Griekenland/ Lesbos/ Molyvos
Belvedere Hotel Lesbos
All Inclusive - Hotel
  • 03:15
  • 01:30
  • jun , 28°C
  • Een prachtig weids uitzicht
  • Een gemoedelijke sfeer en rustig gelegen
  • Het centrum van Molyvos op ca. 2 km
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.9
Aanrader89 beoordelingen

Belvedere Hotel Lesbos

Het Belvedere Hotel is een echte aanrader voor een vakantie op Lesbos. Het 4-sterrenhotel is heerlijk rustig gelegen, het strand ligt op ca. 300 meter, je verblijft op basis van All Inclusive en bijna overal in het complex geniet je van het weidse uitzicht. Gewoon doen!

Ligging: Belvedere Hotel nabij Molyvos

Het Belvedere Hotel is tegen een heuvel gelegen en op ca. 300 meter van een klein kiezelstrand. Op ca. 2,5 kilometer vind je een groter kiezel-/zandstrand. Het gezellige centrum van Molyvos ligt op ca. 2 kilometer. Op een afstand van ca. 2 kilometer vind je diverse winkeltjes en restaurants.

Faciliteiten: Belvedere Hotel

Het Belvedere Hotel is een prima 4-sterrenhotel en bestaat uit 8 gebouwen van 2 verdiepingen en in totaal 71 kamers. Er zijn geen liften aanwezig. Bij de 24-uursreceptie kun je tegen betaling een kluisje huren.
In het restaurant worden de maaltijden in buffetvorm gepresenteerd. Drankjes kun je bestellen bij de lobby- of pool bar. In de tuin liggen twee zwembaden, waarvan één met afgescheiden kindergedeelte en een jacuzzi, omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder biedt Belvedere tegen betaling een wasservice. Gratis wifi in de lobby, bij de zwembaden en het restaurant beschikbaar.

Let op: deze accommodatie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Hotelkamer:

De standaardkamers van het Belvedere Hotel zijn netjes verzorgd en voorzien van een balkon met zitje, satelliettelevisie, een koelkastje (leeg), telefoon en airconditioning (gratis). De badkamer beschikt over een douche, toilet en een föhn.

Voor gezinnen zijn er quadkamers (2 volw. + 2 kind. / 3 volw. + 1 kind), een standaardkamer met extra bedden.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je vakantie in het Belvedere Hotel kun je gratis gebruikmaken van tafeltennis, fitness, darts en aerobics. Tegen betaling kun je massages ondergaan. Een keer per week is er een Griekse avond met muziek en dans.

Verzorging Zomer 2019: Belvedere Hotel

Je verblijft in het Belvedere Hotel op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-09.30), lunch (13.00-14.30) en diner (19.30-21.00). Koffie/thee en koekjes (10.00-12.30 en 15.00-17.00), snacks (11.00-12.30 en 15.00-17.00) en ijs (15.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholvrije en lokale alcoholische drankjes zijn inbegrepen van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: roomservice, import drankjes en alle consumpties na 23.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Speeltuin
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Belvedere Hotel Lesbos

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.9 Aanrader

Gebaseerd op:
89 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.8
  • Ligging 8.9
  • Service 9.2
  • Prijs/kwaliteit 9.1
  • Eten 8.8
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 8.2
  • Wifi kwaliteit 7.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Venray, Nederland
9.7
Over Molyvos:

Molyvos heeft een prachtige ligging tegen berg en bij kasteel, is een plaatje...een gezellig haventje, en het is iedere keer weer zo mooi om doorheen te lopen, de huizen, de straatjes...Ga bv bij avond naar het kasteel, dat is dan helemaal verlicht, heel mooi uitzicht over het dal, mooi terras bij het kasteel, goed eten. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving, verken het eiland met auto of scooter...afwisselend landschap, goede wegen. Stadsbus bij hotel, of hotel busje brengt je gratis naar oa Molyvos... Mensen heel erg vriendelijk, we voelden er ons gewoon thuis, heerlijk...??

Over Belvedere Hotel Lesbos:

Hotel Belvedere hotel is gewoon goed, alleen wat verouderd maar superschoon en heerlijk en erg gevarieerd eten. Wij vonden de bedden wat hard, maar er werd meteen een topper geregeld...kamers zijn ruim, vriendelijk personeel, Het strandje kijkt wat rommelig, maar is een heerlijke plek met ligbedjes en parasol. Rustige ligging van het hotel met uitzicht op het mooie Molyvos. De laatste jaren zijn moeilijk geweest, vanwege de vluchtelingen op het eiland, we hebben er nauwelijks iets van gemerkt. Het is een geweldige plek op een prachtig eiland...

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Hilversum, Nederland
7.9
Over Molyvos:

Goed om uit te rusten, niets ondernomen echter. Omgeving heeft wel genoeg te bieden. Geen strand dichtbij.

Over Belvedere Hotel Lesbos:

Hotel is prima, zowel de kamer als het eten. Service in hotel is prima Het ligt van erg ver vh vliegveld, lange bustocht .

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 7
Maasbree, Nederland
8.3
Over Molyvos:

Wij zijn vanaf het appartement naar de burcht in Molyvos gelopen via de wandelroute aangegeven door Google maps. Kwamen uiteindelijk op een ezelspaadje terecht maar we zijn er gekomen. Mooie winkelstraatjes ook in Molyvos. We hebben 3 dagen een auto gehuurd (vooraf bij boeking) maar was door aanbieding goedkoper als je het ter plekke deed bij de reisleiding. Met de auto het verdere eiland verkent. Veel haarspeldbochten door bergachtig gebied. Als je daar niet van houdt, dan kun je beter geen auto huren. Er is bijna geen vlakke weg te bekennen op het eiland. Wij vonden het prachtig en hebben genoten.

Over Belvedere Hotel Lesbos:

Het hotel bestaat uit appartementen. Deels zijn gerenoveerd met kunststof deuren en ramen (van buiten te zien), wij hadden nog een niet gerenoveerd appartement. Alles werkt er en is ook schoon. Missen alleen een safe in het appartement zelf. Nu moet je steeds naar de receptie, is niet handig. Ook zou een wasrekje op het balkon handig zijn om je zwemgoed te laten drogen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Westzaan, Nederland
7.5
Over Molyvos:

Mykonos is een heel leuk stadje, maar lopend in de warmte is het nog wel ver vanaf hotel Maar op scootertje erg leuk om omgeving te bekijken. Leuk eiland Lesbos.

Over Belvedere Hotel Lesbos:

Hotel was prima, mooi zwembad en terras en buiten gezellig, prachtig uitzicht. En geen gezeur met bedjes, ruimte zat. Dit was wel in mei. Alleen kamers niet gezellig en beetje verouderd, wel groot en goede bedden. Eten was redelijk, vleeskeuze had iets meer kunnen zijn, maar prima. Personeel allemaal super vriendelijk! En overal WIFI, superfijn!

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Nijmegen, Nederland
8.7
Over Molyvos:

Mooie ligging, dichtbij Molyvos en Petra. Leuk eiland, genoeg te zien/beleven.

Over Belvedere Hotel Lesbos:

Leuke appartementen en goede ligging. Meerdere zwembaden (met bar) en een sfeervol restaurant. De accommodatie was prima en het eten erg goed!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Bladel, Nederland
8.8
Over Molyvos:

vooraf vele malen gehoord over het vluchtelingenprobleem, maar heb niet een vluchteling gezien, wel jammer dat verschillende hotels leeg stonden ,verder is het een mooi eiland waar we met een excursie over het eiland achter kwamen.

Over Belvedere Hotel Lesbos:

alles was goed geregeld in het hotel, eten was perfect en een geweldig personeel, de douche op de kamer was wel klein, verder wel gedateerd met wel een goed bed.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Duiven, Nederland
8.3
Over Molyvos:

Molyvos is een mooi stadje met een haventje en een aantal leuke winkeltjes, wel veel hoogte verschillen. In de buurt is het een en ander te zien, maar een auto is dan een must. Je kunt er mooie wandelingen maken, maar wel met goed schoeisel.

Over Belvedere Hotel Lesbos:

Een fijn hotel met erg vriendelijk personeel. De kamers zijn wat gedateerd maar wel functioneel en netjes. Elke dag worden de kamers schoongemaakt en de handdoeken verschoond, op zondag na. Een eigen balkon met een mooi uitzicht. Tijdens ons verblijf hadden wij geen last van "handdoek leggers" en was er plaatst voor iedereen. Het eten was voldoende tot goed gevarieerd en prima van smaak. Ook op het complex aardige hoogte verschillen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Broek Op Langedijk, Nederland
10.0
Over Molyvos:

Was een hele mooie omgeving om te wandelen. Zijn met een treintje naar een kasteel /ruïne geweest. Door smalle straatjes terug gelopen naar beneden en daar weer het treintje genomen naar Petra. Bij een haven geweest en een jeeptour gemaakt. We hadden geboekt voor 8 dagen en dat was eigenlijk te kort. Nou en dat zegt toch alles

Over Belvedere Hotel Lesbos:

Is geschikt voor mensen die goed ter been zijn. Er zijn n.l.nogal veel trappetjes

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Heemskerk, Nederland
8.5
Over Molyvos:

Echt iets voor 50+. Initiatief om wat meer te zien moet van gasten zelf komen. Een auto huren of scooter ( € 10 p/dag) kan hier prima in voorzien. Veel wandelpaden in een prachtige omgeving.

Over Belvedere Hotel Lesbos:

Belvedere biedt super lekker eten en inclusief gaat tot 23:00. Je maakt makkelijk contact met andere gasten en personeel helpt je bij alles zonder problemen. Uitzicht is ook heel mooi met een fotorijpe zonsondergang.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Assen, Nederland
9.2
Over Molyvos:

Wat een prettig eiland! Zo heerlijk dat er geen grote hotels zijn, geen hoogbouw. Wij houden van de rust en de ruimte, de natuur. Zoals de bronnen van Eftalou; verwacht geen spa naar Nederlands maatstaven maar dompel je onder in het zee- en bronwater in een fantastische authentieke ambiance! Wij komen vast en zeker een keer terug.

Over Belvedere Hotel Lesbos:

Alles is hier prima geregeld. Het personeel is vriendelijk, het eten goed verzorgd, vers, echt heerlijk om zoveel keus te hebben ook in salades en rauwkost. De kamers werden goed schoon gehouden. Twee fijne zwembaden, een prachtig uitzicht vanaf het terras maar ook vanaf ons balkonnetje... wat wil een mens nog meer? Dit was onze eerste all-inclusive-ervaring en dat viel absoluut niet tegen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Griekenland - Lesbos - Molyvos

Belvedere Hotel Lesbos

Vluchtinformatie Lesbos

Er wordt 2x per week vanaf Amsterdam en 1x per week vanaf Maastricht gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Lesbos bedraagt ca 3.10 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Lesbos naar:

Petra: ca. 70 minuten
Anaxos: ca. 80 minuten
Eftalou: ca. 80 minuten
Molyvos: ca. 90 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info