Vliegtijd naar Curaçao

Nog aan het twijfelen over een vakantie naar tropisch Curaçao? Of al een reis geboekt naar dit heerlijke eiland, maar is de vliegtijd nog niet helemaal duidelijk? Lees dan snel verder voor alle informatie over je vlucht naar Curaçao!

Heerlijk hè, zo’n zonnige vakantie in het vooruitzicht! De reis is helemaal rond, koffer al bijna ingepakt, maar…hoe lang zit je nu eigenlijk in het vliegtuig voordat je op je strandbedje kunt ploffen?

Vertrek vanaf Amsterdam

De vluchten naar het eiland Curaçao worden bij ons vanaf Amsterdam 5x per week uitgevoerd door KLM. Je vliegt in ca. 9 uur comfortabel naar Hato International Airport, vlak bij Willemstad. Door de langere afstand is het mogelijk dat er zowel op de heen- als de terugvlucht een tussenstop wordt gemaakt. Bijvoorbeeld op de eilanden Sint-Maarten en Bonaire. Aan boord van het toestel kun je genieten van de gratis maaltijden en drankjes. En helemaal mooi: je mag 12 kilo handbagage meenemen!
Blauw Baai

Vertrek vanaf Düsseldorf

Liever vanaf Düsseldorf vertrekken? Dat kan natuurlijk ook! Tot en met april 2017 vlieg je op dinsdag en zaterdag met een toestel van Air Berlin in ca. 10 uur naar Curaçao. Tijdens de vlucht smul je van de maaltijden en drankjes die aan boord zijn inbegrepen. Ook bij vertrek vanaf Düsseldorf is het natuurlijk mogelijk dat er door de langere vliegtijd een tussenstop is. Vlieg je met Air Berlin dan hoef je gelukkig ook hier niet te kiezen welke bikini/zwembroek en wel of niet mee gaat. Want je mag 8 kilo handbagage en 23 kilo ruimbagage meenemen!

Eenmaal aangekomen op Hato Airport staat de reisleiding bij de uitgang van de luchthaven op je te wachten om je te begeleiden naar de juiste transferbus. Omdat Curaçao een relatief klein eiland is, ben je vaak al binnen een half uur bij de accommodatie. Dus hup, zwemkleding aan en gaan!
Willemstad

Wil je precies weten hoe lang de transfertijd vanaf de luchthaven naar je hotel is? Check dan onderstaande tijden:

De transfertijden zijn ter indicatie en kunnen door diverse omstandigheden wat afwijken. Bij Mambo Beach bieden we momenteel geen accommodaties aan, maar vanaf de luchthaven naar dit gezellige strand ben je ongeveer 25 minuten onderweg.

Mogen we jou ook snel verwelkomen op het prachtige eiland Curaçao?

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie