Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Miracle Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • aug , 33°C
  • Zeer populair hotel aan de Lara-strook
  • Volop activiteiten voor kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Direct aan het strand
  • Meer lezen
8.6
Aanrader263 beoordelingen

Miracle Resort

Miracle Resort, de naam zegt het al: een wonder! Luxe en ruime kamers (zomer 2016 compleet gerenoveerd), een uitgebreid Ultra All Inclusive formule, uitstekende keukens, direct aan het strand zijn slechts enkele voordelen van Miracle Resort. In Miracle Resort is zoveel te doen, dat je niet het hotel uit hoeft om jezelf te vermaken!

Kies je vertrekperiode

Klik hieronder op de periode waarin je wilt vertrekken voor de bijbehorende accommodatie informatie.

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers verdeeld over het hoofdgebouw bestaande uit 2 vleugels met liften die aan elkaar zijn verbonden en heeft een 24-uursreceptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Het resort beschikt over 3 restaurants, een buffetrestaurant en 2 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans en Mexicaans) en 2 bars waar je drankjes kunt bestellen.
Binnen tref je het verwarmde binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen zijn gratis bij het zwembaden. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder tref je een discotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, wasservice, kapsalon en doktersservice (sommige tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), een speeltuin en een speelruimte.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden) en wifi (gratis). Ook tref je een balkon met zitje. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De quadkamer is een standaardkamer met 2 extra bedden. Een familiekamer (min. 2 volw. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2-3 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen ('s avonds verlichting tegen betaling), dart, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart is tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, verwarmd binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt 2 dagen per week een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Winter 2018-2019: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive en inbegrepen is: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.00-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Tevens snacks (15.00-16.30), koffie/thee met koekjes (16.30-17.30) en middernachtsnack (23.30-00.30). Een selectie van import dranken, lokale alcohol en frisdranken van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import dranken, de Bridge bar, verse vruchtensappen, roomservice en à-la-carte dineren (vooraf reserveren en kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Ligging: Miracle Resort in Lara

Miracle Resort ligt direct aan het brede zandstrand van Lara en ca. 15 km van het centrum van Antalya. Winkeltjes en restaurants vind je op ca. 1 km. Op 700m van het hotel is een bushalte. De luchthaven bevindt zich op ca. 15 km afstand van het hotel waardoor je een korte transfertijd hebt en je vakantie meteen kan beginnen!

Faciliteiten: Miracle Resort

Miracle Resort beschikt over 692 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw dat uit twee vleugels bestaat met liften. Er is een receptie, ruime lobby en sfeervolle lounge met diverse zitjes.
Voor je maaltijden kun je terecht in 5 restaurants, waaronder het hoofdrestaurant en 4 à-la-carterestaurants (tegen betaling, Italiaans, Turks, vis en Mexicaans). In de verschillende bars kun je drankjes bestellen.
In de tuin liggen diverse zwembaden met aparte kinderzwembaden, waterglijbanen en binnen tref je het binnenzwembad met apart kinderbad. De ligstoelen, parasols, matrasjes en badhanddoekenservice (met borg) zijn gratis bij de zwembaden en op het strand.
Verder tref je een binnen- en buitendiscotheek, bioscoop, amfitheater, gameroom, winkels, fotograaf, wasservice, kapsalon en een doktersservice (sommige tegen betaling). In de lobby en op de kamers kun je gratis gebruikmaken van wifi.
Voor de kinderen is er een miniclub (4-8 jaar), een midiclub (9-11 jaar), teenageclub (12-16 jaar), een minibuffet, speeltuin, speelkamer en een minidisco.

Let op: van 6 oktober tot en met 13 oktober 2018 treden er in dit hotel een aantal Nederlandse artiesten op i.v.m. een door Corendon georganiseerde artiestenreis.

Hotelkamer:

Alle kamers van Miracle Resort zijn in 2016 volledig gerenoveerd.

De ruime standaardkamers (max. 3 volw. + 1 kind) zijn voorzien van een badkamer met douche, toilet en föhn. Een kluisje (gratis), telefoon, satelliettelevisie, wifi (gratis), minibar (dagelijks gevuld), airconditioning (centraal, op vaste tijden). Ook tref je een balkon met zitje.

Tegen een toeslag kun je een kamer met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken. In alle kamers is wifi gratis beschikbaar.

Gezinnen kunnen een familiekamer boeken. De familiekamer (min. 2 volw. + 2 kind. en max. 4 volw. + 2 kind.) bestaat uit 2 standaardkamers met een verbindingsdeur.

Voordeelkamers (2 personen) en voordeel quadkamers (een standaardkamer met extra bedden, 2 volw. + 2 kind.) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie kun je sporten en bewegen; 4 tennisbanen (materiaal tegen betaling en 's avonds verlichting tegen betaling), darts, aerobics, steps, boogschieten, tafeltennis, fitness, minigolf, (tafel)voetbal, basketbal en beachvolley (alles gratis). Biljart en diverse watersporten aan het strand tegen betaling. Je kunt gebruikmaken van het Turks bad, stoombad, binnenbad en de sauna (alle gratis). De massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018 en Zomer 2019: Miracle Resort

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (08.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30) en middernachtsnack (24.00-06.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks op verschillende locaties en met vaste tijden zoals traditionele patisserie, BBQ, ijsjes en döner. Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes van 10.00-02.00 uur. Tegen betaling: import champagne, overige import drankjes, roomservice en diner in de à-la-carterestaurants (reserveren vereist, kinderen jonger dan 6 jaar niet toegestaan).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Miracle Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
263 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 9.0
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 8.2
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 8.9
  • Wifi kwaliteit 6.4
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Leersum, Nederland
7.6
Over Lara:

Lara heeft een goed strand, snelle verbinding vanaf het vliegveld t.w. 15 minuten. Alle medewerkers zijn vriendelijk op een enkeling na. Maar de life gard Eren en Husyin zijn super voor de kinderen.

Over Miracle Resort:

Miracle resort heeft goede zwembaden voor groot en klein, mooie kamers en voor een ieder wat te doen. Leuke markt op zaterdag te bereiken met de bus LC 07.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 5
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 3
Wageningen, Nederland
9.0
Over Lara:

heerlijke vakantie gehad. Ligging van het hotel perfect (kort bij het vliegveld vandaan) daar hebben we ook bewust voor gekozen.

Over Miracle Resort:

Het hotel was heel schoon, netjes en goed, het eten had was gevarieerder gemogen. De kids hebben voornamelijk patat op en wij zelf voornamelijk pasta. GROOTSTE NADEEL was dat we de WEKKER moesten zetten om een bedje te kunnen bemachtigen bij het zwembad. ik heb tenslotte vakantie!!! Daar moeten ze echt iets aan doen. Bijvoorbeeld vanaf 08:30uur gaan liggen (niet je handdoek droppen en weer weg gaan). Niet een bedje bezet houden om vervolgens de hele dag weg te blijven (we hebben meegemaakt dat mensen bedjes bezet hielden en om 16:00uur pas bij het zwembad kwamen). Wat ze ook moeten doen, en dat is voor ieder hotel waar dit geldt, een uur niet op je plek, is pech, handdoek weg! Naar Miracle resort zou ik zelf niet snel terug gaan, een ander hotel in de streek wel. De ligging van het hotel is perfect.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Amersfoort, Nederland
8.3
Over Lara:

Erg fijn, mooi hotel. Dichtbij het vliegveld. Dagje Antalya geweest, aanrader!

Over Miracle Resort:

Het is een prachtig hotel, enorm groot zwembad, goede faciliteiten. Eten was goed! Mooi strand met ligbedden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Arnemuiden, Nederland
7.9
Over Lara:

We hebben voor deze bestemming gekozen omdat het zo dicht bij de airport is de winkeltjes zitten zo aan de straat. en vooral de stranden in Lara vinden wij ook zo mooi zo aan het hotel van miracle. het was weer super.

Over Miracle Resort:

mooi zwembad lekker eten vriendelijk personeel. 1 klein min pintje vonden we de shows in verhouding met twee jaar geleden minder mooi en savands wat minder gezellig. maar voor de rest was het weer super.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 5
Denhaag, Nederland
9.4
Over Lara:

Het strand van Lara is onwijs mooi. Leuke winkels in de omgeving en heel veel te doen!

Over Miracle Resort:

Hotel Miracle Resort is een fantastisch mooi hotel. We hebben ontzettend veel genoten. Prachtige zwembaden met enorm veel plezier voor kinderen. Het eten is divers en lekker. Super vriendelijke personeel. Ik ben samen met mm dochtertje geweest, ons 1ste keer in Turkije antalya, we gaan absoluut volgend jaar weer!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Nieuw-Vennep, Nederland
10.0
Over Lara:

Dit is de derde keer dat ik hier ben geweest. En volgend jaar wil,ik weer ??

Over Miracle Resort:

Bevalt prima, volgend jaar zou ik weer willen gaan.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Vierlingsbeek, Nederland
8.9
Over Lara:

Het strand is mooi, ook het nabij gelegen Lara Beach. Even buiten de accommodatie zijn verschillende winkeltjes te vinden. Verder is het complex rustig gelegen.

Over Miracle Resort:

Het complex is enorm groot, maar vanwege de 2-deling nooit het gevoel gehad dat het druk was. Ook zijn er voldoende ligbedjes bij het zwembad en bij de zee. De kamers zijn ruim, met voldoende kastruimte en de douche is netjes. Tijdens het diner was de wachtrij soms wel lang.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 3
Waalwijk, Nederland
8.6
Over Lara:

Hotel is erg goed. Groot zwembad waar je ook met balletje mag overgooien en met luchtbed op mag. Ondanks zoveel gasten nog steeds plek genoeg in zwembad! Strand is heerlijk met genoeg ligbedjes in de schaduw. Super! Lekker zandstrand. Ook leuk om jetski ed te huren.

Over Miracle Resort:

Hotel is prima. Kamers zijn goed en netjes. Douche putje liep alleen niet goed door. 2 persoon bed van standaard kamer is beetje krap. 1.40 m.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Geldrop, Nederland
9.0
Over Lara:

In de omgeving van het hotel zijn leuke winkeltjes te vinden.

Over Miracle Resort:

Hotel Miracle Resort is een schitterend resort met mooie kamers en een prachtig groot zwembad. Ritchie van het animatieteam is elke dag met zijn team bezig om het iedereen naar zijn zin te maken.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Arnhem, Nederland
8.3
Over Lara:

Lara prima hotels mooi daarbuiten 3e wereld land. Opdringerige verkopers. Animatie team top

Over Miracle Resort:

Accommodatie was erg goed. Daarbuiten erg armoedig.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8

Excursies tijdens uw verblijf in Miracle Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Miracle Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info