Turkije/ Egeische kust/ Marmaris/ Marmaris-Centrum
Ideal Prime Beach
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:30
  • nov , 21°C
  • Ideal Prime Beach is onze bestseller
  • Winnaar Hotel of the year award
  • 2 zwembaden en glijbanen
  • Meer lezen
8.3
Zeer goed90 beoordelingen

Ideal Prime Beach

Ideal Prime Beach is één van onze bestsellers aan de mooie Egeïsche kust in de oergezellige badplaats Marmaris. Dit heerlijke resort met een keur aan faciliteiten, verzorgde kamers en heerlijk eten is echt iets voor jou! Waan je in luxe in dit geweldige hotel. Hier kun je echt genieten van een onbezorgde vakantie.

Ligging: Ideal Prime Beach in Marmaris

Ideal Prime Beach ligt direct aan het strand. Het gezellige centrum en de haven van Marmaris liggen op 2,5 kilometer afstand. Het openbaar vervoer (dolmus) tref je voor het hotel aan en rijdt regelmatig naar het centrum van Marmaris.

Faciliteiten: Ideal Prime Beach

Ideal Prime Beach beschikt over 632 kamers verdeeld over 4 gebouwen en is voorzien van een 24-uurs receptie, 9 liften, ruime lobby met zitjes en bar. Je hebt de keuze uit diverse gerechten welke worden gepresenteerd in het buffetrestaurant en je kunt heerlijk dineren in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Voor een verfrissend drankje kun je terecht in één van de vele bars. In de tuin vind je 2 zwembaden waarvan één met 3 glijbanen (op vaste tijden geopend) en een apart kinderbad. Op het zonneterras zijn de ligstoelen, parasols en handdoekenservice (met borg) inclusief. Gratis wifi in de lobby, het restaurant en bij het zwembad. Verder biedt het hotel winkeltjes, doktersservice, kapsalon en een wasservice (alle tegen betaling). Voor de kinderen is 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar) en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) van Ideal Prime Beach zijn stijlvol ingericht en voorzien van airconditioning, satelliet televisie, telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten, minibar (gevuld met water en frisdrank bij aankomst) en kluisje (gratis). De badkamer beschikt over een douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of terras met zitje.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Voor gezinnen zijn er quadkamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind), dit zijn standaardkamers met 2 extra bedden. Het is niet mogelijk om een babybedje te plaatsen in de quadkamers.

De familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) hebben dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, maar bestaan uit 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed en een leefruimte met bank.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Ideal Prime Beach biedt je op sportief gebied ook voldoende mogelijkheden; aerobics, tafeltennis, dart en biljart. Voor ontspanning kun je gratis gebruikmaken van het binnenbad en de fitnessruimte. De sauna is tussen 10.00-17.00 uur gratis. Het Turks bad, massages en behandelingen zijn tegen betaling. Een gevarieerd animatieprogramma met o.a. show, sport en spel (6 dagen per week).

Verzorging Zomer 2018: Ideal Prime Beach

Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive in Ideal Prime Beach; ontbijt (07.30-09.30), laat ontbijt (09.30-10.00), lunch (12.30-14.00) en diner (19.00-21.00), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-16.00), koffie/thee en koekjes (16.00-18.00) en middernachtsnack (24.00-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes en een aantal import drankjes tussen 10.00 en 24.00 uur. Diner in één van de 2 à-la-carterestaurants (1x per verblijf, vooraf reserveren). Tegen betaling: drankjes in de discotheek na 24.00 uur, verse vruchtensappen, flessen drinken en import drankjes.

Bekijk alle Ideal Hotels
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Ideal Prime Beach

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.3 Zeer goed

Gebaseerd op:
90 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.8
  • Service 8.5
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 7.7
  • Kamers 8.1
  • Kindvriendelijk 6.5
  • Wifi kwaliteit 5.6
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Den Lip, Nederland
8.9
Over Marmaris-Centrum:

Het plaatsje Marmaris biedt langs de mooi geplaveide boulevard voor de toerist zo'n beetje alles wat je kan verwachten in Turkije. Veel textiel en ,juwelier winkels, bars, restaurants, steakhouses en allerlei zee en strand gerelateerde verhuur en boekings bedrijven. Met een dagje 'Jeep Safari" kan je een beetje achterland ervaren.

Over Ideal Prime Beach:

Het Ideal Prime Beach resort/hotel is gelegen direct aan de boulevard, met meteen daarachter het strand, met uitzicht op een prachtige baai en op afstand een heuvellandschap. Het hotel heeft een capaciteit van ca. 1500 bedden. Omdat wij met de familie (kinderen / kleinkinderen) niet in het hoogseizoen in het hotel waren, werd die capaciteit niet helemaal benut, maar het aanwezige personeel was wél berekend op die capaciteit. Mede daardoor was de service in het hotel en het gebruik van de accommodatie (serveren van drankjes bij de lunch en het diner, ligbedden, strandstoelen, water glijbanen en buiten bar's , etc.) uitstekend. Kamer met uitzicht op de baai kon iets ruimer, WiFi binnen het hotel en buitenbar's is toereikend om mail en w- apps te doen en het hotelmeubilair in de restaurants en op de terrassen is luxueus te noemen. De kwaliteit van het eten via de zelfbedienings counters is goed. Al met al een uitstekend resort, zeker qua prijs prestatie verhouding !

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Nunspeet, Nederland
7.7
Over Marmaris-Centrum:

Zwembad water was erg koud voor de kleintjes. En de verplichte stop met de bus was niet nodig. Na een dag reizen wil je graag naar hotel en niet nog eens 20 min verplicht stoppen. En dat geld als je vroeg op gestaan bent en net ontbeten heb ook voor terugreis.

Over Ideal Prime Beach:

Keurig, schoon en goed bij gehouden . Net en vriendelijk personeel

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 8
Ottersum, Nederland
9.0
Over Marmaris-Centrum:

Mooie omgeving. Goed hotel. Leuke stad. Lekker eten.

Over Ideal Prime Beach:

Heerlijk hotel. Muziek alleen erg hard in de avond.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 9
Tholen, Nederland
2.3
Over Marmaris-Centrum:

Voor ons nooit meer dit hotel! Marmaris is een gezellige en leuke plaats. Zeker gaan eten bij Jan de Wit aan de haven is geweldig!

Over Ideal Prime Beach:

Voor ons nooit meer dit hotel! Veelste massaal, veel Russen en Engelse gasten,veelste harde muziek bij het zwembad, hele harde bedden ook de strandbedjes, animatie is slecht en 1x een show gehad voor de rest elke avond bingo, eten is slecht en dan nog het drinken uit kartonnen bekers verschrikkelijk. Het enige pluspunt is het uitzicht en de medewerkers die zijn heel aardig en doen echt hun best.

  • Algemene indruk 2
  • Ligging 4
  • Service 2
  • Prijs/kwaliteit 2
  • Eten 2
  • Kamers 2
  • Kindvriendelijk 2
  • Wifi kwaliteit 4
Roosendaal, Nederland
8.0
Over Marmaris-Centrum:

ligging is goed ten op zichte van winkeltjes en strand. Centrum van Marmaris is wel 3,7 km lopen. Maar voor Minder dan euro pp ben je met taxi in centrum.

Over Ideal Prime Beach:

Goed maar zeer groot hotel. Veel gasten en dat geeft drukte in eetzaal bij buffet etc. Eten ook niet altijd warm vanwege grote hoeveelheden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Eemnes, Nederland
7.3
Over Marmaris-Centrum:

Het hotel is mooi gelegen asn de boulevard. Aan de voorkant een drukke weg met winkeltjes. Wij hadden een schitterend uitzicht op de zee

Over Ideal Prime Beach:

Druk hotel. Veel Russen. Bier in kartonnen bekertjes. Vrij smal strand. Handdoeken worden neergelegd. Verder wel prima. Cijfer voor mij zou een 7 zijn. Wel heel massaal

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Heiloo, Nederland
9.8
Over Marmaris-Centrum:

Marmaris is prachtig en zeer goed om te wandelen we zijn er echt gasten de Turken daar zijn vriendelijk en niet opdringerig.

Over Ideal Prime Beach:

Prima voor jong en oud en gezinnen, jammer dat strand te klein is. En dat zowel op het strand en bij het zwembad voor een plek moet je vroeg opstaan en een lig stoel beleggen. Ook misten we dit jaar de matrasjes op de ligstoelen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Best, Nederland
7.7
Over Marmaris-Centrum:

De bestemming was prima, helaas gaf corendon aan dat de busreis 2 uur zou duren en duurde deze ruim 3 uur en 30 minuten, ook kwam de reisleidster pas om 12:30 aankakken ipv afgesproken om 10:00 dit was mijn eerste vervelende ervaring met corendon. De excursies waren goed ( alleen jammer dat ze bij de hamam proberen extra geld te verdienen door te vragen wat voor werk je doet & te zeggen dat je extra dure behandelingen nodig hebt. Eten was middelmatig, personeel deed wel enorm zijn best maar het eten kon wel beter. Kamers in zelfde prijsklasse verschilde enorm, zo hadden vrienden van ons een klein bedje, een balkon waar je zo overheen kon en een kleine douche. De schoonmaaksters laten je balkon deur open staan, dit was even wennen ivm dure eigen spullen op de kamer. Als je een handdoek kaartje kwijt raakt vragen ze het ene moment €20,- per kaartje en de andere geeft ze voor niets mee. Centrum van marmaris oppassen minimaal 50% van vraagprijs afdingen. Reis verder perfect geregeld

Over Ideal Prime Beach:

Accommodatie was schitterend, mijn vriendin en ik kwamen aan, waren wel wat moe na de reis met alleen maar huilende kinderen. Ik zag het uitzicht, de palmbomen, het zwembad het restaurant de mooie entree & de bergen en zee, heerlijk meteen een prima vakantie gevoel. Mijn hele vakantie genoten van de accommodatie!

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Roosendaal, Nederland
9.7
Over Marmaris-Centrum:

Goed hotel, alleen jammer dat het drinken uit kartonnen bekers was

Over Ideal Prime Beach:

Top hotel goed naar ons zin gehad alleen jammer van de kartonnen bekers overdag!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Noorden, Nederland
7.7
Over Marmaris-Centrum:

Marmaris is een ontzettend mooie omgeving, vriendelijke mensen, veel uitgaansgelegenheden, en mooie stranden.

Over Ideal Prime Beach:

Het hotel is een prima hotel, voor de 2e x dit jaar heen geweest. Helaas viel mijn kamer enorm tegen dit keer. Ik had een aantal opties aangeklikt, maar heb uiteindelijk een kamer gekregen dat uitkeek op de weg.. Verder was het eten prima, en ook het personeel was weer erg vriendelijk

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Turkije - Egeische kust - Marmaris - Marmaris-Centrum

Ideal Prime Beach

Vluchtinformatie Dalaman

Er wordt dagelijks gevlogen naar Dalaman vanaf Amsterdam en 2x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines en Corendon Airlines.

De vluchtduur naar Dalaman Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Dalaman naar:

Sarigerme: ca. 20 minuten
Gocek: ca. 40 minuten
Dalyan: ca. 45 minuten
Fethiye: ca. 50 minuten
Hisaronu: ca. 60 minuten
Oludeniz: ca. 70 minuten
Marmaris: ca. 90 minuten
Icmeler: ca. 100 minuten
Turunc: ca. 120 minuten
Kalkan: ca. 120 minuten
Kas: ca. 130 minuten

Het kan voorkomen dat u op Bodrum aanvliegt. De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Omgeving Marmaris: ca. 140 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info