Griekenland/ Kos/ Bingoreizen Kos
Bingo Kos 4*
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:30
  • sep , 29°C
Bingo Kos 4*
Bingo Kos 4*
Bingo Kos 4*
Bingo Kos 4*
Bingo Kos 4*
  • Verblijf op basis van All Inclusive
  • Dé manier om Kos te ontdekken
  • Genieten in een 4-sterrenhotel
  • Meer lezen

Bingo Kos 4*

Wilt u voordelig op vakantie naar Kos, het fietseiland van Griekenland? Wij bieden u de Bingo Hotel 4* All Inclusive aan! De manier om voordelig op vakantie te gaan. U kunt nu voor honderden euro’s voordeliger in een 4-sterren All Inclusive accommodatie op het eiland Kos verblijven. Voordeliger op vakantie in het hoogseizoen kan echt niet!

Houdt u ook wel van een verrassing? Wilt u vooral genieten van zon, zee of strand? Maakt de plaats van bestemming u niet zoveel uit? Zoekt u een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel uw BINGO reis!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen.

Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs. U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Kos Hotel 4* en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo Kos en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde complex verblijft als uw buurman, maar u vele malen voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Kos Hotel 4*

Wilt u voordelig naar Kos? Boek dan Bingo Kos! Het Griekse eiland Kos staat beter bekend als het fietseiland van Griekenland. U kunt een auto huren om het eiland te verkennen, maar u kunt ook een fiets huren!

Op Kos kunt u namelijk uitstekend fietsen, of natuurlijk heerlijk ontspannen aan het strand met een goed boek… Of beide… Fijne vakantie!

Let op: Deze accommodatie is niet geschikt voor mindervalide.

Ligging: Bingo Kos Hotel 4*

Uw Bingo Kos Hotel 4* (standaardkamer, 1-3 personen) ligt op het eiland Kos. Bij aankomst op de luchthaven ontvangt u de naam van uw accommodatie en wordt uw transfer verzorgd.

De Bingo Hotels liggen verspreid over het eiland en zijn hotels waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Kos Hotel 4*

U verblijft tijdens deze Bingo Kos op basis van All Inclusive volgens de formule van de desbetreffende accommodatie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Kos

Er wordt meerdere keren per week en vanaf verschillende luchthavens gevlogen naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Kos bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kos naar:

Kardamena: ca. 20 minuten
Kos-Stad: ca. 30 minuten
Tigaki: ca. 30 minuten
Marmari: ca. 35 minuten
Mastichari: ca. 35 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info