Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos / Trianda
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • dec , 16°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.5
Aanrader140 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuk animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de badhanddoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliettelevisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beachvolleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 19.00-21.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Verzorging Zomer 2019: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
140 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.3
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.3
  • Kindvriendelijk 9.1
  • Wifi kwaliteit 7.7
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
De Moer, Nederland
9.0
Over Ialyssos / Trianda:

Rondom het hotel is genoeg te beleven, maar wil je iets meer van het eiland zien dan is een auto huren aan te raden. Het hotel beschikt over een shuttleservice naar Rhodos-stad.

Over D'Andrea Mare:

Goed hotel, mooi gelegen direct aan het strand. Het klopt dat er vliegtuigen over vliegen, maar daar hebben wij absoluut geen last van gehad, juist bewust gekozen voor een korte transfertijd van vliegveld naar hotel.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Elburg, Nederland
9.7
Over Ialyssos / Trianda:

Hotel D'Andrea Mare is een fantastische bestemming. Als ouder echtpaar (74 jaar) hebben we genoten van de locatie.

Over D'Andrea Mare:

Het eten was overdadig, een groot assortiment met veel variaties. Een mooie grote kamer met een aparte slaapkamer. Voor ons één van de beste hotels die we ooit gehad hebben, ook van Corendon. Een middag met de bus van het hotel naar de stad Rhodos geweest en een tocht rondom het eiland met Corendon. Voorts een paar maal het centrum bezocht. De afstand is, ook voor ouderen, te lopen. Echt een aanrader dus.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Hardenberg, Nederland
8.4
Over Ialyssos / Trianda:

Prima accomodatie met oog voor de gasten. Veel vertier en animatie. Lekker dicht aan zee maar ik moet wel zeggen dat de stranden aan de andere zijde van het eiland mooier zijn. De landendd vliegtuigen geven wel wat herrie maar is niet erg storend. Zolang ze snacht maar niet gaan vliegen op Rhodos.

Over D'Andrea Mare:

Het was allemaal uitstekend voor elkaar. Hard werkend en vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 10
Vlaardingen, Nederland
7.7
Over Ialyssos / Trianda:

Rhodos is een leuk eiland. We zijn hier in oktober geweest en het was nog prachtig weer. 's Avonds laat wel een beetje aan de frisse kant (vooral op het resort waait het flink). Het centrum van Rhodos is op 20 minuten gemakkelijk bereikbaar met het OV of een busje dat door het hotel wordt geregeld. Het (oude) centrum van Rhodos is mooi en gezellig. Daarnaast hebben wij een excursie naar Symi gedaan en dat vinden wij echt een aanrader: een prachtig eilandje met van die typisch Griekse straatjes/huisjes. Ook hebben wij via Yanis (hij heeft een werkplek binnen het hotel) een auto gehuurd, was allemaal prima in orde (en goed verzekerd) voor een mooi prijsje. Erg leuk om een dag over het eiland te touren!

Over D'Andrea Mare:

Het complex ziet er mooi verzorgd uit. Ook 's avonds met de verlichting aan, een prachtig gezicht. De kamers zijn prima, groter dan wij verwachtten, verder niet heel bijzonder. We hadden naast de slaapkamer nog een soort woonkamertje met televisie. Ook een lekker bad. Jammer alleen dat de wifi het niet heel erg goed doet in de kamers. Maar als dat het ergste is... ;) Verder is het eten ook prima. Er zijn verschillende thema-avonden met steeds een aantal variaties. De receptie/horeca-medewerkers zijn over het algemeen vriendelijk, beleefd en doen hun werk naar behoren, niet meer en niet minder. Het animatie-team doet erg zn best, geeft 's avonds leuke shows en organiseert bijv. een karaoke-avond. Ook overdag genoeg te doen (volleyball, aquagym, darten, waterpolo). Wij zijn hier 8 dagen geweest en hebben het goed naar ons zin gehad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Nijkerk, Nederland
9.0
Over Ialyssos / Trianda:

Prima bestemming. Hoewel het hotel ligt onder de aanvliegroute van Rhodos luchthaven, geven de vliegtuigen weinig overlast. Buiten het hotel om is er in Lalysos en Trianda weinig te beleven. Griekse cultuur snuiven moet je dus elders doen. Een korte wandeling naar het zuiden en iets van het strand af is het restaurant Pegasus te vinden waar met enige regelmaat live muziek is. De sfeer, kwaliteit van het eten en de bediening daar is prima. Vanuit Lalysos is Rhodos stad makkelijk met openbaar vervoer te bereiken (busstation op ca 700 m van het hotel). Ook rijdt er een pendelbus vanaf de hotels en Rhodos stad die besteld kan worden. Ben je met 4 personen dan is een taxi te overwegen en heb je wat betreft tijden meer flexibiliteit.

Over D'Andrea Mare:

Het hotel ligt direct aan het strand en heeft zowel bij het strand, het zwembad en de daartussen gelegen ruimte voldoende ligbedden beschikbaar. Omdat de gebruikers van de strandzone minder bij de animatie betrokken wordt, geeft dit een prima extra keuze voor mensen die daarmee niets hebben. Het hotel is netjes en schoon. De omgeving daarentegen is typisch Grieks zou ik bijna zeggen, maar dat bedoel ik dan wel wat negatief. Veel zwerfvuil en rommel. Het hotel personeel is zeer attent, vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden op de aankomst dag een jarige in de groep en via facebook was vooraf door ons heel makkelijk een attentie in de vorm van een fles bubbels op de kamer van de jarige geregeld als verrassing bij aankomst.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Purmerend, Nederland
8.8
Over Ialyssos / Trianda:

Het strand is met kiezels,gelukkig hadden wij schoentjes mee.Griekenland is een heerlijk vakantieland.

Over D'Andrea Mare:

Hotel D,Anrea Mare is een kleinschalig hotel.Het eten was prima,personeel bijzonder vriendelijk.Leuk animatieteam ook.Wij hebben ons niet gestoord aan de overvliegende vliegtuigen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Beek, Nederland
8.8
Over Ialyssos / Trianda:

Rhodos is 'n leuke bestemming als tweede vakantie in voor of najaar. Rhodos-stad en Lindos zijn leuke plaatsen om 'n dag te bezoeken. Ook de Anthony Quinn Bay is 'n aanrader.

Over D'Andrea Mare:

Hotel D 'Andrea Mare is 'n mooi hotel met vriendelijk personeel en 'n leuk animatie-team.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Spijkenisse, Nederland
8.3
Over Ialyssos / Trianda:

Lekker rustig vlak bij een dorpje , wij hadden scooters gehuurd prima te doen

Over D'Andrea Mare:

Wij zaten in het gerenoveerde gedeelte die was uitstekend

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Delft, Nederland
7.3
Over Ialyssos / Trianda:

Lalyssos zelf bestaat voornamelijk uit winkeltjes, prima maar niet heel veel te beleven. De ligging tov rhodos stad is super.

Over D'Andrea Mare:

Het hotel was super, vriendelijk personeel. Het eten was prima, voldoende keuze. Het zwembad en het strand zijn top, hier kan je heerlijk vertoeven. Wel erg jammer dat je voor de airco moet betalen in het naseizoen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Panningen, Nederland
8.3
Over Ialyssos / Trianda:

Mooi kiezelstrand, helder azuur blauw water. We zijn naar het oude gedeelte van Rhodos stad geweest.

Over D'Andrea Mare:

Mooi hotel met mooi zwembad en ligweide. Kamer oke.Badkamer was wat minder vooral de4 kitranden langs badranden en kranen... TV zenders vanaf 1.10.2018 geen meer in het nederlands. Eten in buffetvorm was voor ons en naar we hoorden voor meerde gasten niet warm (heet) genoeg!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Griekenland - Rhodos - Ialyssos / Trianda

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info