Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • jan , 14°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed203 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuke animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uurs receptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je 2 zwembaden, waaronder een zwembad met een glijbaan. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de handdoekenservice (met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliet televisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de standaardkamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met slaapbank + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beach volleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 18.30-21.30), ijs (15.00-17.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Nachtportier
  • Kluisjes
  • Lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad/douche
  • Airco
  • Haardroger
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kinderspeelplaats
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Welness
Zwembaden
  • Zonneterras
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon/terras
  • Handdoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
203 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 7.8
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.3
  • Eten 7.7
  • Kamers 8.0
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Berkel En Rodenrijs, Nederland
8.3
Over Ialyssos:

Veel te zien in de omgeving. Wel aan te raden om een auto te huren. Rhodos is een mooi eiland.

Over D'Andrea Mare:

Het hotel was mooi en netjes. Voor de kinderen was het heel leuk mede door het animatieteam. Kamer was goed alleen hadden wij nog niet de opgeknapte familiekamer vonden we jammer. zeker omdat we ruim van te voren geboekt hadden en misschien hiervoor voorrang hadden. voor de rest was de kamer prima in orde. eten was goed en afwisselend, voor ieder wat wils.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Wijk Bij Duurstede, Nederland
7.7
Over Ialyssos:

Rhodos is een aanrader. Erg mooi eiland. Met 3 dagen autohuren kun je al erg veel van Rhodos zien. Zand- (Oostkant) en kiezelstranden (Westkant). We gaan Rhodos zeker nog een keer verder ontdekken!

Over D'Andrea Mare:

Zeker een dikke 7,5. 2 punten waarom het geen 8 is. We zijn eind april geweest en het was de 1e zonnige week op Rhodos. Daardoor was het water in het zwembad nog erg koud (nl niet verwarmd). Ook mag het warme eten warmer geserveerd worden. Personeel erg vriendelijk!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
'S-Gravehage, Nederland
8.7
Over Ialyssos:

Het strand vond ik niets met al die keien. Op advies van een gids zijn wij 1x naar een ander strand gegaan, maar daar bleek toch ook keien te liggen, wat voor onze kleinkinderen een teleurstelling was. Na een week is het eten wel goed maar steeds hetzelfde. Animatie voor de kinderen was leuk maar voor de volwassen was er 's avonds weinig. Personeel was erg behulpzaam. Het hotel schoon.

Over D'Andrea Mare:

wij hebben bij D'Andrea Mare een hele fijne vakantie gehad en kunnen dit hotel zeker bij andere mensen aanraden.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Krommenie, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

hotel ligt iets buiten bebouwde centrum wat jammer is omdat je 's avonds niet even het dorpje in kan lopen. Je moet dan over onverlichte weg. Er is genoeg entertainment in het hotel overigens om de avonden door te komen.

Over D'Andrea Mare:

Super fijn hotel. Lekker overzichtelijk en vriendelijk, behulpzaam personeel.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 5
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Uitgeest, Nederland
9.7
Over Ialyssos:

Leuk eiland .Ligging hotel fantastisch.Heerlijk om eem korte vakantie te houden.Veel te zien op dit eiland

Over D'Andrea Mare:

Prachtig hotel.Uitzicht was voor ons jammer.Hadden zwembad zicht gevraagd maar keken weer op een rotzooi.Dus die preferenties kunnen jullie wel laten zitten.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nieuwerkerk Aan Den, Nederland
9.1
Over Ialyssos:

Leuk om een dagje een auto te huren en het eiland te verkennen. Veel leegstand aan de kust, maar binnenland is bosrijk en verrassend.

Over D'Andrea Mare:

We hebben met 2 kleine kinderen enorm genoten, service was uitstekend en uitzicht en ligging aan zee fantastisch. Kamers wisselend, oude deel schijnt behoorlijk gedateerd te zijn. Kamers aan zwembadzijde hebben prachtig uitzicht. Buffet was niet super uitgebreid, maar prima en voldoende.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Heino, Nederland
8.7
Over Ialyssos:

D'Andrea Mare is een gezellig ingericht resort direct aan een zand/kiezelstrand. Op korte afstand (ca.250m), bereikbaar langs het strand of via de verharde weg (langere looproute ca. 800m) bevindt zich het dorp Trianda met ruime keuze aan winkels, bars/restaurants en andere voorzieningen. Met de bus, waarvan de halte op korte afstand van het hotel ligt, kan men voor € 2,20 naar Rhodos-stad reizen. Ook is voor € 45,00 p.d. een auto (all incl.) te huur via Corendon, om het eiland te verkennen. Dit is zeker aan te raden.

Over D'Andrea Mare:

Een geweldig familiehotel, met zeer vriendelijk personeel, wat zich zich de naad uit de sokken loopt voor je. Een animatieteam, wat van 's morgens tot 's avond jong en oud entertaint. Wij waren met een groep van 10 familieleden en ondergebracht in drie kamers, waarvan 2 familiekamers. De familiekamers vonden wij echter te klein om daarvoor door te gaan, in tegenstelling tot de normale 2 persoonskamer, die nagenoeg even groot was. Op sommige reviews is te lezen dat de bedden te hard waren. Wij hebben deze ervaring niet en hebben heerlijk geslapen. Het eten was in één woord geweldig. Heel gevarieerd en smaakvol. Echter één ding viel tegen en dat was dat overdag in het hotel geen koffie was te krijgen in een kopje, sterker nog, dit moest buiten worden gehaald bij de pool-bar, waar dit in een plastic kroes werd gedaan, wat dan weer mee naar binnen moest worden genomen. Ook werd bij de pool-bar geen drank in glazen geschonken. Dit heb ik op andere resorts nooit eerder meegemaakt.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Monnickendam, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Rhodos; een eiland met prachtige natuur maar ook "mooie" stranden.

Over D'Andrea Mare:

Mooi hotel. Zeer vriendelijk personeel, bereid om "alles" te doen om je verblijf zo plezierig mogelijk te maken.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Raamsdonksveer, Nederland
7.9
Over Ialyssos:

Heerlijk zonnige bestemming, een aanrader voor de mei vakantie

Over D'Andrea Mare:

hotel accommodatie was goed , echter bij het buffet kreeg men zaken niet goed aangevuld (friet snel op, schone borden op). Geen goed zicht op items met een hoge omloopsnelheid, lijkt het. Bij terugkomst van het langparkeren was er even chaos doordat een bus vol passagiers auto's ging halen en koffers moest inladen en uitrijden. Dit kan beter gecoordineerd worden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Wassenaar, Nederland
7.6
Over Ialyssos:

Prima bestemming, niet veel te doen zonder auto (maar dat wisten van te voren)

Over D'Andrea Mare:

Prima accommodatie. Badkamer was gedateerd en het vocht had veel aangetast in de badkamer (was geen afzuiging in badkamer daardoor was de hele kamer vaak vochtig na douchen/bad). Tevens was het erg koud de eerste dagen en er was geen verwarming, we hebben wel extra dekens gekregen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info