Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Grand Park Lara
All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • jun , 30°C
  • Aquapark met 4 glijbanen
  • Entertainment voor jong en oud
  • Incl. bitterballen, kroketten & Hollandse koffie!
  • Zeer ruime kamers voor families
  • Meer lezen
8.5
Aanrader508 beoordelingen
  • 340
  • 154
  • 12
  • 2
  • 0
Bekijk alle beoordelingen

Grand Park Lara

Grand Park Lara is een plezierig hotel om je vakantie door te brengen. Het management weet precies wat jij als vakantieganger belangrijk vindt. Zo worden er bijvoorbeeld bitterballen en kroketten geserveerd. Niet voor niets is dit hotel onderdeel van Corendon Hotels & Resorts.

Het groots opgezette resort heeft een goede ligging, een prima aanbod van faciliteiten zoals luxe, moderne kamers, 2 zwembaden, een enthousiast animatieteam en een uitstekende keuken. Dankzij Grand Park Lara kun je voor een scherpe prijs in luxe verblijven in de fantastische badplaats Lara.

Kies je vertrekperiode

Klik hieronder op de periode waarin je wilt vertrekken voor de bijbehorende accommodatie informatie.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, een bagageruimte en een lobby met bar. Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.
In de fraai aangelegde tuin ligt een zwembad en een apart kinderbad. Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols gratis beschikbaar in de hoteltuin. Het hotel biedt een badhanddoekenservice (met borg).
Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). Wifi is gratis beschikbaar in de lobby en de publieke ruimtes. Voor de jongste gasten is een miniclub (4-12 jaar) met Nederlands sprekende animatie (in de winterperiode 2018-2019), kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning, telefoon, satelliettelevisie, minibar (tegen betaling), kluisje (tegen betaling), wifi (gratis), een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (type 1) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type 1 hebben een balkon.

De familiekamer (type 2) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type 2 hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara je diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de gameroom, watersporten en duikschool (op aanvraag) zijn tegen betaling. In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling. Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Winter 2018-2019: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, koffie, thee en koekjes (14.00-18.00), ijsjes (14.00-16.00) en middernachtsoep (23.00-00.00). Een half uur per dag worden er bitterballen en kroketten geserveerd. Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, de Hollyhock Pub Bar, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in het à-la-carterestaurant (reservering verplicht) en alle consumpties na 24.00 uur.

Ligging: Grand Park Lara in Lara

Grand Park Lara hotel ligt in de gelijknamige hotelwijk Lara, op ca. 16 kilometer ten oosten van het centrum van Antalya en op ca. 14 kilometer van het vliegveld. Het privé zandstrand is gelegen op ca. 200 meter afstand.

Faciliteiten: Grand Park Lara

Grand Park Lara hotel heeft 896 kamers en bestaat uit 8 blokken die met elkaar verbonden zijn. Elk blok heeft meerdere liften. Je vindt in Grand Park Lara een 24-uursreceptie, lobby met bar.

Buffetrestaurant met terras, het Peppermint à-la-carterestaurant (Chinees en Italiaans, tegen betaling en reservering verplicht) en diverse bars.

Voor de jongste gasten is er (in de zomerperiode 2018) dagelijks een miniclub met Nederlandstalige animatie (4-12 jaar), een kinderbuffet, speeltuin en een minidisco.

In de fraai aangelegde tuin liggen 2 zwembaden, een apart kinderbad en een Aquapark met 4 glijbanen (op vaste tijden geopend). Op het zonneterras zijn de ligbedden, matrassen en parasols alsmede de handdoekenservice (met borg) gratis beschikbaar in de hoteltuin.

Verder beschikt Grand Park Lara over een kapsalon, een doktersservice, een wasservice, diverse winkeltjes en (op aanvraag) een babysitservice (alle tegen betaling). In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:

De standaardkamers (1-3 personen) in Grand Park Lara zijn modern en luxe ingericht en beschikken over airconditioning (individueel regelbaar), een telefoon, satelliet televisie, minibar (tegen betaling, water gratis, dagelijks gevuld), kluisje (tegen betaling), gratis wifi, een badkamer met douche, toilet en föhn. De standaardkamers hebben geen balkon. Het is niet mogelijk om met 3 personen + 1 baby in een standaardkamer te verblijven.

Grand Park Lara beschikt ook over familiekamers. De familiekamer (A) bestaat uit 2 ruimtes (2 slaapkamers) en is geschikt voor 2-4 personen. Alle familiekamers type A hebben een balkon.

De familiekamer (B) bestaat uit 3 ruimtes (2 slaapkamers en 1 woonkamer met slaapbank) en is geschikt voor 3-6 personen. Alle familiekamers type B hebben een balkon.

De kamers hebben tuin-, zwembad- of landzicht.

Sport & Ontspanning:

Op sportief gebied biedt Grand Park Lara diverse mogelijkheden. Je kunt gratis fitnessen, darten en tafeltennissen. Biljart, de games room, en watersporten bij het strand zijn tegen betaling.

In het Spa & Wellness Center kun je gratis gebruikmaken van de hamam en de sauna. Diverse massages en behandelingen zijn tegen betaling.

Het animatieteam verzorgt dagelijks een scala aan activiteiten: van aqua gym en aerobics tot darts en tafeltennis, inclusief wedstrijden en live shows.

Verzorging Zomer 2018: Grand Park Lara

Je verblijft in Grand Park Lara op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-12.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Diverse snacks, zoals bitterballen en kroketten, gedurende de dag, patisserie (11.00-16.00) en ijsjes (13.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale en alcoholische en lokale non-alcoholische drankjes van 10.00-24.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen, drankjes in flessen, dineren in de à-la-carterestaurants en alle consumpties na 24.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Babysitservice
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Grand Park Lara

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.5 Aanrader

Gebaseerd op:
508 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.4
  • Ligging 8.5
  • Service 8.7
  • Prijs/kwaliteit 8.7
  • Eten 8.2
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 8.7
  • Wifi kwaliteit 6.3
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Almelo, Nederland
10.0
Over Lara:

Klasse hotel, hoogwaardige keuken, prima kamers met dubbele airco, heerlijke zwembaden, mooi strand!

Over Grand Park Lara:

Prachtig familie hotel, schoon, vriendelijk personeel, groot doch door opzet prima!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Huizen, Nederland
7.6
Over Lara:

Leuk hotel, mooie ligging, zeer vriendelijk en leuk personeel. Eten was heerlijk met veel variatie. Alleen jammer dat het baby/peuter bad zo kaal was

Over Grand Park Lara:

Ideaal hotel voor gezinnen met kinderen die een onbezorgde vakantie willen

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 7
Boxtel, Nederland
9.7
Over Lara:

Veel Hotels en winkels in omgeving.Mooi zand/kiezel strand.

Over Grand Park Lara:

Grand Park Lara is een leuk Familie Hotel voor zowel jonge als oudere kinderen.Kamers zijn netjes, eten kun je de hele dag door!! vriendelijk personeel! Super vakantie gehad!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Hulst, Nederland
9.0
Over Lara:

Lara is vrij dicht bij het vliegveld, circa 25 minuten. lekker als je eerst al 3,5 uur hebt gevlogen. Ruim hotel met diverse gebouwen gelegen aan een weg. Als je die oversteekt ben je bnnen 5 minuten aan zee. Of je maakt gebruik vh busje dat steeds hee-en weer rijd. Veel hotels en winkelcentra in de buurt... In het hotel diverse winkeltjes een ruime lobby, een massage-hamman gedeelte.

Over Grand Park Lara:

mooie familiekamer met twee tv"s. koelkast met dagelijks flessen water, dagelijks schone handdoeken en bed netjes opgemaakt. ruime badkamer en heel schoon. heel het hotel was schoon er werd veel schoongemaakt. we kwamen vd 2e keer, kregen een fles wijn en fruitmand op de kamer! dagelijks kwam de kok met bitterballen langs tussen 17.15/17.30..heerlijk eten was veel variatie. het animatieteam was top! veel goede shows en activiteiten zoals waterpolo, darts.... op het strand all incl. heerijke panini's kon je laten maken... Personeel heel vriendelijk en altijd in voor een praatje

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 8
Eindhoven, Nederland
7.0
Over Lara:

Lara ligt redelijk dicht bij de luchthaven wat erg prettig is. Verder zijn er veel bazaars voor de koopjesjagers onder ons. Verder is het niet een heel gezellige stad/dorp maar prima om 's avonds doorheen te wandelen. Jammer dat er geen boulevard is.

Over Grand Park Lara:

Grand Park Lara is een prima hotel (prijs/kwaliteit-verhouding) De ligging ten opzichte van de luchthaven is uitstekend (ca. 20-30 min. transfertijd) De kamers zijn erg ruim en voorzien van alle gemakken. Wij vonden het eten niet geweldig en een echt minpunt was de mierenhoop van mensen in het grote restaurant rond etenstijd! Gelukkig waren er 3 uitwijkmogelijkheden qua restaurants. Hoewel de keuze daar weliswaar minder was waren wij er content mee. Wij hebben een prima vakantie gehad maar gaan zeker niet meer terug naar GPL.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 5
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Nieuw-Vossemeer, Nederland
7.7
Over Lara:

Lara is een mooi gebied. Goede temperatuur in Augustus. Winkels in overvloed en niet duur meer. Boulevard is er niet, maar het zijn ook voornamelijk All in resorts in Lara. Vliegveld op 15 km, dat is zeker met kinderen ideaal.

Over Grand Park Lara:

Het hotel is met 8 gebouwen aardig groot. Desondanks zijn er altijd wel bedjes aan het zwembad vrij. (worden wel gereserveerd, maar dat zijn alleen de "beste" plaatsen) Hoofdrestaurant is erg druk en chaotisch, maar het restaurant achter op het park is lekker rustig en daar kan je dus op je gemak zitten en rustig eten. "s avonds kan je op 3 plaatsen eten, waardoor je ook altijd op je gemak kan zitten als je niet in de drukte van het hoofdrestaurant wil zijn. Bediening is wat minder vrolijk, maar ze werken wel hard. Bitterballen smaken goed!! ;-) Strand van het hotel is niet bijzonder. Het eten en drinken wordt gemaakt in een soort van foodtrucks op het strand, ziet er wat ouderwets uit, maar smaakt goed. Is een prima hotel voor een mooie prijs.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 4
Breda, Nederland
9.3
Over Lara:

ideaal 20 minuten transfer vanaf luchthaven, prima hotel, genoeg winkeltjes

Over Grand Park Lara:

prima accommodatie, schoon, grote kamer, goed en voldoende eten met iedere dag wel iets anders, in tegenstelling tot wat ik hier lees vonden wij het personeel juist heel vriendelijk maar misschien heeft dat meer te maken met het feit hoe je de mensen benaderd en respecteert . Wij waren hier nu voor de derde keer en we komen zeker nog een keer terug.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Apeldoorn, Nederland
9.1
Over Lara:

Mooie strand, genoeg winkels rond omheen het hotel en Antalya is ook dichtbij.

Over Grand Park Lara:

Familie hotel, kinderen hebben zich goed vermaakt, vooral met de glijbanen. Eten was ook wel goed, alleen jammer vaak rijen bij het buffet.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Voorhout, Nederland
9.7
Over Lara:

Goede service, heerlijk eten. Jeep safari tour is een echte aanrader!!! Afwisseling zwembad en zee aangenaam.

Over Grand Park Lara:

Groot, maar met zn tweetjes altijd plek. Vriendelijk personeel, veel activiteiten en enorm en gevarieerd aanbod aan eten en drinken.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Zwolle, Nederland
7.4
Over Lara:

Strand in Lara is mooi, alleen niet direct bij het hotel, vanaf het vliegveld wel lekker een korte reis met de bus, er word genoeg excursies aangeboden en vermaak in de buurt ( ze weten wel van prijzen!!)

Over Grand Park Lara:

De accommodatie viel in het echt tegen t.o.v van de foto's van de website Veel te veel mensen op een te kleine oppervlakte, Hotel Fam kamer met uitzicht betonnen meur, daarna een kamer met een oude slechte vloer en uit eindelijk een upgrade gedaan met bijbetaling naar een Fam kamer B, deze kamer was Top zoals het hoort

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8

Excursies tijdens uw verblijf in Grand Park Lara

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van uw hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Hier krijgt u een kleine info. Daarna mag u uw pakjes aantrekken en plaatsnemen op de quads. Na een tocht van 45 minuten heeft u een kleine pauze en na weer 45 minuten een kleine pauze om af te koelen in het water. Tocht duurt totaal 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: geen
Niet vergeten: fototoestel en/of videocamera en zwemspullen om af te koelen.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Grand Park Lara

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info