Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • nov , 22°C
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
Miracle Resort
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Nederlandstalige kinderanimatie
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.6
Aanrader257 beoordelingen

Miracle Resort

Miracle Resort, de naam zegt het al: een wonder! Luxe en ruime kamers (zomer 2016 compleet gerenoveerd), een uitgebreid Ultra All Inclusive formule, uitstekende keukens, direct aan het strand zijn slechts enkele voordelen van Miracle Resort. In Miracle Resort is zoveel te doen, dat u niet het hotel uit hoeft om uzelf te vermaken!

Kies je vertrekperiode

Klik hieronder op de periode waarin je wilt vertrekken voor de bijbehorende accommodatie informatie.

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en verschillende bars waar u drankjes kunt bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen treft u het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en handdoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder treft u een binnen- en buiten discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar). Verder een midiclub (9-11 jaar) en teenageclub (12-16 jaar), minibuffet, speeltuin en speelkamer.

Uw hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje, telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook treft u een balkon met zitje. Tegen een toeslag kunt u een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens uw vakantie kunt u sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling.

U kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2017-2018: Miracle Resort

U verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v bovenstaande accommodatie omschrijving

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.

Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.

In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.

Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon, doktersservice en een internetcafé (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (1-3 personen) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliet televisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een quadkamer of een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling.

Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in 1 van de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Roomservice
  • Kluisjes
  • Conferentieruimte
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Radio
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
257 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.9
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 8.1
  • Kamers 9.1
  • Kindvriendelijk 8.9
  • Wifi kwaliteit 6.0
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Gorinchem, Nederland
8.0
Over Lara:

Omgeving Lara is goed, korte transfer tijd. Centrale ligging

Over Miracle Resort:

Miracle is een schone nette hotel. Alles word netjes bijgehouden, schone kamers. Minpunt slechte hoofdkussens. Ruime keuze eten, wel eentonige smaak.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Rucphen, Nederland
10.0
Over Lara:

Mijn vriend moest met de ziekenauto naar het ziekenhuis gebracht worden en daar ook een aantal dagen blijven, dit betekende dat alles omgeboekt en geregeld moest worden. We zijn goed geholpen door de hostess van corendon Sibee. Ze was een hele steun. Ook bij problemen bij de terugreis op het vliegveld heeft zij en de hostess op het vliegveld ons goed geholpen. Dit alles heeft ons erg goed gedaan want we kunnen zelf geen engels en weten niet wat we zllemaal moeten doen. Hartelijk dank voor alles

Over Miracle Resort:

Een top notel waar we volgend jaar weer opnieuw naar toe gaan. We zijn nu 7 of 8 keer daar geweest.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Teteringen, Nederland
9.3
Over Lara:

Heel schoon hotel,mooi strand en lekker eten en drinken en heel fijn personeel

Over Miracle Resort:

Mooi zandstrand voldoende bedjes aan strand en zwembad

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Deventer, Nederland
9.0
Over Lara:

Wij zijn nu voor de negende keer in MIRACLE geweest!

Over Miracle Resort:

Een bewijs dat we het op het heel mooie resort heel goed naar de zin hebben gehad. We hopen de tiende keer volgend jaar te boeken.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Mierlo, Nederland
9.0
Over Lara:

Prima hotel in de buurt niet veel te doen. Voor een ontspannende vakantie perfect.

Over Miracle Resort:

Fijn hotel waar je als gast wordt behandeld. De kamers zijn perfect met douches en eens een keer geen bad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Kapelle, Nederland
8.0
Over Lara:

De bestemming is wat je kunt verwachten van Lara (winkeltjes en grote hotels)

Over Miracle Resort:

Prima hotel met mooie kamers en goede service met vriendelijk personeel. Minpunten: te druk, vooral met avondeten chaos, overbezet. Teveel (goedkope?) arrangementen voor Turken ,die veelal voorrang krijgen en voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Ook weer teveel van die "uiterst beschaafde Iraniërs" aan wie je als westerling ontzettend veel plezier beleeft.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Rhoon, Nederland
9.2
Over Lara:

Lara is een leuke plaats. Veel winkels in de buurt.

Over Miracle Resort:

Heel goed hotel, mooie kamer en vriendelijk personeel. Het eten was fantastich. Wij gaan zeker nog een keer terug.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Almere, Nederland
8.7
Over Lara:

voor de 3ex geweest,heerlijk hotel,goed eten en vriendelijk personeel

Over Miracle Resort:

voor de 3e x geweest,heerlijk hotel,goed eten en vriendelijk personeel,uitstekend strand,alleen matrasjes zijn aan vervanging toe,

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 1
Lelystad, Nederland
6.0
Over Lara:

Dichtbij zijn 3 complexen met winkeltjes, ideaal op loopafstand van het hotel.

Over Miracle Resort:

Helaas was ons verblijf niet zo goed als de verhalen van een aantal jaar geleden. Het eten was erg slecht, wij zijn er zelfs ziek van geworden. Meerdere gasten in het hotel hadden dezelfde symptomen en dus ook allemaal ziek geweest. Het personeel bij de receptie was erg onvriendelijk. Mocht je iets kwijt zijn laten ze je gewoon 3 dagen terug komen en zeggen ze elke keer ‘we kunnen nu niet kijken kom morgen maar terug’. Het ging bij ons om de speen van onze dochter, deze wilde wij natuurlijk zo snel mogelijk terug. Het water in de zwembaden is ijskoud!! Zelfs in het kinderzwbad. Het personeel is wel heel vriendelijk tegen kinderen! Maar daarin tegen weer geen buffet voor kinderen te vinden. Helaas hebben wij nog veel meer punten die veel beter hadden gekund. Daarom voor ons waarschijnlijk de eerste en laatste keer Miracle.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 4
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Spijkenisse, Nederland
5.3
Over Lara:

Lara erg leuk on te winkelen strand oké. Dagje antalya en side geweest ook aan te raden.

Over Miracle Resort:

Mooie hotelkamers goed verzorgd en schoongemaakt minibar altijd gevuld. Eten koud en geen smaak en variatie. Personeel veel te weinig waardoor ze onvriendelijk zijn en heel erg gestrest en haastig. Handdoeken voor bij zwembad rond 13 uur niet meer aanwezig veel ligbedden kapot. Om 8 uur is iedereen al handdoeken leggen. Dit hotel dus nooit onze klachten gemeld bij manager maar word niks mee gedaan, je moest er maar begrip voor hebben. Wij gaan gewoon weer terug waar het wel goed is en dat is de stone group.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 2
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

Deze excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Verder bezoeken we een van de door de staat erkende en gesubsidieerde goud- en ledercentra van Antalya. Na lunch rijden we naar het ‘Cumhuiyet Meydanı‘ waar u 2 a 3 uur vrije tijd heeft om te slenteren in het centrum van Antalya.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Bij deze excursie maakt u op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke mensen van het achterland van Antalya. U rijdt met de jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maakt u kennis met het leven in de diverse dorpen we zullen doorkruisen. Een dag vol met verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Tijdens deze excursie bezoeken we de Manavgat weekmarkt, waar de lokale bevolking vooral groente en fruit koopt. Ook kunt u hier verschillende specerijen en theesoorten kopen. Maar natuurlijk ook T-Shirts, spijkerbroeken, badpakjes, etc. Verder bezoeken we een door de staat gesubsidieerde juwelier waar u de kans krijgt om te slenteren en eventueel inkopen te doen. Hierna maken we een boottocht tot aan de zee, waar de rivier uitmondt. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een duikje te nemen. U geniet van een lunch en verfrissende drankjes.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zonnecrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Nadat we op onze bestemming "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte zijn aangekomen, zult u door het ervaren personeel ter plaatse de nodige informatie en uitleg krijgen over het raften. ledereen krijgt een zwemvest aangemeten en het avontuur kan beginnen! Tussendoor zult u zeker trek krijgen en daar is ook voor gezorgd. Een heerlijke maaltijd staat op u te wachten. Deze excursie is ook geschikt voor niet-avonturiërs.

Kinderen tot 9 jaar zijn niet toegestaan.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Iets wat u misschien altijd al had willen ondernemen, is nu mogelijk. Een introductiecursus duiken voor beginners, onder begeleiding van een professionele duikinstructeur. U begint met instructie in ondiep zee of in een zwembad.

Na de lunch mag u onder begeleiding afdalen tot een diepte van ongeveer 10 meter. U zult verbaast zijn over de schoonheid van de onderwaterwereld en genieten van de helderheid van de zee.

Mocht u de smaak te pakken hebben, dan kunt u ook een PADI cursus volgen een brevet halen om overal op de wereld te mogen duiken. Uiteraard kunnen liefhebbers in plaats van duiken ook snorkelen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en geld voor
drankjes .
Vereisten: minimum leeftijd van 12 en goede gezondheid. Niet geschikt voor astma en bronchitis patiënten
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info