Spanje/ Costa Brava/ Bingoreizen Costa Brava
Bingo Blanes 3*
Logies
  • 02:40
  • feb , 14°C
Bingo Blanes 3*
Bingo Blanes 3*
Bingo Blanes 3*
Bingo Blanes 3*
Bingo Blanes 3*
  • Verblijf op basis van Logies
  • 3-sterren accommodaties
  • Je verneemt ter plaatse welke accommodatie
  • Meer lezen

Bingo Blanes 3*

Boek nu de supervoordelige BINGO vakantie naar Blanes aan de Costa Brava. De manier om voordelig op vakantie te gaan. Je kunt nu vele malen voordeliger in een hotelkamer of studio in Blanes verblijven. Voordeliger op vakantie kan echt niet!
Houd je ook wel van een verrassing? Wil je vooral genieten van zon, zee of strand? Maakt de plaats van bestemming je niet zoveel uit? Zoek je een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel je BINGO reis!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers en studio’s op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo Blanes 3* en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde hotel of appartementen verblijft als je buurman, maar veel voordeliger uit bent. Je heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Blanes

Wil je voordelig naar Blanes? Boek dan Bingo Blanes 3*! Strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Blanes, de meest zuidelijk gelegen badplaats van de Costa Brava. In de gezellige oude stadskern vind je de haven en een wirwar aan kleine straatjes en karaktertistieke pleintjes, waar je heerlijk kunt rondslenteren. Het toeristische centrum is vooral in de zomer zeer bruisend vanwege de discotheken, clubs, leuke souvenirwinkels, restaurants en gezellige bars. De trots van Blanes is de prachtige botanische tuin Mar i Murtra, vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over Blanes. Voor een vakantie vol strand- en uitgaansplezier is Blanes de place to be!

Ligging: Bingo Blanes

De Bingo accommodaties liggen in en om de badplaats Blanes. De Bingo accommodaties zijn hotels en appartementen waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Blanes

De verzorging is op basis van Logies.

Vanaf 1 april 2017 betaal je bij accommodaties aan de Costa Brava ter plaatse bij aankomst toeristenbelasting. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn €1 per persoon per dag.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Girona

Er wordt 1x per week vanaf Amsterdam naar deze bestemming gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar Girona-Costa Brava bedraagt ca. 2,5 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Gerona naar:

Blanes: ca. 55 minuten
Lloret de Mar: ca. 35 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info