Gezocht: Wereldreiziger

Gezocht: Wereldreiziger

De tofste baan van Nederland!


Let op: Je kunt niet meer solliciteren op deze baan


Ben jij een foto- en videografie talent en houd je enorm van reizen, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben namelijk dé vacature voor een zomerbaan als Wereldreiziger. Ben jij in de maanden juni, juli en augustus beschikbaar om non-stop te reizen en kun je prachtige beelden schieten, lees dan snel verder!

Corendon is gestart met de zoektocht naar een Wereldreiziger. Deze zomerbaan biedt foto- en videografie talenten met passie voor reizen dé kans om drie maanden lang betaald op reis te gaan voor Corendon. Tijdens de trips moet er zoveel mogelijk content geschoten worden voor de socialmediakanalen van Corendon. De Wereldreiziger doet in de maanden juni, juli en augustus vele bestemmingen van Corendon aan, van Bali tot Turkije.

De beelden die vanuit deze trips ontstaan, worden gebruikt op Instagram, Facebook en YouTube. Het is dus ook van belang dat je echt verstand hebt van social media. Je moet onder andere weten hoe je IG stories, IGTV video’s en korte snippits voor Facebook en Instagram maakt. Daarnaast maak je vlogs voor op ons YouTube-kanaal. De content die je schiet, moet je bruikbaar afleveren aan Corendon. Ervaring met monteren is dus een must.

Solliciteren op deze baan gaat via Instagram en is mogelijk tot 1 mei:

 • Deel op je Instagram feed een fotoalbum met minimaal vijf foto’s en één korte video
 • Gebruik in de caption #Corendon en #droombaancorendon en tag @Corendon.vliegvakanties
 • Zorg dat je social friends je foto’s en video liken en/of reageren
 • Volg @Corendon.vliegvakanties
 • Zorg dat je Instagram profiel openbaar is, anders kun je niet meedoen
 • Vul onderstaand formulier in

Voorwaarden:

 • Beschikbaar in juni, juli en augustus om non-stop op reis te zijn;
 • 18 jaar of ouder;
 • Ervaring met fotografie, videografie en montage;
 • Kennis van social media;
 • Reislustig;
 • In het bezit van een rijbewijs.

Vanuit de Instagram updates selecteren wij drie kandidaten. Ben jij één van de drie gelukkigen, dan nodigen wij je uit op ons hoofdkantoor om kennis te maken en meer van je werk te laten zien. Daarnaast doe je mee aan een challenge met de twee andere kandidaten. Hieruit selecteren wij de winnaar. Is er een match, dan start je avontuur op maandag 20 mei. In de eerste week maak je kennis met relevante collega’s en ga je met het social team de reisplanning maken. Vanaf juni ga je op reis. Je ontvangt een vergoeding in vorm van een minimumsalaris. Daarnaast worden de vluchten, de huurauto ter plaatse, hotelovernachtingen inclusief ontbijt en het avondeten vergoed.

Ben jij klaar voor deze droombaan?!
*Wanneer je je inschrijft voor de Corendon nieuwsbrief, brengen wij je onder andere op de hoogte van onze vakanties, onze vakantiebestemmingen, extra’s, aanbiedingen en leuke (win)acties. Deze nieuwsbrief sturen wij digitaal. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven via de afmeldingslink onderaan elke nieuwsbrief. Het verzamelen van je gegevens voor deze inschrijving doen wij in overeenstemming met ons Privacybeleid.