Griekenland/ Kreta/ Chersonissos
Mediterraneo Hotel
All Inclusive - Hotel
  • 03:30
  • 00:30
  • dec , 18°C
  • Volop kinderanimatie
  • Comfortabele kamers
  • Mini waterpark met 2 glijbanen
  • Winnaar Hotel of the year award
  • Meer lezen
8.1
Zeer goed166 beoordelingen

Mediterraneo Hotel

Het Mediterraneo Hotel is een populair hotel met een perfecte ligging. Lekker rustig, maar toch dicht bij Star Beach en het centrum. Zeer comfortabele kamers, fijne zwembaden met kinderbaden en een mini waterpark zijn slechts enkele ingrediënten wat dit complex zo gewild maakt. En doordat het complex tegen een heuvel aan gebouwd is, heb je altijd en prachtig uitzicht over Chersonissos!

Ligging: Mediterraneo Hotel in Chersonissos

Het Mediterraneo Hotel is tegen een heuvel aan gebouwd, gelegen in Chersonissos op ca. 400 meter van het strand en ca. 800 meter tot ca. 1 kilometer van het centrum. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op ca. 100 meter.

Faciliteiten: Mediterraneo Hotel

Het 4-sterren Mediterraneo Hotel heeft in totaal 305 kamers en beschikt over een lobby met 24-uursreceptie, een TV ruimte, pinautomaat, het hoofdrestaurant waar de maaltijden in buffetvorm worden geserveerd en 3 bars. Je vindt er 2 (zoutwater)zwembaden met 2 kinderbaden en voor meer waterpret is er een mini-waterpark met 2 glijbanen (geopend vanaf 25-04 t/m 15-10, op vaste tijden en weersafhankelijk). Alle zwembaden zijn zoutwaterbaden. Verder een zonneterras met ligbedden en parasols en is er een badhanddoekenservice (met borg en wissel tegen betaling). Verder tref je in het Mediterraneo Hotel gratis parkeermogelijkheden en tegen betaling een wasservice en diverse winkeltjes. In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen is er 6 dagen per week een miniclub (4-12 jaar, in de zomerperiode 2019 is er Nederlandssprekende animatie), minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (1-3 personen) in het Mediterraneo Hotel beschikt over airconditioning (gratis), satelliettelevisie, een telefoon, koelkastje (gratis), wifi (tegen betaling) en een kluisje (tegen betaling). Badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Daarnaast heb je een balkon of terras met zitje.

Je kunt ook kiezen voor een familiekamer (2-4 personen) deze beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter bestaat uit 2 ruimtes.

Sport & Ontspanning:

Je kunt in het Mediterraneo Hotel gratis gebruikmaken van fitness, tafeltennis, darts, beachvolleybal, aerobics en voetbal. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de sauna, jacuzzi, hamam en kun je genieten van heerlijke massages. Het animatieteam verzorgt 6 dagen per week een leuk en gevarieerd animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2018: Mediterraneo Hotel

In het Mediterraneo Hotel verblijf je op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-09.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.00-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00) en ijs voor kinderen (11.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 11.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes en alle consumpties na 23.00 uur.

Verzorging Zomer 2019: Mediterraneo Hotel

In het Mediterraneo Hotel verblijf je op basis van All Inclusive: ontbijt (07.30-09.45), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Diverse snacks (11.00-17.00), koffie/thee en koekjes (17.00-18.00) en ijs voor kinderen (11.00-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 11.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes en alle consumpties na 23.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Lobby/lounge
  • Wasservice
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
  • Favourites
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Mediterraneo Hotel

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
166 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.2
  • Ligging 8.2
  • Service 8.5
  • Prijs/kwaliteit 8.4
  • Eten 7.9
  • Kamers 7.8
  • Kindvriendelijk 8.2
  • Wifi kwaliteit 6.5
`
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Epe, Nederland
9.2
Over Chersonissos:

De omgeving is erg mooi, Bezoek ook aan de overkant van het Hotel het strand dit gaat via een omweggetje maar zeker de moeite waard.Centrum is op loopafstand te doen. Wij hebben een auto gehuurd om de mooie kleine dorpjes en bergen op een rustig tempo te bezoeken en is zeker de moeite waard.

Over Mediterraneo Hotel:

Het Hotel is uitmuntend.Zeer vriendelijk personeel en zij doen er alles aan om het u aangenaam te maken. Het eten is uitstekend en gevarieerd. Kamers zijn netjes en worden elke dag voorzien van nieuwe handdoeken. Al met al een Hotel dat zijn **** waard is.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Oudebildtzijl, Nederland
9.9
Over Chersonissos:

Vlakbij de zee. Keus uit vele mooie stranden. Excursie naar lepra-eiland Spinalonga gedaan. Vele bezienswaardigheden in de omgeving. Lekker shoppen in Chersonissos.

Over Mediterraneo Hotel:

Mooi hotel met vriendelijk personeel. Mooi gelegen, vlakbij het strand. Geschikt voor elke leeftijd. We hebben genoten.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 9
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 9
Zuidhorn, Nederland
7.5
Over Chersonissos:

Mooie bestemming alleen iets te laat in het seizoen (eind oktober).

Over Mediterraneo Hotel:

Goed hotel; prima service. Geschikt voor alle leeftijden.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 7
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Arnhem, Nederland
10.0
Over Chersonissos:

Eerste x Griekenland.....de mensen op Kreta zijn vriendelijk ondanks dat ze aan het einde van seizoen zaten.

Over Mediterraneo Hotel:

Mooi hotel, goede sfeer. Iedereen was erg vriendelijk en op goede afstand van chessonisos en star beach. Dicht bij bushalte om bv naar Malia of Heraklion te gaan. Eten was heerlijk en erg gevarieerd !

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 8
Rotterdam, Nederland
8.5
Over Chersonissos:

Kreta is een prima eiland om te verblijven. Veel te zien en makkelijk van alles te bereiken met het openbaar vervoer.

Over Mediterraneo Hotel:

Hotel is uitstekend, Gezellig. Eten is goed. Kamers zijn ruim, netjes en worden elke dag schoongemaakt. Service personeel is ook zeer vriendelijk. Enige probleem van de kamer was dat je deur niet vanzelf in het slot valt en je de "key" in stopcontact moet doen om licht te krijgen. je staat dan in het donker onhandig te zoeken naar je slot om deze op dicht te draaien. Animatie avonden vonden we leuk om te zien.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 8
Assen, Nederland
9.2
Over Chersonissos:

we zijn een dag met openbaar vervoer naar Malia geweest en een dag naar Hiraklion geweest en dit is best te doen want de bushalte is niet ver van het hotel. We hebben ook een rondrit van bijna 2 uur gemaakt met de treintje en dit is zeker aan te bevelen ,je ziet veel van de omgeving

Over Mediterraneo Hotel:

Het hotel ligt tegen een berg aan met een mooi uitzicht over de zee. Het is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn want er zijn nogal wat verhogingen en trapjes maar bij de receptie is de service geweldig ( vooral Maria die perfect Nederlands spreekt) Ze staan altijd vriendelijk voor je klaar. Het eten is er geweldig voor iedereen is er wel iets bij

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7
Haren Gn, Nederland
9.0
Over Chersonissos:

Was mooi,en we waren zeer tevreden,het eten en de bediening was geweldig,het is aan teraden.

Over Mediterraneo Hotel:

Het hotel was zeer goed,alleen hadden we een kamer laag geboekt,maar kregen een kamer 3 hoog,de lift ging tot 2 en moesten28 treden buiten naar boven,en dit voor mij 80 jaar erg hoog,maar dit werd door de bali prima opgelost,daar waren we zeer tevreden over

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 9
Delfzijl, Nederland
8.3
Over Chersonissos:

Chersonissos is een bestemming voor jong en oud , alle faciliteiten zijn aanwezig

Over Mediterraneo Hotel:

Hotel Mediterraneo is prettig hotel met zeer betrokken en vriendelijk personeel

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Marum, Nederland
7.3
Over Chersonissos:

Hotel lag niet op loopafstand van het centrum. Maar was wel gemakkelijk te bereiken met de bus.

Over Mediterraneo Hotel:

Leuke accommodatie. Het eten kon wel wat beter. All inclusief was beperkt. Om bij onze kamer te komen moesten we veel trappen omhoog. Niet handig voor mensen die slecht te been zijn. Maar dit was niet bij alle kamers het geval. Vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 6
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 4
Groningen, Nederland
6.8
Over Chersonissos:

strand en omgeving chersonissos was gewoon geweldig

Over Mediterraneo Hotel:

hotel mediterraneo is een prachtig hotel .Alleen het eten had wel wat meer variatie in gemogen het was bijna elke dag hetzelfde.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 5
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 7

Griekenland - Kreta - Chersonissos

Mediterraneo Hotel

Vluchtinformatie Kreta

Er wordt meerdere malen per week en vanaf verschillende luchthavens naar deze bestemming gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines. Bekijk de vliegtijd naar Kreta.

De vluchtduur naar de luchthaven van Kreta (Heraklion) bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kreta (Heraklion) naar:

Heraklion: ca. 15 minuten
Kokkini Hani: ca. 20 minuten
Amoudara: ca. 20 minuten
Gouves: ca. 25 minuten
Agia Pelagia: ca. 30 minuten
Analipsis: ca. 30 minuten
Chersonissos: ca. 30 minuten
Fodele: ca. 30 minuten
Koutouloufari: ca. 30 minuten
Piskopiano: ca. 30 minuten
Anissaras: ca. 35 minuten
Stalis: ca. 35 minuten
Malia: ca. 40 minuten
Gournes: ca. 40 minuten
Sissi: ca. 45 minuten
Geraki: ca. 50 minuten
Milatos: ca. 50 minuten
Bali: ca. 60 minuten
Agios Nikolaos: ca. 70 minuten
Elounda: ca. 70 minuten
Panormos: ca. 70 minuten
Zaros: ca. 80 minuten
Stavromenos: ca. 75 minuten
Matala: ca. 90 minuten
Ierapetra: ca. 90 minuten
Rethymnon: ca. 90 minuten
Agia Galini: ca. 100 minuten
Plakias: ca. 130 minuten
Chania: ca. 130 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info