Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Titanic Beach Resort
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • mei , 26°C
  • Direct aan het prachtige zandstrand van Lara
  • Heerlijk eten in de à-la-carterestaurants
  • Al jarenlang zeer populair
  • Meer lezen
8.9
Aanrader93 beoordelingen

Titanic Beach Resort

Het Titanic Beach Resort is misschien wel het bekendste hotel aan de Turkse Rivièra. Het hotel is gebouwd in de vorm van een wit cruiseschip. Dit prachtige 5-sterren resort aan de Lara strook is al jarenlang een bestseller!

Ligging: Titanic Beach Resort in Lara

Strandliefhebbers kunnen hun geluk niet op tijdens een verblijf in Titanic Beach Resort. Het hotel ligt direct aan het prachtige privéstrand van Lara. Op ca. 12 km van het hotel tref je het levendige centrum van Antalya. De luchthaven bevindt zich op ca. 10 km.

Faciliteiten: Titanic Beach Resort

Het 5-sterren Titanic Beach Resort beschikt over 586 kamers. In het hoofdgebouw met 9 verdiepingen tref je de 24-uursreceptie, een ruime lobby en een lounge met zitjes. Daarnaast zijn er verschillende bijgebouwen. Niet in elk gebouw zijn liften aanwezig.
Voor je maaltijden kun je terecht in binnen- en buitenrestaurants of één van de 4 à-la-carterestaurants (Turks, Italiaans, vis, en BBQ, reservering verplicht en tegen betaling). Drankjes en diverse snacks zijn volop verkrijgbaar in de bars, de shiza lounge of de disco.
Het resort beschikt over verschillende buitenzwembaden (waarvan 1 verwarmd in de winter), aparte kinderbaden, verschillende waterglijbanen voor volwassenen en kinderen (weersafhankelijk) en een binnenzwembad (verwarmd in de winterperiode) met apart kinderbad. De ligbedden, parasols, matrasjes en de badhanddoekenservice zijn gratis te gebruiken bij het zwembad en op het strand.
Voor de kinderen is er kinderanimatie, een miniclub (4-12 jaar), een speeltuin, speelkamer en apart kindergedeelte in het buffetrestaurant. Verder beschikt het Titanic Beach Resort tegen betaling diverse winkels, een kapsalon en wasservice (alle tegen betaling). Wifi in een aantal gemeenschappelijke ruimtes gratis beschikbaar.

Hotelkamer:

Het Titanic Beach Resort beschikt over ruime standaardkamers (max. 2 volw. + 2 kind.) voorzien van badkamer met bad/douche, toilet en föhn, een kluisje (gratis), telefoon, televisie, een minibar (dagelijks gevuld met water, frisdrank en bier), koffie-/theezetfaciliteiten, airconditioning (centraal geregeld) en een balkon met zitje. Indien je een standaardkamer met 2 volwassenen, 2 kinderen en een baby boekt, kan er geen babybedje op de kamer worden geplaatst.

Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zijzeezicht (max. 2 volw. + 2 kind.) boeken.

In de winterperiode kun je een juniorsuite met zeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken. De juniorsuite is gelegen in het hoofdgebouw en beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter ruimer.

De familiesuite (min. 2 volw. + 2 kind. of 3 volw. + 1 kind) is gelegen in het bijgebouw rechts voor het hotel en bestaat uit 2 ruimtes. De familiekamer connection (min. 3 volw. + 2 kind. of 2 volw. + 3 kind, alleen in de zomerperiode) is gelegen in het hoofdgebouw en bestaan uit 2 kamers met een verbindingsdeur.

Sport & Ontspanning:

Volop vertier in Titanic Beach Resort: 4 tennisbanen (verlichting, lessen en materiaal tegen betaling), een fitnesscenter, tafeltennis, boccia, aerobics, basketbal en beachvolleybal zijn gratis. Biljart, bowlen, de gameroom en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Het hotel beschikt ook over een Spa & Health Club waar je o.a. gratis gebruik kunt maken van de 2 sauna’s, het stoombad en het Turks bad. Tegen betaling kun je diverse massages en schoonheidsbehandelingen ondergaan. Verder is er een gevarieerd animatieprogramma met livemuziek, bingo, karaoke en andere activiteiten. In de winterperiode is er een beperkt animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Titanic Beach Resort

In Titanic Beach Resort verblijf je op basis van Ultra All Inclusive volgens de formule van het hotel; ontbijt (07.00-10.30), lunch (13.00-15.00) en diner met kinderbuffet (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.00-16.00), koffie/thee en koekjes (18.30-00.00), ijs (12.00-13.00) en middernachtsnack (00.00-03.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 03.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, à-la-carterestaurants (vooraf reserveren) en roomservice.

Verzorging Winter 2019-2020: Titanic Beach Resort

In Titanic Beach Resort verblijf je op basis van Ultra All Inclusive volgens de formule van het hotel; ontbijt (07.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Koffie/thee en koekjes (18.30-00.00) en middernachtsnack (23.00-00.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 02.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, à-la-carterestaurants (vooraf reserveren) en roomservice.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice
  • Verwarmd Zwembad

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Titanic Beach Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.9 Aanrader

Gebaseerd op:
93 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.8
  • Ligging 8.8
  • Service 9.2
  • Prijs/kwaliteit 8.9
  • Eten 8.8
  • Kamers 8.9
  • Kindvriendelijk 9.2
  • Wifi kwaliteit 7.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Nijkerk, Nederland
8.9
Over Lara:

Mooi strand en genoeg te doen in de omgeving . Lekker dichtbij het vliegveld

Over Titanic Beach Resort:

Mooi hotel met oog voor detail. Wel misten we een persoonlijke Noor. Je bent erg een nummer

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Kollumerzwaag, Nederland
8.3
Over Lara:

Prima hotel, eten super, erg kindvriendelijk, personeel vriendelijk. Alleen op avond weinig te beleven, konden genieten vd lifemuziek van Hotel Miracle, daar was wel op avond wel iets iets vd gasten te doen.

Over Titanic Beach Resort:

Prima, erg schoon, ipv 2kmr app kregen we de suitekamers. Terwijl bij boeking was gezegd dat deze n i et meer beschikbaar waren. Daardoor hadden we nu eigenlijk 1 kmr teveel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Amsterdam, Nederland
7.0
Over Lara:

De oude binnenstad van Antalya is mooi. De rest, inclusief omgeving, is lelijk. Het resort zelf zag er wel erg mooi uit!!!

Over Titanic Beach Resort:

De muziek stond buiten overal veel te hard. Het was een heel groot resort maar je kon nergens zitten zonder herrie te horen: afschuwelijk! Bijv. wie zit er op harde housemuziek bij z'n ontbijt te wachten (toen we buiten zaten te ontbijten)... Verder waren er ouders die hun kleine kinderen schreeuwend door het restaurant lieten rennen en daar door het personeel niet op aangesproken werden. Terwijl iedereen er last van had...

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 7
  • Wifi kwaliteit 5
Kerkrade, Nederland
8.7
Over Lara:

Titanic prachtig en goed verzorgd hotel met veel faciliteiten. Zeker de moeite waard om terug te gaan.

Over Titanic Beach Resort:

Voortreffelijk, goede faciliteiten, mooie ligging, gevarieerde buffetten

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Bergen Op Zoom, Nederland
8.2
Over Lara:

direct aan het strand, met geweldige zwembaden en restaurants

Over Titanic Beach Resort:

voor ieders wat wils voor gezinnen, groepen, maar ook singels

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Anjum, Nederland
8.0
Over Lara:

Jammer dat er s avonds weinig animatie is in deze periode

Over Titanic Beach Resort:

Prima kamers, service end. Wel een erg grote accomodatie

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 4
Gouda, Nederland
9.2
Over Lara:

Mooi strand, vlakbij winkels. Antalya ligt vlakbij, met taxi 15 minuten.

Over Titanic Beach Resort:

Heel mooi hotel, zeer goede bediening. Iedere dag schone kamer. Het heerlijke eten is er in overvloed. Wifi kan beter.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Alkmaar, Nederland
9.5
Over Lara:

Perfecte lokatie vlak bij het vliegveld. Het Hotel is erg ruim en ligt heerlijk aan het strand.

Over Titanic Beach Resort:

Top Hotel perfect eten en drinken en vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Kessel, Nederland
8.0
Over Lara:

Excursies goed geregeld, Nederlands-sprekende gids alleen het altijd verplichte uitstapje naar de juwelier tijdens een geboekte excursie mag achterwege laten. Zeer opdringerig, zeer vijandig gedrag als je aangaf niets te willen. Jammer! Stad Anatalya oud, maar mooi. Wel veel hetzelfde van aanbod (schoenen-tassen-voetbalshirts EN álles 'echte nep!'. Leuk om rond te snuffelen. Kunt overal met euro's betalen (krijgt ook euro's terug in wisselgeld), dus Turkse Lira hoef je niet perse te halen bij de bank. Veel zwerfhonden (zijn 'geholpen', zie je aan het labeltje in het oor) en zwerfkatten. Dieren doen helemaal niets, een aai over de bol is al genoeg. Eten krijgen ze middels een dierenstation van lokale bevolking.

Over Titanic Beach Resort:

Groot hotel, 5 liften. 24uurs receptie. Spreken Engels, Duits en Frans. Bij aankomst in de nacht kun je altijd nog terecht om iets te eten. Er is nl een midnightsnack van 00.00uur tot 03.00uur. Prima tijden voor ontbijt-lunch en diner. Wel opletten met kleding in de avond, ze wijzen je erop als het te strandachtig is (en terecht!). Prachtige hotelkamers, te vergelijken met Van der Valk. Minibar (gratis) wordt iedere dag bijgevuld. Huishoudelijke medewerkers zeer correct en werken netjes.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Schoonhoven
8.7
Over Lara:

Lekker dicht bij air poort, fijn strand en genoeg te bleven.

Over Titanic Beach Resort:

Uitstekend accommodatie , mooi hotel, super service , van alle gemakken voorzien, warm zwembad, wedstrijd baden en gewone zwembaden, super schoon.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9

Excursies tijdens uw verblijf in Titanic Beach Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Titanic Beach Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Titanic Beach Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Titanic Beach Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Titanic Beach Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Titanic Beach Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Titanic Beach Resort

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Titanic Beach Resort

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info