Turkije/ Istanbul/ Beyazit
Akgun Hotel
Logies en ontbijt - Hotel
  • 03:00
  • feb , 10°C
Akgun Hotel
Akgun Hotel
Akgun Hotel
Akgun Hotel
Akgun Hotel
  • Gelegen in Beyazit
  • Comfortabele kamers
  • Gratis wifi
  • Meer lezen

Akgun Hotel

Het 3+ sterren Akgun Hotel is uw adres in Istanbul. U treft hier luxe en comfort aan met een centrale ligging in het oude gedeelte van Istanbul en haar vele bezienswaardigheden. Met haar voortreffelijke restaurant, een gezellige cocktailbar en comfortabele kamers zal Akgun Hotel aan uw wensen voldoen.

Ligging: Akgun Hotel in Beyazit

Gelegen in de wijk Beyazit, diverse bezienswaardigheden, zoals het Topkapi Paleis en de Grand Bazaar, op korte afstand. Het openbaar vervoer treft u op korte loopafstand van het hotel aan, taxi’s kunt u direct via de receptie bestellen.

Faciliteiten:

Akgun Hotel beschikt over 94 kamers die verdeeld zijn over één gebouw. In de lobby met zitjes treft u de receptie en een lift. Voor uw maaltijden kunt u terecht in het restaurant en drankjes zijn te verkrijgen bij de cocktailbar. Verder biedt Akgun Hotel u een was service en een winkeltje (alle tegen betaling).

Uw hotelkamer:

Uw moderne en comfortabele standaardkamer in Akgun Hotel is voorzien van een huurkluisje, telefoon, gratis wifi, televisie, minibar en airconditioning. De badkamer is voorzien van een douche en toilet.

Verzorging: Akgun Hotel

U verblijft in Akgun Hotel op basis van logies en ontbijt. Het ontbijt wordt in buffetvorm gepresenteerd.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Turkije - Istanbul - Beyazit

Akgun Hotel

Vluchtinformatie Istanbul

Met Turkish Airlines wordt 4 x per week vanaf Amsterdam gevlogen naar Ataturk Airport.

De vluchtduur naar de Ataturk Airport is ca. 3 uur.

De transfer van de luchthaven Ataturk Airport naar je hotel en v.v. is niet inbegrepen, met uitzondering van de Excursiereizen.

Child discount info