Turkije/ Turkse Riviera/ Antalya/ Lara
Delphin Imperial
Ultra All Inclusive - Hotel
  • 03:45
  • 00:20
  • nov , 22°C
  • 8 à-la-carterestaurants
  • Zwembad met glijbanen
  • Luxe kamers
  • Meer lezen
8.9
Aanrader49 beoordelingen

Delphin Imperial

Delphin Imperial is het nieuwste paradepaardje van de Delphin hotels. Dit fantastische hotel laat de andere hotels in de omgeving verbleken. Alles wat je je maar kunt wensen op gebied van service, kwaliteit, luxe en comfort vind je in Delphin Imperial.

Ligging: Delphin Imperial nabij Antalya

Het luxe Delphin Imperial ligt in het bekende Lara Beach. Vanuit het hotel ben je direct aan het mooie strand met azuurblauwe zee. Het centrum van Antalya ligt op ca. 15 km en het vliegveld van Antalya op ca. 10 km.

Faciliteiten: Delphin Imperial

Delphin Imperial bestaat uit een gebouw van 9 verdiepingen en beschikt over 650 kamers. In de lobby tref je de 24-uursreceptie, 10 liften en de lobby bar. Er is een buffetrestaurant en 8 à-la-carterestaurants (o.a. Italiaans, Oosters, Frans en vis, in de winterperiode 2 à-la-carterestaurants geopend). Je kunt bij de verschillende bars terecht voor je drankjes. In de ruim opgezette tuin liggen 3 zwembaden, een hoofdbad, een relaxbad (ook geopend in de winter) en een bad met glijbanen en tevens is er een kinderbad. Rondom de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols tot je beschikking. Een badhanddoekenservice (met borg) is aanwezig. Verder biedt Delphin Imperial een mini shopping mall, internetcafé (tegen betaling), bioscoop, gratis wifi bij de lobby en de kamers en een disco. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week), minidisco, lunapark, kinderbios en een kidsmenu.

Hotelkamer:

Je verblijft in Delphin Imperial in een standaard superiorkamer (max. 3 volw. + 1 kind) voorzien van alle gemakken en comfort. Centrale airconditioning (op vaste tijden), satelliettelevisie, minibar (gevuld met fris, bier en water), kluisje (gratis), telefoon, koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kun je een superiorkamer met zijzeezicht (max. 3 volw. + 1 kind) boeken.

De juniorsuites (2 personen) zijn zeer ruim en modern ingericht. De kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, echter ruimer en zijzeezicht.

Tevens zijn er in de zomerperiode Lagoon kamers (2-3 personen) te boeken. Deze beschikken over dezelfde faciliteiten als de superiorkamer, echter met een terras met ligbedden en direct toegang tot een gemeenschappelijk zwembad.

De familiekamers met zijzeezicht (min. 4 pers. en max. 4 volw. + 1 kind) bestaan uit 2 ruimtes gescheiden door een hal met twee deuren. Ook kun je een connectie familiekamer kiezen (min. 4 pers. en max. 6 volw. + 2 kind.), welke uit twee aan elkaar grenzende superiorkamers bestaat en beschikt over 2 badkamers en 2 balkons met zeezicht.

Indien je met 5 personen en een baby op een kamer verblijft, kan er geen babybedje worden bijgeplaatst.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in Delphin Imperial kun je gratis gebruikmaken van de 2 tennisbanen (lessen en materiaal tegen betaling), tafeltennis, darts, beachvolleybal, aerobics en de fitnessruimte. De watersporten en biljart zijn tegen betaling. In het prachtige Spa Center kun je je heerlijk laten verwennen met allerlei massages en behandelingen (tegen betaling). Het gebruik van het binnenbad met kinderbad, sauna en Turks bad zijn gratis. Het animatieteam zorgt overdag voor sport en spel en in de avond voor shows en vermaak. In de winterperiode wordt er beperkt animatie aangeboden.

Verzorging Zomer 2018 en Zomer 2019: Delphin Imperial

Je verblijft in dit hotel op basis van Ultra All Inclusive; ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Allerlei snacks gedurende de hele dag en nachtsnack (22.00-06.00). Een keer per verblijf diner in 1 van de 8 à-la-carterestaurants (reservering verplicht). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische, lokale alcoholvrije, sommige import drankjes en verse vruchtensappen zijn 24 uur per dag inbegrepen volgens de openingstijden van de outlets. Tegen betaling: import drankjes, in de à-la-carterestaurants de import drankjes, roomservice, GQ Puro Bar en (fris)drank in flessen.

Verzorging Winter 2018-2019: Delphin Imperial

Je verblijft in dit hotel op basis van Ultra All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.30), diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Gedurende de dag snacks, koffie/thee en koekjes en nachtsnack (22.00-06.00). Een keer per verblijf diner in één van de 2 door het hotel geselecteerde à-la-carterestaurants (reservering verplicht). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische, lokale alcoholvrije, sommige import drankjes en verse vruchtensappen zijn 24 uur per dag inbegrepen volgens de openingstijden van de outlets. Tegen betaling: import drankjes in de à-la-carterestaurants, de GQ Puro Bar, import drankjes en roomservice.

Bekijk alle Delphin Hotels
Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Lift
  • Receptie
  • Roomservice
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Koffie- en/of theefaciliteiten
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
  • Disco
Strand
  • Direct aan strand
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Delphin Imperial

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.9 Aanrader

Gebaseerd op:
49 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.9
  • Ligging 9.3
  • Service 9.0
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.7
  • Kamers 9.2
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 8.6
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Halsteren, Nederland
8.8
Over Lara:

Keurig hotel. Winkels in de buurt en meteen aan het strand.

Over Delphin Imperial:

Lekker eten, schone kamers en ruim. Wij kwamen er voor de 2e keer. Normaal boeken we bij Tui maar die vloog deze periode niet. Voor het eerst bij Corendon geboekt en het is ons uitstekend bevallen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Lelystad, Nederland
8.7
Over Lara:

Vooral het strand en de zee waren heerlijk! Verder geen uitstapjes gemaakt.

Over Delphin Imperial:

Het is een heel mooi hotel waar je flink in de watten gelegd wordt. Wij hebben er heel erg van genoten.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Aardenburg, Nederland
8.2
Over Lara:

Leuke bestemming en genoeg vertier. Lekker dicht bij het vliegveld dus geen lange tijden van vliegveld naar hotel.

Over Delphin Imperial:

Goed alleen receptie erg onvriendelijk, verkeerde geboorte datum overgenomen vanuit paspoort waardoor wifi niet werkte. Wordt je niet fatsoenlijk geholpen maar als dom afgedaan. Pas na aanhouden geholpen. Upgraden van kamer dringen ze op aan terwijl we dat absoluut niet wilde. Kamers niet bij elkaar terwijl dit aangegeven was

  • Algemene indruk -
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Herpen, Nederland
10.0
Over Lara:

Erg goed was er voor 7 jaar terug geweest toen al erg onder de indruk, dat is nog steeds zo. Alleen jammer dat het grote zwembad zo koud was maar verder was het perfect.

Over Delphin Imperial:

De kamer erg groot, het eten perfect ook de bediening goed het is allemaal erg relaxed om even er tussen uit te zijn.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Roermond, Nederland
9.7
Over Lara:

Heel fijn. Zouden iets meer winkeltjes mogen zijn, zoals side of alanya.

Over Delphin Imperial:

Heel fijn. Heel lekker eten en drinken. Vriendelijk personeel!!! Super

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Oldemarkt, Nederland
7.7
Over Lara:

Alles prima voor elkaar. Kamer niet al te schoon. Eten in orde. Accommodatie alles aanwezig. Animatie team is ronduit slecht

Over Delphin Imperial:

Prima. Ontzettend kitsch aan de buitenkant. Onderhoud en afwerking niet altijd even OK, maar helemaal goed om een weekje bij te tanken. Dan vlug weer terug.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Ijmuiden, Nederland
9.2
Over Lara:

Geweldige bestemming, kunnen we alleen maar goeds over zeggen.

Over Delphin Imperial:

Delphin is een absolute aanrader, super hotel met alle voorzieningen, alles netjes verdeeld gewoon een superieure formule

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Hoofddorp, Nederland
9.7
Over Lara:

Antalya is een mooie stad! Ik zou adviseren om wel een dagje naar Antalya stad te gaan om de haven te bekijken.

Over Delphin Imperial:

Mooie kamers, personeel aller aardigst. Goed eten heel veel keuzes en de services aan de bedjes bij de zwembad helemaal top!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Ijmuiden, Nederland
10.0
Over Lara:

Leuke plaats met allemaal prachtige hotels op een rij. Verder erg leuk om ‘s avonds te winkelen.

Over Delphin Imperial:

Prachtig hotel met geweldige service. Overal kan je de hele dag door erg lekker eten en drinken. Verder een kindvriendelijk hotel ook aan alle behoeftes voor je kind is gedacht. Wij raden dit hotel aan en gaan zeker nog een keer terug! Wij denken alleen wel dat je er in het voor- of najaar heen moet gaan, want we denken dat qua drukte hier in het hoogseizoen niet moet zijn.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 10
Lelystad, Nederland
10.0
Over Lara:

Ligging dicht bij de vluchthaven en aan t strand kan niet beter

Over Delphin Imperial:

Hotel Delphin imperial is een zeer lux maar wel erg groot hotel. We gaan hier zeker nog eens heen. En willen dan graag een lagoomroom proberen

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €12,-
kinderen €6,-

Antalya Shopping Special

De excursie begint met een bezoek aan een van de drie watervallen Kursunlu, Duden of Karpuzkaldıran. Erna wordt een goud- en ledercentrum aangedaan. Na de lunch rijden we naar het het oude centrum van Antalya waar je vrije tijd hebt om te shoppen.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €40,-
kinderen €20,-

Jeep Safari

Maak op een bijzondere manier kennis met het schitterende landschap, de natuur en vriendelijke inwoners van het achterland van Antalya. We rijden met jeeps over verharde en onverharde wegen de bergen in. Onderweg maak je kennis met het dagelijks leven in de diverse dorpen. Een dag vol verrassingen!

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €23,-

Quad Safari

Sensationele tocht op quads door het achterland van Antalya en omgeving. De rit van je hotel naar het verzamelpunt duurt ongeveer een half uur. Ter plaatse krijg je een korte uitleg waarna je plaatsneemt op de quad. Na een leuke tocht van circa 45 minuten is er een korte pauze waarna de weg vervolgd wordt. Drie kwartier later stoppen we voor een verkoelende duik. De quad safari duurt in totaal circa 3 uur.

Soort: Middagexcursie
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel en zwemspullen
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €39,-
kinderen €20,-

Manavgat Boottocht & Markt

Je bezoekt de Manavgat weekmarkt waar naast groente, fuit, verschillende specerijen en theesoorten, ook kleding wordt verkocht. Daarna rijden we door naar een juwelierszaak waar je op je gemak kunt rondkijken. Misschien is er wel een mooi sieraad van je gading bij? Vervolgens staat er een boottocht op het programma. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om een verkoelende duik te nemen. Voor de lunch en verfrissende drankjes wordt gezorgd.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch en drankjes
Niet vergeten: Fototoestel en/of videocamera, zonnebrandcrème, strandlaken, zwemspullen en geld voor de markt
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €29,-
kinderen €15,-

Hamam

Baden op z'n Turks!

Wist je dat het badhuis een belangrijke rol speelt in het dagelijks leven van de Turkse bevolking? Turken hechten van oudsher grote waarde aan hygiëne. Elke wijk heeft dan ook openbare badhuizen, de zogenaamde 'hamam', voortgekomen uit de traditie van de Romeinse thermen en het Islamitische gebod van reinheid. Geniet ook van deze Turkse ervaring en onderga een heerlijke scrub en schuim-/oliemassage en sluit af met een duik in het zwem- of stoombad. Natuurlijk kun je extra behandelingen (exclusief) reserveren. Na afloop voel je je als herboren!

Soort: Dagexcursie (3 uur)
Verzorging: Geen
Niet vergeten: Fototoestel, geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: U dient uw excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €45,-
kinderen €20,-

Rafting

Een van de meest spectaculaire excursies is onze raftingtocht in de "Köprülü Kanyon" midden in het Taurusgebergte. Ter plaatse geeft het ervaren personeel de nodige informatie en uitleg over het raften. Voorzien van een zwemvest kan het avontuur beginnen! Onderweg maken we een stop voor een heerlijke lunch. Deze excursie is ook geschikt als je niet zo avontuurlijk bent ingesteld. Kinderen tot 9 jaar mogen niet deelnemen aan deze excursie.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Inclusief lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwempullen en geld voor drankjes en andere uitgaven.
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de informatiebijeenkomst.

Excursies tijdens uw verblijf in Delphin Imperial

Wilt u tijdens uw vakantie een actieve, interessante en indrukwekkende excursie? Onderstaande vindt u een overzicht van de aangeboden excursies die u in het boekingsproces eenvoudig en snel kunt reserveren

volwassenen €65,-

Diepzeeduiken en Snorkelen

Heb je altijd al eens willen diepzeeduiken? Boek dan deze introductiecursus 'Duiken voor beginners'. Onder begeleiding van een professionele duikinstructeur begin je met een instructie in het zwembad of in het ondiepe gedeelte van de zee. Na de lunch begint het echte werk en daal je met je instructeur af tot een diepte van circa. 10 meter. Houd je het liever bij snorkelen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Soort: Dagexcursie
Verzorging: Lunch
Niet vergeten: Fototoestel, zwemspullen en geld voor drankjes .
Vereisten: Minimum leeftijd deelname: 12 jaar en een goede gezondheid. Niet geschikt voor astma- en bronchitispatiënten
Let op: Vergeet niet de excursie te bevestigen bij de reisleider op de dag na aankomst tijdens de infobijeenkomst.

Turkije - Turkse Riviera - Antalya - Lara

Delphin Imperial

Vluchtinformatie Antalya

Er wordt in het zomerseizoen dagelijks gevlogen naar Antalya vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Tevens kunt u 2x per week vliegen vanaf Maastricht & Groningen. De vluchten worden o.a. uitgevoerd met Corendon Dutch Airlines, Corendon Airlines, Pegasus en Transavia.

De vluchtduur naar Antalya Airport bedraagt ca 3.45 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Antalya naar:

Antalya: ca. 20 minuten
Belek: ca. 40 minuten
Side: ca. 60 minuten
Kemer: ca. 60 minuten
Alanya: ca. 105 minuten (indien u naar Gazipasa Airport vliegt, is de transfertijd naar Alanya korter)
Finike: ca. 120 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info