Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Royal Seginus
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • jun , 30°C
Royal Seginus
Royal Seginus
Royal Seginus
Royal Seginus
Royal Seginus
  • Nieuw familiehotel aan het strand
  • Aquapark en een lunapark
  • Diverse restaurants en bars
  • Ruime kamers
  • Meer lezen
8.7
Aanrader58 beoordelingen

Royal Seginus

Het nieuwe Royal Seginus heeft haar deuren in 2017 geopend. Dit prachtige hotel ligt direct aan het strand van Lara en beidt tal van faciliteiten voor het hele gezin. Er is een waterpark met glijbanen, diverse restaurants, een Spa Center, een lunapark voor de kinderen en nog veel meer. Geniet in Royal Seginus met het hele gezin van een heerlijke vakantie onder de Turkse zon.

Ligging: Royal Seginus in Lara

Royal Seginus is gelegen in Lara en direct aan het strand te bereiken via de tuin (ca. 300 meter). Het gezellige centrum van Antalya ligt op ongeveer 17 kilometer. Op circa 200 meter tref je een bushalte. Het hotel biedt een gratis shuttleservice aan naar het strand.

Faciliteiten: Royal Seginus

Royal Seginus telt 749 kamers verdeeld over één gebouw met 10 verdiepingen. In de lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 8 liften.
Voor al je maaltijden kun je terecht in het buffetrestaurant met een Only Adult gedeelte en een speciaal gedeelte voor kinderen. Tevens kun je dineren in 1 van de 9 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren en tegen betaling). Je dorst kun je lessen bij één van de 7 bars, waaronder een pier bar, een pool bar en een discotheek.
In de tuin vind je meerdere zwembaden, een aquapark met glijbanen (geopend van 15-04 t/m 31-10 en op vaste tijden) en 2 kinderbaden, waarvan 1 met glijbanen (geopend van 15-04 t/m 31-10). In de winterperiode is er 1 verwarmd buitenzwembad (01-11-2018 t/m 30-11-2018 en van 01-03-2019 t/m 31-03-2019) en een verwarmd binnenzwembad (01-11-2018 t/m 31-03-2019). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice.
Tevens biedt Royal Seginus een gameroom, een wasservice, een babysitservice (op aanvraag), winkeltjes, een doktersservice en winkeltjes (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco, een speeltuin en een lunapark (geopend van 15-04 t/m 31-10 en weersafhankelijk).

Hotelkamer:

Je standaardkamer (ca. 64 m2, max. 3 volw. + 1 kind) in Royal Seginus is ruim en comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning (centraal geregeld), satelliettelevisie, minibar (gratis), kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, telefoon, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer zeezicht (1-3 personen) boeken.

De juniorsuites (max. 3 volwassenen + 1 kind) zijn nog ruimer dan de standaardkamers en bieden zeezicht. De badkamer is voorzien van een jacuzzi, douche, toilet en föhn.

De ruime deluxe suite (max. 2 volwassenen + 1 kind) bestaat uit een woonkamer met slaapbank en een slaapkamer. De badkamer is voorzien van een jacuzzi, douche, toilet en föhn.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (4 personen) met land- of zeezicht en bestaan uit 2 ruimtes.

De duplex familiekamers (4 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaard familiekamer, echter in duplexstijl.

Sport & Ontspanning:

Royal Seginus biedt je tal van sportactiviteiten, zoals tennis (verlichting tegen betaling), beachvolleybal, aerobics, fitness, darts, tafeltennis en boccia. Biljart, het duikcentrum en diverse watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa Center kun je gratis gebruikmaken van de sauna, het Turks bad en in de winterperiode (01-11-2018 t/m 31-03-2019) van het verwarmde binnenzwembad met kinderbad. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam zorgt overdag en in de avond voor een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Royal Seginus

Je verblijft in Royal Seginus op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (13.00-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-15.00), koffie/thee en koekjes (16.00-24.00), ijs (13.00-15.00) en nachtsnack (00.00-07.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, roomservice, (fris)drank in flessen en de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).

Verzorging Winter 2018-2019: Royal Seginus

Je verblijft in Royal Seginus op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (13.00-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-00.00), snacks (12.30-15.00), ijs (13.00-15.00) en nachtsnack (00.00-07.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, roomservice, (fris)drank in flessen en de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Royal Seginus

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
58 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 8.7
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.2
  • Eten 8.3
  • Kamers 9.6
  • Kindvriendelijk 9.2
  • Wifi kwaliteit 6.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Veldhoven, Nederland
8.7
Over Lara:

Lara is een bestemming met uitsluitend winkeltjes. Verder is er niet veel te belven.

Over Royal Seginus:

Royal Seginus is een luxe en geweldig hotel. Kamers zijn zeer mooi en groot ingericht met zelfs een badkamer met stoombad. Hotel straalt alle luxe uit en eten is goed en afwisselend. je komt niet om van de dorst drank wordt elke keer bijgevuld. Zelfs als je niet wilt komen ze het toch brengen. (waarschijnlijk door veel gebrek aan engels). Service en bediening is verder top en vriendelijk. Mooie zwembaden en glijbanen. Strand is via tuin een klein stukje lopen en onderweg is een restaurant waar je ook kan gaan eten. Mooi opgezet en grote pier met een grote bar is aanwezig.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Sprang-Capelle, Nederland
8.0
Over Lara:

Prima accomodatie, ligging iets te ver van de winkel(centra) , maar is géén issue. Reisleiding Corendon, zwaar onvoldoende, brutaal en zeer ongepast. Helaas een smetje op de vacantie, was niet nodig !

Over Royal Seginus:

zie bovenstaand..............................................................................................................................................................................................

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Ganshoren, Belgie
8.5
Over Lara:

Zeer goede ligging nabij shops,luchthaven en Antalya stad

Over Royal Seginus:

Zeer modern hotel met tal van voorzieningen voor jonge kinderen

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Oss, Nederland
10.0
Over Lara:

Lara ligt op korte afstand van de luchthaven van Antalya. Het betreft een langgerekte plaats met diverse grote themahotels en een groot aantal winkelcentrums aan de doorgaande weg. Een echte dorpskern met plein en bijbehorende terrassen heeft Lara echter niet.

Over Royal Seginus:

Van 8 mei 2019 tot 18 mei 2019 in hotel Royal Seginus verbleven. Betreft een prachtig hotel met ruime kamers. Veel faciliteiten en een prachtige pier met bar aan het strand. Grote buffetten met genoeg keuze voor elke gast en elke dag een thema. Zeer vriendelijk personeel die serviceverlening aan de gasten hoog in het vaandel heeft staan. Het woord koninklijk in de naamgeving van dit hotel wordt in de service aan de gasten meer dan waar gemaakt.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Vinkeveen, Nederland
9.7
Over Lara:

Mooie locatie, mooi strand en leuke winkeltjes in de buurt, al met al genoeg te doen

Over Royal Seginus:

Fantastisch en een verassend hotel, erg ruim met een 2 persoons bed en nog een 1 persoons bed Keurig schoon en de matrassen zijn zeer goed Ook het eten is fantastisch, je hoeft geen honger te hebben De bediening zijn zeer correct

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Wijlre, Nederland
8.0
Over Lara:

hotel is prachtig., ligging was iets afgelegen van winkels en strand

Over Royal Seginus:

hotel Seginus ,prachtig hotel, geweldige grote kamers met heerlijke stoomdouche voor 2 eten zoveel dat je niet weet wat je ellke dag moet nemen vriendelijk personeel bediening aan strand is helaas minder bagage voor vertrek kan in afgesloten ruimte en kan er nog gedoucht worden zeker voor herhaling

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
De Hoef, Nederland
8.6
Over Lara:

Jammer dat Lara niet echt een dorp of stadshart heeft. Voor leuke dorpen of steden moet je wat reizen. Het strand is mooi en de shuttle van het ressort naar het strand en visa versa was prettig.

Over Royal Seginus:

Prima. We hadden alles wat we verwachtte. Alleen hebben we wel betere shows bij de avond Animatie gehad, bijvoorbeeld twee jaar terug bij pappion zeugma in Belek.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 10
Montfoort, Nederland
10.0
Over Lara:

Lara is een goede locatie dichtbij vliegveld mooi strand

Over Royal Seginus:

Hotel Royal Seginus is een super mooie accommodatie grote kamers en schoon uitgebreide keuze kwa eten echt een aanrader

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Rhoon, Nederland
9.7
Over Lara:

We zijn al vaker in Lars geweest. Leuke plaats met veel winkels en een mooi strand.

Over Royal Seginus:

Hotel Royal Seginus is een fantastisch hotel met geweldige faciliteiten, mooie hotelkamers en vriendelijk personeel. Er is voor ieder wat wils. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Het eetbuffet was divers en ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Woudrichem, Nederland
8.3
Over Lara:

Alles was goed behalve het eten, was veel van het zelfde en het was lauw of helemaal koud,de laatste twee dagen konden we ook niet meer bij het zwembad eten. En O ja we hebben wel een paar keer om handdoeken moeten vragen, wij zaten met drie personen op een kamer en er waren maar handdoeken voor twee personen, maar de meneer van corendon heeft dat gelijk geregeld en toen was het goed. De rest was heel goed.

Over Royal Seginus:

Het strand was top, genoeg bedjes, mooi uitzicht en je werd gebracht als je dat wou,

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 5
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Royal Seginus

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info