Bulgarije/ Zwarte Zee/ Bingoreizen Bulgarije
Bingo Sunny Beach 3*
All Inclusive - Hotel
  • 03:00
Bingo Sunny Beach 3*
Bingo Sunny Beach 3*
Bingo Sunny Beach 3*
Bingo Sunny Beach 3*
Bingo Sunny Beach 3*
  • Verblijf op basis van All Inclusive
  • 3-sterren accommodatie
  • U verneemt ter plaatse welk hotel
  • Meer lezen

Bingo Sunny Beach 3*

Wilt u voordelig op vakantie naar het zonnige Bulgaarse strand, wilt u naar SunnyBeach? Wij bieden u Bingo 3* All Inclusive aan! De manier om voordelig op vakantie te gaan. U kunt nu voor honderden euro’s voordeliger in een 3-sterren All Inclusive hotel in Sunny Beach verblijven. Voordeliger op vakantie in het hoogseizoen kan echt niet!

Houdt u ook wel van een verrassing? Wilt u vooral genieten van zon, zee of strand ? Maakt de plaats van bestemming u niet zoveel uit ? Zoekt u een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel uw BINGO reis!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Sunny Beach en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde complex verblijft als uw buurman, maar u vele malen voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Sunny Beach

Wilt u voordelig naar Sunny Beach? Boek dan Bingo Sunny Beach! Niet alleen de reis is voordelig, ook de kosten ter plaatse zijn voordelig. Voor Nederlandse begrippen in Bulgarije een goedkope bestemming. Uit eten of een drankje op een terras, de lage prijzen zullen u verbazen. Wist u dat Sunny Beach ook een prachtig kilometerslang wit strand heeft? Wij wensen u een goede reis toe!

Ligging: Bingo Sunny Beach

Uw Bingo 3* All inclusive hotel ligt in of om Sunny Beach. Bij aankomst op de luchthaven ontvangt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd. De Bingo hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan in onze brochures en/of op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website of in de brochure staan.

Verzorging: Bingo Sunny Beach

De verzorging is op basis van All Inclusive volgens de formule van de betreffende accommodatie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Bulgarije

Er wordt meerdere keren per week gevlogen naar Burgas vanaf Amsterdam. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar Burgas Airport bedraagt ca 3 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Burgas naar:

Pomorie: ca. 20 minuten
Sunny Beach: ca. 30 minuten
Nessebar: ca. 30 minuten
Sozopol: ca. 45 minuten
Duni: ca. 55 minuten
Elenite: ca. 60 minuten
Obzor: ca. 80 minuten
Byala: ca. 90 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info