Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • feb , 16°C
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.6
Aanrader201 beoordelingen

Miracle Resort

Miracle Resort, de naam zegt het al: een wonder! Luxe en ruime kamers (zomer 2016 compleet gerenoveerd), een uitgebreid Ultra All Inclusive formule, uitstekende keukens, direct aan het strand zijn slechts enkele voordelen van Miracle Resort. In Miracle Resort is zoveel te doen, dat u niet het hotel uit hoeft om uzelf te vermaken!

Kies je vertrekperiode

Klik hieronder op de periode waarin je wilt vertrekken voor de bijbehorende accommodatie informatie.

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en verschillende bars waar u drankjes kunt bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen treft u het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en handdoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder treft u een binnen- en buiten discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar). Verder een midiclub (9-11 jaar) en teenageclub (12-16 jaar), minibuffet, speeltuin en speelkamer.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Uw hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje, telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook treft u een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw vakantie kunt u sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling.

U kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2017-2018: Miracle Resort

U verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v bovenstaande accommodatie omschrijving

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling.

Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in 1 van de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Kluisjes
  • Conferentieruimte
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Radio
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
201 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.9
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 8.1
  • Kamers 9.1
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 6.1
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Oostvoorne, Nederland
10.0
Over Lara:

hotel niet uit geweest dus daar kan ik geen mening over geven.

Over Miracle Resort:

hotel is netjes en mooi. kamer was schoon. Zwembadwater was koud maar de zee was goed te doen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Leidschendam, Nederland
10.0
Over Lara:

Super vakantie op superlocatie. Alleen jammer dat we zaterdagochtend 14 oktober om 02.45 uur pas in het hotel aankwamen en op 20 oktober om 10.00 uur het hotel uit moesten voor vertrek naar Nederland. Dit is geen 8 dagen. Reisleiding zou zaterdag 14 oktober uitleg geven om 10.00 uur. Nou als je pas om 02.45 uur aankomt is dit niet haalbaar met kinderen. Niet goed over nagedacht.

Over Miracle Resort:

Hotel Miracle Resort is super. Niets op aan te merken. Goede wifi. Vriendelijk personeel

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 9
Oost-Souburg, Nederland
9.1
Over Lara:

Hele goeie vakantie gehad heel mooie ligging zeker voor herhaling vatbaar

Over Miracle Resort:

Heel net en mooi hotel alleen last van muziek tot 02.00 en geen verwarmde zwembad je wel jammer

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Noordwijkerhout, Nederland
7.7
Over Lara:

Ik vind Lara een schitterende bestemming. Mooie boulevard met prachtige winkels.. tip: bezoek de "old city" van antalya.. prachtige straatjes met restaurantjes. Heel sfeervol en romantisch geheel. Eenmaal bij de oude haven, kan je echt genieten van de ruïnes, de omgeving en vooral de gastvrije bewoners van antalya.

Over Miracle Resort:

Prima hotel. Hele mooie kamers. Personeel heel proffesioneel. Zelf verbaasde ik me wel over de kwaliteit van het eten. Op het eerste oog lijkt het allemaal perfect en is het heel mooi opgemaakt. Conclusie is wel dat er 5 gezinnen waaronder mijn gezin, ziek zijn geworden van het eten. (Die ik heb gesproken). Eten lag vaak koud in de bakken, en vooral met kip en vis is dat een probleem. Ondanks deze min punten tijdens de vakantie hebben wij toch een supervakantie gehad!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Heerlen, Nederland
8.5
Over Lara:

Buiten het hotel weinig te beleven. Nieuw is de dolfijnenschouw zeer leuk.

Over Miracle Resort:

Het eten was altijd koud. Uitstekende kamers. Vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Heinenoord, Nederland
8.7
Over Lara:

alles is dichtbij dat vind ik super ik hou van strand en de plaats te bezoeken en s avond is er entertainment ik zou hier meer keren na toe willen we hadden een artiestenreis en dat was fantasties goede artiesten Lara is ook een leuke plaats om te bezoeken een woord alles was fantasties

Over Miracle Resort:

Het hotel is prachtig en goed geen min punten het eten was goed je kon constant wel ergens eten drinken kon je ook overal kamers waren netjes en schoon die bediening was perfect en als er wat was werd het opgelost de koelkast werd constant bijgevuld enkel toen we snachts aankwamen was die leeg en de bar was dicht toen konden we niets drinken dat was erg jammer

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Hooge Mierde, Nederland
10.0
Over Lara:

Geweldig hotel,alles prima o.a.kamer,eten,zwembad,service. Enz

Over Miracle Resort:

Hotel miracle,is een aanrader goede service door al het personeel, en super schoon.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Schiedam, Nederland
9.7
Over Lara:

strand is oke het was super mooi weer mooie pier en bedden aan het strand

Over Miracle Resort:

zeker aan te bevelen aan vrienden en familie volgend jaar weer artiesten reizen

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Heerlen, Nederland
9.7
Over Lara:

Mooi hotel, jammer dat er in Lara weinig te doen is.

Over Miracle Resort:

Mooi hotel, kamer ruim en schoon, lekker eten, voor ieder wat wils.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Elshout, Nederland
9.3
Over Lara:

Zijn niet veel weg geweest, accommodatie was uitstekend. van alles voorzien.

Over Miracle Resort:

Zijn zeer tevreden. gastvrij, vriendelijk, goed verzorgd.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info