Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Delphin Imperial
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • mei , 26°C
  • 8 à-la-carterestaurants
  • Zwembad met glijbanen
  • Luxe kamers
  • Meer lezen
8.9
Aanrader55 beoordelingen

Delphin Imperial

Delphin Imperial is het nieuwste paradepaardje van de Delphin hotels. Dit fantastische hotel laat de andere hotels in de omgeving verbleken. Alles wat je je maar kunt wensen op gebied van service, kwaliteit, luxe en comfort vind je in Delphin Imperial.

Ligging: Delphin Imperial nabij Antalya

Het luxe Delphin Imperial ligt in het bekende Lara Beach. Vanuit het hotel ben je direct aan het mooie strand met azuurblauwe zee. Het centrum van Antalya ligt op ca. 15 km en het vliegveld van Antalya op ca. 10 km.

Faciliteiten: Delphin Imperial

Delphin Imperial bestaat uit een gebouw van 9 verdiepingen en beschikt over 650 kamers. In de lobby tref je de 24-uursreceptie, 10 liften en de lobby bar. Er is een buffetrestaurant en 8 à-la-carterestaurants (o.a. Italiaans, Oosters, Frans en vis, in de winterperiode 2 à-la-carterestaurants geopend). Je kunt bij de verschillende bars terecht voor je drankjes. In de ruim opgezette tuin liggen 3 zwembaden, een hoofdbad, een relaxbad (ook geopend in de winter) en een bad met glijbanen en tevens is er een kinderbad. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols tot je beschikking. Een badhanddoekenservice (met borg) is aanwezig. Verder biedt Delphin Imperial een mini shopping mall, internetcafé (tegen betaling), bioscoop, gratis wifi bij de lobby en de kamers en een disco. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week), minidisco, lunapark, kinderbios en een kidsmenu.

Hotelkamer:

Je verblijft in Delphin Imperial in een standaard superiorkamer (max. 3 volw. + 1 kind) voorzien van alle gemakken en comfort. Centrale airconditioning (op vaste tijden), satelliettelevisie, minibar (gevuld met fris, bier en water), kluisje (gratis), telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kun je een superiorkamer met zijzeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

De juniorsuites (2 personen) zijn zeer ruim en modern ingericht. De kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, echter ruimer en zijzeezicht.

Tevens zijn er in de zomerperiode Lagoon kamers (2-3 personen) te boeken. Deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, echter met een terras met ligbedden en direct toegang tot een gemeenschappelijk zwembad.

De familiekamers met zijzeezicht (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes gescheiden door een hal met twee deuren. Ook kun je een connectie familiekamer kiezen (min. 4 pers. en max. 6 volw. + 2 kind.), welke uit twee aan elkaar grenzende superiorkamers bestaat en beschikt over 2 badkamers en 2 balkons met zeezicht.

Indien je met 5 personen en een baby op een kamer verblijft, kan er geen babybedje worden bijgeplaatst.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in Delphin Imperial kun je gratis gebruikmaken van de 2 tennisbanen (lessen en materiaal tegen betaling), tafeltennis, darts, beachvolleybal, aerobics en de fitnessruimte. De watersporten en biljart zijn tegen betaling. In het prachtige Spa Center kun je je heerlijk laten verwennen met allerlei massages en behandelingen (tegen betaling). Het gebruik van het binnenbad met kinderbad, sauna en Turks bad zijn gratis. Het animatieteam zorgt overdag voor sport en spel en in de avond voor shows en vermaak. In de winterperiode wordt er beperkt animatie aangeboden.

Verzorging Zomer 2019: Delphin Imperial

Je verblijft in dit hotel op basis van Ultra All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Allerlei snacks gedurende de hele dag en nachtsnack (22.00-06.00). Een keer per verblijf diner in 1 van de 8 à-la-carterestaurants (reservering verplicht). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische, lokale alcoholvrije, sommige import drankjes en verse vruchtensappen zijn 24 uur per dag inbegrepen volgens de openingstijden van de outlets. Tegen betaling: import drankjes, in de à-la-carterestaurants de import drankjes, roomservice, GQ Puro Bar en (fris)drank in flessen.

Verzorging Winter 2018-2019: Delphin Imperial

Je verblijft in dit hotel op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Gedurende de dag snacks, koffie/thee en koekjes en nachtsnack (22.00-06.00). Een keer per verblijf diner in één van de 2 door het hotel geselecteerde à-la-carterestaurants (reservering verplicht). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische, lokale alcoholvrije, sommige import drankjes en verse vruchtensappen zijn 24 uur per dag inbegrepen volgens de openingstijden van de outlets. Tegen betaling: import drankjes in de à-la-carterestaurants, de GQ Puro Bar, import drankjes en roomservice.

Let op: voor boekingen gemaakt vanaf 20-11-2018 t/m 30-12-2018 met verblijf op 31-12-2018 zullen in het Delphin Diva Hotel het nieuwjaars gala diner ontvangen.

Bekijk alle Delphin Hotels
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Delphin Imperial

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.9 Aanrader

Gebaseerd op:
55 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.8
  • Ligging 9.1
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 8.7
  • Kamers 9.0
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 8.6
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Nieuwegein, Nederland
8.6
Over Lara:

Beautifull and more that you can wish for when it Gomes to food.

Over Delphin Imperial:

Seaside accomodation is not that Nice. Next time i would prefer pool side.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 6
Veldhoven, Nederland
7.4
Over Lara:

perfecte ligging recht aan het strand, lekker dicht bij het vliegveld!

Over Delphin Imperial:

het hotel is prachtig alleen het personeel is onvriendelijk zeker tegenover jonge kinderen helaas.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 4
  • Wifi kwaliteit 8
Wezep, Nederland
9.4
Over Lara:

Opa en Oma's zijn met kinderen en kleinkinderen in Delphin Inperial geweest en hebben ontzettend genoten, omdat er voor iedere leeftijd wel wat is te doen en prachtige zwembaden. Vooral de kinderen hebben zich goed vermaakt Korte busreis vanaf het vliegveld is fijn. In de nabijheid van de hotels wat winkeltjes. Voor markt of meer winkelen moet je naar Antalya!

Over Delphin Imperial:

Het hotel is echt geweldig! Wat een luxe en prachtige ruime kamers. Super schoon. Het eten was heel goed en veel keuze. Vriendelijk erg behulpzaam personeel en niet onbelangrijk overal superschone toiletten!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 7
Barneveld, Nederland
9.4
Over Lara:

Prima, klopt met andere beschrijvingen. Hotel heeft alles dus plaatsje erbij is niet nodig

Over Delphin Imperial:

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Medewerkers staan voor je klaar. Je favoriete drankje wordt gebracht, er wordt een plekje voor je gezocht bij het zwembad enz enz Kortom genoten van alles, zwembad, sauna. We gaan zeker een keer terug??

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Amsterdam, Nederland
9.4
Over Lara:

Antaliya is mooi stad vriendelijk mensen mooi weer

Over Delphin Imperial:

Het hotel delphin imperial is heel mooi luxe hotel echt aanraden voor familie met kinderen .voor onze was voor vierde keer in antaliya maar eerst keer bij imperial. Het is geweldig hotel lief personeel die alles voor je doen echt waar verklikken met andere hotels in Lara delphin imperial heft de best personeel . Het eaten was perfect lekker vers ieder dag verschillende varianten en genoeg voor iedereen .het intertement was beetje saai letterlijk naar 11 uur er is nix te doen voorál voor jongeren die willen graag avond lekker loss gaan er is bijna nix allen night club die is bijna ieder avond leg. Entertainment kan echt beter het was heel erg saai. Maar de rest is top hotel. Bedankt voor alles we komen zeker volgende jaar oktober

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Born, Nederland
9.1
Over Lara:

We hebben echt genoten van Antalya - Lara. Het is lekker dicht bij de luchthaven, een ritje van 20 minuten en je staat met je voetjes in het zand, op de luxe hotelstrip.

Over Delphin Imperial:

Delphin Imperial is een hotel waar al je wensen vervuld worden, niets is te veel voor het geweldige personeel. Het eten is verrukkelijk en keuze te over. We zijn met 5 volwassenen en een kindje van 2.5jaar 8 dagen verbleven in het hotel, je hoeft niet van het resort af. Aan alles word gedacht en alles is voorzien, een kidsclub met Nederlandstalige animatie, minidisco, spelletjes in de lobby/bar. Verwarmde binnen en buitenbaden. Een eigen pretpark met schommelschip, carrousel, zweefmolen, botsauto's en nog veel meer. De kamers worden elke dag netjes schoongemaakt, minibar aangevuld met drinken en snackjes. Op het bed of in de badkamer liggen de handdoeken en slippers al klaar. Het meest genieten vonden we toch wel de chocoladebar (elke dag van 3u tot 6u), alsof je een chocoladewinkel binnenloopt en alles kan proeven. We zijn vol lof over dit prachtige hotel en zullen er zeker nog eens terugkeren! Het is niet goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld. Bedankt!

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 9
Geleen, Nederland
8.7
Over Lara:

Echt perfecte verzorging! Zeer vriendelijk personeel, alles met een glimlach. Eten en cocktails vond ik minder, niet slecht maar ook niet bijzonder.. Wijn en prosecco waren erg goed. De a la carte restauranten vielen tegen qua inrichting, niet gezellig.

Over Delphin Imperial:

Top! Geen negatieve punten. Alles was zeer schoon en verzorgd. Kamers op de bovenste etage waren erg warm maar we kregen gelijk een andere kamer.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Den Helder, Nederland
9.7
Over Lara:

Dit was mijn eerste keer in Turkije, vriendelijke mensen en schoon. Ik weet niet of er veel te doen is in de omgeving, wij kwamen echt voor de ontspanning en hebben geen excursies gemaakt. Mooie hotels, allemaal aan zee.

Over Delphin Imperial:

Geweldig hotel, de lagoon room is super deluxe. Erg fijn is het eigen terras met ligbedden aan het zwembad, geeft erg veel privacy en rust. Het eten is heerlijk en zeer divers, bediening heel vriendelijk en staan overal direct voor je klaar. Het park is erg schoon en mooi. Pluspunt in deze periode was een zeer leuke paasmarkt op het park van het hotel zelf, kleding, eten, drinken, van alles. Pluspunt is tevens de minibar op de kamer die elke dag bijgevuld werd, alles bij de prijs inbegrepen. Het enige minpunt is dat het water aan de lagoon rooms niet verwarmd is, in april is dit met 14 graden dan ook geen meerwaarde , de prijs zou in deze perieode daarom ook wel lager mogen .

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Emmen, Nederland
8.2
Over Lara:

Veel winkels in de omgeving. Vooral Terra city, een nieuw overdekt winkel richting antalya.Is een aanrader. Met de bus of taxi goed te bereiken. Veel voordelige winkels.

Over Delphin Imperial:

Prachtig luxe hotel, goed eten en drinken. Het schoonmaken van de kamers laat wat te wensen over. WE wilden in september eigenlijk weer gaan, maar ik zag dat het 2 x zo duur is als in april. Dat verschil is wel erg groot. Heel jammer.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Rotterdam, Nederland
10.0
Over Lara:

Het was mooi weer,daar zij veel winkels om te shoppen, mooie omgeving.

Over Delphin Imperial:

Het was een prachtig hotel ik heb genoten. Eten was lekker, kamer Was groter en schoon. Ik heb naar mij zin gehad.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Delphin Imperial

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info