Mastichari

Vakantie Mastichari, Kos, Griekenland

  • Vriendelijke sfeer
  • Nabij dorpjes en steden
  • Geliefde bestemming

Ontspannen op de goudgele stranden: vakantie Mastichari

De badplaats Mastichari ligt aan de noordkust van het eiland Kos en op circa 7 kilometer ten noorden van de luchthaven. Mastichari heeft in tegenstelling tot de andere noordelijke badplaatsen Marmari en Tigaki een kleine haven. Een kleine vloot van vissersboten leveren hun vangsten aan de lokale tavernes en restaurants. Het is de ideale badplaats voor iedereen die op zoek is naar een relaxte vriendelijke sfeer. Het uitgestrekte strand van Mastichari is waarom zoveel vakantiegangers jaar na jaar terugkeren. U vindt hier het gouden zand, er is genoeg ruimte voor iedereen en op de meeste dagen is er een zacht briesje. Voor een heerlijk ontspannen vakantie is Mastichari dé plek om te zijn!

Goedkope vakantie Mastichari

In het centrum van de kleine badplaats Mastichari vindt u een aantal restaurants, bars en winkels. Vanuit de kleine haven vertrekken dagelijks veerboten naar het eiland Kalymnos. Net buiten Mastichari vindt u het grote waterpark van Kos met tal van spectaculaire waterglijbanen, een Crazy River en een golfslagbad. In de avond is Mastichari net zo relaxed als overdag. Of u nu op zoek bent naar een familie uitje of gewoon de omgeving wilt verkennen met de fiets of per auto. Waar u ook naar op zoek bent, in Mastichari is voor iedereen wat te beleven!

Bestemmingsinformatie

Weer Mastichari

Mastichari kent een Middellands Zeeklimaat wat zorgt voor een aangenaam weer met warme zonnige zomers en een verkoelende zeewind. In de maanden juli en augustus worden de hoogste temperaturen bereikt met soms uitschieters rond de 40 graden. In oktober en april kan het vooral 's avonds wat sneller afkoelen.

Bezienswaardigheden en activiteiten Mastichari

Wilt u uw dag aan het strand eens afwisselen met een uitstapje, dan biedt Mastichari voldoende mogelijkheden. Breng eens een bezoek aan Kos-Stad. Alles in het centrum is op loop- en/of fietsafstand en het belangrijkste deel van Kos-Stad is zo goed als autovrij. Tegenover de haven vindt u gezellige terrasjes met daarachter de winkelstraten. Bij de haven vindt u ook de Johannieterburcht, een door de Johannieters gebouwde burcht die stamt uit de veertiende eeuw. Wilt u genieten van het echte Griekse leven? Dan moet u een bezoek brengen aan het dorpje Lagoudi. U kunt hier heerlijk door het dorp wandelen en een kijkje nemen bij de kerk. Het plaatsje Zia is ook een aanrader. Het ligt midden in de natuur tussen amandel-, olijf- en fruitboomgaarden. U kunt in veel cafés een lekker amandel- of fruitgebakje eten. Om het dorpsplein vindt u allemaal souvenirwinkels en als u de weg omhoog volgt komt u langs de oude watermolen. Mogelijkheden genoeg tijdens uw vakantie in Mastichari.

Hotels en/of appartementen in Mastichari

Bij Corendon heeft u de keuze uit een aantal hotels. Alle accommodaties worden met grote zorg geselecteerd om uw vakantie in Mastichari zo aangenaam mogelijk te maken. Bij de selectie wordt onder andere gelet op de ligging ten opzichte van stranden, eetgelegenheden en eventuele stadscentra.

Lees meer over Mastichari

Griekenland - Kos - Mastichari

7,8Gem cijfer, 68 beoordelingen

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Naar boven
Prijsdetails
Deze prijs is gebaseerd op 2 volwassen personen.
Prijs per persoon vanaf 0,00
Administratiekosten (per boeking) 25,00
Calamiteitenfonds (per boeking) 2,50