Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ Makadi Bay
Stella Di Mare Garden Resort
All Inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:45
  • jun , 32°C
  • 8 zwembaden, 1 met glijbaan
  • 2 à-la-carterestaurants
  • Verblijf op basis van All Inclusive
  • Meer lezen
8.1
Zeer goed53 beoordelingen

Stella Di Mare Garden Resort

Stella Di Mare Garden Resort (ex. Stella Makadi Garden) is het jongste zusje van het inmiddels bekende hotel Stella Di Mare (ex. Stella Makadi Beach). Dit hotel voldoet aan alle dromen voor een heerlijke relaxvakantie. Je zult genieten van de vele faciliteiten die speciaal ontworpen zijn voor alle leeftijden. Dit hotel zal het woord "genieten" zeker waarmaken.

Ligging: Stella Di Mare Garden Resort in Makadi Bay

Stella Di Mare Garden Resort (ex. Stella Makadi Garden) ligt een kleine 15 min. lopen van het strand en 10 min. lopen naar Stella Di Mare (ex. Stella Makadi Beach). Er is een non-stop shuttlebus service naar Stella Di Mare wat direct aan het strand ligt.

Faciliteiten: Stella Di Mare Garden Resort

Het 5-sterren Stella Di Mare Garden Resort heeft 721 kamers verdeeld over 40 kleine gebouwen, met slechts een aantal verdieping, verdeeld over de grote tuinen. Niet alle gebouwen beschikken over een lift. Er zijn maar liefst 8 zwembaden waaronder een verwarmd zwembad, een activiteiten zwembad met een glijbaan en een golfslagbad, een jacuzzipool en een kinderzwembad. Bij de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar en kun je gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Het hoofdrestaurant verwent je met heerlijke buffetten voor je ontbijt, lunch en diner. Je kunt zowel binnen als buiten plaatsnemen en genieten van het uitzicht over het zwembad en de tuinen. Er zijn 2 à-la-carterestaurants: "royal wok" die je de Chinese keuken of "Layaly Beirut" die je de Libanese keuken zal tonen (vooraf reserveren). In een van de winkeltjes kun je altijd shoppen. Er is een pool bar waar je kunt genieten van een verfrissend drankje. Het strand, bij Stella Di Mare, heeft een 350 meter lange pier waarvan je een heerlijke duik in de prachtige zee kunt nemen. Tevens biedt Stella Di Mare Garden Resort een doktersservice, kapsalon en een wasservice (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje. Als je in Stella di Mare Gardens verblijft mag je alleen gebruik maken van het strand, beach restaurant, beach bar en de à-la-carterestaurants bij Stella di Mare Beach.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (max. 2 volw. + 2 kind of 3 volw. + 1 kind) in Stella Di Mare Garden Resort is voorzien van een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De kamer heeft airconditioning, telefoon, televisie, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), wifi (tegen betaling), koffie-/theezetfaciliteiten en de meeste kamers beschikken over een terras of een balkon met zitje.

Tegen een meerprijs zijn er standaardkamers met zwembadzicht (max. 2 volw. + 2 kind of 3 volw. + 1 kind) te boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 4 personen, max. 2 volw. + 3 kind. / 3 volw. + 2 kind. / 4 volw. + 1 kind), bestaande uit 2 aparte ruimtes met verbindingsdeur.

De voordeelkamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter beperkt in voorraad en nóg scherper geprijsd.

Sport & Ontspanning:

Stella Di Mare Garden Resort beschikt over een prachtige Spa & Health Club. Wil je gebruikmaken van de sauna, Turks bad en een lekkere massage is dat zeker mogelijk (tegen betaling). Je kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Verder biedt het resort je aerobics, yoga, beachvolleybal, darts en tafeltennis. Tegen betaling: tennis, biljart, gameroom en watersporten aan het strand. Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd programma.

Verzorging Zomer 2019: Stella Di Mare Garden Resort

Je verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30, vast menu), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-15.00) en koffie/thee met koekjes (15.30-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00-23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de disco, diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), drankjes in flessen, de Bedouin Tent en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2019-2020: Stella Di Mare Garden Resort

Je verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-17.00) en nachtsnack (22.30-00.30). Bij verblijf van minimaal een week kun je 2 maal dineren in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de disco, drinken in flessen, ijsjes en verse vruchtensappen.

Bijzonderheden:

In rustige periodes kan het voorkomen dat de gasten van Stella Di Mare Garden Resort in Stella Makadi Beach worden ondergebracht.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Stella Di Mare Garden Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
53 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.1
  • Ligging 8.1
  • Service 8.3
  • Prijs/kwaliteit 8.1
  • Eten 7.2
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 4.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Utrecht, Nederland
6.3
Over Makadi Bay:

Prima rustige plek, even buiten Hurghada(half uur). Daar groots opgezet resort, maar niet mogelijk om even naar het centrum te lopen.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Groots opgezet complex, maar door alle laagbouw (max 2 hoog), komt het knus over. We hadden een redelijk grote kamer en badkamer, alleen waren de kitrandjes aan vervanging toe in de douche. Het heten was vrijwel iedere dag hetzelfde, met kleine variaties en niet heel lekker. Vlees doorbakken en taai en overal veel olie/vet bij. Voor de Russen was het eten volgens mij wel heel lekker. Over de a la carte restaurants niets te klagen, behalve het boekingssysteem ( een uur in rij staan om voor overmorgen te reserveren). Zwembaden genoeg en bij een aantal bars drinken te halen. Helaas hing in de lobbybar een vreemde/weeïge lucht.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 2
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Nl-Tilburg, Nederland
6.6
Over Makadi Bay:

Makadi Bay ligt afgelegen. In de buurt wordt veel georganiseerd maar het is leuk om naar het centrum te gaan. Ook de marina van El Gouna is de moeite waard, zeker als je van mooie schepen houdt.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Mooie bestemming, eten is echter slecht. Keuze is gemaakt voor kwantiteit, niet kwaliteit. Toen het park net open was, liep de sous chef of de chef rond om te vragen of alles goed was, dat is voorbij. Eten is afgestemd op Russische gasten, lage kwaliteit, geen exotische gerechten, erop gericht dat meer dan de helft van wat wordt opgeschept, wordt weggegooid. Waar voorheen Stela Beach en Stella Garden beiden een eigen thema hadden en een eigen operationele keuken, is er nu 1 gezamenlijk thema en is de keuken van Garden gesloten. Er zijn te weinig glazen, borden, kopjes en bestek. Kamers zijn netjes, onderhoud is gelukkig verbeterd. Park is fraai met verschillende zwembaden.

  • Algemene indruk 6
  • Ligging 6
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten -
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Soesterberg, Nederland
6.0
Over Makadi Bay:

zee en strand ver weg vanaf onze kamer rondom het hotel echt niks te doen en het eten dramatisch slecht heb echt 4 dagen soep met bruin brood gegeten waardeloos en de andere eetfaciliteiten waren al ruimschoots volgeboekt zoals de chinees italiaan etc.en wat echt erg was heb 1 keer anderhalf uur hiervoor in de rij gestaan om half 9 en dan met de neus in de boter kom morgen maar terug want alles is vol ook s avonds weinig te doen dramatisch animatie team.. Postivieve dingen waren er ook zeker ,schoon resort ,zeer vriendelijk personeel, mooie kamers welness en fitness goed . Kortom mijn verwachting van relaxen zon en lekker eten en drinken is niet geheel uitgekomen.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Zie boven maar wil jullie wel meegeven dat het management te weinig in de begroting meeneemt voor de kwaliteit en diversiteit van het eten erg belangrijk want je kunt in egypte geen kant op .

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 4
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 1
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Egypte - Rode Zee - Hurghada - Makadi Bay

Stella Di Mare Garden Resort

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt meerdere malen per week gevlogen vanaf Amsterdam naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines of met een airbus van Nesma Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada: ca. 30 minuten
El Gouna: ca. 30 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info