Macedonië/ Meer van Ohrid/ Excursiereizen Macedonië
Excursiereis Ohrid 3* & Verlenging
Logies en ontbijt
 • 02:30
 • jun , 28°C
Excursiereis Ohrid 3* & Verlenging
Excursiereis Ohrid 3* & Verlenging
Excursiereis Ohrid 3* & Verlenging
Excursiereis Ohrid 3* & Verlenging
Excursiereis Ohrid 3* & Verlenging
 • Ontdek Macedonië in 8 dagen!
 • Bezoek aan Ohrid-Stad
 • Boottocht op het meer van Ohrid
 • Excursie en Verlenging naar uw keuze
 • Meer lezen

Excursiereis Ohrid 3* & Verlenging

Ontdek het beste van Macedonië in 8 dagen! Bent u nieuwsgierig naar deze prachtige maar voor vele nog onbekende vakantiebestemming? Boek snel en geniet van de bijzondere cultuur en geschiedenis van Ohrid-Stad en droom lekker weg bij het prachtige meer van Ohrid. Dit wordt een excursiereis om nooit meer te vergeten.

Rondreis is inclusief:

 • Retourvlucht vanaf Amsterdam
 • Transfers van de luchthaven naar het hotel v.v.
 • Vervoer tijdens de rondreis
 • Comfortabele bus met airco
 • 4 Overnachtingen
 • Verzorging volgens onderstaand dag tot dagprogramma
 • Professioneel Engels sprekende gids

Rondreis is exclusief:

 • Excursiepakket t.w.v. € 139,-p.p. (optioneel te voldoen bij aankomst). Het excursiepakket is inclusief: alle entreegelden. Drankjes zijn niet inbegrepen.
 • De laatste 3 nachten zijn niet inbegrepen in de prijs. Op uw verzoek helpen wij u graag zoeken naar de prijs en beschikbaarheid voor het hotel van uw keuze voor deze laatste 3 nachten.

Extra informatie:

Deze rondreis is niet geschikt voor kinderen. Om organisatorische redenen kan de route en volgorde van het programma zoals beschreven worden aangepast. De inhoud blijft echter te allen tijde gelijk. Het minimum aantal deelnemers: 40, peildatum uiterlijk 2 weken voor vertrek. De lokale agent kan echter beslissen de reis toch door te laten gaan bij minder deelnemers. Bij een kleinere groep kan de reis ook worden uitgevoerd met een minibus.

Dag tot dag programma:


Dag 1

Vandaag vliegt u met Corendon vanuit Amsterdam naar Macedonië. Bij aankomst op de luchthaven wordt u welkom geheten door uw reisleiding en wordt u naar uw hotel gebracht. U verblijft in een hotel aan het meer van Ohrid en zult hier ook dineren.

Dag 2

Na het ontbijt is het tijd om de mooie stad Ohrid te ontdekken. U heeft een stadstour die begint bij de ‘Upper Gate’. U leert Ohrid kennen door de eeuwen heen en bezoekt ook het antieke theater, de galerij van Icon en het fort van Samoil. Vanaf het fort heeft u een spectaculair uitzicht over het meer van Ohrid en de stad. U brengt vervolgens een bezoek aan het klooster ‘St. Clement’ bij Plaosnik, waar de eerste Slavische universiteit is opgericht. Ook gaat u naar de kerk van St. Jovan Kaneo, dat als hét symbool van Ohrid wordt gezien. In de kathedraal van St. Sofia ziet u prachtige fresco’s uit de 11e eeuw na Christus. Verder bezoekt u het huis van de familie Robevci en het museum van Ohrid-Stad. Het wordt een heerlijke dag vol cultuur en geschiedenis en ’s avonds verblijft u wederom in een hotel aan het meer van Ohrid. Ook hier geniet u van een heerlijk diner.

Dag 3

Vandaag stapt u na het ontbijt op een boot, voor een heerlijke boottocht op het meer van Ohrid. Bovendien bezoekt u het klooster van St. Naum. U heeft de gelegenheid om heerlijk te relaxen en te genieten van de Macedonische zon. ’s Avonds verblijft u in een hotel aan het meer van Ohrid waar u ook gebruik maakt van het diner.

Dag 4

Vandaag is uw dag vrij te besteden en u heeft de mogelijkheid om zelf de omgeving te verkennen. Bij boeking kiest u het hotel van uw keuze. Onze reisadviseurs kijken graag naar de prijs en beschikbaarheid van de door u gekozen accommodatie.

Dag 5

Vandaag is uw dag vrij te besteden en u heeft de mogelijkheid om zelf de omgeving te verkennen. Bij boeking kiest u het hotel van uw keuze. Onze reisadviseurs kijken graag naar de prijs en beschikbaarheid van de door u gekozen accommodatie.

Dag 6

Vandaag is uw dag vrij te besteden en u verblijft in een door Corendon geselecteerd hotel aan het meer van Ohrid. Uw diner is vanavond inbegrepen.

Dag 7

Na het ontbijt in uw hotel heeft u ook vandaag vrij te besteden. ’s Avonds verblijft en dineert u in een hotel dat door Corendon is geselecteerd aan het meer van Ohrid.

Dag 8

Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gebracht om vervolgens weer terug te vliegen naar Amsterdam.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Macedonië

Er wordt meerdere malen per week en vanaf verschillende luchthavens naar deze bestemming gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines.

De vluchtduur naar Ohrid St. Paul The Apostle Airport bedraagt ca 2.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Ohrid naar:

Struga: ca. 15 minuten
Ohrid-Stad: ca. 20 minuten
Pestani: ca. 30 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info