Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Kundu
IC Hotels Green Palace
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • apr , 21°C
  • Goede service en vriendelijk personeel
  • Zwembad met glijbanen
  • 6 à-la-carterestaurants
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed38 beoordelingen

IC Hotels Green Palace

IC Hotels Green Palace staat voor luxe en verwennerij op het hoogste niveau. Je zult aangenaam verrast zijn door het bijzondere interieur; de traditionele Indonesische sfeer straalt rust en vrede uit. Je zult na een vakantie in IC Hotels Green Palace als herboren naar huis terugkeren!

Ligging: IC Hotels Green Palace in Antalya

IC Hotels Green Palace ligt direct aan het privé-strand van Kundu. Het centrum van Antalya ligt op ca. 25 kilometer afstand en is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Faciliteiten: IC Hotels Green Palace

Het luxe 5-sterrenresort IC Hotels Green Palace bestaat uit een hoofdgebouw en bijgebouwen met maximaal 6 verdiepingen en totaal 429 kamers. In het hoofdgebouw tref je de receptie, liften en een sfeervolle lounge met zitjes.
IC Hotels Green Palace beschikt over diverse eetgelegenheden waaronder 6 à-la-carterestaurants (Italiaans, Turks, Mexicaans, sushi, Teppanyaki en vis, tegen betaling, in de winter 2 à-la-carterestaurants). Er zijn 8 bars, waaronder een Aloha Beach bar en een Free Zone Disco bar.
In de prachtig aangelegde tuin met pijn- en palmbomen vind je 5 zwembaden (in de winterperiode gesloten) waarvan 1 met glijbanen. Voor de kinderen zijn er 2 aparte zwembaden. Rondom de zwembaden en op het strand staan ligbedden en parasols voor je klaar. Handdoekenservice is gratis.
Verder biedt het hotel diverse winkels, een kapper, een doktersservice en een internetcafé (alle tegen betaling). Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jaar), een minidisco, een speeltuin, speelkamer en een op verzoek en tegen betaling babysitservice.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van IC Hotels Green Palace zijn comfortabel ingericht met een minibar (frisdrankjes en bier), airconditioning (centraal geregeld), kluisje (gratis), gratis wifi, satelliet televisie, telefoon en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn, badjas en slippers.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zijzeezicht (1-3 personen) boeken of een juniorsuite (2-3 personen), deze kamer is ruimer en luxer.

Tevens zijn er quadkamers (2 volw. + 2 kind.), een standaardkamer met extra bedden en familiekamers (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 2 kind.), bestaande uit een woonkamer en 2 slaapkamers.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Je kunt gratis gebruikmaken van de tennisbanen (verlichting tegen betaling), tafeltennis, fitness, basketbal, aquarobics, aerobics, darts, boccia, boogschieten en beach volleybal gratis. Tegen betaling: biljart, videospelletjes en watersporten aan het strand. Het Spa Center Lilium is in Balinese stijl ingericht en je kunt gratis gebruikmaken van Turkse bad, het binnenzwembad (verwarmd in de winter), kinderbinnenbad (verwarmd in de winter) en de sauna. Massages en overige behandelingen tegen betaling. 6 dagen per week een zeer gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: IC Hotels Green Palace

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive (start vanaf 19-03-2018) in IC Hotels Green Palace; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.30-16.00), koffie/thee en koekjes (11.00-18.00) en middernachtsnack (23.30-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes gedurende 24 uur per dag, de lobby bar is 24 uur per dag geopend. Tegen betaling: import drankjes, roomservice, flessen/blikjes drinken, waterpijp en diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren).

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in IC Hotels Green Palace

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
38 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.4
  • Service 8.4
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.1
  • Wifi kwaliteit 9.5
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Fijnaart, Nederland
9.3
Over Kundu:

Mooie bestemming Goed strand Wij komen er al jaren toen er zelfs nog geen hotels stonden in Lara

Over IC Hotels Green Palace:

Blijft een mooi groen rustgevend hotel Voor de 6e keer geweest

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Hilversum, Nederland
7.5
Over Kundu:

Lara beach is een fijne bestemming, altijd zon en heel dicht bij het vliegveld van Antalya

Over IC Hotels Green Palace:

IC green gaat nu snel achter uit. erg druk ook nu al in het voor seizoen. is het Ultra all inclusive eigenlijk niet meer waard.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Bosch En Duin, Nederland
8.8
Over Kundu:

Voor 4e keer geweest. Ligging, service en accomodatie uitstekend. Vlucht via Eindhoven zeer slecht. Quickparking mag niet het terrein op om reizigers met busje naar stationsgebouw te brengen. Daardoor gedwongen meer dan 500 m te lopen met bagage in stromende regen heen, in brandende zon terug. Niet acceptabel, zeker niet voor ouderen. Corendon moet hierover informeren. Ook de lange einden lopen van en naar het vliegtuig tussen een soort "kippenrennen" zonder enige beschutting is geen pretje.

Over IC Hotels Green Palace:

Telkens ervaren wat een ruimte er is binnen en buiten IC Green Palace. De renovatie van kamers en restaurant in 2015 is geweldig geslaagd. Wij waren er in 2009, 2010 en 2011. Nu terug met veel plezier terug geweest in 2017, was een verrassing.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Den Haag, Nederland
8.2
Over Kundu:

Niet al te ver van het vliegveld, wat verder weg van winkeltjes maar met een prima strand in een zon-zekere omgeving.

Over IC Hotels Green Palace:

Goed en schoon hotel, mooie en grote tuin, volop ruimte aan het zwembad, prima eten en met een aparte koffiebar. Gevarieerde en goede animatie shows, jammer dat veel kamers een te klein balkon hebben.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Eindhoven, Nederland
7.5
Over Kundu:

Al meerdere keren geweest. Korte transfertijd, wel ver weg van alles.

Over IC Hotels Green Palace:

Prachtig hotel daarom voor de zoveelste keer hier geweest.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Ede, Nederland
8.8
Over Kundu:

Wij zijn niet van het resort af geweest. Om naar Side te gaan moet je gebruik maken van een taxi. De hotels liggen niet per voet bereikbaar vanaf de stad.

Over IC Hotels Green Palace:

Wat hebben wij genoten! - Mooie en schone kamer; - Snelle kunnen inchecken en geen paspoort afgifte; - Heerlijk eten, genoeg keuze in soorten bereid vlees en veel groente en fruit; - Op service gericht, personeel in het restaurant staat voor je klaar, bediend je en is erg vriendelijk; - prachtige groene tuinen met veel bomen. Goed onderhouden. Je hebt het gevoel heerlijk te kunnen wandelen tussen het gezang van de vogels; - Genoeg ruimte aan het strand en zwembad. was schoon en opgeruimd; - Personeel spreekt aardig goed engels en duits; - Informeren je twee dagen van te voren doormiddel van een brief wanneer je terug vlucht is. erg prettig; Kortom: Het was een heerlijke tijd! Het was een luxe, en dankbaar dat wij de mogelijkheid hadden om te mogen genieten van deze vakantie en resort! Wij zullen zeker dit jaar weer terug gaan!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Landgraaf, Nederland
9.0
Over Kundu:

Kundu ligt iets afgelegen maar daardoor beschikt het resort over een enorme tuin. Nog geen 10 minuten met bus of taxi ben je in Lara waar volop gelegenheid is om te shoppen.

Over IC Hotels Green Palace:

Voor de 6e keer dit hotel gekozen en het is zeker niet de laatste keer geweest. Door de enorme tuin en het ontzettend vriendelijk en klantgericht personeel is dit de perfecte plek voor een relax vakantie.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 7
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Muiden, Nederland
9.8
Over Kundu:

Voor ons de 8ste keer. Nog steeds zeer tevreden. Niet ver van de luchthaven. Kortom voor ons ideaal.

Over IC Hotels Green Palace:

Ruime kamers. Elke dag schoon beddengoed. Schoonmaak top. Ruime sortering ontbijt, lunch en diner.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Sprundel, Nederland
7.7
Over Kundu:

Rustige omgeving, geen centrum. Het centrum is alleen per bus of taxi te bereiken

Over IC Hotels Green Palace:

Na al 7 maal bij IC Green Palace te zijn geweest, viel het deze keer heel erg tegen. Vanwege de weinig gasten had het hotel voor 2 weken conferenties geboekt van +/- 700 personen. Hierdoor voelde ik mij de vakantieganger in een verkeerd hotel. Kamers werden leeggehaald om ruimte te creeren, alle zalen zaten vol en zelfs de fitness ruimte was in gebruik door de cursisten, zodat de gasten van deze faciliteit geen gebruik konden maken. Wij als gasten van het hotel moesten constant zoeken naar een tafel bij ontbijt - lunch en diner. Ook mede dat deze cursisten alle moslim(a)s waren voelde voor mij als vakantiegast erg ongemakkelijk, bovendien was het eten erg gericht op lokale prijzen wat ik in dit hotel helemaal niet gewend ben.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Amsterdam, Nederland
7.4
Over Kundu:

Mooi strand, in de omgeving niet te veel zien. Allen maar hotel gebouwen. Naar de markt met een kinder buggy niet te doen wegens de wegen.

Over IC Hotels Green Palace:

Ic Hotel is een prachtig hotel. We hebben het echt genoten van de omgeving . Bediening was niet goed, geen 5 star niveau

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 4
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -

Excursies tijdens uw verblijf in IC Hotels Green Palace

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Kundu

IC Hotels Green Palace

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info