Corendon medewerker Audrey presenteert het Caribische eiland Curaçao

Corendon medewerkers presenteren hun favoriete vakantiebestemming. Dit keer neemt PR Manager & woordvoerder Audrey je mee naar een tropisch eiland in de Caribische Zee: Curaçao. Benieuwd naar deze unieke vakantiebestemming? Lees dan snel verder en ontdek alle must-sees die niet op jouw wensenlijst mogen ontbreken.

Naam:
Audrey Denkelaar

Functie binnen Corendon:
PR manager & Woordvoerder

Favoriete vakantiebestemming:
Curaçao

Type vakantie:
10-daagse zonvakantie met mijn man en zoon

Wat maakt Curaçao zo speciaal voor jou?

Je kunt een strandvakantie hier perfect combineren met hele toffe activiteiten. De perfecte mix van luieren en een actieve vakantie dus!

Wie zou je Curaçao aanraden?

Eigenlijk is Curaçao een geschikt eiland voor iedereen die van zon, zee en strand houdt met als voordeel dat er Nederlands wordt gesproken.

Wat moet je gedaan hebben op Curaçao?

Ga naar Klein Curaçao met een catamaran of powerboat. Onderweg zie je vliegende vissen en soms zelfs dolfijnen. Of beklim ‘s ochtends de Christoffelberg en geniet van de zonsopgang en een adembenemend uitzicht over het eiland. Sup door de mangroven op het Spaanse Water, of doe een kookworkshop bij de Caribbean Chef en maak de heerlijkste lokale gerechten. Liever op een cultureel avontuur? Ontdek dan per E-bike de street art in de wijken Otrabanda en Punda van Willemstad.

Heb je nog tips voor een geweldige vakantie op Curaçao?

Huur in ieder geval een auto zodat je op eigen gelegenheid het eiland kunt verkennen. Zo kun je de allermooiste stranden zoals Cas Abou, Playa Grandi of Playa Lagun ontdekken, waar de kans groot is dat je een zeeschildpad spot. En Playa Port Marie waar je kunt zwemmen met varkentjes! Proef de lokale keuken en eet leguaan of Koraalduivel of ga net als de locals snacken bij een Truk’i Pan.

Oh ja: vergeet de zonnebrand niet…

Heeft Audrey je nieuwsgierig gemaakt en wil je zelf de mogelijkheden op Curaçao ontdekken? Dan hebben wij natuurlijk een veelzijdig aanbod voor een heerlijke, relaxte (of juist actieve) vakantie!

 

Vertel anderen over dit artikel!
Avatar foto

Redactie