Turkije/ Rondreizen/ Rondreizen Turkije
Rondreis Cappadocië 4* & Titanic Deluxe
Zie beschrijving - Hotel
Rondreis Cappadocië 4* & Titanic Deluxe
Rondreis Cappadocië 4* & Titanic Deluxe
Rondreis Cappadocië 4* & Titanic Deluxe
Rondreis Cappadocië 4* & Titanic Deluxe
Rondreis Cappadocië 4* & Titanic Deluxe
 • 7 nachten rondreis, 7 nachten in een 5* hotel
 • Ideale combinatie van cultuur en strand
 • Eenmalige aanbieding: vol=vol
 • Meer lezen

Rondreis Cappadocië 4* & Titanic Deluxe

Opnieuw heeft Corendon een unieke reis voor je samengesteld waarbij werkelijk aan iedereen is gedacht! Door de populaire rondreis Cappadocië te combineren met een weekje Titanic Deluxe 5* in Belek wordt er voor jou een prachtige mogelijkheid geboden om 15 dagen te genieten van het mooie Turkije tegen een ongelofelijk scherpe prijs!

Deze rondreis is dé ideale combinatie waarbij je een strandvakantie in de heerlijke Turkse zon kunt combineren met een bezoek aan vele bezienswaardigheden tijdens de rondreis, waaronder; het Mevlana Museum & Sultanhan Keravanserai, Göreme (UNESCO lijst van werelderfgoederen), de onderaardse stad Kaymakli, het Dal van de Monniken en nog veel meer!

Je verblijft ook 1 week in het geweldige hotel Titanic Deluxe aan de Turkse Rivièra. Dit luxe 5* hotel ligt aan een rivier. De vele faciliteiten van dit hotel zorgen ervoor dat het je werkelijk aan niets zal ontbreken. Kortom, een bijzondere reis om nooit te vergeten!

Wat is er allemaal inbegrepen?

 • Retourvlucht
 • Transfers: van de luchthaven, tijdens de rondreis, naar je verlengingshotel Titanic Deluxe en terug naar de luchthaven.
 • 7 overnachtingen tijdens de rondreis op basis van Halfpension (ontbijt en diner).
 • Professionele Nederlands sprekende gids tijdens de rondreis
 • 7 nachten verblijf in Titanic Deluxe op basis van Ultra All Inclusive en in een standaardkamer. Klik hier voor meer informatie over Titanic Deluxe.

Wat is er niet inbegrepen?

 • Excursiepakket t.w.v. € 99 p.p. (optioneel en te voldoen bij aankomst). Het excursiepakket is inclusief: alle entreegelden - lunches - fooien voor de bellboys (in restaurants/hotels).
 • Alle drankjes bij ontbijt/lunch/diner zijn niet inbegrepen.

Extra informatie:

Deze rondreis is niet geschikt voor kinderen. Om organisatorische redenen kan de route en volgorde van het programma zoals beschreven worden aangepast. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk. Het minimum aantal deelnemers: 30, peildatum uiterlijk 2 weken voor vertrek. De lokale agent kan echter beslissen de reis toch door te laten gaan bij minder deelnemers.

Bekijk hier de kaart van deze rondreis.

Uw dag-tot-dag programma:

Dag 1: Je vliegt naar Antalya. Op de luchthaven word je welkom geheten door je reisleiding en vervolgens is er de transfer naar je hotel. Diner en overnachting aan de Turkse Rivièra.

Dag 2: Vandaag vertrek je richting Cappadocië. Je reist door het Taurusgebergte naar Konya en brengt een bezoek aan het “Mevlana Museum“. Mevlana wordt als één van de grote islamitische filosofen gezien. Hij is de oprichter van de orde van de dansende Derwisjen. In de Seltsjoekenperiode had deze orde vele aanhangers. Na het ontstaan van de Turkse republiek werd de orde echter verboden en wat nu nog rest is het museum. Net voor Aksaray zien we de beroemde Sultanhan-Keravanserai. Dit imposante gebouw, dat veel weg heeft van een vesting, werd in de 13e eeuw onder Alaeddin Keykubat I gebouwd en ligt midden in het dorp. Keravanserai waren rustplaatsen voor reizigers en dieren en zijn gesitueerd langs de oude handelsroutes. Ze liggen steeds zo’n 40 kilometer uit elkaar. Dit is namelijk de afstand die een kameelkaravaan per dag ongeveer kon afleggen. In de middag rijdt u over de hoogvlakte verder naar Cappadocië voor diner en overnachting.

Dag 3: Vandaag kun je genieten van een intensieve dagexcursie naar het sprookjesachtige tufsteenlandschap, dat is ontstaan door erupties van lava uit de vulkanen “Erciyes“ en “Hasan Dag“. Mede door erosie zijn er talrijke markante rotsformaties in een bijzonder maanlandschap ontstaan. We beginnen de excursie met een bezoek aan de onderaardse stad “Kaymakli“. In de tijd van de Arabische belegering hebben de bewoners hun toevlucht gezocht en gevonden in deze ondergrondse stad. Daarna bezoeken we “Göreme“, opgenomen in de UNESCO lijst van werelderfgoederen met haar talrijke rotskerken met bijzonder mooie fresco’s. Je zult je tijdens de diverse fotostops op een andere planeet wanen. De bezichtigingen zullen overwegend lopend worden gedaan. Tot slot heb je een diner en overnachting in Cappadocië.

Dag 4: Na het ontbijt rijden we naar “Pasabag“. Hier is het dal van de Monniken en begint de wandeling die je naar “Zelve“ leidt. In Zelve bezoeken we 3 verschillende dalen, waarna we verder gaan naar het Witte Dal of het dal waar de beroemde kameel van tufsteen te zien is. Aan het einde van de middag staat een bezoek aan een tapijtknoperij op het programma. Diner en overnachting in Cappadocië.

Dag 5: We rijden door de prachtige natuur terug naar de Turkse Rivièra, waar je geniet van een diner en overnachting.

Dag 6: Je begint de dag met een bezichtiging van de beroemde antieke stad “Perge“. Aansluitend rijden we naar Antalya, waar je onder andere een lokale “Turkse Markt“ bezoekt. Op deze typisch oriëntaalse markt vind je onder andere kruiden, specerijen, groente, fruit en misschien ook wel wat souvenirs. Verder brengen we een bezoek aan een betoverend mooie waterval. In de loop van de middag komen we aan in een juwelierscentrum, waar je de vervaardiging van handgemaakte sieraden kunt bekijken.

Dag 7: Op het programma staat vandaag een bezichtiging van het beroemde Romeinse theater “Aspendos“. Dit theater is één van de best bewaarde Romeinse theaters in de wereld. Na dit bezoek wonen we een leermodeshow bij. We sluiten de dag af met een boottocht. Deze tocht duurt tot aan de zee waar de rivier uitmondt. Op de rivier geniet je ook van een lunch. Drankjes zijn tegen betaling.

Dag 8: Transfer naar Titanic Deluxe.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Hieronder vindt u de gemiddelde vliegduur vanuit Nederland naar diverse luchthavens in Turkije. Deze tijden zijn slechts een indicatie.

Antalya: ca. 3.45 uur
Bodrum: ca. 3.30 uur
Dalaman: ca. 3.30 uur
Izmir: ca. 3.15 uur
Istanbul: ca. 3.00 uur

Child discount info