Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Royal Seginus
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • dec , 17°C
Royal Seginus
Royal Seginus
Royal Seginus
Royal Seginus
Royal Seginus
  • Nieuw familiehotel aan het strand
  • Aquapark en een lunapark
  • Diverse restaurants en bars
  • Ruime kamers
  • Meer lezen
8.7
Aanrader65 beoordelingen

Royal Seginus

Het nieuwe Royal Seginus heeft haar deuren in 2017 geopend. Dit prachtige hotel ligt direct aan het strand van Lara en beidt tal van faciliteiten voor het hele gezin. Er is een waterpark met glijbanen, diverse restaurants, een Spa Center, een lunapark voor de kinderen en nog veel meer. Geniet in Royal Seginus met het hele gezin van een heerlijke vakantie onder de Turkse zon.

Ligging: Royal Seginus in Lara

Royal Seginus is gelegen in Lara en direct aan het strand te bereiken via de tuin (ca. 300 meter). Het gezellige centrum van Antalya ligt op ongeveer 17 kilometer. Op circa 200 meter tref je een bushalte. Het hotel biedt tegen betaling een shuttleservice aan naar Antalya.

Faciliteiten: Royal Seginus

Royal Seginus telt 793 kamers verdeeld over één gebouw met 10 verdiepingen. In de lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 8 liften.
Voor al je maaltijden kun je terecht in het buffetrestaurant. Tevens kun je dineren in 1 van de 9 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren en tegen betaling). Je dorst kun je lessen bij één van de 7 bars, waaronder een pier bar, een pool bar en een discotheek.
In de tuin vind je meerdere zwembaden, een aquapark met glijbanen (geopend van 15-04 t/m 31-10 en op vaste tijden) en 2 kinderbaden, waarvan 1 met glijbanen (geopend van 15-04 t/m 31-10). In de winterperiode is er 1 verwarmd buitenzwembad (01-11-2018 t/m 30-11-2018 en van 01-03-2019 t/m 31-03-2019) en een verwarmd binnenzwembad (01-11-2018 t/m 31-03-2019). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Het hotel biedt een gratis badhanddoekenservice.
Tevens biedt Royal Seginus een gameroom, een wasservice, een babysitservice (op aanvraag), winkeltjes, een doktersservice en winkeltjes (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco, een speeltuin en een lunapark (geopend van 15-04 t/m 31-10 en weersafhankelijk).

Hotelkamer:

Je standaardkamer (max. 3 volw. + 1 kind) in Royal Seginus is ruim en comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning (centraal geregeld), satelliettelevisie, minibar (gratis), kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, telefoon, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer zeezicht (1-3 personen) boeken.

De juniorsuites (max. 3 volwassenen + 1 kind) zijn nog ruimer dan de standaardkamers en bieden zeezicht. De badkamer is voorzien van een jacuzzi, douche, toilet en föhn.

De deluxe suite (max. 2 volwassenen + 1 kind) bestaat uit een woonkamer met slaapbank en een slaapkamer. De badkamer is voorzien van een jacuzzi, douche, toilet en föhn.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (4 personen) met land- of zeezicht en bestaan uit 2 ruimtes.

De duplex familiekamers (4 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaard familiekamer, echter in duplexstijl.

Sport & Ontspanning:

Royal Seginus bied je tal van sportactiviteiten, zoals tennis (verlichting tegen betaling), beachvolleybal, aerobics, fitness, darts, tafeltennis en boccia. Biljart, het duikcentrum en diverse watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa Center kun je gratis gebruikmaken van de sauna, het Turks bad en in de winterperiode (01-11-2018 t/m 31-03-2019) van het verwarmde binnenzwembad met kinderbad. Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam zorgt overdag en in de avond voor een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Royal Seginus

Je verblijft in Royal Seginus op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (13.00-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-15.00), koffie/thee en koekjes (16.00-24.00), ijs (13.00-15.00) en nachtsnack (00.00-07.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, roomservice, (fris)drank in flessen en de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).

Verzorging Winter 2018-2019: Royal Seginus

Je verblijft in Royal Seginus op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (13.00-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (16.00-00.00), snacks (12.30-15.00), ijs (13.00-15.00) en nachtsnack (00.00-07.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, roomservice, (fris)drank in flessen en de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Royal Seginus

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
65 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 8.6
  • Service 8.5
  • Prijs/kwaliteit 8.3
  • Eten 8.3
  • Kamers 9.6
  • Kindvriendelijk 9.3
  • Wifi kwaliteit 6.6
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Montfoort, Nederland
10.0
Over Lara:

Lara is een goede locatie dichtbij vliegveld mooi strand

Over Royal Seginus:

Hotel Royal Seginus is een super mooie accommodatie grote kamers en schoon uitgebreide keuze kwa eten echt een aanrader

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Rhoon, Nederland
9.7
Over Lara:

We zijn al vaker in Lars geweest. Leuke plaats met veel winkels en een mooi strand.

Over Royal Seginus:

Hotel Royal Seginus is een fantastisch hotel met geweldige faciliteiten, mooie hotelkamers en vriendelijk personeel. Er is voor ieder wat wils. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Het eetbuffet was divers en ruim voldoende. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Woudrichem, Nederland
8.3
Over Lara:

Alles was goed behalve het eten, was veel van het zelfde en het was lauw of helemaal koud,de laatste twee dagen konden we ook niet meer bij het zwembad eten. En O ja we hebben wel een paar keer om handdoeken moeten vragen, wij zaten met drie personen op een kamer en er waren maar handdoeken voor twee personen, maar de meneer van corendon heeft dat gelijk geregeld en toen was het goed. De rest was heel goed.

Over Royal Seginus:

Het strand was top, genoeg bedjes, mooi uitzicht en je werd gebracht als je dat wou,

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 5
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Oldenzaal, Nederland
10.0
Over Lara:

Lara zelf is niet veel bijzonders, maar daar kom je ook niet voor als je in een all inclusive hotel gaat zitten. Lara is vooral prettig door de ligging ten opzichte van de luchthaven, op nog geen 20 minuten rijden en je bent er!

Over Royal Seginus:

Super hotel, erg luxe! WiFi is overal super! Kamers zijn groot en mooi nieuw en schoon. Op de 9e etage gezeten met 2 tieners. We hadden 1 voordeur en daarachter 2 kamers, ideaal voor de privacy! Zwembaden waren schitterend, ook het aqua park was schitterend. Het is een super groot hotel, dat voor ons voor een Herfstvakantie prima was, maar te massaal/druk in de zomervakantie. Wat daar aan bijdraagt is dat gasten van de andere hotels van de eigenaar (royal wings en royal holiday palace) ook bij Royal Seginus gebruik mogen maken van de faciliteiten. Met als gevolg, overbevolking!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Zeewolde, Nederland
9.7
Over Lara:

In de omgeving veel winkels en bazaars. Antalya is 30 min met de taxi voor 45 euro. Wij zijn met de kinderen niet veel van het resort af geweest omdat er veel vermaak is.

Over Royal Seginus:

Zeer goed. Veel Bars, altijd te eten en altijd wat te doen. Twee kleine minpuntjes. 1. water van het zwembad was voor onze kids erg koud. 2.wifi in de lobby was slecht. (in de kamer wel erg goed.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 5
Houten, Nederland
7.5
Over Lara:

Enorm veel shopping malls in de omgeving, maar als je er 1 gezien hebt... Geen excursies gedaan.

Over Royal Seginus:

Mooi nieuw hotel. De duplex familie kamers zijn echt super! Schoonmaak is goed, van de kamers, maar bijvoorbeeld ook de "openbare" toiletten. Binnenzwembad is qua afmeting redelijk, maar erg warm, heel veel chloor, heel benauwd. Buitenzwembaden koud maar schoon. Glijbanen, ziet er mooi uit op de foto's maar vallen een beetje tegen. De bediening in de lobby is ronduit slecht. De service aan de bar's is soms wat onbeschoft. Wat wel heel vervelend is dat overal de muziek zo vreselijk hard staat dat normaal praten soms niet eens mogelijk is. Het geluid van de animatie buiten en de muziek binnen. Eetzaal was een paar keer te klein voor het aantal mensen. Eten is redelijk van kwaliteit, wel veel keus. De golfkarretjes tussen het hotel en strand zijn top, hoewel het ook best wel te lopen is. Het winkeltje rekent grove prijzen voor alles. Strand en pier zijn goed, prettig dat er op de pier ook een bar is. Al met al een mooi, goed hotel, mag ook wel voor de prijs.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Zaandijk, Nederland
Over Lara:

De bestemming is super. Dicht bij het vliegveld. En super voor de kinderen. Zeker de glijbanen.

Over Royal Seginus:

De accommodatie is groot. De lobby mag wel wat knusser worden ingericht. Zwembaden zijn super. Alleen wat koud voor de kinderen als het onder de 25 graden wordt. Het eten is soms wat eentonig. Veel van het zelfde. De kamer is groot en ideaal voor gezinnen. De kids hebben een super vakantie gehad.

  • Algemene indruk -
  • Ligging -
  • Service -
  • Prijs/kwaliteit -
  • Eten -
  • Kamers -
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Scherpenzeel, Nederland
8.6
Over Lara:

Animatie viel tegen verlichting voetbal moest betaald worden terwijl iedereen er dan gebruik van kon maken Veel gedoe met banden bij glijbanen omdat er geen toezicht was bij doorgeven banden zijn kleine dingetjes en geen klacht Geen excursie gedaan dus geen mening daarover een top vakantie gehad

Over Royal Seginus:

Super hotel , vriendelijke mensen , schoon , voor ieder wat wils ????????????

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Tilburg, Nederland
9.7
Over Lara:

Lara niet echt ingeweest wij hadden een top resort waar we niet echt af wilde.

Over Royal Seginus:

Wij gingen voor een relaxvakantie en hebben dat ook echt waar kunnen maken ! Hotel was super , vriendelijk personeel ,, eten was prima ( voor ieder wat wils ) , glijbanen waren geweldig !!! Genoten van een heerlijke hamam en massage dus kunnen we met recht zeggen dat we een supervakantie hebben gehad ! Volgend jaar zeker weer terug !

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Heythuysen, Nederland
10.0
Over Lara:

Mooie ligging.strand voor iedereen gemakkelijk te bereiken.

Over Royal Seginus:

Mooie kamers.alles wordt tip top schoongemaakt. Super eten.goeie bediening.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Royal Seginus

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Royal Seginus

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info