Macedonië/ Meer van Ohrid/ Excursiereizen Macedonië
Excursiereis Macedonië 4*
Logies en ontbijt - Excursiereis
 • 02:30
 • feb , 8°C
Excursiereis Macedonië 4*
Excursiereis Macedonië 4*
Excursiereis Macedonië 4*
Excursiereis Macedonië 4*
Excursiereis Macedonië 4*
 • Unieke manier om Macedonië te ontdekken
 • Excursiepakket nu € 99, - p.p.
 • Nu ook o.b.v. halfpension mogelijk
 • Meer lezen
8.1
Zeer goed30 beoordelingen

Excursiereis Macedonië 4*

Ben je ook nieuwsgierig naar het prachtige, maar relatief onbekende Macedonië? Corendon biedt je de gelegenheid om deze mooie bestemming in 8 dagen te ontdekken. Bij deze reis hebben wij een zeer afwisselend excursiepakket samengesteld die je alle facetten laat zien van Macedonië. Wij beloven je dat je net zo enthousiast zult zijn over deze prachtige bestemming als wij dat zijn!

Excursiereis is inclusief:

 • Retourvlucht naar Ohrid
 • Transfer van luchthaven naar hotel
 • Alle overnachtingen in een 4* hotel (ter plaatse wordt bekend gemaakt welk hotel)
 • Verzorging op basis van logies & ontbijt (tegen een toeslag kun je halfpension bijboeken)

Excursiereis is exclusief:

 • Excursiepakket t.w.v. €135 p.p. met 4 excursies (optioneel en te voldoen bij aankomst) wordt je nu aangeboden voor €99,- p.p.
 • Het excursiepakket is inclusief: alle entrees & service gelden voor alle bezienswaardigheden/activiteiten, gids (Engelstalig), vervoer per comfortabele bus en alle lunches (zoals beschreven tijdens de excursies).
 • Alle drankjes zijn niet inbegrepen.

Extra informatie:

 • Je hoort ter plaatse in welke accommodatie je zult verblijven.
 • Het is niet mogelijk de excursies separaat te kopen, uitsluitend het hele pakket van deze 4 excursies.
 • Bij een kleinere groep kan de reis ook worden uitgevoerd met een minibus.
 • Om organisatorische redenen kan de volgorde van het programma zoals beschreven worden aangepast. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk.
 • Indien je langer dan 8 dagen boekt is er na 8 dagen geen excursieprogramma meer en is de reis op eigen gelegenheid (overnachtingen blijven wel inbegrepen).
 • Deze Excursiereis is niet geschikt voor mindervaliden.

Het Programma;

Dag 1:

Vandaag vertrek je vanaf de luchthaven Schiphol naar Ohrid. Na aankomst op de luchthaven van Ohrid wordt je naar je accommodatie gebracht.

Dag 2: Ohrid - Het Jeruzalem van de Balkan (dag tour, incl. lunch).

Na een goede nachtrust en je ontbijt begint je echte kennismaking met Ohrid. Ohrid is de grootste toeristische trekpleister van Macedonië. Met zijn 365 kerken in de 19e eeuw en meer dan 50 in gebruik zijnde kerken vandaag is het gebouwd aan de oevers van het meer van Ohrid, één van de mooiste plekken die moeder natuur gecreëerd heeft. De regio beschikt over in totaal 20.000 gastenbedden in hotels en bij particulieren thuis. In 1980 zijn de stad en het meer opgenomen op lijst van UNESCO werelderfgoederen. Als een belangrijke christelijke bedevaartplaats, werd Ohrid een plaats waar nieuwe stijlen van frescoschilderingen zijn ontstaan (getuige de aanwezigheid van de eerste Renaissance elementen in 1295), zeldzame iconostases te vinden zijn (St. Naum Klooster) en zich een speciale vorm van heilige architectuur ontwikkelde (St. Clemens, St. Sofia, St. John van Kaneo).

De excursie begint bij de bovenste poort, op de heuvel (de enige poort tot de oude stad die nog functioneert) alwaar men een goed overzicht heeft over de citadel. Daarna ga je verder naar het complex van de Heilige Moeder en wandel je langs de kerk van de Heilige Moeder van God Perivlepta (13e eeuw), de kerk van St Constantijn en Helena (15e eeuw), heb je de mogelijkheid om de beroemde iconengalerij te bezoeken (bekend om zijn bijzondere voorbeelden van de Byzantijnse manier van het maken van iconen in Macedonië). De tour gaat verder naar het antieke theater (4e - 22e eeuw voor Chr.), waar men wordt herinnerd aan de tijd van Philip II, de vader van Alexander de Grote. De volgende stop is het Samuil fort, boven op de heuvel, alwaar men vanaf de historische muren van het fort een fantastisch uitzicht heeft over het meer van Ohrid en diens gehele Rivièra. Vanaf de historische muren van het fort, gaat de tour verder naar Plaosnik, een plaats waar vele beschavingen in de loop van de geschiedenis hun sporen hebben achtergelaten. De tour volgt naar de kerk van St. Jovan Kaneo (13e eeuw), een van de herkenningspunten van Ohrid. Dit is een uitzonderlijke locatie, boven op een rots, met uitzicht over het meer, dichtbij het vissersplaatsje Kaneo. Van hier volgt de tour naar het lager gelegen deel van de oude stad, waar we een stop maken om wat uit te rusten en een lunch hebben in een traditioneel restaurant (ongeveer 1,5 uur).

Na de lunch vervolgt de tour zich naar het archeologische museum, ofwel het familiehuis van Robevci, waar volkenkundige tentoonstellingen en voorwerpen uit het verleden worden getoond, zoals een beeld van de godin Isis en een beroemd doodsmasker.

Tot slot bereiken we de het stadscentrum en de haven. Naast de twee imposante standbeelden (St. Cyril en Methodius - de eerste Slavische missionarissen en St. Clemens - de beschermheilige van Ohrid), worden we vertrouwd gemaakt met de vele cafés, restaurants, wisselkantoren, banken, supermarktjes, apotheken, boetiekjes, werkplaatsen en ateliers, terwijl we door het voetgangersgebied (de oude bazaar) wandelen. Het eindpunt van de tour is een bezoek aan de oudste boom van de Balkan - de zo genaamde "Ohrid Cinar" (oosterse plataan). Na een dag vol indrukken brengen wij je terug naar je hotel. Aankomst in het hotel om ca. 18:00 uur.

Dag 3: Dagexcursie Albanië (dagtour, incl. lunch).

Tijdens deze excursie verken je Albanië rondom het meer van Ohrid. Je vertrekt in de ochtend met de bus richting de grens, waar in St. Naum de paspoortcontrole is. Zodra we de grens over zijn rijden we door het plaatsje Tusemiste, hier wonen zowel Albanezen als Macedoniërs.
We komen aan in Podgradec, de enigste Albanese plaats aan het meer van Ohrid. De naam Podgradec staat voor "een stad onder de stad" en het is een plek met een zeer oude geschiedenis. Het klimaat aan het meer is zeer mild, waardoor het de favoriete ontspanningsplek van Enver Hoxha was, een Albanese regeringsleider die het land weer hielp opbouwen na de Tweede Wereldoorlog. Deze plaats wordt ook vermeld in het boek van A.den Doolaard - The Wedding of the Seven Gypsies. Op een afstand van ongeveer 20 km ligt het schiereiland Lini. De plaats heeft ook een zeer oude geschiedenis. Het lijkt erop dat de tijd daar is gestopt.
Je krijgt de unieke kans om het authentieke dorp Lin te bezoeken, gelegen op het schiereiland Lini. Hier lopen we via het dorp naar de top van het schiereiland. Op de top van de heuvel staat een basiliek en je kunt genieten van een prachtig uitzicht over het meer van Ohrid.
We rijden weer verder en langs de weg zie je visverkopers staan zwaaien met aal en forel, in de hoop deze te verkopen. In Macedonië is er een verbod op het vissen op deze soorten, maar niet in Albanië.
We rijden door naar een restaurant gelegen tussen de plaatsen Podgradec en Lini. Hier heb je de enige mogelijkheid om de aal of forel tijdens de lunch te proberen. Na de lunch rijden we weer naar Macedonië en wordt je terug gebracht naar je hotel.

Dag 4:

Deze dag is ter vrije besteding.

Dag 5: St. Naum Klooster (dagtour, incl. lunch).

Het st. Naum Klooster is zonder twijfel een wonderbaarlijke plaats. Dit klooster is perfect gelegen in het beschermde gebied van het nationale park Galicica en gelegen aan de bron van de rivier de Crni Drim (die uiteindelijk bij Struga in het meer van Ohrid uitmondt ). Het kristalheldere water ziet er uit als een spiegel en weerspiegelt zowel de vegetatie aan de oevers als de hoge toppen van de schitterende bergen in de verte. Het klooster is gebouwd op een rotsachtige heuvel, boven het meer en is een van de mooiste pelgrimsoorden van de Macedonië. Aan het eind van de 9e eeuw heeft St. Naum in deze mooie wildernis zelf de locatie gekozen, om zijn fantastische missie voort te zetten, namelijk licht brengen aan de lokale bevolking in de Middeleeuwen. Hij werd beschouwd als een genezer en een wonderdokter en is afgebeeld op verschillende fresco's in de grafkapel. De kerk zelf is opgedragen aan de heilige aartsengelen Michael en Gabriel. En binnen de kerk is een unieke iconostase in barok stijl te zien, alsmede fresco's met geschilderde folklore uit het eind van de 18e eeuw.

Het is een hele dagtocht met de boot (of per bus(mocht het weer het niet toelaten). Vertrek vanaf het hotel is na het ontbijt om 09:30 naar de haven van Ohrid. De boottocht start om 10:00 uur en duurt ongeveer 2 uur over het rustige water langs de zuidelijke kust van het meer. Gedurende de trip kun je genieten van het uitzicht over Ohrid, de stads Rivièra, het zomerhuis van president Tito (Josip Broz Tito 1892-1980), de Bay of Bones (museum op het water en een archeologische site) en de unieke kerk van de Heilige moeder Zaumska (13e eeuw). Gedurende de trip maken we een stop van een halfuur bij de Bay of Bones om deze schitterende archeologische onderwater attractie te ontdekken. Deze baai is pas recentelijk geopend voor het publiek. Het is een splinternieuwe tentoonstelling en reconstructie van paalwoningen uit de 12e tot 7e eeuw voor Christus. Dit complex herinnert ook aan een romeinse militaire check point uit de 2e eeuw voor Chr.

Aankomst in St. Naum Klooster. Ons wandelpad (van zowel de parkeerplaats als de haven) leidt ons naar het houten standbeeld van St. Naum, bij de hoofdingang op het klif, waaromheen de vele kleurrijke pauwen de gasten verwelkomen. In het klooster betreden we in kleine groepjes de schitterende kerk van de aartsengelen Michael en Gabriel (9e eeuw). Naast verhalen en legendes over de wonderbaarlijke giften van St. Naum, zal je gids je laten beleven hoe echte gelovigen St. Naums hart kunnen horen kloppen bij zijn tombe in het graf van de kapel. De grens tussen Macedonië en Albanië ligt op slechts 400 meter afstand. Het kleine dorpje Pogradec aan de Albanese kant van is goed te zien vanaf het klooster. Het middageten, een traditionele lunch, wordt geserveerd in een buiten restaurant, gelegen op het schitterende Ostrovo (hetgeen eiland betekent in het Arabisch). Dit is ook de plek waar men meer te weten kan komen over de beroemde Parel van Ohrid: een lid van een lokale familie, die het geheim van de productie van de parels uit afgunst meer dan 100 jaar geheim hield, zal praten over de fantastische kwaliteit en het speciale productieproces.

In het programma is er ook 1 tot 2 uur vrije tijd aanwezig, waarin je de mogelijkheid hebt om te gaan zwemmen aan het mooie zandstrand, souvenirs en parels kunt kopen, water kunt drinken uit de heilzame bron van St. Petka of kunt genieten van een boottochtje met de roeiboot naar de bron met een gids/roeier. Aankomst in het hotel met de bus ca. 17:00 en met de boot om ca 18:00 uur.

Dag 6: Skopje (dagtour incl. lunch).

Vandaag nemen wij je mee naar Skopje. De hoofdstad Skopje is meteen de grootste stad van de Republiek Macedonië en telt ongeveer 800.000 inwoners. Skopje is zonder twijfel het grootste politieke, culturele, economische en academische centrum in het land. De eerste geschreven documenten (uit de romeinse tijd), beschrijven een stedelijke unie op deze plek, aan de overs van de rivier de Vadar, en had de naam Skupi. Het is een stad met een rijk en turbulent verleden, waarbij het Skopje is gelukt om twee maal als een Phoenix uit de as te herrijzen, na de vernietigende aardbevingen in 518 en 1963. In de laatste 50 jaar heeft Skopje veel vooruitgang geboekt, met een periode van groeiende industrieën, zoals de metaal, chemie, textiel, leer en drukkerijen. De snelle industrialisatie van Skopje is met succes aangevuld door de ontwikkeling van handel, verkeer, banken, cultuur en sport. En ten slotte heeft Skopje zich in de laatste 20 jaar bewezen een van de meest gedreven stedelijke gebieden van de Balkan te zijn.

Skopje, en daarbij speciaal het centrum van de stad, heeft een schat aan interessante monumenten die speciale aandacht verdienen, zoals het oude spoorweg station (als herinnering aan de aardbeving van 1963), het archeologische museum, het gedenkhuis van Moeder Theresa (Agnes Gonxha Bojaxhiu, winnaar van de Nobelpijs voor de vrede in 1979, geboren in Skopje in 1910), het Macedoniaplein met zijn vele monumenten, de stenen brug, het Holocaust museum, de oude bazaar, de St. Spas kerk met de indrukwekkende iconistase uitgesneden in hout (19e eeuw), de Daut Pasha hamam (waar een kunstgalerij van is gemaakt met een van de mooiste voorbeelden van de stedelijke Ottomaanse architectuur op de Balkan), Kapan An (een han uit de 15e eeuw), de Mustafa Pasha moskee (15e eeuw), etc. Het millenium kruis, dat geplaatst is op de berg Vodno kijkt uit over de stad en wordt beschouwd als grootste kruis van de wereld, samen met het kruis in San Lorenzo de El Escorial (centraal Spanje).

Tour van een hele dag: Vertrek vanuit het hotel : na het ontbijt om 08:00 uur. In de ochtend kom je aan in Skopje en breng je een bezoek aan de Matka canyon, hier vindt de lunch ook plaats. Daarna gaat de tour verder naar het museum Macedonian Fight for freedom in Skopje en Mother Teresa's Memorial House. Van hieruit gaan we verder naar het oude gedeelte van Skopje en komen we langs het plein, over de Stone Bridge, het Holocaust museum, de kerk van St. Dimitrija en Daut Pasha Bath. Je hebt hier ongeveer een uur vrije tijd om op eigen gelegenheid het oude gedeelte te verkennen. Rond 17.00 uur rijden we terug naar Ohrid met nog een korte tussenstop onderweg.

Dag 7:

Deze dag is ter vrije besteding.

Dag 8:

Vandaag is alweer de laatste dag van het excursiepakket. Je vliegt terug naar Amsterdam of Maastricht of kunt op eigen gelegenheid Macedonië verder verkennen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Excursiereis Macedonië 4*

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
30 beoordelingen

Scoreverdeling
 • Algemene indruk 8.3
 • Ligging 8.1
 • Service 8.4
 • Prijs/kwaliteit 8.4
 • Eten 7.6
 • Kamers 8.0
 • Kindvriendelijk 8.0
 • Wifi kwaliteit 7.6
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Stellendam, Nederland
10.0
Over Excursiereizen Macedonië:

Mooi uitzicht over het meer van Ohrid.De excursies waren heel er mooi.Veel gezien en veel gedaan.

Over Excursiereis Macedonië 4*:

Hotel was heel mooi.We kregen al-inclusive terwijl we daar niet voor geboekt hadden.De ligging is erg mooi en lekker rustig.Het eten was ook goed.

 • Algemene indruk 10
 • Ligging 10
 • Service 10
 • Prijs/kwaliteit 10
 • Eten 10
 • Kamers 10
 • Kindvriendelijk -
 • Wifi kwaliteit 10
Renkum
8.8
Over Excursiereizen Macedonië:

Erg mooi land met een hoop rommel langs de weg .Dat is jammer voor zo 'n mooi Land.

Over Excursiereis Macedonië 4*:

Accommodatie was goed .Zoeken naar fouten of problemen doen wij niet. Mensen deden hun uiterste best.

 • Algemene indruk 8
 • Ligging 9
 • Service 10
 • Prijs/kwaliteit 9
 • Eten 10
 • Kamers 7
 • Kindvriendelijk -
 • Wifi kwaliteit 9
Riethoven, Nederland
7.5
Over Excursiereizen Macedonië:

Geen wandel gelegenheid bij het Hotel, eind september vroeg donker. Jammer dat we geen Hollandse reisleiding hadden bij de excursies

Over Excursiereis Macedonië 4*:

Hotel Metropol in Orhid goed, netjes, vriendelijk, eten wel goed van kwaliteit maar aan de koude kant Ligging buiten het Cetrum, geen of weinig wandel gelegenheid, taxi staat wel altijd voor u klaar

 • Algemene indruk 8
 • Ligging 6
 • Service 8
 • Prijs/kwaliteit 8
 • Eten 7
 • Kamers 8
 • Kindvriendelijk -
 • Wifi kwaliteit 9
Venlo, Nederland
7.3
Over Excursiereizen Macedonië:

Het hotel Metropol was prima. Soms erg druk/rumoerig door trouwpartij en congressen. De excursies waren goed verzorgd, alleen ontbrak een Nederlands sprekende gids. Het Engels van de Macedonische gidsen was moeilijk te verstaan. De gids in het museum in Skopje was helemaal niet te verstaan. Uiteindelijk was er geen tijd meer voor een wandeltocht door het oude gedeelte van Skopje. Heel teleurstellend.

Over Excursiereis Macedonië 4*:

De accommodatie was goed. Het personeel vriendelijk.

 • Algemene indruk 7
 • Ligging 8
 • Service 7
 • Prijs/kwaliteit 8
 • Eten 7
 • Kamers 7
 • Kindvriendelijk -
 • Wifi kwaliteit 8
Leiden, Nederland
6.8
Over Excursiereizen Macedonië:

Hotel te ver van Ohrid waardoor je aangewezen bent op bus of taxi vervoer. Zou voortaan ander hotel kiezen, terwijl het hotel prima was qua kamer, bed en hygiëne.

Over Excursiereis Macedonië 4*:

Mooi hotel maar 's avonds teveel herrie en weinig ter afleiding. Eten ook goed maar meestal niet erg warm.

 • Algemene indruk 7
 • Ligging 6
 • Service 7
 • Prijs/kwaliteit 7
 • Eten 6
 • Kamers 8
 • Kindvriendelijk -
 • Wifi kwaliteit 6
Heerhugowaard, Nederland
9.7
Over Excursiereizen Macedonië:

Prachtig land en cultuur en zeer indrukwekkende historie. De inwoners zijn vriendelijk en eerlijk en vinden het geweldig als je bijv. De taal wilt spreken. Hotel (metropol) was een plaatje en bofte dan ook echt met deze bestemming! Was echt een topvakantie.

Over Excursiereis Macedonië 4*:

Hier en daar wat mankementen in onderhoud, maar zeer vriendelijk personeel en absoluut goede service! Verder prachtig hotel met adembenemend uitzicht.

 • Algemene indruk 10
 • Ligging 10
 • Service 10
 • Prijs/kwaliteit 10
 • Eten 10
 • Kamers 8
 • Kindvriendelijk -
 • Wifi kwaliteit 8
Hilversum, Nederland
8.7
Over Excursiereizen Macedonië:

Omgeving Ohrid meer is erg groen in heuvel landschap. Afwisselende excursies geven goede indruk van het land

Over Excursiereis Macedonië 4*:

Prettig hotel met vriendelijke sfeer. Ligt weliswaar eind weg van Ohrid maar uitzicht is prachtig.

 • Algemene indruk 9
 • Ligging 8
 • Service 9
 • Prijs/kwaliteit 9
 • Eten 8
 • Kamers 9
 • Kindvriendelijk -
 • Wifi kwaliteit 6
'S-Gravenhage, Nederland
8.2
Over Excursiereizen Macedonië:

Ohrid is een absolute aanrader. Macedonië is mooi, heeft een rijke cultuur en geschiedenis met aardige mensen die trots zijn op hun land en er graag over vertellen. Het landklimaat is in de nazomer heel aangenaam met dagelijks zo'n 26 graden. Voor Europeanen is het land dat nog niet tot de EU behoort, spot goedkoop.

Over Excursiereis Macedonië 4*:

Ik had geluk met een geweldig hotel met uitzicht over het meer van Ohrid. Bij aankomst hoor je in welk hotel je zit. Ik heb geboft, niet iedereen was zo gelukkig. Ik had logies en ontbijt. dat was meer dan genoeg, het ontbijtbuffet was de hele week hetzelfde. idem voor lunch- en diner buffet hoorde ik van anderen. Een volgende keer wil ik wel graag weten in welk hotel ik terecht kom. Tegenwoordig spreekt iedereen in de toeristenindustrie Engels, dus communicatie is geen probleem. De 'typisch Macedonische' lunches, inbegrepen bij de excursies, vielen tegen. Culinair Macedonië heeft veel meer te bieden. Dat merk je als je op zoek gaat naar een restaurantje. Bedienend personeel legt graag uit waar de lokale gerechten uit bestaan en raadt daarbij een van de uitstekende Macedonische wijnen aan. De gidsen in de musea die ik bezocht heb bleken hoog opgeleid en spraken bevlogen en met trots over hun land, geschiedenis en cultuur.

 • Algemene indruk 8
 • Ligging 9
 • Service 8
 • Prijs/kwaliteit 9
 • Eten 6
 • Kamers 9
 • Kindvriendelijk -
 • Wifi kwaliteit 8
Amsterdam, Nederland
8.9
Over Excursiereizen Macedonië:

Omgeving, zeer Positief. Lekker actieve vakantie. Prachtige natuur. Vriendelijke mensen. Veel te zien en veel te doen. 4* hotel volgens Macedonie. Volgens Nederlandse normen tussen 3* en 4* in. No problemo. Alles werkte goed. Heb gezien hoe er een scherpe tweedeling is in de samenleving. Rijk en arm. Jong en oud. Hard werken voor weinig geld. Potentie is er om het land mooier te maken.

Over Excursiereis Macedonië 4*:

Voldoet prima aan de vakantiewensen. Ook mijn zoon van 17 jaar was tevreden. Heerlijk ontspannen en zijn tot rust gekomen. Dit is wel een vakantie waar je er op uit moet gaan en het land moet willen ontdekken. Ga de bergen in. Het hotel deelt een zwembad. Het water van het meer is heerlijk verkoelend, maar kent een bodem van stenen. Opletten dus. Het eten is prima en gevarieerd.

 • Algemene indruk 10
 • Ligging 10
 • Service 10
 • Prijs/kwaliteit 8
 • Eten 8
 • Kamers 8
 • Kindvriendelijk 8
 • Wifi kwaliteit 10
Amsterdam, Nederland
8.5
Over Excursiereizen Macedonië:

Ohrid is een mooi stadje met fijne restaurants en een leuk centrum. Het meer van Ohrid is prachtig en heerlijk om een paar dagen op het strand te liggen en te zwemmen of een boottochtje op te maken. De excursies waren wisselend. Soms erg ver reizen ( Skopje) dus veel in de bus en soms erg mooi en interessant (St. Naum en Bitola). Er zijn een aantal mooie bezienswaardigheden in Macedonië en het land heeft mooie natuur.

Over Excursiereis Macedonië 4*:

Hotel Belvedère is een heerlijk hotel. Schone kamers, goede service van het vriendelijke personeel en een prima ontbijt. Het strand is aan de overkant van de straat op loopafstand.

 • Algemene indruk 8
 • Ligging 8
 • Service 9
 • Prijs/kwaliteit 9
 • Eten 8
 • Kamers 9
 • Kindvriendelijk -
 • Wifi kwaliteit 9

Vluchtinformatie Macedonië

Er wordt meerdere malen per week en vanaf verschillende luchthavens naar deze bestemming gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar Ohrid St. Paul The Apostle Airport bedraagt ca 2.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Ohrid naar:

Struga: ca. 15 minuten
Ohrid-Stad: ca. 20 minuten
Pestani: ca. 30 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info