Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • dec , 17°C
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.7
Aanrader248 beoordelingen

Miracle Resort

Miracle Resort, de naam zegt het al: een wonder! Luxe en ruime kamers (zomer 2016 compleet gerenoveerd), een uitgebreid Ultra All Inclusive formule, uitstekende keukens, direct aan het strand zijn slechts enkele voordelen van Miracle Resort. In Miracle Resort is zoveel te doen, dat je niet het hotel uit hoeft om jezelf te vermaken!

Kies je vertrekperiode

Klik hieronder op de periode waarin je wilt vertrekken voor de bijbehorende accommodatie informatie.

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een 24-uursreceptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Het resort beschikt over 3 restaurants, een buffetrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en 2 bars waar je drankjes kunt bestellen.
Binnen tref je het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen zijn gratis bij het zwembaden. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder tref je een discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, wasservice, kapsalon en doktersservice (sommige tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), een speeltuin en een speelruimte.

Let op: van 15-11-2018 t/m ca. 30-03-2019 zullen er werkzaamheden zijn bij een buitenzwembad. Je kunt bij het strand gebruikmaken van het zonneterras.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden) en wifi (gratis). Ook tref je een balkon met zitje. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt 2 dagen per week een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2018-2019: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, de Bridge bar, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.
In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.
Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon en een doktersservice (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.
Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, wifi (gratis), minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (een standaardkamer met extra bedden, 2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen (materiaal tegen betaling en 's avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
248 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 9.0
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 8.4
  • Kamers 9.1
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 6.8
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Purmerend, Nederland
9.3
Over Lara:

mooi stand leuke winkels maar erg opdringerig de mannen

Over Miracle Resort:

hotel miracle is goed personeel heel lief en goed top

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Waalwijk, Nederland
8.8
Over Lara:

Buiten het hotel veel winkeltjes van hetzelfde. Wel vlakbij Antalya met een leuk oud gedeelte in het centrum.

Over Miracle Resort:

Prachtig hotel met veel faciliteiten, mooie ruime kamers, privéstrand, erg vriendelijk personeel

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Vlijmen, Nederland
8.7
Over Lara:

Groot strand met voldoende bedjes al ben je laat. Genoeg winkels in de buurt op loop afstand.

Over Miracle Resort:

Mooi groot hotel met ruime kamers. Hotel kamers zijn heel schoon. Eten is goed maar vaak koud of lauw.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Wilnis, Nederland
7.7
Over Lara:

Mooi resort en vriendelijk personeel. Mooi resort en strand en winkeltjes op loop afstand.

Over Miracle Resort:

Erg netjes maar wel erg massaal. Kamers en hotel zien er zeer keurig uit. een tafel vinden om te eten was soms een probleem ivm drukte op dat tijdstip.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Den Haag, Nederland
7.0
Over Lara:

De bestemming was prima,wel veel hotel op elkaar,zodat je ook kon meegenieten van de live muziek vanuit de andere resorts

Over Miracle Resort:

Prachtig hotel,schoon. Alleen het eten vond ik niet geweldig, veelal was vlees en groenten lauw/koud. En erg druk in de eetzalen. Waardoor je vaak moest zoeken naar een plekje. En ook dat kwam de kwaliteit van het eten niet ten goede.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit -
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Roosendaal, Nederland
9.8
Over Lara:

Lara bestaat voornamelijk uit shoppingmalls en hotels. Verwacht er geen gezellige boulevards of heel veel terrassen zoals aan Spaanse costa's. Een café wil ik benoemen, het gezellige Café OZ. Het is een Hollands café en zit op loop afstand van Miracle Resorts.

Over Miracle Resort:

Miracle Resorts is een super fijn hotel. Ga er al jaren heen en ben er dit jaar in juni en oktober geweest. Als het me gegeven is ga ik dat volgend jaar zeker herhalen. In de avond een minidisco en de welbekende 'resort'shows in het amfitheater. Het entertainment team doet prima zijn best om het ieder naar de zin te maken, is niet opdringerig maar vinden het uiteraard wel fijn dat je als gast ook eens aan een activiteit meedoet en je waardering laat blijken. Het ontbijt, de lunch, diner en middernachtsnack is in buffetvorm. Het is prima, voldoende variatie. Ook diverse andere mogelijkheden voor de lunch en diner op het resort aanwezig. Ruim voldoende bedden langs het zwembad, op het strand en op de pier in zee. Op het resort en strand zijn ook diverse voorzieningen getroffen zodat ook mindervalide mensen kunnen genieten. De watersportactiviteiten aan het strand zijn weggehaald. Het personeel is stuk voor stuk uitermate vriendelijk. Het voelt echt als thuiskomen. Miracle Resorts doen!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Roosendaal, Nederland
9.5
Over Lara:

Lara is een moderne aangelegde winkelgebeuren met hele goed accommodaties Het heeft geen gezellige binnenstadje maar wel hele mooie winkels.

Over Miracle Resort:

Miracle is een heel fijn hotel waar je snel thuis voelt. Hele mooie kamers ,goed bij gehouden Eten voor ieder wat wils te kust en te keur!!! Personeel doet er alles aan om het naar je zin te maken ben je zelf toegankelijk krijg je het dubbel terug.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Dordrecht, Nederland
7.7
Over Lara:

Zijn nog niet veel van het resort af geweest, als we langer gaan, gaan we dat zeker doen.

Over Miracle Resort:

Miracle hotel een geweldig schoon hotel, elke dag nieuwe handdoeken in kamer en bij het zwembad, eten in overvloed, personeel heel aardig komen hier zeker terug.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Kruiningen, Nederland
10.0
Over Lara:

ligging is mooi,ten aanzien van de winkeltjes.op mooie loopafstand.ideaal.er is in de 1ste shoppingmal ook een drogistertij aanwezig,wij hadden zelf hoestabletjes nodig.,maar er zijn ook luiers,babyvoeding etc te koop.voor ouders met kindjes,hou ze bij je met wandelen,want onze zoon werd bijna aangevallen door een zwerfhond,die er lopen.strand was heerlijk,met dochter gesnorkeld,veel visjes gespot,zover hoef je het water niet in om ze te zien.op heuphoogte kan je ze al zien zwemmen.wij gingen rond 14:30 a 1500 naar het strand en dan was er zeker nog plek (begin oktober)

Over Miracle Resort:

het hotel is echt prachtig!zodra je met de bus voren aan komt rijden,kijk je al met een wauw,met binnenkomst helemaal.prachtige hal.het is het er zeer kindvriendelijk.mijn dochter heeft zich heel erg vermaakt bij de kidsclub.zeker juf Kim was ze helemaal dol op.mijn dochter vond het moeilijk dat ze weg moest en haar niet meer zou zien,maar we hebben de foto's nog.via de kidsclub werd er een tochtje naar het dolfinaium gedaan,we konden met een zeehond en dolfijn op de foto.kosten waren nu 25 euro en voor de foto met dolfijn 15 euro en 5 euro voor met de zeehond.dus valt mee.eten was heerlijk.best veel verschillende smaken.alleen ik vond dat er teveel peterselie bij de tomaat en komkommer was,te overheersend.de avondshow was na de kinderdisco,waar wij pas achterkwamen 2 dagen voor vertrek helaas,want de 2 die we hebben gezien waren echt fanastisch! wij komen zeker een x terug.en dan ook langer

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Vlieland, Nederland
10.0
Over Lara:

Lara is het Las Vegas van Turkije. Geen cultuur te vinden, wel veel lawaai/ muziek s,avonds. Een bestemming voor de jeugd.

Over Miracle Resort:

Miraclehotel is prima, mooie kamers, schoon,overal vriendelijk personeel en prachtig strand waar altijd wel een bedje te vinden is. Eten is prima, wel erg druk in de eetzaal rond 8 uur s,avonds. Zwembad is mooi maar overvol en keiharde muziek overdag. Wel een hotel waar je je prima vermaken kan.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info