Last minute Algarve
Last minutes Algarve

Last minute Algarve

Vertrek last minute naar het geweldige Algarve! Dit paradijs staat vooral bekend om haar zon-, zee- en strandbestemmingen. Het heeft een indrukwekkende kustlijn dat bestaat uit prachtige goudgele stranden, woeste rotsformaties en indrukwekkende baaien. De Algarve ligt in het zuiden van Portugal en het heerlijke klimaat zorgt voor een plezierige vakantie. Bekijk snel ons aanbod en boek tegen scherpe prijzen uw last minute Algarve.

Goedkope last minute Algarve

Algarve is erg geliefd onder zonaanbidders want aan de kust van Algarve bevinden zich de grote badplaatsen zoals Quarteira, Albufeira en Portimao, maar ook sfeervolle vissersdorpjes waar de tijd heeft stil gestaan. Wilt u eens iets anders proberen dan het vasteland Portugal? Ga dan eens naar het Portugese eiland Madeira, geliefd onder wandelaars en natuurgenieters. Kiest u toch voor de Algarve, bezoek dan eens een markt. Zo gaat u in Moncarapacho en Estoi op zondag naar een gezellige zigeunermarkt. Vergeet niet de fantastische Portugese keuken te ontdekken, de Algarve biedt genoeg romantische plekken voor een diner met zonsondergang. Geef uw gewenste vertrekdatum en reisduur aan en boek uw last minute naar het schitterende Algarve.

Algarve: tips van Cor & Don

Vakantieparadijs, adembenemende kliffen en prachtige stranden

Het vakantieparadijs Algarve is dé een mekka voor watersportliefhebbers door de vele duik- en surf scholen. Van beginner tot gevorderde, voor iedereen is er de juiste golf! Zelfs Don is hier op surfles gegaan! Maar ook restaurants, disco’s en winkeltjes zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een echte aanrader is de plaats Praia da Luz. Deze badplaats is wat hoger gelegen in de bergen en beschikt over archeologische opgravingen, waaronder een Romeins bad. Bent u op zoek naar meer avontuur? Dat kan ook in Praia da Luz, u kunt hier een mooie klif wandeling maken met als beloning een schitterend uitzicht. Volgens Cor één van dé hoogtepunten.

Ontdek ook meest zuidelijke puntje van Europa, Sagres Point. Hier bevindt zich een fort met kompasroos en kanonnen uit de 16e eeuw. In de directe omgeving vindt u rustige stranden en immense kliffen. Ontspanning vindt u ook op één van de vele stranden in de Algarve. Een bijzonder mooi zandstrand is Praia da Marinha, erkend door de award ‘Golden Beach’. Dit schitterende strand heeft robuuste kliffen en adembenemend helder water. Geen wonder dat snorkelliefhebbers al jaren hun weg vinden naar dit prachtige pareltje aan de Algarve! Bekijk snel ons aanbod last minute Algarve.

Voor de door u gekozen criteria hebben we helaas geen mogelijkheden. Tip: u kunt een of meerdere criteria verwijderen om toch mogelijkheden te vinden.

Naar boven