Griekenland/ Rhodos/ Ialyssos
D'Andrea Mare
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:40
  • jul , 31°C
  • Aan het strand en vlak bij Trianda
  • Gevarieerd animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.4
Zeer goed230 beoordelingen

D'Andrea Mare

D’Andrea Mare heeft een ideale ligging aan het strand en op korte afstand van het centrum van Trianda. Dit heerlijke All Inclusive hotel biedt tal van faciliteiten, zoals diverse zwembaden, heerlijk eten en een leuke animatieteam. Kortom, een waar paradijs voor jong en oud.

Ligging: D’Andrea Mare in Trianda

D’Andrea Mare ligt direct aan het strand en op ongeveer 1 kilometer van het centrum van Trianda. Het oude en levendige centrum van Rhodos-Stad ligt op ongeveer 9,5 kilometer. De bushalte vind je op ca. 700 meter afstand.

Faciliteiten: D’Andrea Mare

D’Andrea Mare telt 162 kamers verdeeld over één gebouw met vier verdiepingen. In de ruime lobby met zitjes vind je de 24-uurs receptie en 3 liften. In het buffetrestaurant worden heerlijke gerechten geserveerd met 3 thema avonden per week en voor je drankjes kun je terecht bij diverse bars.
In de tuin vind je een zwembad, een lazy river en voor de kinderen zijn er 2 aparte kinderbaden, waaronder een kinderbad met glijbaan. Voor de koelere dagen kun je gebruikmaken van het binnenbad (gesloten in juli en augustus, kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding). Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt gebruikmaken van de handdoekenservice (gratis, na uitchecken met borg).
Verder biedt D’Andrea Mare een wasservice, doktersservice, minimarket en kapsalon (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in voor- en najaar kunnen dit minder dagen zijn) een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in D’Andrea Mare is verzorgd ingericht en beschikt over airconditioning (alleen gratis van 15-06 t/m 15-09 tussen 14.30-09.30 uur, daarbuiten tegen betaling), satelliet televisie, een koelkastje, kluisje (tegen betaling), gratis wifi, koffie-/theezetfaciliteiten, een telefoon en een balkon of terras met zitje en landzicht. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Ook zijn er standaardkamers met zeezicht (1-3 personen) te boeken.

Tegen een toeslag kun je een ruimere kamer (zo gehete large room, 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind). Ook zijn er ruimere kamers met zeezicht (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) boekbaar. Er is een 2-persoonsbed en een sofa bed.

Voor gezinnen zijn er tevens familiekamers (4 personen) met landzicht, deze kamers zijn ruimer dan de ruimere kamers, bestaan uit twee ruimtes (woon-/slaapkamer met 1-persoonsbedden + slaapkamer). Verder beschikken deze kamers over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer. Tegen een toeslag kun je een familiekamer met zeezicht (4 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Je kunt tijdens je verblijf in D’Andrea Mare gebruikmaken van fitness, tafeltennis, aerobics, yoga, beach volleybal en darten. Biljart is tegen betaling. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, de hamam en massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: D’Andrea Mare

Je verblijft in D’Andrea Mare op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (10.00-12.00 en 15.00-18.00), ijs (15.00-17.00 en 19.00-21.30), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnack (22.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.30 uur en lokale alcoholische drankjes van 14.00-23.30 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in D'Andrea Mare

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.4 Zeer goed

Gebaseerd op:
230 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.5
  • Ligging 8.0
  • Service 8.9
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 7.9
  • Kamers 8.2
  • Kindvriendelijk 8.8
  • Wifi kwaliteit 7.9
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Oudeschild, Nederland
8.3
Over Ialyssos:

Met een huurauto veel van het eiland kunnen zien. Elke dag even een paar uurtjes op pad geweest en heel Rhodos gezien.

Over D'Andrea Mare:

Mooi zwembad en direct aan het strand (wel met kiezels) , super annimatieteam ! Genoten van de cocktails aan de poolbar. Veel variatie in het eten o.a. griekse avond was TOP !! Heerlijke familiekamer met lekkere bedden. Vriendelijk personeel. We komen graag nog eens terug.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
'S Gravenhage, Nederland
7.1
Over Ialyssos:

Wij waren met een gezin met 2 kleine kinderen en hebben verder niets gedaan.

Over D'Andrea Mare:

Het Hotel was geweldig, alleen jammer dat er geen bedjes en parasols op het strand stonden. De animatie was erg leuk maar veeeeel te hard.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 1
  • Wifi kwaliteit -
Zoetermeer, Nederland
8.5
Over Ialyssos:

Goede vakantie gehad, alleen zo goed te zien dat Griekenland in crisis zit !

Over D'Andrea Mare:

Mooi hotel , goede verzorging, niks te veel, maar ook zeker niks te weinig ! Personeel werkt super hard om je een goede vakantie te laten beleven !

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Kudelstaart, Nederland
8.0
Over Ialyssos:

Een auto huren is erg leuk om de omgeving te zien. Een klein uurtje verderop is een mooi zandstrand en daar is ook lokale bevolking te vinden. Met de bus ben je zo in de stad ook dit is een aanrader.

Over D'Andrea Mare:

Leuk hotel, schone kamers, gezellige animatie. Voor de kinderen is er veel te doen. In de miniclub kunnen ze lekker spelen, knutselen of gezellig meedoen met activiteiten. Het eten is gevarieerd en wordt goed aangevuld. De zwembaden waren prima, vond het wel glad voor de kleintjes.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Veenendaal, Nederland
7.1
Over Ialyssos:

Rhodos is prima bestemming om vakantie door te brengen.

Over D'Andrea Mare:

Strand zou beter kunnen , geen bedjes op strand aanwezig en kiezels eerste meters niet erg prettig hierna zand. Zeewater was helder en lekker om in te zwemmen , niks te doen in directe omgeving. Helaas is de aanvliegroute direct over dit hotel/dak van kamer 417 , om de 15 min een vliegtuig over complex 8 dgn lang is minder goed bevallen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 5
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
S-Hertogenbosch, Nederland
9.0
Over Ialyssos:

Hotel is wat afgelegen, en de omgeving van het hotel is wat vervallen; Trianda is goed te lopen, vooral over het strand maar is niet bijzonder.

Over D'Andrea Mare:

Uitstekend hotel, medewerkers doen erg hun best om het naar je zin te maken. Het eten was uitmuntend, erg lekker, en in tien dagen geen enkele keer hetzelfde gehad.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Ijmuiden, Nederland
8.5
Over Ialyssos:

Wij staan er iedere keer weer versteld van de geweldige service van het hotel. We zijn nu al 3 keer geweest en het is deze keer nog beter geworden t.w. Het buffet is geweldig, zoveel keuze, zo mooi opgemaakt, een lust voor het oog,. Wij waren er in week 22/23 en hebben het daar nog nooit zo druk gezien en alles onder controle. U vraagt en wij draaien. Op de heen weg een nieuw toestel van Corendon met zeer goede stoelen en vriendelijke crew. Iets minder was de entertament vergeleken bij vorig jaar. Wij gaan daar in het najaar beslist weer genieten . Cor en Loes.

Over D'Andrea Mare:

Netjes en schoon met mooi uitzicht op zwembaden en tuin. Etage 3 met balkon, in de namiddag iets zon(familie kamer)

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Klein Zundert, Nederland
8.3
Over Ialyssos:

Fijne excursie gedaan die heel goed verzorgd was. Rhodos-stad hebben we zelf gedaan. Erg dicht bij en goed te doen met de taxi.

Over D'Andrea Mare:

Het was een fijn hotel. Kiezelstrand vrij smal, stonden ook geen ligbedden. Ligbedden waren oud en vaak te weinig. Weinig personeel dus dikwijls lange wachtrijen aan de poolbar.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Achterveld, Nederland
7.5
Over Ialyssos:

Ligging heel mooi strand alleen niet voorzien van ligbedden en vlonders

Over D'Andrea Mare:

Accommodatie is mooi, echter naar hoeveelheid gasten weinig ligbedden. s'morgens vechten om een ligbed bijna.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Hertogenbosch, Nederland
9.3
Over Ialyssos:

Strand was klein,was jammer dat er zoveel vliegtuigen over het hotel vlogen,centrum was erg leuk

Over D'Andrea Mare:

Hotel is ons zeer goed bevallen,schone en ruime kamers,badkamer was ruim,zwembaden waren prima en ook goed schoon,alleen de ligbedden waren er niet voldoende,want je moest om half 7 in de morgen al je badlaken erop leggen,anders had je om 9.00 uur al geen ligbed meer,het eten was ook prima,variatie genoeg,restaurant was prima,en alles was mooi schoon in heel de accomodatie

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Griekenland - Rhodos - Ialyssos

D'Andrea Mare

Vluchtinformatie Rhodos

Er wordt meerdere malen per week vanaf Amsterdam gevlogen naar deze bestemming en eenmaal per week vanaf Brussel. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Rhodos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Rhodos naar:

Pastida: ca. 15 minuten
Theologos: ca. 25 minuten
Ixia: ca. 30 minuten
Ialyssos: ca. 40 minuten
Rhodos-Stad: ca. 45 minuten
Kalithea: ca. 50 minuten
Faliraki: ca. 60 minuten
Kiotari: ca. 75 minuten
Kolymbia: ca. 80 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info