Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ El Gouna
Panorama Bungalows El Gouna
All Inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:30
  • jan , 22°C
Panorama Bungalows El Gouna
Panorama Bungalows El Gouna
Panorama Bungalows El Gouna
Panorama Bungalows El Gouna
Panorama Bungalows El Gouna
  • Gelegen in het centrum van El Gouna
  • Een duikcentrum en een Spa Center
  • Privéstrand in de lagune
  • Meer lezen
8.0
Zeer goed51 beoordelingen

Panorama Bungalows El Gouna

Panorama Bungalows is een goed 4-sterrenhotel in het centrum van El Gouna. Onder het genot van de All Inclusive formule kun je heerlijk genieten van zon, zee en strand. Onze tip; ga ook eens duiken en ontdek de wonderschone onderwaterwereld bij dit complex.

Ligging: Panorama Bungalows in El Gouna

Panorama Bungalows El Gouna beschikt over een privéstrand in de lagune. Het centrum van El Gouna ligt op 3 minuten lopen en de 18 holes golfbaan grenst aan het resort.

Faciliteiten: Panorama Bungalows

Panorama Bungalows El Gouna beschikt over 169 kamers, verdeeld over meerdere gebouwen. Verder is er een 24-uursreceptie met lobbybar. In de tuin vind je het zwembad met apart kinderbad, beide omringd door een zonneterras met ligbedjes en parasols. Je kunt gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Op het strand kun je ook gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. In het buffetrestaurant kun je heerlijk eten en voor drankjes zijn er verschillende bars aanwezig. Verder biedt Panorama Bungalows diverse winkeltjes, een kapsalon en een wasservice (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Hotelkamer:

De nette standaardkamers (max. 2 volw. + 2 kind.) van Panorama Bungalows zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten, minibar (op aanvraag en tegen betaling), kluisje (gratis) en balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn.

Je kunt ook kiezen voor een bungalowkamer met tuinzicht (1-3 personen) of lagoonzicht (1-3 personen). De bungalows beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter met een terras.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) beschikbaar, deze kamers bestaan uit 2 kamers met een verbindingsdeur en zijn gelegen in het bungalowgedeelte.

Voordeelkamers (2 personen) kunnen qua faciliteiten en ligging afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Al uitgerust en zin in wat sportiviteit? Panorama Bungalows biedt je: beachvolleybal, aerobics, boccia, darts, yoga en tafeltennis. Tegen betaling: biljart, watersporten aan het strand en duiklessen bij het duikcentrum. Ontspanning vind je in het Spa Center van het resort; hier kun je tegen betaling gebruikmaken van de sauna, het Turks bad, massages en schoonheidsbehandelingen. Er wordt een aantal dagen per week animatie aangeboden.

Verzorging Zomer 2018: Panorama Bungalows

Je verblijft in Panorama Bungalows op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-15.00), diner (18.30-22.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.00), ijs (12.00-13.00) en koffie/thee en koekjes (11.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 en 24.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: alles tussen 24.00-10.00 uur, verse vruchtensappen, Turkse koffie, importdrankjes en roomservice.

Verzorging Winter 2018-2019: Panorama Bungalows

Je verblijft in Panorama Bungalows op basis van All Inclusive; Ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-15.00), diner (18.30-22.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks (15.30-17.00), ijs (13.00-15.00) en koffie/thee en koekjes (15.30-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 en 00.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: alles na 00.00 uur, verse vruchtensappen, Turkse koffie, import drankjes, à la carte dineren en roomservice.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Panorama Bungalows El Gouna

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.0 Zeer goed

Gebaseerd op:
51 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 7.8
  • Ligging 9.0
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.1
  • Eten 7.1
  • Kamers 7.5
  • Kindvriendelijk 8.7
  • Wifi kwaliteit 5.6
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Katwijk, Nederland
8.2
Over El Gouna:

El Gouna is net één groot resort. Hierdoor zijn de prijzen van bijvoorbeeld kleding en souvenirs in het centrum aan de redelijk hoge kant. Maar wel een erg gezellig centrum met goede restaurants.

Over Panorama Bungalows El Gouna:

Het is een goed hotel, met ontzettend servicegericht personeel. Alles is goed geregeld, al zijn sommige zaken wel aan wat vernieuwing toe. Het is ideaal geregeld dat je met een bootje naar Zeytuna beach wordt gebracht, als je eens wat anders wilt dan een zwembad. Het water is het zwembad was wel erg koud, ondanks de goede temperatuur van de zon.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Vaassen, Nederland
8.0
Over El Gouna:

Vooral het strand aan de Rode Zee bereikbaar met boot en te voet was fantastisch. Heerlijk rustig met genoeg ligbedden met matrassen die direct gebracht worden bij aankomst.Dichtbij leuke winkeltjes en terrasjes.

Over Panorama Bungalows El Gouna:

Heerlijke plek, prima kamers, eten prima en lekker. Service en medewerkers uitstekend.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 5
Houten, Nederland
9.7
Over El Gouna:

de corendon meneer komt maar 1x komt bij aankomst en verder alleen telefonisch bereikbaar is verder heel tevreden op de entertaiment na in de avond die is er niet en de wifi bagger is

Over Panorama Bungalows El Gouna:

de bungalow in de lagune fantastische personeel aller aardigst

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Arnhem, Nederland
8.2
Over El Gouna:

El Gouna voor zon zee en rust, genieten van de mooie schone omgeving en het prima eten. Swiss House is een aanrader, wel reserveren, dus dat zegt al genoeg!

Over Panorama Bungalows El Gouna:

Panorama bungalows is een mooi resort met uitermate vriendelijk personeel , goede schoonmaak en prima eten iedere dag veel keuze.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nieuwegein, Nederland
7.8
Over El Gouna:

Wij zijn het resort niet afgeweest op 2 excursies na: Caïro en een dolfijnen/ snorkeltrip.

Over Panorama Bungalows El Gouna:

Resort was prima, weliswaar gedateerd maar schoon, in de Laguna huisjes: prachtig uitzicht, en vriendelijk personee.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Oudekerk A/D Amstel, Nederland
7.7
Over El Gouna:

Heerlijk downtown ongestoord rond dwalen. Naar de beach met het bootje. En zwemmen in de lagune.

Over Panorama Bungalows El Gouna:

Kleinschalig, wat verouderd maar he... je leeft hoofdzakelijk buiten. Animatie matig maar doen hun best. Eten eenvoudig maar altijd wat voor iedereen te vinden. Personeel super vriendelijk en behulpzaam!

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Alphen Aan Den Rijn, Nederland
8.0
Over El Gouna:

door El Gouna down town wandelen en winkelen is heel goed te doen, ook bij de pier bij het stand in het geweldig om te snorkelen

Over Panorama Bungalows El Gouna:

Panorama hotel is we verouderd maar wel schoon.de medewerkers van Panorama doen hun uiterste best om het de gasten naar der zin te maken.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 4
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 3
Duiven, Nederland
9.0
Over El Gouna:

Hele mooie en rustige omgeving. Vriendelijke mensen. Heel erg mooie zee om te snorkelen. Prima temperatuur. In de winkels wordt je niet naar binnen getrokken (Downtown).

Over Panorama Bungalows El Gouna:

Bij binnenkomst geen fijne kamer toegewezen. Naar de receptie gegaan en toen een andere kamer gekregen, hier waren wij erg blij mee. Eten was goed en gevarieerd, zowel ochtend/lunch/diner. Personeel erg vriendelijk. Schoon zwembad, rustige sfeer (relaxed).

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Zwolle, Nederland
9.3
Over El Gouna:

El Gouna is een mooie stad en heel veilig. Veel minder opdringerig dan bijvoorbeeld Hurghada. Downtown is the place to be, leuke barretjes en kroegjes, heerlijk eten en drinken voor weinig geld. De Lagunes vind je door heel El Gouna en dit maakt het toch echt een bijzonder plekje..

Over Panorama Bungalows El Gouna:

Hotel Panorama Bungalows is zeker de moeite waard om te bezoeken. Wij hebben een waterbungalow geboekt en konden vanaf ons terras zo het water in. Het hotel is wat verouderd, maar daarintegen is het personeel super behulpzaam en willen ze alles voor je doen. Het eten was goed en gevarieerd, zowel in het hotel als aan het strand. Zwembad prima, maar niet veel bijzonders. Vanaf het hotel vaart er ieder uur een bootje naar het strand, waar het ook prima vertoeven is! Helaas werkt de WiFi alleen in de lobby bar.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Vlissingen, Nederland
9.0
Over El Gouna:

El Gouna is een leuk schoon stadje, waar je zonder dat je lastiggevallen wordt door opdringerige winkeliers rustig rond kan lopen. S' avonds komt het helemaal tot leven en kan men er goed eten, Sfeer is gezellig, op veel terrassen is er live muziek.

Over Panorama Bungalows El Gouna:

Panorama Bungalows is een prima resort om te verblijven, service is prima, mensen heel vriendelijk en behulpzaam. Sommige huisjes hebben achterstallig onderhoudt, daar wordt hard aan gewerkt. De bungalow waar wij inzaten werd elke dag goed schoongemaakt. Het bootje naar het strand is makkelijk , Bedjes prima maar sommige ook aan vervanging toe. All in op het strand is oke. Voor herhaling vatbaar

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Egypte - Rode Zee - Hurghada - El Gouna

Panorama Bungalows El Gouna

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt meerdere malen per week gevlogen vanaf Amsterdam naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines of met een airbus van Nesma Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada: ca. 30 minuten
El Gouna: ca. 30 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info