Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Saturn Palace
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • sep , 31°C
  • Al jarenlang een topper in ons aanbod
  • Aquapark met glijbanen, miniclub, speeltuin
  • Uitgebreid Animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.7
Aanrader167 beoordelingen

Saturn Palace

Saturn Palace is een schitterend 5-sterren resort met een gemoedelijke sfeer en zeer vriendelijk personeel. Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive en het eten is van uitstekende kwaliteit. De zwembaden en het terras zijn goed onderhouden en de thema avonden van het animatie team zijn fenomenaal! Mede door de luxe en kwaliteit van het Saturn Palace is dit één van de toppers uit ons aanbod!

Ligging: Saturn Palace nabij Antalya

Hotel Saturn Palace ligt direct aan het eigen privé strand. Het centrum van Antalya vindt u op ca. 20 km. Op een afstand van slechts 15 km van de luchthaven van Antalya, je bent dus in zeer korte tijd al in het Saturn Palace. De dolmus passeert het hotel om de 20 minuten.

Faciliteiten: Saturn Palace

De faciliteiten in Saturn Palace zijn er te veel om op te noemen. Jong en oud zal zich zeker in dit hotel vermaken. Saturn Palace beschikt over 336 kamers verdeeld over 2 gebouwen met maximaal 8 verdiepingen. Je treft er een ontvangsthal met 24-uurs receptie, televisiehoek en 8 liften.
Bijna de hele dag door kun je genieten van de kunsten van de koks; patisserie met koekjes en cakejes, snackbar, lobby bar, aqua bar en een buffetrestaurant met binnen- en buitengedeelte.
In de prachtig aangelegde tuin liggen diverse buitenzwembaden, een Aquapark (gesloten in de winterperiode en op vastgestelde tijden) met 6 glijbanen en 2 kinderbaden omgeven door een heerlijk zonneterras met gratis ligbedden, matrasjes en parasols. Op het privé strand staan ligbedden en parasols eveneens gratis voor je klaar. Je handdoeken kun je met je handdoekenkaart ophalen bij het zwembad (gratis).
Voor de kleintjes is er een miniclub met Nederlandstalige animatie in de zomerperiodes 2018 & 2019 (4-12 jaar), minidisco, speeltuin en gameroom (tegen betaling). Aan het eind van de dag kun je heerlijk swingen op de hippe muziek in de disco. Saturn Palace biedt tegen betaling een doktersservice, een winkeltje en een kapsalon. In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (zomer 2018: 1-3 personen en zomer 2019: 1-4 personen) zijn zeer modern en luxueus ingericht en voorzien van telefoon (tegen betaling), LCD televisie, kluisje, minibar (dagelijks gevuld) en centrale airconditioning (op vaste tijden). Badkamer met bad/douche, toilet en föhn. Op het balkon staat een zitje en kijk je uit over de tuin. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (zomer 2018: 1-3 personen en zomer 2019: max. 4 personen) boeken.

Gezinnen kunnen familiekamers (zomer 2018: min. 4 pers. en max. 3 volw. + 2 kind. en zomer 2019: max. 5 pers.) boeken, deze kamers zijn gelijk aan de standaardkamers, echter ruimer en bestaan uit 2 ruimtes of een duplexkamer. Een quadkamer (2 volw.+ 2 kind., alleen boekbaar gedurende zomer 2018) is ook een optie, dit zijn standaardkamers met extra bedden.

Ben je op zoek naar meer luxe? Boek dan de jacuzzikamer (zomer 2018: max. 2 volw. + 2 kind. en zomer 2019: max. 4 pers.)! Deze kamer heeft alle fijne voorzieningen van de standaardkamer maar is ruimer en je treft een heerlijke jacuzzi in de kamer. Vanaf het balkon kun je genieten van het prachtige uitzicht op de zee. Er zijn ook jacuzzikamers boekbaar met een jacuzzi op het terras (zomer 2018: max. 2 volw. + 2 kind. en zomer 2019: max. 4 pers.).

Daarnaast is er een beperkt aantal voordeelkamers (2 personen) waardoor je extra goedkoop op vakantie gaat. Deze kamers kunnen qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Hotel Saturn Palace biedt je gratis tennis (verlichting tegen betaling), tafeltennis, darts, basketbal, beach volleybal en minigolf. Tegen betaling: diverse watersporten aan het strand. Het Health & Beautycenter biedt je gelegenheid tot heerlijke ontspanning. Het binnenzwembad, het Turks bad en de sauna zijn gratis, massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam zet een uitgebreid programma neer.

Verzorging Zomer 2018: Saturn Palace

Je verblijft in Saturn Palace op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00) alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-16.00), ijsjes (10.00-18.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnacks (24.00-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in de disco, overige import drankjes, (fris)drankjes in flessen, verse vruchtensappen en roomservice.

Verzorging Zomer 2019: Saturn Palace

Je verblijft in Saturn Palace op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00) alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-16.00), ijsjes (10.00-18.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnacks (24.00-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in de disco, overige import drankjes, (fris)drankjes in flessen, verse vruchtensappen en roomservice.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Saturn Palace

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.7 Aanrader

Gebaseerd op:
167 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.6
  • Service 9.1
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.5
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 9.2
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Oss, Nederland
9.7
Over Lara:

Wij zijn alleen bij de bazaar geweest, voor de rest zijn we alleen bij saturn palace geweest

Over Saturn Palace:

Super leuk hotel, en heel erg kindvriendelijk. Het eten was prima. Bij het strand en zwembad krijg je ook steeds drinken ijs en hapjes

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Almere, Nederland
7.0
Over Lara:

Lara is fijn omdat de transfer kort is en genoeg te doen buiten het hotel

Over Saturn Palace:

Een prima hotel, kleinschalig. Alleen in de avonden minimaal vertier

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Wolvega, Nederland
9.7
Over Lara:

Lara mooi plek aardig centraal voor excursie’s en dicht bij het vliegveld

Over Saturn Palace:

2e keer saturn. Prima hotel alles keurig netjes, miet te groot maar genoeg ruimte voor iedereen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Heerhugowaard, Nederland
8.1
Over Lara:

was hier al verschillende keren geweest wat moet ik er verder op zeggen

Over Saturn Palace:

Het eten in het hotel was niet echt warm dit zou iets beter kunnen

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Zwaag, Nederland
8.3
Over Lara:

Het strand was prima , ook veel te doen op het strand bijvoorbeeld paravliegen , jetski, rondvaart naar de watervallen, dolfijnen spotten.

Over Saturn Palace:

Hotel was prima , alleen eten kan warmer, geen kaaspizza waar een hele hoop kinderen om vragen. Ligging was prima dicht bij het strand. Voor gezinnen top locatie. Veel voor kinderen te doen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 9
Tiel, Nederland
8.7
Over Lara:

In de buurt is niet veel te doen. Tegenover het hotel ligt wel een bazaar waar je prima af kunt dingen maar geen gezellige boulevard of eettentjes.

Over Saturn Palace:

Heel goed hotel. Vriendelijk, behulpzaam personeel die zich de benen uit het lijf rennen. Mooie zwembaden, geen rijen in de eetzaal, elke dag ander eten en alles is in de eetzaal is super gedecoreerd. Hele dag door wordt er lekkers langs de bedjes gebracht alsmede koude doekjes bij warm weer. 's Avonds echt heel mooie shows en leuke schuimparty en tot slot is er een leuke kermis met gratis popcorn en suikerspin. Ook heel goede WIFI, zowel in de kamer als aan het zwembad en in de eetzaal. Je krijgt echt waar voor je geld.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 7
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 9
Den Haag, Nederland
8.3
Over Lara:

We waren vooral in het hotel. Maar qua bestemming is het een goede locatie. Alleen t weer in Antalya is wel altijd heel benauwd in de zomerperiode.

Over Saturn Palace:

Het is een familiehotel waar ik ook eerder ben geweest. Ze hebben het alleen maar verbeterd. Genoeg activiteiten voor kinderen, lekker eten. We hadden een kamer met jacuzzie en dat was heerlijk bijkomen aan t eind van de dag.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 10
Almelo, Nederland
8.0
Over Lara:

Een min puntje, geen boulevard of leuke winkeltjes in de buurt

Over Saturn Palace:

Hotel Saturn Palace is een mooi hotel. Personeel is aardig, de werkdruk is hoog en dat is te merken. Ze lopen je soms onderste boven, mn kleine kinderen. Hebben wel genoten vd vakantie

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Amsterdam, Nederland
9.9
Over Lara:

Absoluut zijn sterren waard. Behulpzaam en zeer vriendelijk personeel. Iedere dag kiezen uit 10 verschillende buffetten, iedere dag iets anders, iedere dag ook een ander thema. Genoeg om uit te kiezen voor de lunch/diner. 24/7 eten en drinken. Accommodatie is netjes. Activiteiten voor jong en oud, miniclub voor de kinderen, voor volwassen foam party en iedere dag andere optreden. Veel verschillende zwembaden (druk en ook rustige zwembaden), hotel aan het strand heerlijk. Er wordt bijna ieder uur een snack langs gebracht bij je bedje aan het zwembad of zelfs bij het strand.. Van sandwiches, ijs, pizza, hamburgers tot drankjes, cocktails, bier . Koude doekjes worden ook langs gebracht. We gaan zeker volgend jaar terug indien de prijzen niet explosief stijgen. De prijzen zijn u al duurder dan afgelopen vakantie.

Over Saturn Palace:

Hotel is zeer geschikt voor volwassen en kinderen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Nieuwerkerk Aan Den, Nederland
8.3
Over Lara:

Het was heerlijk in Lara, mooi strand, winkeltjes in de omgeving en lekker dichtbij de luchthaven

Over Saturn Palace:

Saturn Palace is een prima hotel, goede kamer, lekker eten, super service en een hoop gezelligheid aan het zwembad.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9

Excursies tijdens uw verblijf in Saturn Palace

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Saturn Palace

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info