook de animatie team deed het geweldig.

Over D'Andrea Mare:

Net al beschreven, mooi hotel direct aan het strand. Hebben er een heel fijne vakantie gehad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Ermelo, Nederland
7.7
Over Ialyssos / Trianda:

Mooi eiland met leuke dingen om te zien. Rhodos stad is erg mooi. De plek van ons hotel was wat minder. Geen leuke plaats in de buurt of mogelijkheid om een leuk stukje te wandelen.

Over D'Andrea Mare:

Heel mooi hotel, goede service en erg schoon. Persoonlijk vonden wij de entertainment te aanwezig en lawaaierig.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8

Griekenland - Rhodos - Ialyssos / Trianda

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info