Griekenland/ Rhodos/ Faliraki
Esperides Beach
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 01:00
  • jun , 29°C
  • Direct aan het strand
  • Meerdere zwembaden en kinderbaden
  • Buffetrestaurant en taverne
  • Meer lezen
8.3
Zeer goed30 beoordelingen

Esperides Beach

Een waar vakantieparadijs voor het hele gezin! Esperides Beach Resort ligt direct aan het prachtige zandstrand en wordt omgeven door een tropische tuin. Alles wat je nodig hebt voor een onbezorgde vakantie vind je hier.

Ligging: Esperides Beach in Faliraki

Direct gelegen aan het prachtige zand-/kiezelstrand en het centrum van Faliraki vind je op ca. 2,5 kilometer. Diverse winkels, restaurants en bars vind je op ca. 300 meter en een bushalte op ca. 50 meter.

Faciliteiten: Esperides Beach

Esperides Beach Resort is een wijds opgezet complex met 574 kamers en beschikt over een hoofdgebouw en twee bijgebouwen. Bij binnenkomst tref je er een 24-uursreceptie, een lounge met zitje en een TV kamer. Er zijn in totaal 8 liften. In het hoofdrestaurant worden de gerechten in buffetvorm geserveerd. Ook worden er gerechten geserveerd in de taverne en kun je voor drankjes en snacks terecht bij een van de 5 bars. Buiten vind je 2 zwembaden, waarvan 1 zwembad met glijbanen. Twee kinderbaden met waterspeeltoestellen. Bij de zwembaden en op het strand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice (wissel 3 x per week). Verder is er voor kinderen 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar) en een minidisco en er is een speeltuintje. Tegen betaling en met reservering vooraf kun je gebruikmaken van een babysitservice. Verder vind je er een minimarkt, wasservice en doktersservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn gelegen in het hoofdgebouw en voorzien van telefoon, airconditioning (van 01-06 t/m 30-09), satelliettelevisie, koelkastje, kluisje (bij de receptie en tegen betaling), wifi (gratis) en een badkamer met bad of douche en toilet. Alle kamers hebben een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (2-3 personen) boeken.

De familiekamers zijn gelijk aan de standaardkamer, echter ruimer en met een stapelbed (af te scheiden met een schuifdeur).

Sport & Ontspanning:

Esperides Beach biedt vele sportfaciliteiten waaronder aerobics, darten, jeu de boules, beachvolleybal, tennis (materiaal tegen betaling), tafeltennis en minigolf. Biljart en de gameroom zijn tegen betaling. Op het strand kun je tegen betaling diverse watersporten uitoefenen, kano en waterfietsen zijn gratis van mei-september. In het zusterhotel Esperos Palace vind je een Spa Centrum en kun je tegen betaling gebruik maken van fitness, sauna, massagebehandelingen en van de kapper. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een afwisselend programma.

Verzorging Zomer 2019: Esperides Beach

Je verblijft op basis van All Inclusive en inbegrepen is; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.00-21.15), alle in buffetvorm. (Voor heren is het dragen van een pantalon tijdens lunch en diner verplicht). Diverse warme en koude snacks (10.00-12.30, 14.30-18.00 en 21.30-00.00), ijs (10.00-22.00), koffie/thee met koekjes (16.00-18.00) tevens inclusief. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00 tot 00.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Esperides Beach

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.3 Zeer goed

Gebaseerd op:
30 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.3
  • Ligging 8.3
  • Service 8.5
  • Prijs/kwaliteit 8.1
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.0
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 4.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Weesp, Nederland
8.3
Over Faliraki:

Faliraki is voornamelijk een toeristenbestemming en is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van de rest van het eiland. Wij waren meer geïnteresseerd in de historische plaatsen van het eiland en met de bus naar Rhodos-stad is zeker aan te bevelen. Het oude stadsdeel is leuk om, al slenterend, te bekijken. Met de bus naar Lindos, met de overblijfselen van de Akropolis van Lindos. Een behoorlijke klim, maar voor de slecht-ter-been-zijnde, bestaat de mogelijkheid om met een ezel-ritje naar boven te komen. Om een goede indruk van het eiland te krijgen, is de excursie 'Eilandtoer' aan te bevelen. Onder de deskundige begeleiding van de Nederlandse Inez, ook een zeer leerzame trip en leuk zoals zij verregaande achtergronden kan toelichten.

Over Esperides Beach:

Esperides Beach is een goed familiehotel, waar het ons aan niets heeft ontbroken. Prima keuken en genoeg keuze. Er is zelfs aan babyvoeding gedacht en dat hadden we nog niet eerder gezien. Kamers zijn netjes. Alle nationaliteiten waren in het hotel aanwezig, maar geen enkele is mij, door buitensporig of irriterend gedrag, opgevallen. Allemaal 'gewone' mensen dus! Het enige minpuntje vonden wij de liften. Vooral in de 'spitsuren' was er geen peil aan op te trekken, wanneer de lift onze verdieping zou aandoen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Bunde, Nederland
9.3
Over Faliraki:

het strand is zeer mooi en we zijn ook op excursie geweest wat zeer mooi was

Over Esperides Beach:

esperides beach is een zeer mooi hotel en er is heel veel te doen zeker een aanrader voor anderen

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Rijen, Nederland
8.3
Over Faliraki:

Kiezelstrand heerlijk om met de stenen te spelen.

Over Esperides Beach:

Goed en groot hotel. Volledig op kinderen gericht en vriendelijk personeel. Campingbedje voor onze dochter stond zonder te vragen al klaar bij aankomst!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Heerlen, Nederland
8.0
Over Faliraki:

Rhodos in algemene zin is de moeite waard (Oude centrum Rhodos stad en Lindos) Hotel ligt binnen redelijke afstand van luchthaven/Rhodos stad. We vonden het nadelig dat je vanuit hotel niet directe aansluiting hebt op gezellige boulevard

Over Esperides Beach:

Er wordt goed schoongemaakt, personeel over algemeen erg (kind)vriendelijk, eten was prima verzorgd. Minpunten: WiFi doet het niet, enkel dichtbij receptie.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 1
Millingen Aan De Rij, Nederland
8.1
Over Faliraki:

Mooie omgeving, mooi weer. Jammer dat het waterpark in de buurt nog niet open was. Veel te zien op het eiland, en makkelijk met de bus te bereiken.

Over Esperides Beach:

Het esperides beach hotel, was een mooi hotel. Het zat nog niet helemaal vol in het voorjaar maar dat maakt niet uit. Goede service. Hotel lag mooi langs het strand. Iedere dag werd het binnen en buiten goed schoon gemaakt. We hebben erg genoten. Zeker de moeite waard.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Alphen Aan Den Rijn, Nederland
8.3
Over Faliraki:

Mooi eiland met prachtige stranden. Agathi beach echt een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen aangezien het erg ondiep is.

Over Esperides Beach:

Zeer kindvriendelijk hotel. Kamers elke dag uitstekend schoon. Echt een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen. Ons dochtertje van 20 maanden heeft ontzettend genoten.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Valkenburg, Nederland
8.3
Over Faliraki:

Bestemming is prima, direct aan het strand. Strand is zan gemengd met kiezels.

Over Esperides Beach:

Ligging hotel, service, animatie en eten is prima. Goed verzorgd allemaal. Familiekamer is onhandig, deuren laten licht door en er zitten roosters in. Balkon alleen te bereiken via de kamer waar de kinderen slapen. Met een kind dat eerder naar bed gaat vond ik dat niet handig.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Voorschoten, Nederland
9.3
Over Faliraki:

Rhodos mooi eiland, leuk om auto te huren en eiland te verkennen. Mooie baaien en stranden. wel rotsstranden dus waterschoenen een must!

Over Esperides Beach:

Hotel was top, wij zaten wel in na seizoen. dus niet zo massaal. Super kind vriendelijk en eten was echt super. Hele aardige bediening en medewerkers. Zeker aanrader, alleen zou ik persoonlijk niet in hoogseizoen willen zitten.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Dieren, Nederland
7.0
Over Faliraki:

Leuk eiland ..Faliraki is op zich een klein plaatjes waarin het in het seizoen goed vertoeven is . Ook voor de jeugd vanaf 16 jaar kan je in het seizoen gezellig stappen . Je kan vanaf verschillende plekken vanaf het strand de watertaxi nemen naar RHODOS STAD .. Vooral het oude gedeelte is leuk en gezellig om te bezichtigen met genoeg drink &eetgelegenheden.

Over Esperides Beach:

Esperides is een super leuk ALL IN complex voor in het seizoen met goed eten en een super animatie voor jong en oud .. Je hoeft je eigenlijk geen moment te vervelen om met hun enthousiasme mee te gaan . Alleen heel erg jammer dat je er dezelfde prijs voor moet betalen of je nou in het seizoen gaat of in de herfstvakantie ... die pech hadden wij , eten was minimaal en niet bijzonder , animatie was er bijna niet meer . Daar hoorden wij meer mensen over klagen want dat wordt nergens vermeld maar je betaald wel het volle pond terwijl het eigenlijk voor hun het einde van het seizoen is !!!!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Panningen, Nederland
7.9
Over Faliraki:

Vonden het strand mooi , wel veel kiezels , heerlijk gezwommen , zijn geen zonaanbidders . Bus en boot voor de deur , echt gemakkelijk voor de hele oostkust .

Over Esperides Beach:

Goed hotel , goed uitgerust met voorzieningen , vriendelijk behulpzaam personeel . Schoon hotel , wordt goed onderhouden ,ook buiten . Wij , als ouderen , hebben genoten van de jeugd en kinderen ,waarvoor veel speelmogelijkheden zijn . Goed entertainment . Een nadeel , de kamers zijn wel gehorig .

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -

Griekenland - Rhodos - Faliraki

Esperides Beach

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info