Griekenland/ Lesbos/ Bingoreizen Lesbos
Bingo Lesbos 4*
All Inclusive - Hotel
  • 03:15
  • feb , 13°C
Bingo Lesbos 4*
Bingo Lesbos 4*
Bingo Lesbos 4*
Bingo Lesbos 4*
Bingo Lesbos 4*
  • Verblijf op basis van All Inclusive
  • 4 sterren accommodatie
  • Dé manier om voordelig naar Lesbos te gaan
  • Meer lezen

Bingo Lesbos 4*

Wilt u voordelig op vakantie naar het Griekse pareltje, Lesbos? Wij bieden u Bingo Lesbos 4* aan! Wij kopen uw accommodatie kort voor uw aankomst in waardoor wij u een supervoordelige vakantie kunnen garanderen. Houdt u ook wel van een verrassing? Wilt u vooral genieten van zon, zee of strand? Maakt de plaats van bestemming u niet zoveel uit? Zoekt u een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel uw BINGO reis!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs. U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Lesbos Hotel 4* All Inclusive en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven.

Het kan dus zijn dat u in hetzelfde complex verblijft als uw buurman, maar u vele malen voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Lesbos Hotel 4*

Ontdek met Bingo Lesbos Hotel 4* het eiland vol met oude geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Lesbos is het derde grootste Griekse eiland en is een paradijs voor wandelaars, natuurliefhebbers en vogelaars. U vindt er vele baaien, schilderachtige haventjes, kerken en kloosters en warmwaterbronnen. De hoofdstad van Lesbos, Mytilini heeft een historisch centrum. Hier vindt u prachtige oude herenhuizen, de Byzantijnse burcht en enkele musea. En of u nu verblijft in Eftalou, Molyvos, Petra of één van de andere plaatsen, u zult genieten! Lesbos is de ideale bestemming voor een zonnige vakantie, gecombineerd met cultuur en natuur.

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide.

Ligging: Bingo Lesbos Hotel 4*

De Bingo accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen op Lesbos. De Bingo hotels zijn accommodaties waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Lesbos Hotel 4*

De verzorging is op basis van All Inclusive volgens de formule van de betreffende accommodatie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Lesbos

Er wordt 2x per week vanaf Amsterdam en 1x per week vanaf Maastricht gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Lesbos bedraagt ca 3.10 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Lesbos naar:

Petra: ca. 70 minuten
Anaxos: ca. 80 minuten
Eftalou: ca. 80 minuten
Molyvos: ca. 90 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info