Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Saturn Palace
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • jun , 30°C
  • Al jarenlang een topper in ons aanbod
  • Aquapark met glijbanen, miniclub, speeltuin
  • Uitgebreid Animatieprogramma
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.8
Aanrader170 beoordelingen

Saturn Palace

Saturn Palace is een schitterend 5-sterren resort met een gemoedelijke sfeer en zeer vriendelijk personeel. Je verblijft op basis van Ultra All Inclusive en het eten is van uitstekende kwaliteit. De zwembaden en het terras zijn goed onderhouden en de thema avonden van het animatie team zijn fenomenaal! Mede door de luxe en kwaliteit van het Saturn Palace is dit één van de toppers uit ons aanbod!

Ligging: Saturn Palace nabij Antalya

Hotel Saturn Palace ligt direct aan het eigen privé strand. Het centrum van Antalya vindt u op ca. 20 km. Op een afstand van slechts 15 km van de luchthaven van Antalya, u bent dus in zeer korte tijd al in het Saturn Palace. De dolmus passeert het hotel om de 20 minuten.

Faciliteiten: Saturn Palace

De faciliteiten in Saturn Palace zijn er te veel om op te noemen. Jong en oud zal zich zeker in dit hotel vermaken. Saturn Palace beschikt over 336 kamers verdeeld over 2 gebouwen met maximaal 8 verdiepingen. Je treft er een ontvangsthal met 24-uurs receptie, televisiehoek en liften.
Bijna de hele dag door kun je genieten van de kunsten van de koks; patisserie met koekjes en cakejes, snackbar, lobby bar, pool bar en een buffetrestaurant met binnen- en buitengedeelte.
In de prachtig aangelegde tuin liggen diverse buitenzwembaden, een Aquapark (gesloten in de winterperiode en op vastgestelde tijden) met 6 glijbanen en 3 kinderbaden omgeven door een heerlijk zonneterras met ligbedden en parasols. Op het privé strand staan ligbedden en parasols eveneens voor je klaar. Je handdoeken kun je met je handdoekenkaart ophalen bij het zwembad (gratis).
Voor de kleintjes is er een miniclub met Nederlandstalige animatie in de zomerperiode 2018 (4-12 jaar), minidisco, speeltuin, gameroom (tegen betaling) en kinderbuffet. Aan het eind van de dag kun je heerlijk swingen op de hippe muziek in de disco. Saturn Palace biedt tegen betaling een doktersservice, diverse winkeltjes en een kapsalon. In een aantal openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) zijn zeer modern en luxueus ingericht en voorzien van telefoon, LCD televisie, kluisje, minibar (dagelijks gevuld) en centrale airconditioning (op vaste tijden). Badkamer met bad/douche, toilet, telefoon en föhn. Op het balkon staat een zitje en kijk je uit over de tuin. Tegen een toeslag kun je een standaardkamer met zeezicht (1-3 personen) boeken.

Gezinnen kunnen familiekamers (min. 4 pers. en max. 3 volw. + 2 kind.) boeken, deze bestaan uit 2 ruimtes of een duplexkamer. Een quadkamer (2 volw.+ 2 kind.) is ook een optie, dit zijn standaardkamers met extra bedden.

Ben je op zoek naar meer luxe? Boek dan de jacuzzikamer (max. 2 volw. + 2 kind.)! Deze kamer heeft alle fijne voorzieningen van de standaardkamer maar is ruimer en je treft een heerlijke jacuzzi in de kamer. Vanaf het balkon kun je genieten van het prachtige uitzicht op de zee. Er zijn ook jacuzzikamers boekbaar met een jacuzzi op het terras (max. 2 volw. + 2 kind.).

Daarnaast is er een beperkt aantal voordeelkamers (2 personen) waardoor u extra goedkoop op vakantie gaat. Deze kamers kunnen qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaardkamers.

Sport & Ontspanning:

Hotel Saturn Palace biedt je gratis tennis (verlichting tegen betaling), tafeltennis, darts, basketbal, beach volleybal en minigolf. Tegen betaling: diverse watersporten aan het strand. Het Health & Beautycenter biedt je gelegenheid tot heerlijke ontspanning. Het binnenzwembad, het Turks bad en de sauna zijn gratis, massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam zet een uitgebreid programma neer.

Verzorging Zomer 2018: Saturn Palace

Je verblijft in Saturn Palace op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.00) alle in buffetvorm. Diverse snacks (12.00-16.00), ijsjes (10.00-18.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en nachtsnacks (24.00-01.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn 24 uur per dag inbegrepen. Tegen betaling: drankjes in de disco, overige import drankjes, (fris)drankjes in flessen, verse vruchtensappen en roomservice.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Saturn Palace

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.8 Aanrader

Gebaseerd op:
170 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.6
  • Ligging 8.6
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.8
  • Eten 8.6
  • Kamers 8.6
  • Kindvriendelijk 9.3
  • Wifi kwaliteit 7.8
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Aarschot, Belgie
10.0
Over Lara:

Perfect, zeer tevreden. Hebben een top vakantie gehad ??

Over Saturn Palace:

Geweldig goed. Goed eten, proper. Kindvriendelijk, alles super naar wens

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Bergen Op Zoom, Nederland
8.0
Over Lara:

Korte transfer. Goed weer. Leuk strand. Winkelen kan in de omgeving.

Over Saturn Palace:

Leuk hotel. Goede service. Vriendelijk personeel! Erg kindvriendelijk. Mooie kamers, zwembaden en mooi strand. Enige minpunt. Het eten viel wat tegen. Maar al met al erg leuk verblijf.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Heerhugowaard, Nederland
9.4
Over Lara:

Alleen het hotel gezien, verder niets. Veel hotels rondom en geen cultuur of oud stadje in de buurt.

Over Saturn Palace:

Prachtig hotel, groot maar klein vergeleken met de kolossen er om heen. Strand is leuk maar niet geschikt met kleine kinderen zonder waterschoentjes ivm zandtemperatuur.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 6
Woerden, Nederland
7.7
Over Lara:

Redelijk beperkt in de mogelijkheden. Openbaar vervoer is moeilijk. Auto huren wordt afgeraden door Corendon. Je bent dus min of meer aangewezen op georganiseerde excursies. In de buurt van het hotel niet veel te beleven.

Over Saturn Palace:

Goed hotel met veel faciliteiten. Voldoende ligbedden bij de zwembaden en het strand. We hadden een vroege terugvlucht, en er stonden keurig ontbijtboxen klaar voor ons.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Purmerend, Nederland
10.0
Over Lara:

Het strand in Lara is erg mooi, niet overvol, in Juni dan. Veel leuke winkeltjes die je kan bekijken en van alles en nog wat te koop natuurlijk. Vergeet niet af te dingen, kan 30% van de prijs af wat ze vragen. Met de bus voor €4,00 heen en terug naar centrum van Antalya, en dit voor twee personen. Deze rit duurt ongeveer 45min vanaf hotel Saturn Palace. Kan ook met de taxi, dit kost ongeveer €10,00 enkele reis, de prijzen staan bij de taxi staanplaats op een bord dus je weet van tevoren hoeveel je moet betalen, deze reis duurt ongeveer 25min. Antalya is een grote stad en erg modern, beslist niet duur, Cappuccino kost ongeveer €1,50 op een terras. Trek je niks aan van verkopers, zeg netje's "nee dank u", dan vallen ze je ook niet meer lastig!!!!!!!!

Over Saturn Palace:

Hotel Saturn Palace is in vergelijking met de andere hotels kleiner maar wel persoonlijker, het personeel herkend je na een paar dagen al snel, en maken al snel een praatje met je als je ze aanspreek. Je bent echt een gast en alles wordt voor je gedaan, ze doen echt alles om het je naar de zin te maken. Wij wilden zelf onze borden e.d. opruimen maar dat mocht beslist niet. Kamers waren erg netjes en werden goed schoon gemaakt. Tussen de maaltijden door bij de zwembaden werden we verwend met coctail's, ijs, cakejes, stukjes pizza, en zelfs op het strand!!!!! Bij de vier zwembaden waren altijd ligbedden vrij, een apart zwembad voor de kleintjes. Er werd elke avond iets georganiseerd, zowel voor de kinderen als voor de volwassenen.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Almere, Nederland
9.3
Over Lara:

Prettige ligging aan zandstrand. Hier en daar bazaars op loopafstand.

Over Saturn Palace:

Hotel Saturn palace heeft mooie kamers, lekker eten en leuke animatie. Zelfs op het strand wordt er koffie en lekkers gebracht.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Wijk En Aalburg, Nederland
10.0
Over Lara:

Dit hotel krijgt van ons een dikke 10 je wordt echt in de watten gelegd. Wij komen er zeker nog terug strand ook mooi. komen ze ook vragen wat je wilt eten en drinken. Wij hebben al veel hotels gehad maar dit was voor ons de beste

Over Saturn Palace:

Suuuuuper hotel lara ook goed je wordt heel de dag in de watten gelegd. Hebben dit nog nooit zo goed mee gemaakt

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Molenschot, Nederland
9.4
Over Lara:

Lara ligt heel gunstig ten opzichte van het vliegveld

Over Saturn Palace:

Mooi kleinschalig hotel met veel Nederlanders. Vriendelijk personeel , liepen heel hard om het ons naar de zin te maken. Manager kwam geregeld vragen of alles naar wens was , en dat was het zeer zeker !!!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Gulpen, Nederland
8.9
Over Lara:

Lara is een leuke bestemming met veel winkels en op korte afstand luchthaven.

Over Saturn Palace:

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Hier en daar wat slordig onderhouden maar daar is de prijs ook naar. Ruim opgezet en genoeg te doen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Elst, Nederland
10.0
Over Lara:

Mooi strand, stadje wel leuk, maar veel dezelfde winkels.

Over Saturn Palace:

Mooi hotel. Vriendelijk personeel en een hele goede prijs/kwailiteitsverhouding.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -

Excursies tijdens uw verblijf in Saturn Palace

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Saturn Palace

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info