Turkije/ Egeische kust/ Kusadasi/ Bingoreizen Kusadasi
Bingo Kusadasi 4*
All Inclusive - Hotel
  • 03:15
  • okt , 23°C
Bingo Kusadasi 4*
Bingo Kusadasi 4*
Bingo Kusadasi 4*
Bingo Kusadasi 4*
Bingo Kusadasi 4*
  • Verblijf op basis van All Inclusive
  • 4 sterren accommodatie
  • Dé manier om voordelig op vakantie te gaan
  • Meer lezen

Bingo Kusadasi 4*

Boek nu de supervoordelige BINGO 4* All Inclusive vakantie naar Kusadasi. De manier om voordelig op vakantie te gaan. U kunt nu voor honderden euro’s voordeliger in een 4-sterren All Inclusive accommodatie bij Kusadasi verblijven. Voordeliger op vakantie in het hoogseizoen kan echt niet! Houdt u ook wel van een verrassing? Wilt u vooral genieten van zon, zee of strand ? Maakt de plaats van bestemming u niet zoveel uit ? Zoekt u een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel uw BINGO reis!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo 4* All Inclusive hotel en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde hotel verblijft als uw buurman, maar u honderden euro’s voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Kusadasi

Wilt u voordelig naar Kusadasi? Boek dan Bingo Kusadasi 4* All Inclusive! Kusadasi is een levendige badplaats, bekend als haven voor cruiseboten, het duiveneiland en een lange boulevard. De badplaats heeft 2 prachtige stranden, Ladies Beach en Long Beach en een kleiner strand vlakbij het centrum. Wilt u naast zon, zee en strand ook cultuur snuiven? De antieke stad Efeze is vlakbij en een bezoek waard!

Ligging: Bingo Kusadasi

De Bingo accommodaties liggen in en om levendige badplaats Kusadasi. De Bingo Hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Kusadasi

De verzorging is op basis van All Inclusive volgens de formule van de betreffende accommodatie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Izmir

Er wordt 2x per week gevlogen naar Izmir vanaf Amsterdam, 1x per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines en Corendon Airlines.

De vluchtduur naar Izmir Airport bedraagt ca 3.15 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Izmir naar:

Gumuldur: ca. 40 minuten
Ozdere: ca. 45 minuten
Seferihisar: ca. 45 minuten
Kusadasi: ca. 60 minuten
Cesme: ca. 60 minuten
Foca: ca. 75 minuten

Het kan voorkomen dat u op Bodrum aanvliegt. De vluchtduur naar Bodrum Airport bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Bodrum naar:

Omgeving Kusadasi: ca. 130 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info