Turkije/ Turkse Riviera/ Alanya/ Alanya-Centrum
Alaiye Kleopatra Hotel
Halfpension - Hotel
  • 03:45
  • 02:00
  • apr , 21°C
Alaiye Kleopatra Hotel
Alaiye Kleopatra Hotel
Alaiye Kleopatra Hotel
Alaiye Kleopatra Hotel
Alaiye Kleopatra Hotel
  • Op ca. 100m van het Kleopatra strand
  • Een Spa Center
  • Heerlijk zwembad met poolbar
  • Meer lezen
8.5
Aanrader2 beoordelingen

Alaiye Kleopatra Hotel

Alaiye Kleopatra Hotel heeft een centrale ligging, vlak bij het Kleopatra strand en op slechts 2 kilometer van het levendige centrum van Alanya. De faciliteiten die het hotel biedt, zoals een Spa Center, een buffetrestaurant en een heerlijk zwembad met zonneterras, zullen er voor zorgen dat je zult genieten van een heerlijke vakantie in Alanya.

Ligging: Alaiye Kleopatra Hotel nabij Alanya

Alaiye Kleopatra Hotel ligt op ongeveer 100 meter van het Kleopatra strand en op circa 2 kilometer van het levendige centrum van Alanya. In de direct omgeving vind je tal van winkels, restaurants en bars.

Faciliteiten: Alaiye Kleopatra Hotel

Alaiye Kleopatra Hotel telt 107 kamers verdeeld over één gebouw met 5 verdiepingen. Er is een 24-uurs receptie, een lobby met zitjes en 2 liften.
Er worden in het buffetrestaurant heerlijke internationale en lokale gerechten geserveerd en bij de 3 bars kun je terecht voor een drankje.
Buiten vind je een zwembad en een apart kinderbad, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. De handdoekenservice is tegen betaling. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling.
Verder biedt Alaiya Kleopatra Hotel roomservice, een internetcafé, een wasservice, winkeltjes en een doktersservice (alle tegen betaling). Je kunt gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn netjes en comfortabel ingericht en beschikken over airconditioning, satelliet televisie, telefoon, minibar, huurkluisje, gratis wifi en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:

In het Spa Center van Alaiye Kleopatra Hotel kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte, het binnenzwembad en de jacuzzi. De sauna, het Turks bad, massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling. 1 avond per week biedt het hotel een entertainmentprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Alaiye Kleopatra Hotel

Je verblijft in Alaiye Kleopatra Hotel op basis van Halfpension (ontbijt en diner). Tegen een toeslag kunt u All Inclusive boeken: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (17.00-18.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: roomservice.

Verzorging Winter 2017/2018: Alaiye Kleopatra Hotel

Je verblijft in Alaiye Kleopatra Hotel op basis van Halfpension (ontbijt en diner).

Tegen een toeslag kun je All Inclusive boeken: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-10.30), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (17.00-18.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: roomservice

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Voor de kinderen
  • Kinderbad
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Alaiye Kleopatra Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
2 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 9.0
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 7.0
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10.0
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Heesch, Nederland
10.0
Over Alanya-Centrum:

Mooie ligging in prachtige omgeving dichtbij centrum en uitvalswegen??

Over Alaiye Kleopatra Hotel:

Prima kamer nadat ikveranderd ben van kamer wegens geluidsoverlast

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Enkhuizen, Nederland
7.0
Over Alanya-Centrum:

Alanya is al jaren onze favoriete vakantiebestemming en ook deze vakantie weer heerlijk genoten. Was wel rustiger dan wij gewend zijn. Dit jaar voor het eerst de "binnenlandse toeristen" tijdens het suikerfeest meegemaakt. Dat was geen fijne ervaring. Veel vieze mannetjes die op het strand en in het centrum vrouwen komen begluren en zelfs filmen.

Over Alaiye Kleopatra Hotel:

Goed hotel met mooie, schone kamers, uitzicht op zee en de burcht en heel erg vriendelijk personeel. Ook heerlijk zwembad en veel extra's, zoals een indoor hammam. Veel Britse, Russische en Turkse toeristen. Wij waren de enige Nederlanders. Eten was niet onze smaak, dus voornamelijk buiten de deur gegeten.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Excursies tijdens uw verblijf in Alaiye Kleopatra Hotel

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks! Het badhuis speelt een belangrijke rol in het alledaagse leven van de Turken. Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Voor elke bevolkingsgroep, elke wijk, waren er openbare badhuizen (de zogenaamde 'Hamam') voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van de reinheid. Een bezoek aan een hamam is dan ook een echte Turkse ervaring waar u kunt genieten van en heerlijke scrub en schuim-/oliemassage. U kunt een duikje nemen in het zwembad of een stoombad nemen. Natuurlijk is er de mogelijkheid om extra behandelingen (exclusief) te nemen. Na afloop voelt u zich als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Boottocht

Wilt u zich ontspannen en genieten van de prachtige kustlijn en daarmee uw vakantieomgeving zien vanaf de waterzijde, dan is deze boottocht ideaal voor u! Varend over de blauw-groene golven met een uitzicht op de indrukwekkende bergen, zult u wensen dat deze dag niet zal eindigen. De boot meert aan bij een prachtige baai, waar u lekker kunt gaan zwemmen, van de boot afduiken of kunt genieten van de vele vissoorten die dichtbij de boot zullen komen! De lunch wordt aan boord geserveerd en bestaat meestal uit vis of kip.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: All Inclusive
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, zwemspullen en zonnecreme
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €52,-
kinderen €26,-

Perge & Aspendos

Een van de meest interessante culturele excursies die u zeker niet moet missen, met als bijzondere bezienswaardigheid het best bewaarde Romeinse Amfitheater van de westerse wereld, 'Aspendos'. Na een bezoek aan het theater zetten we de tocht voort langs de kust naar de indrukwekkende antieke Romeinse handelstad Pamphilia oftewel Perge. U zult versteld staan van de hoeveelheid overblijfselen in Perge. Zeker de moeite waard als u van cultuur en geschiedenis houdt.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera, en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Alanya - Alanya-Centrum

Alaiye Kleopatra Hotel

Vluchtinformatie Antalya Airport

U vlliegt op Antalya Airport voor deze badplaats. Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Alanya: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info