Corendon medewerker Debora presenteert het Griekse eiland Kos

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. In deze blog vertelt Directeur Marketing Debora de Roos ons wat haar favoriete vakantiebestemming is: het schitterende Griekse eiland Kos. Benieuwd naar deze prachtige vakantiebestemming? Lees dan gauw verder en ontdek de must-sees die niet op jouw wensenlijst mogen ontbreken.

 

Naam:
Debora de Roos

 

Functie binnen Corendon:
Directeur Marketing

 

Favoriete vakantiebestemming:
Kos, Griekenland

 

Type vakantie:
Zonvakantie met familie

 

Wat maakt Kos zo speciaal voor jou?

Op Kos ervaar je het echte eilandgevoel en de Griekse gastvrijheid. Dit Griekse eiland biedt alles voor een heerlijke vakantie; mooi weer, interessante cultuur, diverse stranden en de mogelijkheid om lekker te struinen door de smalle straatjes van Kos-Stad.

Wie zou je Kos aanraden?

Kos is voor iedereen geschikt, het is echt een heel veelzijdige vakantiebestemming! Een weekje relaxen in de zon of juist ook veel zien en ondernemen, op Kos kan het allemaal. Als je met vrienden gaat kun je leuk uitgaan aan de haven van Kos-Stad, stelletjes kunnen naar Beach Clubs en romantisch dineren en gezinnen kunnen, net als in Nederland, zo op de fiets naar het strand voor volop waterpret…

Wat moet je gedaan hebben op Kos?

Kos is het perfecte fietseiland, heerlijk vlak. Een fiets huren is hier dus geen uitzondering op de regel. Bezoek ook zeker de oude binnenstad van Kos-Stad met de vele winkeltjes, terrasjes en restaurants. Tot slot mag een bezoek aan het beroemde Asklepion eigenlijk niet ontbreken, een prachtige archeologische site met bovendien een schitterend uitzicht.

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie op Kos?

Bezoek het bijzondere bergdorpje Zia, waar je teruggaat in de tijd. Tijdens zonsondergang is deze plek adembenemend! Fietseiland Kos is voor iedereen een aanrader!

Wil jij ook een strandvakantie combineren met de leukste uitstapjes? Ontdek dan zelf het veelzijdige Kos. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod, kies je favoriete accommodatie en vier vakantie zoals een vakantie hoort te zijn!

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie