Blue Cruise Antalya

Blue Cruise Antalya

Dag 1: aan boord

Na aankomst in de haven van Antalya of Kemer, krijgt u aan boord informatie over het verloop van de Blue Cruise. Avondeten en overnachting zijn aan boord in de haven.


Dag 2: de kust van Kemer, Olympos & de baai van Adrasan

Na het ontbijt gaan de trossen los en wordt er langs de wonderschone kust van Kemer en drie eilanden naar Olympos gevaren, het vroegere steunpunt van de legendarische piraat Zeniketes. Er is tijd om te zwemmen, om te lunchen en om een bezoek aan de antieke stad te brengen. Daarna vaart u verder naar de baai van Adrasan. Hier wordt ‘s avonds gegeten en overnacht.


Dag 3: Simena & Gökkaya

Er wordt verder gevaren naar het plaatsje Simena. Dit leuke dorp heeft een kasteel en ruïnes die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Na de lunch vervolgt de kapitein de tocht richting de baai van Gökkaya. Tot het avondeten bent u vrij om te watersporten of te luieren. U overnacht in Gökkaya.


Dag 4: de baai van Uçagiz

In de morgen wordt het anker gelicht en koers gezet in de richting van de prachtige baai van Uçagiz. Vandaag is een heerlijke rustige dag met voldoende mogelijkheden om te zwemmen, van het uitzicht te genieten of te luieren in de zon, al dan niet met een boek. Diner en overnachting in de rustige baai van Uçagiz.


Dag 5: Cayagizi & Myra

Na een heerlijk ontbijt zet u koers richting Cayagizi. De gület meert aan in de haven van Myra. U kunt hier een (facultatieve) excursie maken naar onder andere de kerk van de echte Sint Nicolaas, waar hij eeuwen geleden bisschop is geweest. Diner en overnachting in Myra.


Dag 6: de baai van Portaceneviz & Phaselis

‘s Morgens vroeg gaat de tocht verder naar de door rotsen omringde baai van Portaceneviz, waarna er in de buurt van een mooi zandstrand wordt geankerd. In de namiddag vaart u verder naar Phaselis, waar u de ruïnes van deze eens zo belangrijke handelsplaats kunt bezichtigen. Avondeten en overnachting in Phaselis.


Dag 7: Alacusa, de baai van Ayigisi & Kemer of Antalya

Er komt langzaam een einde aan deze mooie week. Na het ontbijt wordt er nog een bezoek gebracht aan de baai van Alacusa en de baai van Ayigisi. Aankomst in de jachthaven van Kemer of Antalya aan het begin van de avond voor diner en overnachting.


Dag 8: van boord

Tijd om na het ontbijt afscheid te nemen en u gereed te maken voor de terugreis. Met mooie herinneringen gaat u per bus naar de luchthaven of naar uw verlengingshotel.


Om technische redenen of vanwege weersomstandigheden kan het noodzakelijk zijn om de route of de volgorde van het programma te veranderen. Dit komt de veiligheid van de gasten ten goede en behoort tot de verantwoordelijkheden van de kapitein.