Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Aska Lara Resort & Spa
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • nov , 22°C
  • Privé zandstrand
  • Aquapark met glijbanen
  • Miniclub voor de kinderen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.0
Zeer goed49 beoordelingen

Aska Lara Resort & Spa

Het prachtige 5-sterren Aska Lara Resort & Spa is van alle gemakken voorzien om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen, zoals moderne kamers, diverse zwembaden, een Aquapark met glijbanen, een Spa & Beauty Center en diverse restaurants met een uitgebreid Ultra All Inclusive concept. Wat wil je nog meer?

Ligging: Aska Lara Resort & Spa in Antalya

Het Aska Lara Resort & Spa heeft een eigen privé zandstrand. Het privéstrand en het Aquapark is gelegen op ca. 350 meter afstand (gescheiden door een weg). Er gaat een gratis shuttleservice naar het strand en Wet’N Wild Park. Het centrum van Lara ligt op ca. 6 kilometer en het centrum van Antalya bevindt zich op ca. 12 kilometer. Op ca. 500 meter vind je diverse winkels, restaurants en bars.

Faciliteiten: Aska Lara Resort & Spa

Aska Lara Resort & Spa telt 545 kamers verdeeld over 1 hoofdgebouw met 9 verdiepingen en 6 liften. Je treft er een ruime lobby met zitjes, een 24-uursreceptie en een internetcafé. Het hotel Aska River Suites is onderdeel van Aska Lara en is gelegen in de bijgebouwen.
In de tuin bij het hotel vind je een zwembad en een kinderbad. Voor nog meer waterpret ga je naar het Aquapark Wet’N Wild Park (geopend in zomerperiode, weersafhankelijk en op vaste tijden geopend) of het privé strand. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols gratis voor je klaar. Je kunt ook gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice en er is een binnenbad met kinderbad. In het aquapark vind je tal van glijbanen voor groot en klein en een Adventure Park (tegen betaling en gesloten in de winterperiode) met onder andere een doolhof en een zipline. Verder een speeltuin en nog heel veel meer!
Bovendien kun je heerlijk eten in het buffetrestaurant of in één van de 4 à-la-carterestaurants (Italiaans, vis, Oosters en Turks, met reservering en tegen betaling, in de winter zijn er 2 à-la-carterestaurants geopend). Voor je drankjes kun je terecht bij de diverse bars en ook is er een disco (gratis, 23.00-02.00).
Verder beschikt Aska Lara Resort & Spa over diverse winkeltjes, gratis wifi en tegen betaling een doktersservice. Voor kinderen is er bij het Wet’N Wild Park een miniclub (4-6 jaar), een midiclub (7-12 jaar), een teenageclub (+ 13 jaar, alleen in de zomerperiode) en een minidisco. In het buffetrestaurant is een speciaal kinderbuffet en er is een babysitservice (tegen betaling) en een bioscoop.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van Aska Lara Resort & Spa zijn comfortabel en modern ingericht en beschikken over airconditioning (centraal geregeld), satelliettelevisie, een minibar (dagelijks gevuld met water, frisdrank en bier), koffie-/theezetfaciliteiten, een kluisje (gratis), telefoon, wifi (gratis) en een balkon met zitje. Een badkamer met douche, toilet, föhn, badjas (op aanvraag) en slippers.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zwembadzicht (1-3 personen) of zijzeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er quadkamers (2 volw. + 2 kind.), een ruime standaardkamer met extra bedden en familiekamers (min. 2 volw. + 2 kind., max. 4 volw. + 1 kind), deze bestaan uit 2 ruimtes, of familie Connection kamers (min. 2 volw. + 2 kind., max. 4 volw. + 1 kind), deze bestaan ook uit 2 ruimtes met een tussendeur en 2 badkamers.

Voordeelkamers (2 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, echter zonder balkon.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie in Aska Lara Resort & Spa kun je diverse sportieve activiteiten beoefenen zoals fitness (vanaf 16 jaar), 2 tennisbanen (verlichting gratis, lessen en materiaal tegen betaling), aerobics, beachvolleybal, boccia, boogschieten, tafeltennis en darts. Biljart, bowlen en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. In het Spa & Beauty Center kun je heerlijk genieten van de sauna en het Turks bad (beide gratis en vanaf 16 jaar). Massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt een leuk en gevarieerd animatieprogramma. In de winterperiode is er een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Aska Lara Resort & Spa

Je verblijft in Aska Lara Resort & Spa op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-18.00), ijs (12.00-16.00 en in het restaurant tijdens de lunch en het diner), koffie/thee en koekjes (14.30-18.00), sandwiches (10.30-07.00) en middernachtsnacks (23.30-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, roomservice, waterpijp, verse vruchtensappen en diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).

Verzorging Winter 2018-2019: Aska Lara Resort & Spa

Je verblijft in Aska Lara Resort & Spa op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Sandwiches (10.30-07.00), koffie/thee en koekjes (14.30-18.00) en nachtsnack (23.30-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: overige import drankjes, roomservice, waterpijp, verse vruchtensappen en diner in de 2 à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Aska Lara Resort & Spa

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.0 Zeer goed

Gebaseerd op:
49 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.0
  • Ligging 7.8
  • Service 8.0
  • Prijs/kwaliteit 8.0
  • Eten 7.9
  • Kamers 7.9
  • Kindvriendelijk 8.5
  • Wifi kwaliteit 6.8
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Arnhem, Nederland
8.8
Over Lara:

Prima bestemming dichtbij luchthaven. Mooi hotel. Bushalte dichtbijhotel.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Service uitstekend, zeer vriendelijk personeel. Mooi hotel.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Leiden, Nederland
8.3
Over Lara:

Het was makkelijk om naar het strand te lopen en er reden regelmatig pendelbusjes. Je hoefde alleen maar een weg over te steken met goede stoplichten, dus goed te doen. Het strand was heerlijk en het zeewater lekker warm in deze tijd van het jaar (eind oktober)

Over Aska Lara Resort & Spa:

Een prima hotel met diverse plekken om 's avonds lekker te zitten. Het zwembadwater was helaas niet verwarmd en dat was best wel heel erg koud. De spa/wellness was lekker.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Den Haag, Nederland
6.9
Over Lara:

Lara ligt niet ver van het vliegveld, dus korte transfer tijd, wat fijn is met kinderen. Het weer eind oktober was wisselend. Paar dagen was het lekker warm. En ook regen gehad en dat het flink afkoelde.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Hotel is netjes, elke dag werd de kamer schoon gemaakt. Hotel is wel iets verouderd. Niet storend geweest, maar voor het geld dat we betaald hebben, zijn er betere hotels. Toch een klein minpuntje was dat de wet & wild Park niet direct aan het hotel ligt. Ik ging liever lopen met de kinderwagen dan de shuttle bus in. Maar het was een super gedeelte met de zwembaden en strand. Een prachtige gedeelte, als het weer mee zit. Eind oktober is het zwembadwater te koud om te zwemmen. Maar zeewater was lekker.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 4
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Veldhoven, Nederland
9.0
Over Lara:

Veel hotels in de buurt. Winkelbazaar langs hotel. 2 minuten met taxi naar groter winkelcentrum.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Goed hotel, mooie kamers en goede bedden, vriendelijk personeel, goed en lekker eten. Binnen 2 minuten met shuttle bus naar het strand. mooie pier met ligbedden. Strand met goede bedden. Kom zeker terug.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Enschede, Nederland
7.6
Over Lara:

Antalya is een mooie bestemming. Maar je krijgt niet Echt de kans om van de cultuur te proeven en de gastvriendelijkheid van de Turken te leren kennen, gezien het nogal op toerisme is gericht. Fijn strand! En de zee was heerlijk. In de directe omgeving (Lara) is er weinig te bezichtigen, maar in Antalya is wel veel te doen.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Zeer geschikt voor gezinnen. Hotelpersoneel werkt heel hard voor je. Durf een glimlach op te zetten, en ze deinzen er ook niet voor terug. Handdoeken beleid kan wel wat strakker nagevolgd worden, vanaf s'ochtends vroeg worden de plekjes ingenomen helaas. Tevens mag wat mij betreft toezicht op zeer jonge kinderen/ babys die nog niet zindelijk zijn, want haast elke dag is er sprake van minimaal 1x een "ongelukje", waardoor de zwembad gereinigd moet worden en voor 2 uurtjes is gesloten. Probeer buiten het hotel uit te besteden, dan ben je gemiddeld 3x goedkoper uit. Voorbeeld: Kapper hotel 17euro. Elders (3minuten rijden taxi) 5 euro! Kantlijn: Onvoorstelbaar mooi om een geschenk (klok en muts van een voetbalclub uit Turkije) te krijgen van een hotelmedewerker (Cuneyt) op de dag voor vertrek. Deze meneer runt de Quad activiteit waar ons kind niet van af te stoten was. Tip: Gun een beetje, dan krijg je er ook veel meer rij tijd en aandacht voor terug!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 7
Rotterdam, Nederland
10.0
Over Lara:

Heel leuke bestemming Antalya Turkije , leuke mensen , lekker eten , Vriendelijk ,genoeg entertainment. BEST VACACTION 2018. TOT volgend jaar Aska lara resort & spa??

Over Aska Lara Resort & Spa:

Prachtig hotel 10? , leuk voor een ieder jong & oud. ASKA LARA RESORT & SPA ??

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Arnhem, Nederland
9.3
Over Lara:

Lara ligt perfect vlakbij het vliegveld, erg gunstig. Het wet n wild park is zeer geschikt voor kinderen en overal eten in overvloed

Over Aska Lara Resort & Spa:

Goede service, vriendelijke bediening, lekker eten. Kamers konden schoner, WiFi kwaliteit slecht.

  • Algemene indruk -
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Rotterdam, Nederland
8.7
Over Lara:

In Lara zelf heb je alleen de winkels, maar in Antalya is er genoeg te beleven. De stad zelf is zeker een aanrader om met de bus te doen, de watervallen te gaan bekijken. Ook voor actieve mensen is er genoeg te ondernemen.

Over Aska Lara Resort & Spa:

Mooi hotel met goede service. Personeel loopt erg hard voor je en je voelt je echt op vakantie. Eten is goed, meer dan genoeg keus je weet bijna niet wat je moet kiezen. Zwembaden zijn lekker wat alleen wel jammer is de mensen die een handdoekje neer leggen en dan de hele dag weg zijn waardoor er af en toe plek te kort is. Gelukkig kun je dan een mooi plekje vinden op het strand of op de pier. Kort om zeker een aanrader!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Ijmuiden, Nederland
9.3
Over Lara:

omgeving en hotel was prima niks op aantemerken eten was goed personeel ook

Over Aska Lara Resort & Spa:

ik en mijn vriendin hebben er zekker van genoten zekker een aanrader

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Amsterdam Zo, Nederland
7.3
Over Lara:

Mooie strand, geen uitgaansgelegeheden in de buurt. Indien je een taxi nodig hebt vraag het niet aan het receptie van het hotel, want je betaald 8x zoveel dan je in werkelijkheid moet betalen. De taxi’s die je bij het hotel ophalen zetten geen meter aan, en rijd ook niet meteen naar plaats van bestemming, hij rijdt eerst naar zijn Chef. Waar vervolgens de chef jou aan kijkt en ter plekke een te hoog bedrag opnoem vergeleken met de echte reis die je wilt maken. Na een discussie stapten we uit de taxi en namen een andere langs die weg die ons 8x minder vroeg. Waardoor wij €9 hebben betaald in plaats van €40 voor hetzelfde rit heen en terug.

Over Aska Lara Resort & Spa:

bij aankomst werden wij aan onze lot overgelaten, de kamer die wij geboekt hebben bleek nog bewoond te zijn waardoor wij uren in de lobby moesten wachten zonder enige vorm van uitleg of koffie na meerdere keren moeten hebben aandringen kregen wij te horen dat de kamer nog schoon gemaakt moest worden waardoor wij na ruim 3 en een half uur in de lobby hebben gezeten pas onze kamer binnen konden treden op mijn verzoeken die intussen heb moeten doen om mijn kamer die wij geboekt hebben binnen toetreden excuus van het hotel is er nooit geweest.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6

Excursies tijdens uw verblijf in Aska Lara Resort & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Aska Lara Resort & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Aska Lara Resort & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Aska Lara Resort & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Aska Lara Resort & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Aska Lara Resort & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Aska Lara Resort & Spa

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Aska Lara Resort & Spa

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info