Griekenland/ Kefalonia/ Bingoreizen Kefalonia
Bingo Kefalonia 2*
Logies en ontbijt - Hotel
  • 03:00
  • jun , 28°C
Bingo Kefalonia 2*
Bingo Kefalonia 2*
Bingo Kefalonia 2*
Bingo Kefalonia 2*
Bingo Kefalonia 2*
  • Verblijf op basis van logies en ontbijt
  • 2-sterren accommodatie
  • U verneemt ter plaatse welk accommodatie
  • Meer lezen

Bingo Kefalonia 2*

Boek nu de supervoordelige BINGO 2* vakantie naar het Griekse eiland Kefalonia. De manier om voordelig op vakantie te gaan. U kunt nu voor honderden euro’s voordeliger in een 2* accommodatie op Kefalonia verblijven. Voordeliger op vakantie in het hoogseizoen kan echt niet!

Houdt u ook wel van een verrassing? Wilt u vooral genieten van zon, zee of strand ? Maakt de plaats van bestemming u niet zoveel uit? Zoekt u een vakantie voor een zeer scherpe prijs? Boek dan nu snel uw BINGO reis!

De Bingo formule:

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige kamers op waardoor u kunt profiteren van de allerlaagste prijs.

U boekt tegen een super lage prijs een Bingo 2* hotel en u verneemt ter plaatse waar u zult verblijven. Het kan dus zijn dat u in hetzelfde hotel verblijft als uw buurman, maar u honderden euro’s voordeliger uit bent. U heeft namelijk voor de Bingo formule gekozen!

Algemeen: Bingo Kefalonia

Wilt u voordelig naar het Griekse eiland Kefalonia? Boek dan Bingo Kefalonia 2*! Kefalonia kent vele leuke badplaatsen en allen met een eigen karakter en charme. Of u nu verblijft in Lassi, Lixouri, Skala of één van de andere plaatsen, u zult genieten! De Griekse gastvrijheid is bekend over de hele wereld en waarom? Dat kunt u zelf gaan ervaren! Fijne vakantie!

Ligging: Bingo Kefalonia

De Bingo accommodaties liggen verspreid over de verschillende badplaatsen op Kefalonia. De Bingo hotels zijn accommodaties waar Corendon mee samenwerkt en staan op onze website. In sommige gevallen kunt u in een extra ingekochte accommodatie ondergebracht worden die niet op onze website staat.

Verzorging: Bingo Kefalonia

De verzorging is op basis van logies en ontbijt volgens de formule van de betreffende accommodatie.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

Vluchtinformatie Kefalonia

Er wordt 1x per week gevlogen naar deze bestemming. U kunt op dit moment alleen vanaf Amsterdam naar deze bestemming reizen. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines. De vluchtduur naar de luchthaven van Kefalonia bedraagt ca 3 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Kefalonia naar:

Lassi: ca. 15 minuten
Svoronota: ca. 15 minuten
Argostoli: ca. 15 minuten
Skala: ca. 70 minuten
Lixouri: ca. 70 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info