Tunesië/ Golf van Hammamet/ Bingoreizen Tunesië
Bingo Tunesië 4*
All Inclusive - Hotel
  • 03:00
  • jun , 30°C
Bingo Tunesië 4*
Bingo Tunesië 4*
Bingo Tunesië 4*
Bingo Tunesië 4*
Bingo Tunesië 4*
  • Dé manier om voordelig op vakantie te gaan
  • U verneemt ter plaatse welk hotel
  • 4-sterren op basis van All Inclusive
  • Meer lezen

Bingo Tunesië 4*

Boek nu de super voordelige BINGO 4* All Inclusive vakantie naar de Tunesië. De manier om voordelig op vakantie te gaan. U kunt nu voor honderden euro’s voordeliger in een 4-sterren All Inclusive accommodatie bij Tunesië verblijven. Voordeliger op vakantie in het hoogseizoen kan echt niet!

Houdt u ook wel van een verrassing? Wilt u vooral genieten van zon, zee of strand? Maakt de plaats van bestemming u niet zoveel uit? Zoekt u een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel uw BINGO reis!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs. U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Tunesië Hotel 4* en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven.

Het kan dus zijn dat u in hetzelfde complex verblijft als uw buurman, maar u vele malen voordeliger uit bent. U heeft namelijk gekozen voor de Bingo formule!

Algemeen:

Ontdek met Bingo Tunesië Hotel 4*het zeer gastvrije land met eeuwenoude tradities en een rijke historie die tot ver voor onze jaartelling teruggaat. Met zijn prachtige ligging aan de Golf van Hammamet en de Middellandse Zee is Tunesië ideaal voor een onvergetelijke vakantie.

Zonaanbieders kunnen volop genieten van de zon op één van de stranden of lekker bij het zwembad.

Ligging:

Uw Bingo Tunesië Hotel 4* (standaardkamer, 1-3 personen) liggen verspreid over de kust: Skanes, Port El Kantaoui, Hammamet, Hammamet Yasmine of Sousse. Bij aankomst op de luchthaven ontvangt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd.

De Bingo Hotels zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging:

U verblijft tijdens deze Bingo Tunesië op basis van All Inclusive volgens de formule van de desbetreffende accommodatie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Child discount info