Macedonië/ Meer van Ohrid/ Struga
Drim Hotel
Logies en ontbijt - Hotel
  • 02:30
  • 00:15
  • dec , 7°C
Drim Hotel
Drim Hotel
Drim Hotel
Drim Hotel
Drim Hotel
  • Direct aan het strand
  • Ca. 300 meter van het gezellige Struga
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Nu ook All Inclusive mogelijk
  • Meer lezen
8.2
Zeer goed78 beoordelingen

Drim Hotel

Drim is een uitstekende keuze voor uw vakantie in het prachtige en onontdekte Macedonië. Dit hotel heeft haar naam te danken een de gelijknamige rivier die naast het hotel ligt en ontspringt in het Meer van Ohrid. In Drim geniet jong en oud van een onvergetelijke vakantie!

Ligging: Drim Hotel in Struga

Het Drim Hotel ligt aan het Meer van Ohrid en het gezellige centrum van Struga vind je circa 300 meter verderop. Via de tuin wandel je direct naar het privéstrand.

Faciliteiten: Drim Hotel

Het fijne 4-sterren Drim Hotel beschikt over 200 kamers ondergebracht in een hoofdgebouw. Bij de 24-uursreceptie vind je de kluisjes, 3 liften en een lobby. Het Drim Hotel beschikt over een buffetrestaurant en een à-la-carterestaurant. Voor verfrissende drankjes kun je terecht bij de lobby bar, pool bar of bij de beach bar.
In de tuin ligt het zwembad met apart kinderbad omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Op het strand kun je tegen betaling gebruikmaken van de ligbedden en parasols (indien je op basis van All Inclusive verblijft, kun je er gratis van gebruikmaken). Het hotel biedt een badhanddoekenservice (deze is gratis bij verblijf op basis van All Inclusive). Voor de kinderen is er een kinderhoek ingericht met een speeltuintje en kinderentertainment. Verder tref je in het hotel een wasservice, minimarkt en juwelier (alle tegen betaling). Wifi in de openbare ruimtes beschikbaar (gratis).

Hotelkamer:

De verzorgde standaardkamers (max. 2 volw. + 2 kind.) in het Drim Hotel zijn voorzien van een televisie, airconditioning, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), telefoon en gratis wifi. De badkamer beschikt over een bad of douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon of terras.

Sport & Ontspanning

Je kunt tijdens je verblijf in het Drim Hotel gebruikmaken van tafeltennis, de fitnessruimte en massages (op aanvraag). Het hotel kan een vergoeding vragen voor de faciliteiten. Een aantal avonden in de week is er livemuziek.

Verzorging Zomer 2018: Drim Hotel

Je verblijft in het Drim Hotel op basis van Logies & Ontbijt. Het ontbijt is in buffetvorm.
Tegen een meerprijs kun je verblijven op basis van Halfpension (ontbijt en diner), dan heb je de keuze uit twee restaurants waar je gebruik kunt maken van het dinerbuffet. Daarnaast ontvangen Halfpension gasten 10% korting op de drankjes tijdens het diner.
Je kunt ook kiezen voor All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30) in buffetvorm. Koude of warme snacks (10.30-12.00 en 15.00-16.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 22.00 uur.

Verzorging Zomer 2019: Drim Hotel

Je verblijft in het Drim Hotel op basis van Logies & Ontbijt. Het ontbijt is in buffetvorm.
Tegen een meerprijs kun je verblijven op basis van Halfpension (ontbijt en diner), dan heb je de keuze uit twee restaurants waar je gebruik kunt maken van het dinerbuffet. Daarnaast ontvangen Halfpension gasten 10% korting op de drankjes tijdens het diner.
Je kunt ook kiezen voor All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), lunch (12.00-15.00) en diner (19.00-21.00) in buffetvorm. Koude of warme snacks (10.30-12.00 en 15.00-16.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 22.00 uur.

Handig om te weten:

De reisleiding en gidsen in Macedonië zijn Engelstalig.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Bagageruimte
  • Lift
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Tuin
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Minibar
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Strand
  • Direct aan strand
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Drim Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.2 Zeer goed

Gebaseerd op:
78 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.0
  • Ligging 9.0
  • Service 8.1
  • Prijs/kwaliteit 8.5
  • Eten 7.6
  • Kamers 7.6
  • Kindvriendelijk 7.7
  • Wifi kwaliteit 7.7
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Almere, Nederland
9.3
Over Struga:

De bestemming was zeer goed en het is aan te raden.

Over Drim Hotel:

Over het hotel en personeel hebben wij geen klachten. De mensen van de bediening hebben zeer grote moeite met het Engelse taal. Daar moeten ze wat mee doen. Niets te klagen over het eten. Verder was alles naar weer. Wij gaan er vast nog een keer terug.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Lemmer, Nederland
8.6
Over Struga:

Macedonie is echt een aanrader! Ohrid bezoeken en een rondvaart over het meer moet je zeker doen. Vevchani is ook erg mooi. Gastvrij land en overal heerlijk eten.

Over Drim Hotel:

Drim hotel zeer aangenaam, ook voor onze kinderen. Heerlijk ontbijt!

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8
Purmerend, Nederland
8.3
Over Struga:

Fraai 4**** hotel, vlak bij centrum en zowat aan het Meer van Ohrid.

Over Drim Hotel:

Fraaie ligging, ben er zeer tevreden over. Denk er hard over na om volgend jaar twee weken te gaan i.p.v. een week.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nieuwegein, Nederland
9.3
Over Struga:

Struga is een leuk stadje. Met veel winkels en restaurants. Met mooi weer is het goed vertoeven aan het meer en aan de rivier

Over Drim Hotel:

Het hotel is schoon. Vriendelijk personeel. De kamer was schoon. Het ontbijt is iedere dag zeer uitgebreid.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Oudewater, Nederland
6.9
Over Struga:

Mooi land. Prima hotel. Nog wel verbeteringen gewenst op het gebied van kleine kinderen.

Over Drim Hotel:

Prima kamer, alleen een beetje koud. Andere kamer gekregen maar daar sloot de balkondeur niet goed, maar we kregen er ook een elektrische verwarming bij. Heel aardig. Het eten viel ons niet zo in de smaak. En de speeltuin was op slot. De reisbegeleiding had beter gekund. Ik miste een envelop bij aanvang met wat info die we meestal bij andere vakanties wel kregen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk 6
  • Wifi kwaliteit 8
Wormerveer, Nederland
8.2
Over Struga:

Ohrid boeiend. Den Doolaard De Bruiloft der zeven zigeuners gedownload en ervan genoten. Idrukwekkend meer. Museum in Struga wel heel bijzonder. Verdient een opknapbeurt.

Over Drim Hotel:

Prima hotel, aardig personeel. Leuke Macedonische avond met fantastische muziek.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Delft, Nederland
7.0
Over Struga:

Struga, Macedonië is GEWELDIG , gaan zeker mogmaals terug. Na deze 5e keer ook weer prima bevallen.

Over Drim Hotel:

Oud, maar op prima lokatie gelegen hotel. Bedden zijn uitstekend, verder laat het wat te wensen over maar daar is de prijs ook naar.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 6
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
De Wilp, Nederland
7.8
Over Struga:

Korte afstand van vliegveld naar hotel. Centrum met restaurantjes, winkels, supermarkt, bank e.d. allemaal op loopafstand.

Over Drim Hotel:

Aangegeven om een rustige kamer ivm verhalen over de "vele" bruiloften. Die waren er wel, maar voorzover ik weet zijn er maar 4 geweest in de tijd dat we er waren. We hadden de kamer boven de ingang van het hotel, de straatkant, de feesten waren aan de achterkant, dus verder totaal geen overlast van gehad. Wel hoorde je 's morgens heel vroeg de oproep voor het gebed van de moskee's in de omgeving. Ontbijt was goed verzorgd en keus genoeg. Lunch en diner kan ik niks over zeggen, aangzien we alleen op basis van logies en ontbijt verbleven. Minpuntje was het toilet kamer, deze spoelde slecht door. Er kon niks aan gedaan worden werd er verteld. Handdoeken voldoende en naar gebruik vernieuwd. Standaard 5 handdoeken in de kamer. Elke dag kamer schoonmaak en voldoende beddegoed wissel. Strand paar stappen vanuit hotel. Vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 10
Dokkum, Nederland
9.2
Over Struga:

Struga is een mooie stad vooral langs de rivier de drim is het gezellig het strand is goed ook de hoofdstraat is het gezelig Leuke winkels en genoeg eet gelegenheid Macedonië is een mooi land veel te zien en niet duur De omgeving is heel mooi bus en taxi zijn er genoeg je kunt over al heen zonder problemen Mensen zijn aardig en zeer behulpzaam Geld automaten zijn er genoeg Wij hebben zeer genoten van Macedonië

Over Drim Hotel:

Hotel drim is een goed hotel eten is goed Strand is goed van alles te beleven Kamers zijn groot en bedden zijn goed Badkamer is ook goed

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Epe, Nederland
7.7
Over Struga:

Omgving Struga is onverwacht mooi en mooi berglandschap. Drie Hotel ligt op een prachtige locatie aan het meer en toch heel dicht bij het centrum van Struga. Vriendelijke mensen. Je moet wel een paar excursies doen om wat van de omgeving te zien. Jeep safari en d watervallen van Doef in het Mavrovo park zijn een aanrader.

Over Drim Hotel:

Drie hotel is een mooi hotel en hele mooie ligging. Het enige nadeel is dat het een heel gehorig hotel is. Zowel van de gang waar kinderen tot 22.00 uur speelden en schreeuwden en de kamers onderling. Bijna letterlijk te verstaan.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 9
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8

Macedonië - Meer van Ohrid - Struga

Drim Hotel

Vluchtinformatie Macedonië

Er wordt 2x per week gevlogen naar deze bestemming. U kunt op dit moment alleen vanaf Amsterdam naar deze bestemming vliegen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar Ohrid St. Paul The Apostle Airport bedraagt ca 2.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Ohrid naar:

Struga: ca. 15 minuten
Ohrid-Stad: ca. 20 minuten
Pestani: ca. 30 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info