Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • jul , 31°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.3
Zeer goed237 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuke animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uurs receptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de handdoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliet televisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beach volleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 19.00-21.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.3 Zeer goed

Gebaseerd op:
237 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 7.9
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 7.8
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 7.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Kwintsheul, Nederland
9.3
Over Ialyssos:

Strand was niks, hele grote keien, geen bedjes en parasol. In de omgeving niks te beleven. Je kunt beter een auto huren. Bushalte is ver lopen. Of je moet van wandelen houden, dan zit je goed.

Over D'Andrea Mare:

Hotel is prima, goed schoon, mooie kamers, goed eten, aardige mensen, hostess ook. Animatie team doen goed hun best. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Amsterdam, Nederland
8.3
Over Ialyssos:

Prima ligging en dicht bij Rhodos stad. Er komen wel veel vliegtuigen over maar dat hoor je later niet meer.

Over D'Andrea Mare:

Het was een prima hotel, vriendelijke personeel en de kamers waren ook goed!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Hellevoetsluis, Nederland
9.7
Over Ialyssos:

Mooi hotel met zwembad en strand. Omgeving weinig te doen. 10 min lopen over het strand naar winkeltjes.

Over D'Andrea Mare:

Goed hotel, goede service, lekker eten helaas niet altijd op de goede temperatuur, te harde muziek van het animatie team. Strand en zwembad heerlijk.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Emmeloord, Nederland
9.7
Over Ialyssos:

Strand was mooi, veel winkels, vriendelijke mensen

Over D'Andrea Mare:

Top hotel, iedereen vriendelijk, goed eten. Wij komen terug.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Almelo, Nederland
8.2
Over Ialyssos:

De locatie van dit hotel ligt iets van het dorpje af. Hier is makkelijk naar toe te lopen (10/15 minuten). Zin in wat lekkers? Stop dan vooral even bij "The cake box"! Er stopt een bus op 5 minuten lopen van het hotel. Prima te doen. Met deze bus was je in no-time in Rhodos. Jammer is wel dat er geen bus tijden zijn, maar dat is gewoon iets Grieks. Je bent op vakantie, dus we hadden ook wel alle tijd. Rhodos is een leuke stad om te bezoeken, wij genoten vooral van het 'middeleeuwse' stukje. Aanrader hier is eten bij "Mama Sofia"! Ook hebben wij erg genoten van het waterpartij. Vanaf Rhodos gaat er een gratis shuttle-bus. De mensen die wij overal tegen kwamen waren erg vriendelijk! Dit was ook sowieso een plus!

Over D'Andrea Mare:

Het hotel is ideaal voor een rustige relax vakantie. Lekker aan zee. Jammer is wel dat het hotel op de vluchtroute lag, en er dus geregeld vliegtuigen over heen kwamen. Wij hadden een erg ruime kamer (waren met 2 personen), die goed schoon werd gehouden. Overigens, het hele hotel was erg schoon. Voor de tijd van het jaar (mei) was het gezellig druk en er was een leuk animatie team. Het personeel van het hotel was elke dag erg vriendelijk en stonden open voor al je vragen! Jammer genoeg viel het eten ons wat tegen. Naar wat wij hoorden was er een nieuwe eigenaar op het hotel gekomen waardoor ook het eten veranderd was ten opzichte van voorgaande jaren (maar of dit inderdaad zo is?!, of dat dit gewoon een kwestie van smaak is). Wij hadden voor 1 dag fietsen gehuurd via corendon. Helaas werden wij niet om de afgesproken tijd opgehaald, er was een verkeerde reservering geplaatst, geen fietsen, Helaas. Ondanks deze laatste 2 puntjes een top vakantie gehad!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 5
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Tholen, Nederland
7.8
Over Ialyssos:

Goed hotel met erg vriendelijk personeel . ligging wel wat ver van Rhodos . Een vervoersmogelijkheid van af hotel en terug naar ...... zou handig zijn zeker voor wat oudere mensen . Excursies zijn ( te ) stevig geprijsd . Wij kwamen erg laat aan 23.30 . We hadden verwacht net zoals in Turkije dat er een drankje cq iets te eten geregeld zou zijn maar er was alleen een appel , maar het was wel onze eerste all inclusive dag dus iets te eten had wel gemogen . Het betreft hier een algemene klacht van een ieder die met ons gelijktijdig aankwam.

Over D'Andrea Mare:

top hotel , schoon , prima eten , aardige mensen .

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Hank, Nederland
7.5
Over Ialyssos:

Geen mooi strand. Wel 3 mooie zwembaden. je moet zelf wat ondernemen, anders is het saai. 30 minuten wandelen naar plaatsje met veel leuke restaurantjes en winkels. Oud Rhodos bezocht, mooie stad, maar veel commerciele winkels. Eiland rondreis, de moeite waard. Gids Inez, vertelt veel over eiland, op een spontane, prettige manier. Prijs E.49,- exclusief lunch, vonden wij wel duur, Na bezoek Lindos, bezochten we nog 2 commerciele plekken en nog een kerkje en gedeeltelijke toer over eiland. Vaak veel wind, maar wel lekker in de zon. Soms veel vliegverkeer over Resort.

Over D'Andrea Mare:

Leuk familie Hotel. Erg vriendelijk personeel. Schone kamers, alleen douchen in bad, vonden wij nogal gevaarlijk, glad en geen grepen. De wijn en bier vonden wij van matige/slechte kwaliteit. Koffie mocht je na 10 uur tot 21.30 uur bij kiosk halen in plastic beker, niet erg smakelijk. Het eten was gevarieerd , lekker en genoeg. Wij kwamen om 12.00 s'nachts aan, en er was niets anders dan water, een appel en droge sandwiches, niet erg gastvrij. Verder hebben wij van de 10 geboekte dagen, er maar van 8 kunnen genieten. 1e dag 12.00 s'nachts aankomen en 10de dag s'ochtends 8.00 uur in de bus naar vliegveld. Dit ligt niet aan Hotel, maar vreemde logistiek van Corendon, jammer!

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Kortgene, Nederland
6.3
Over Ialyssos:

Ivm invaliditeit had ik om een aangepaste kamer gevraagd en dit was ook toegezegd. Ter plaatse blijkt dat het hotel geen aangepaste kamers heeft. Ook voor het privé transport omdat ik niet in een bus kan komen was er slechts een normale taxi geregeld dus problemen om mijn rolstoel mee te krijgen. Voor dit transport werd 3 x zoveel gerekend als wat de plaatselijke taxi's kosten.

Over D'Andrea Mare:

Best mooi hotel, vriendelijke staff en lekker eten.

  • Algemene indruk 4
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Arnhem, Nederland
4.2
Over Ialyssos:

De locatie was kleine 2 km van de hoofdweg, was in de avond niet te doen. Vind Rhodos geen mooi eiland (of ik zat op de verkeerde plek). Rhodos stad nieuw en oud verpauperd.

Over D'Andrea Mare:

Hotel verouderd, vies, bleef aan lichtknopje vastplakken. Het personeel servicegericht. Eten koud, weinig variatie. Ontsteking aan lippen overgehouden aan vieze glazen. Alles moest je zelf doen, weinig personeel. 20 euro per week voor de kluis schandalig. 2 dagen storm gehad hotel organiseert niks voor de gasten. Strand was niet begaanbaar stenen zo groot als een pak melk.

  • Algemene indruk 5
  • Ligging 3
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 5
  • Eten 2
  • Kamers 2
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Doetinchem, Nederland
8.5
Over Ialyssos:

Rhodos prachtige eiland. Stranden aan de westkust iets minder dan het oostkust.

Over D'Andrea Mare:

Hele mooie en leuke accomodatie schoon en vriendelijk personeel. Dicht bij het vliegveld. Strand iets minder en maar 15 minuten lopen naar het centrum van Triandra. Een van de weinige accomodaties waar ik nog een keer terug zou willen keren. Leuk animatie team. Ligt wel op aanvliegroute van het vliegveld maar zelf geen last van gehad. Het eten was goed tot zeer goed.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info