Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos / Trianda
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • dec , 16°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.5
Aanrader140 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuk animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de badhanddoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliettelevisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beachvolleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 19.00-21.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Verzorging Zomer 2019: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
140 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.3
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.3
  • Kindvriendelijk 9.1
  • Wifi kwaliteit 7.7
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Vijlen, Nederland
6.8
Over Ialyssos / Trianda:

Ligging aan het strand is ideaal. Op loop afstand van ialyssos. Gezellig om savonds even doorheen te lopen of op een terrasje te zitten. Verder wat kleine winkeltjes. Rodos is prima te doen met de betaalde shuttlebus. Nadeel is wel dat deze van te voren gereserveerd moet worden, voor de heenweg is dit prima, maar een tijdstip om terug te keren is lastig in te schatten. Hotel ligt dicht bij vliegveld, wat betekend dat je niet lang in de bus hoeft te zitten.

Over D'Andrea Mare:

Hotel is prima qua prijs/kwaliteit. Eten is goed en warm. Het blijft natuurlijk een lopend buffet en zal nooit zo zijn als in een echt restaurant. De vliegtuigen komen inderdaad laag over, maar dat was voor ons niet storend. Hebben er zelf namelijk ook in gezeten om op Rodos te komen. Nadeel is dat de kamer op zondag niet gepoetst wordt. Hierdoor wordt ook het prullenbakje dat je moet gebruiken voor wc papier niet geleegd en moet je schone handdoeken op deze dag zelf gaan vragen aan de receptie. Dit vond ik erg slecht voor een 4 sterren all inclusive hotel. Verder moet je niet teveel verwachten van de afwerking van de kamers (kitnaden op badkamer zijn vies etc.) Tevens vrij luidruchtig door poetsploeg of andere gasten. Aninmatieteam is super, elke avond is er wel iets te doen. Van show tot pub-quiz. Openingstijden van de bar waren voor ons lang genoeg, en heeft voldoende keuze. Zwembad is koud maar wordt goed schoon gehouden. Er zijn ruim voldoende ligbedden aanwezig.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Schimmert, Nederland
8.2
Over Ialyssos / Trianda:

mooi eiland Hotel locatie voor rustzoekers Rhodes stad geweldig Gebied vlindervallei en 7 bronnen heel mooi

Over D'Andrea Mare:

Prima accommodatie Met name de grasstrook tussen hotelzwembaden en strand was ideale verblijfsplaats Hotelmanager en personeel helemaal top en supervriendelijk

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Den Haag, Nederland
7.8
Over Ialyssos / Trianda:

Rustige omgeving en genoeg te bekijken . Veel restaurantjes .

Over D'Andrea Mare:

Mooi hotel fijne kamer en schoon . Personeel heel vriendelijk en behulpzaam .

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Rotterdam, Nederland
6.6
Over Ialyssos / Trianda:

Het is een mooie ligging en we hadden een mooie kamer

Over D'Andrea Mare:

Het is een mooi hotel , maar het eten was heel slecht en koud we hebben dit ook aangegeven toen werdt ons verteld van een van de managers dat het indd niet zo goed is en dat ze volgend jaar een nieuwe kok halen ! Animatie was alleen de laatste dag leuk verder vonden wij het niks ! Naar dit hotel komen wij helaas niet meer terug ! We hebben zoveel geld uitgegeven en daarnaast ook nog is geld uitgegeven om buiten te eten want zelfs mijn kinderen vonden het eten daar smakeloos, en het drinken was ook meer water dan cola of fanta enzo !

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 2
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 10
Hoensbroek, Nederland
7.2
Over Ialyssos / Trianda:

Ialysos is rustig gelegen direct aan zee. Er zijn enkele winkeltjes en tavernes op loopafstand.

Over D'Andrea Mare:

Hotel d,Andrea mare is mooi en perfect gelegen aan zee. Accommodatie wordt goed onderhouden .grootse minpunt vonden wij dat het eten altijd lauw was en er weinig variatie was. Iedere dag schone handdoeken en beddengoed wordt om de 3 dagen verschoond. personeel is behulpzaam en vriendelijk. Als je een probleem hebt lossen ze het vrijwel meteen op. Animatieteam was perfect alleen bingobongo was minder. Bier is niet lekker in restaurant tappen in glazen die uit de vaatwasser kwamen. Badkamer is wat gedateerd.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 5
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Susteren, Nederland
8.8
Over Ialyssos / Trianda:

Voor herhaling vatbaar en geweldige locatie om tot rust te komen

Over D'Andrea Mare:

Prachtig hotel en goede verzorging, service en animatie. Enige minpuntje is vleigtuigen die laag over de locatie vliegen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten -
  • Kamers -
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Swalmen, Nederland
9.7
Over Ialyssos / Trianda:

Leuk eiland. Rhodos stad ligt op zo'n 10km van het hotel. Ideaal is de huur van een scooter of auto. Mooie bestemming voor elk wat wils.

Over D'Andrea Mare:

Een woord: fantastisch! Hele goed service en kwaliteit. Ontzettend mooie en ruime kamer met uitzicht op zee.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Kortessem, Belgie
9.3
Over Ialyssos / Trianda:

Mooi eiland mooie plaatsen om te bezoeken is lindos,vlindervallei

Over D'Andrea Mare:

Zeer kindvriendelijk ,proper,zeer behulpzaam personeel,

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 2
Amsterdam, Nederland
9.1
Over Ialyssos / Trianda:

Mooie locatie op loopafstand van dorpjes waar locals in de meerderheid zijn. Super animatieteam blijkbaar studenten van de toneel/dans school, ik en mijn dochter van 7 hebben ons smakelijk vermaakt. Het avondeten kan beter aangezien wij in deze prijsklasse beter hebben gehad. Rhodos stad blijft mooi 10 jaar geleden geweest als koppel nu als gezin met 2 kinderen.. Rhodos blijft magisch. Taxi is goedkoop. Tip: pak de taxi naar Tsambika beach, heerlijk idyllisch zandstrand is het. Hotel is perfect geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Over D'Andrea Mare:

Hotel en hygiëne: 9 Plaats: 8 Animatie: 10 Kindvriendelijkheid: 10 Kamer en schoonmaak: 9 Eten: kan beter, hebben beter gehad in deze prijsklasse. Tip: showkooking , BBQ/Grill was een gemis.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Kortessem, Belgie
8.8
Over Ialyssos / Trianda:

heel mooie bestemming met een knus dorpje. vriendelijke mensen in het hotel.

Over D'Andrea Mare:

een fijne accommodatie met een goede ligging en heel veel mogelijkheden om exurcies te maken. de hotelgasten waren bijna allemaal Nederlands sprekende mensen en dit was een pluspunt.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Griekenland - Rhodos - Ialyssos / Trianda

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info