Griekenland/ Kreta/ Chersonissos
Arminda Hotel & Spa
All Inclusive - Hotel
  • 03:30
  • 00:30
  • mei , 23°C
  • Dicht bij het strand
  • Ca. 2,5 km van Chersonissos
  • Diverse sportfaciliteiten
  • Zwembad met glijbanen
  • Meer lezen
8.6
Aanrader57 beoordelingen

Arminda Hotel & Spa

Het Arminda Hotel & Spa is een heerlijk 4-sterren hotel om je vakantie op Kreta door te brengen. Met haar ligging tussen Chersonissos en Stalis in, met een bushalte voor de deur en het strand op ca. 100 meter, biedt dit hotel vele mogelijkheden!

Ligging: Arminda Hotel & Spa in Chersonissos

Het Arminda Hotel & Spa ligt op ca. 100 meter van het strand. Chersonissos ligt op ca. 2,5 kilometer en is makkelijk te bereiken per openbaar vervoer. Bushalte voor het hotel.

Faciliteiten: Arminda Hotel & Spa

Het Arminda Hotel & Spa is een fijn All Inclusive complex met voldoende faciliteiten om je een onbezorgde vakantie te bezorgen. Bij binnenkomst tref je de 24-uursreceptie met lobby en TV hoek aan. Je maaltijden worden gepresenteerd in het vernieuwde buffetrestaurant met show cooking, snacks in de snackbar en voor je drankjes kun je naar één van de 2 bars. In de grote tuin liggen 4 zoutwaterbaden en 2 kinderbaden (zoutwater) omringd door een zonneterras met ligbedden en parasols. Voor meer waterpret is er een aquapark (zoutwater) met 2 glijbanen voor volwassenen en glijbaantjes voor kinderen (glijbanen zijn geopend van 10.00-12.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur). Je kunt gratis gebruikmaken van de ligbedden en parasols. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Het hotel biedt een badhanddoekenservice tegen betaling. Voor de kleintjes is er een miniclub (4-12 jaar, 6 dagen per week en van 01-06 tot 30-09), een minidisco en een speeltuintje.

Hotelkamer:

De standaardkamers met landzicht (1-3 personen) in het Arminda Hotel & Spa zijn voorzien van een koelkastje, telefoon, satelliettelevisie, airconditioning, een huurkluisje, waterkoker, wifi (tegen betaling) en een balkon of terras. Badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs zijn er standaardkamers met zwembad-/zeezicht te reserveren (1-3 personen).

Voor 4 personen kun je een familiekamer reserveren, deze bestaan uit een woonkamer en een slaapkamer. Familiekamers met zwembad-/zeezicht kennen een toeslag.

Sport & Ontspanning:

In het Arminda Hotel & Spa is er gratis tennis, fitness, basketbal, tafeltennis, darts, boccia, een groot schaakbord en beachvolleybal. Biljart en watersporten aan het strand zijn tegen betaling. Je kunt heerlijk ontspannen in de Wellness met massages, sauna en hamam (alle tegen betaling). Het gebruik van de jacuzzi is gratis. Het animatieteam verzorgt vanaf juni t/m halverwege september 6 dagen per week een leuk animatieprogramma.

Verzorging Zomer 2019: Arminda Hotel & Spa

Je verblijft in Arminda Hotel & Spa op basis van All Inclusive: ontbijt (07.15-10.15), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (10.00-18.00) en koffie/thee, koekjes en ijs ( 10.00-23.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes tussen 10.00-23.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: consumpties op het strand, import drankjes en alles na 23.00 uur.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Kenmerken

Algemene faciliteiten
  • Receptie
  • Zonneterras
  • Kluisjes
  • Tuin
  • Wifi
Algemene kamer faciliteiten
  • Koelkast
  • Televisie
  • Telefoon
  • Bad en/of douche
  • Airco
  • Föhn
Restaurants/Bars
  • Bar
  • Restaurant
Sport, Activiteiten & entertainment
  • Tennisbaan
Type
  • 4Kids
  • Aquafun
Voor de kinderen
  • Kinderbad
  • Speeltuin
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Family
Wellness
  • Fitnessruimte
  • Sauna
  • Wellness
Zwembaden
  • Zwembad
Algemeen
  • Balkon of terras
  • Badhanddoekenservice

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Arminda Hotel & Spa

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.6 Aanrader

Gebaseerd op:
57 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.7
  • Ligging 8.4
  • Service 8.8
  • Prijs/kwaliteit 8.6
  • Eten 8.1
  • Kamers 8.4
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 6.0
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Hengelo, Nederland
9.1
Over Chersonissos:

Chersonisos en omgeving is landschappelijk gezien minder, maar dat was bekend.

Over Arminda Hotel & Spa:

Prima hotel, uitstekende service, heel vriendelijk personeel en het eten was geweldig, voor ieder wat wils. Tip: kinderbestek. Voorzieningen top. Jammer dat het zwemwater nog aan de koude kant was. Voorts vind ik persoonlijk dat WiFi gewoon gratis beschikbaar moet zijn in het hele hotel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 10
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 4
Werkendam, Nederland
8.6
Over Chersonissos:

Mooie ligging precies tussen Cherso en Stalis in, 25 minuten van Cherso en Stalis 15 min. lopen.

Over Arminda Hotel & Spa:

Hotel was erg leuk, voor ons 1e keer maar zeker voor herhaling vatbaar. Het eten vonden wij niet zo geweldig, vlees van de plaat was wel goed (soms toch wel te aangebrand) en de pasta's en groenten wel erg gaar. Desserts waren wel erg lekker en de frisdranken vonden wij niet lekker, maar aan de overkant is een supermarkt en hebben daar onze drank gekocht. Kamers ook wel gehorig vooral verschuiven van tafels en stoelen. Maar wij hebben hier een erg leuke vakantie gehad, een prachtig park wat goed werd bijgehouden. Verder nog complimenten voor het personeel wat supervriendelijk was.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit -
Breskens, Nederland
7.8
Over Chersonissos:

Kreta mooi eiland, veel te zien. Aanrader huur een auto dan kom je op mooie plaatsen.

Over Arminda Hotel & Spa:

Arminda hotel prima hotel. Schoon en bijna dagelijks nieuwe handdoeken, eten divers en goed. Jammer dat er rond 18.30/19.00 uur regelmatig koud/lauw water in douche was. Nadeel is plastic bekers bij zwembad (wel veilig maar wijn of bier smaakt hier echt niet in) Personeel vriendelijk.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit 6
Alphen Aan Den Rijn, Nederland
7.7
Over Chersonissos:

Leuk toeristisch plaatsje, winkeltjes veelal t zelfde

Over Arminda Hotel & Spa:

Goed allinclusive hotel, eten was prima, alcoholische drankjes was niet veel keus. Mooie kamers, schoon, goede zwembaden, wel koud

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 6
Rijen, Nederland
9.7
Over Chersonissos:

Kreta is een mooi eiland, vriendelijke mensen. Genoeg uitstapjes mogelijk met de bus of met de auto. Cherchonissos heeft een lange boulevard met restaurants en winkels.

Over Arminda Hotel & Spa:

Het hotel is een goede uitvalsbasis voor de omliggende plaatsen, oa te bereiken met de bus (50m) Ook te voet kun je het naastgelegen Stalida goed bereiken. Fijn, gezellig hotel en zeer vriendelijk personeel! Erg kindvriendelijke ingericht en plezierig om te verblijven. Leuke afwisselende zwembaden en ook de sfeer in het restaurant was goed, in het voorseizoen niet te druk. Familiekamer is goed bevallen, ook over de service /schoonmaak en schone handdoeken waren erg tevreden. Wij zouden dit hotel zeker met kinderen aanraden! Er was ook animatie voor de kinderen maar dit werd niet echt gepromoot dus zijn we eigenlijk een beetje vergeten. De kinderen hebben dit overigens geen moment gemist en zich erg vermaakt. Als we nog een keer naar Kreta gaan, dan zeker weer dit hotel.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Heerhugowaard, Nederland
9.1
Over Chersonissos:

Kreta is een prachtig eiland en wordt goed onderhouden. Chersonissos is een beetje verlopen en er is goed te zien wat er in de zomer gebeurd, straten met alleen maar kroegjes en souvenirs. Oud Chersonissos is veel mooier.Op eendorpspleintje hebben we heerlijk gegeten. een auto is aan te raden want het hotel ligt redelijk afgelegen.

Over Arminda Hotel & Spa:

Hotel Arminda is een prachtig hotel. Heerlijk eten en gevarieerd. De all inclusief formule werkt prima. Prima kamers, niets op aan te merken. Voldoende bedjes rond de 5 zwembaden. Het enige wat er op aan te merken is dat het zwembad water erg koud was . Wij komen zeker nog een keer terug

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit 5
Lelystad, Nederland
9.0
Over Chersonissos:

Hersonissos is een leuk stadje met een levendige winkelstraat. Het ligt mooi en op 20 minuten lopen of 5 minuten met de bus vanaf het hotel. Het is goed te doen om uitstapjes te maken naar Heraklion (20minuten met de auto) Vai beach (2 uur) en Matala (2 uur) bijvoorbeeld als je bereid bent wat lang te rijden. In de buurt zijn een paar mooie strandjes.

Over Arminda Hotel & Spa:

Het hotel is prima verzorgd en de familie kamer die we hadden was goed en dan hadden we niet eens de kamer met zeezicht. Het personeel was vriendelijk en de algemene sfeer was heel prettig. Het eten is ok, dagelijks wat variatie met vlees, kip en vis en in ieder geval meer dan genoeg keuze. En het lukt altijd om een goede salade te maken. De drankjes uit de automaat zijn helaas verschrikkelijk. De koffie is ook niet best, maar gelukkig kun je tegen bijbetaling wel goede koffie en andere drankjes krijgen. De zwembaden zijn niet verwarmd en bevatten zout water, wat geen probleem is als het heel warm is waarschijnlijk maar eind April is het net even te fris.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 9
Dwingeloo, Nederland
7.7
Over Chersonissos:

Er was een lekker strandje vlak bij. Helaas bij Arminda geen strand met ligbedden. Deze mag je wel gebruiken tegen betaling van het buurhotel.

Over Arminda Hotel & Spa:

Arminda was een heerlijk mooi hotel. Zeer vriendelijk personeel. Leuke lobby met wifi. Zwembaden mooi, water erg koud! Eten: er was veel keuze, vlees vaak taai. Pasta's en het dessert lekker. Drinken was niet lekker, maar als je het mixt met water is het goed te doen.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 9
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 4
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 5
Burgwerd, Nederland
8.6
Over Chersonissos:

Auto gehuurd via hostess Laura, was prima! Leuke hostess, goede info! Kreta is te groot om in een weekje te bekijken. Dus we komen zeker terug...

Over Arminda Hotel & Spa:

Hotel Arminda is een aanrader!! Personeel erg aardig, behulpzaam! Mooi hotel, ligging erg mooi. Niet te druk, mooi aan zee. En mooie zwembaden.Kamers schoon.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 9
  • Wifi kwaliteit 6
Assendelft, Nederland
8.7
Over Chersonissos:

We zijn alleen een paar keer naar Chersonisos geweest. Voor de rest lekker bij Zwembad/Strand gerelaxed.

Over Arminda Hotel & Spa:

Zeer goed hotel, geschikt voor gezinnen. Genoeg te doen voor de kinderen/activiteiten. Heerlijk zwembad. Ligging ten opzichte van strand goed.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 9
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk 8
  • Wifi kwaliteit 8

Griekenland - Kreta - Chersonissos

Arminda Hotel & Spa

Vluchtinformatie Kreta

Er wordt meerdere malen per week en vanaf verschillende luchthavens naar deze bestemming gevlogen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines. Bekijk de vliegtijd naar Kreta.

De vluchtduur naar de luchthaven van Kreta (Heraklion) bedraagt ca 3.30 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kreta (Heraklion) naar:

Heraklion: ca. 15 minuten
Kokkini Hani: ca. 20 minuten
Amoudara: ca. 20 minuten
Gouves: ca. 25 minuten
Agia Pelagia: ca. 30 minuten
Analipsis: ca. 30 minuten
Chersonissos: ca. 30 minuten
Fodele: ca. 30 minuten
Koutouloufari: ca. 30 minuten
Piskopiano: ca. 30 minuten
Anissaras: ca. 35 minuten
Stalis: ca. 35 minuten
Malia: ca. 40 minuten
Gournes: ca. 40 minuten
Sissi: ca. 45 minuten
Geraki: ca. 50 minuten
Milatos: ca. 50 minuten
Bali: ca. 60 minuten
Agios Nikolaos: ca. 70 minuten
Elounda: ca. 70 minuten
Panormos: ca. 70 minuten
Zaros: ca. 80 minuten
Stavromenos: ca. 75 minuten
Matala: ca. 90 minuten
Ierapetra: ca. 90 minuten
Rethymnon: ca. 90 minuten
Agia Galini: ca. 100 minuten
Plakias: ca. 130 minuten
Chania: ca. 130 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info