Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Grand Park Lara
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • apr , 21°C
  • Aquapark met 4 glijbanen
  • Entertainment voor jong en oud
  • Incl. bitterballen, kroketten & Hollandse koffie!
  • Zeer ruime kamers voor families
  • Meer lezen
8.5
Aanrader387 beoordelingen

Grand Park Lara

Grand Park Lara is een plezierig hotel om uw vakantie door te brengen. Het management weet precies wat u als vakantieganger belangrijk vindt. Zo worden er bijvoorbeeld vanaf 15 juni 2017 bitterballen en kroketten geserveerd. Niet voor niets is dit hotel onderdeel van Corendon Hotels & Resorts.

Het groots opgezette resort heeft een goede ligging, een prima aanbod van faciliteiten zoals luxe, moderne kamers, 3 zwembaden, een enthousiast animatieteam en een uitstekende keuken. Dankzij Grand Park Lara kunt u voor een scherpe prijs in luxe verblijven in de fantastische badplaats Lara.

Kies je vertrekperiode

Klik hieronder op de periode waarin je wilt vertrekken voor de bijbehorende accommodatie informatie.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. U vindt in Grand Park Lara een receptie, lobby met bar. Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars. Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jr), kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden en een apart kinderbad. Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de handdoekenservice gratis beschikbaar in de hoteltuin.

Verder beschikt Grand Park Lara over een internethoek, kapsalon, doktersservice, een wasserette, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in de lobby en de publieke ruimtes.

Uw hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling, water gratis, dagelijks gevuld), huurkluisje, wifi (tegen betaling), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (A) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type A hebben een balkon.

De familiekamer (B) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type B hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara u diverse mogelijkheden. U kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de games room, watersporten en duikschool (op aanvraag) zijn tegen betaling.

In het Spa & Wellness Center kunt u gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Winter 2017-2018: Grand Park Lara

U verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie, thee en koekjes (14.00-18.00), ijsjes (14.00-16.00) en middernachtsoep (23.00-24.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import dranken, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 24.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, lobby met bar.

Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.

Voor de jongste gasten is er (in de zomerperiode 2018) dagelijks een miniclub met Nederlandstalige animatie (4-12 jaar), een kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen (op vaste tijden geopend). Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de handdoekenservice (met borg) gratis beschikbaar in de hoteltuin.

Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, een doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling, water gratis, dagelijks gevuld), kluisje (tegen betaling), gratis wifi, een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (A) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type A hebben een balkon.

De familiekamer (B) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type B hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de games room, en watersporten bij het strand zijn tegen betaling.

In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Zomer 2018: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, zoals bitterballen en kroketten, gedurende de dag, patisserie (11.00-16.00) en ijsjes (13.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in de à-la-carterestaurants en alle consumpties na 24.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Park Lara

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
387 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.3
  • Ligging 8.4
  • Service 8.6
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.2
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 8.6
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Landgraaf, Nederland
7.9
Over Lara:

Mooie zwembaden en mooi strand Niet te ver van de luchthaven en waren dus lekker snel op de plaats van bestemming en konden wij gaan genieten!

Over Grand Park Lara:

Mooi hotel alles was aanwezig. Wij waren samen met onze kinderen en kleinkind voor ons 40 jarig huwelijk . We hebben ervan genoten!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit -
Deventer, Nederland
8.7
Over Lara:

Strand was erg mooi. De ligging is ook prima als je niet perse naar een drukke stadscentrum hoeft.

Over Grand Park Lara:

mooi hotel. zeker geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Echter, het is een erg drukke hotel. Dat is erg vervelend in de eetzaal en in de rij voor het eten. vooral als je kleine kinderen hebt. zo een drukte had ik absoluut niet verwacht in de maand mei.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Arnhem, Nederland
8.7
Over Lara:

bestemming is voor 1 week prima, alle winkeltjes verkopen hetzelfde. maar strand, zon zee daar gingen wij voor.

Over Grand Park Lara:

Prima verblijf, zeer schoon en lekker eten. alleen erg druk in de eetzaal. verder super verblijf teen zeer redelijke prijs. veel entertainment maar ook kwalitatief. heerlijke bedden, gewoon fantastisch!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Lemiers, Nederland
6.6
Over Lara:

alleen op resort geweest. alleen bij winkeltjes. winkel naast hotel erg vriendelijk en geen lastig personeel

Over Grand Park Lara:

accommodatie: kamer oke. zwembad erg koud. geen echt pierenbadje voor hele kleine kinderen. in het kinderbad stond het water te hoog voor onze zoon van 1 1/2. jammer dat er geen bediening was . en bediening was niet vriendelijk. De terugvlucht was verschrikkelijk doordat we in Amsterdam een tussen stop hadden. allemaal oke dat wisten we,maar dat je met jonge kinderen op schiphol nog uit t vliegtuig moet door de security en weer terug door heel schiphol kan lopen om vervolgens in het zelfde vliegtuig te stappen. Laat dit dan van te voren weten dan waren we niet via mstr met tussen stop gevlogen. erg slecht geïnformeerd door jullie. en niet fijn als je naar huis wil vooral met kleine kinderen.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 5
  • Prijs/kwaliteit 5
  • Eten 6
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Breda, Nederland
9.1
Over Lara:

Lara is een mooi stukje in antalya veel leuke winkels en naar de watervallen geweest

Over Grand Park Lara:

Grand park lara vonden we een heel fijn hotel alleen beetje druk bij het eten verder alles goed schoon

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Eindhoven, Nederland
8.3
Over Lara:

Lara ligt op ca. 20-30 minuten rijden vanaf het vliegveld. Er zijn grote, bekende hotels. Er is een soort van boulevard met veel winkels. Winkeliers vragen je steeds om hun winkel te bezoeken. Ze zijn niet opdringerig maar omdat het bij elke winkel hetzelfde verzoek is, wordt het irritant.

Over Grand Park Lara:

Dit was de tweede keer dat we in Grand park lara waren. Grootschalig hotel bestaande uit verschillende gebouwen, negen etages hoog. Soms duurt het lang voordat de lift komt. Deze lijken op de etages erg lang te staan. Schoonmaak is permanent in de weer. Kamers en omgeving is keurig. Zwembad lekker verfrissend. Zee was voor nu (te) koud. Eten is prima en redelijk gevarieerd, wat heet moet zijn is heet, wat koud moet zijn is koud. Alleen in hoofdrestaurant is het een krioelende mensenmassa die eten opscheppen. Er is geen vaste looproute waardoor je elkaar steeds moet proberen te ontwijken ter voorkoming dat je botst. Animatieteam is goed. Er zijn de hele dag activiteiten waardoor je je niet hoeft te vervelen. Hamam is aan te bevelen.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nijmegen, Nederland
8.0
Over Lara:

Bestemming leuk.genoeg te doen in omgeving. Leuk om s anonds even te wandelen.

Over Grand Park Lara:

Accommodatie vonden wij iets minder.geen gevoel van een vakantie resort. Verder veel te veel mensen in hotel door 2 congressen.heel slecht en vervelend dat mensen op de gang moesten eten.niet voldoende plekken in restaurant. Zou alleen hierdoor niet meer kiezen voor dit hotel.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Smilde, Nederland
8.5
Over Lara:

Was goed het strand was de straat oversteken en dan was het een klein stukje lopen ,maar je kon ook met shuttlebussen gebracht worden!

Over Grand Park Lara:

De accomodatie was goed verzorgd alleen sommige dagen chaotisch druk en massaal Het was voor ons 1 maling alleen omdat het te groot was maar personeel was heel vriendelijk

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Rozenburg, Nederland
8.0
Over Lara:

Lara is een leuke omgeving.de bazaar in manavgat is een aanrader evenals de watervallen duden in anthalya

Over Grand Park Lara:

Hotel grandpark lara is een goed en gezellig hotel.de schoonmaak in de kamers kan wel wat beter.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Veen, Nederland
7.0
Over Lara:

Hotel en animatie en zwembad was prima de familie kamers waren goed

Over Grand Park Lara:

Vind het een druk hotel met veel russen en huilende en schreeuwende kinderen de hele dag door restaurant veel te druk als we gingen eten zatten we tussen de vieze borden van andere mensen werd slecht opgeruimt en het eten was koud daarom animatie was prima behalve snacht om half 1 werd bij ons in de blok een disco aangezet en duurde tot 2 uur snachts was echt niet leuk

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Grand Park Lara

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info