Griekenland/ Zakynthos/ Bingoreizen Zakynthos
Bingo Zakynthos Appartementen
Logies - Appartement
  • 03:05
  • mei , 24°C
Bingo Zakynthos Appartementen
Bingo Zakynthos Appartementen
Bingo Zakynthos Appartementen
Bingo Zakynthos Appartementen
Bingo Zakynthos Appartementen
  • Verblijf op basis van logies
  • 2,5-sterren studio of appartement
  • Je verneemt ter plaatse welke accommodatie
  • Meer lezen

Bingo Zakynthos Appartementen

Boek nu de supervoordelige BINGO Zakynthos Appartementen vakantie. De manier om voordelig op vakantie te gaan. Je kunt nu vele malen voordeliger in een studio of appartement op Zakynthos verblijven. Voordeliger op vakantie in het hoogseizoen kan echt niet!

Hou je ook wel van een verrassing? Wil je vooral genieten van zon, zee of strand? Maakt de plaats van bestemming je niet zoveel uit ? Zoek je een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel je BINGO reis!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het complex als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige studio's en appartementen op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

Je boekt tegen een super lage prijs een Bingo Zakynthos Appartementen en je verneemt ter plaatse waar je zult verblijven. Het kan dus zijn dat je in hetzelfde appartement verblijft als je buurman, maar vele malen voordeliger uit bent. Je hebt namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Zakynthos Appartementen

Wil je voordelig naar het Griekse eiland Zakynthos! Zakynthos kent vele leuke badplaatsen en alle met een eigen karakter en charme. Of je nu verblijft in een studio of appartement in Argassi, Kalamaki, Zakynthos-Stad of één van de andere plaatsen, je zult genieten! De Griekse gastvrijheid is bekend over de hele wereld en waarom? Dat kun je zelf gaan ervaren! Fijne vakantie!

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide.

Ligging: Bingo Zakynthos Appartementen

De Bingo accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen op het Griekse eiland Zakynthos. De Bingo Appartementen zijn accommodaties waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kun je in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Zakynthos Appartementen

De verzorging is op basis van logies, er zijn geen maaltijden inbegrepen.

Let op:

Op veel bestemmingen kennen hotels/appartementen geen echte sterrenkwalificatie. Het bepalen van sterren is vaak afhankelijk van de faciliteiten. Veel hotel/appartementencomplexen hebben vaak niet meer faciliteiten dan een zwembad, receptie en een bar/restaurant. In enkele gevallen is er geen zwembad aanwezig of maken wij gebruik van de faciliteiten van een naastgelegen complex. Uiteraard voldoen ook deze hotels/appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar aller tevredenheid hun vakantie hier kunnen vieren.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Zakynthos

Er wordt meerdere keren per week gevlogen naar deze bestemming. U kunt op dit moment vliegen vanaf Amsterdam, Maastricht en Brussel naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Zakynthos bedraagt ca 3.05 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Zakynthos naar:

Bohali: ca. 15 minuten
Akrotiri: ca. 20 minuten
Argassi: ca. 20 minuten
Kalamaki: ca. 20 minuten
Laganas: ca. 20 minuten
Agios Sostis: ca. 25 minuten
Tragaki: ca. 30 minuten
Tsilivi: ca. 30 minuten
Zakynthos-Stad: ca. 45 minuten
Porto Koukla: ca. 50 minuten
Vassilikos: ca. 60 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info