Volg het laatste nieuws over team Corendon-Circus

Volg het laatste nieuws over team Corendon-Circus

Corendon is in 2019 opnieuw trotse hoofdsponsor van het Corendon-Circus Cycling Team, met Mathieu van der Poel als één van de belangrijkste en meest succesvolle elites. Wil jij op de hoogte zijn van belangrijk nieuws rond het team en veldrijden? Houd dan deze pagina goed in de gaten.

Op 17 december 2018 onthulde Corendon-Circus de plannen voor het team en Mathieu van der Poel voor 2019.

Lees het nieuws
 

Corendon-Circus versterkt in 2019 de drie cycling disciplines; weg, veld en mountainbike door uitbreiding van de teams.

Bekijk hier de teams
 

Ook voor 2019 staat een uitgebreid en uitdagend programma klaar voor alle disciplines; veld, mountainbike en weg.

Bekijk alle kalenders
Terug naar de Corendon-Circus pagina

Corendon-Circus onthult plannen voor 2019

Op maandag 17 december 2018 presenteerde Corendon-Circus de plannen voor 2019; voor het team en kopman Mathieu van der Poel. Onder ruime persbelangstelling werd besproken dat de samenwerking met Corendon uitgebreid wordt. Maar dat is lang niet alles. Het team wordt uitgebreid en versterkt in alle disciplines; veldrijden, mountainbiken en weg. Daarnaast staan voor wedstrijden op de weg een aantal grote wedstrijden op het programma. Ook de sportieve omkadering wordt uitgebreid. Benieuwd naar al het nieuws? Hier lees je alle interessante ins en outs.


Drie disciplines; weg, veld en mountainbike worden versterkt

Uniek aan cycling team Corendon-Circus is de sterke positie binnen de drie disciplines; weg, veldrijden en mountainbiken. Dat wordt in 2019 versterkt door uitbreiding in de teams. Qua veldrijden behoudt Corendon-Circus een sterke positie. Daarom worden vooral de weg- en mountainbikeactiviteiten uitgebreid. Belangrijke aanwinsten voor het mountainbike herenteam zijn de Noor Petter Fagerhaug en de Duitse Ronja Eibl. Bij de dames wordt de Nederlandse Ceylin Alvarado onderdeel van het mountainbiketeam.


Voorjaarsklassiekers op het wegprogramma

De kern op de weg zorgt voor de grootste uitbreiding. Met 10 nieuwe namen belooft dit een sterk wegjaar te worden voor Corendon-Circus. Voor het team staan de zes topklassiekers: Omloop het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Dwars door Vlaanderen, Ronde van Vlaanderen, Scheldeprijs en de Brabantse Pijl op het programma. Ook de Amstel Gold Race en Etoile Bessèges mogen niet ontbreken. Bij de Tour of Antalya is Corendon trotse hoofdsponsor. Bekijk hier alle programma's voor 2019.