Egypte/ Rode Zee/ Hurghada/ Makadi Bay
Stella Di Mare Garden Resort
All Inclusive - Hotel
  • 04:50
  • 00:45
  • jun , 32°C
  • 8 zwembaden, 1 met glijbaan
  • 2 à-la-carterestaurants
  • Verblijf op basis van All Inclusive
  • Meer lezen
8.1
Zeer goed53 beoordelingen

Stella Di Mare Garden Resort

Stella Di Mare Garden Resort (ex. Stella Makadi Garden) is het jongste zusje van het inmiddels bekende hotel Stella Di Mare (ex. Stella Makadi Beach). Dit hotel voldoet aan alle dromen voor een heerlijke relaxvakantie. Je zult genieten van de vele faciliteiten die speciaal ontworpen zijn voor alle leeftijden. Dit hotel zal het woord "genieten" zeker waarmaken.

Ligging: Stella Di Mare Garden Resort in Makadi Bay

Stella Di Mare Garden Resort (ex. Stella Makadi Garden) ligt een kleine 15 min. lopen van het strand en 10 min. lopen naar Stella Di Mare (ex. Stella Makadi Beach). Er is een non-stop shuttlebus service naar Stella Di Mare wat direct aan het strand ligt.

Faciliteiten: Stella Di Mare Garden Resort

Het 5-sterren Stella Di Mare Garden Resort heeft 721 kamers verdeeld over 40 kleine gebouwen, met slechts een aantal verdieping, verdeeld over de grote tuinen. Niet alle gebouwen beschikken over een lift. Er zijn maar liefst 8 zwembaden waaronder een verwarmd zwembad, een activiteiten zwembad met een glijbaan en een golfslagbad, een jacuzzipool en een kinderzwembad. Bij de zwembaden en op het strand staan de ligbedden en parasols voor je klaar en kun je gratis gebruikmaken van de badhanddoekenservice. Het hoofdrestaurant verwent je met heerlijke buffetten voor je ontbijt, lunch en diner. Je kunt zowel binnen als buiten plaatsnemen en genieten van het uitzicht over het zwembad en de tuinen. Er zijn 2 à-la-carterestaurants: "royal wok" die je de Chinese keuken of "Layaly Beirut" die je de Libanese keuken zal tonen (vooraf reserveren). In een van de winkeltjes kun je altijd shoppen. Er is een pool bar waar je kunt genieten van een verfrissend drankje. Het strand, bij Stella Di Mare, heeft een 350 meter lange pier waarvan je een heerlijke duik in de prachtige zee kunt nemen. Tevens biedt Stella Di Mare Garden Resort een doktersservice, kapsalon en een wasservice (alle tegen betaling). Voor de kinderen is er een miniclub (4-12 jaar), een minidisco en een speeltuintje. Als je in Stella di Mare Gardens verblijft mag je alleen gebruik maken van het strand, beach restaurant, beach bar en de à-la-carterestaurants bij Stella di Mare Beach.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (max. 2 volw. + 2 kind of 3 volw. + 1 kind) in Stella Di Mare Garden Resort is voorzien van een badkamer met bad/douche, toilet en föhn. De kamer heeft airconditioning, telefoon, televisie, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), wifi (tegen betaling), koffie-/theezetfaciliteiten en de meeste kamers beschikken over een terras of een balkon met zitje.

Tegen een meerprijs zijn er standaardkamers met zwembadzicht (max. 2 volw. + 2 kind of 3 volw. + 1 kind) te boeken.

Voor gezinnen zijn er familiekamers (min. 4 personen, max. 2 volw. + 3 kind. / 3 volw. + 2 kind. / 4 volw. + 1 kind), bestaande uit 2 aparte ruimtes met verbindingsdeur.

De voordeelkamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de standaardkamer, echter beperkt in voorraad en nóg scherper geprijsd.

Sport & Ontspanning:

Stella Di Mare Garden Resort beschikt over een prachtige Spa & Health Club. Wil je gebruikmaken van de sauna, Turks bad en een lekkere massage is dat zeker mogelijk (tegen betaling). Je kunt gratis gebruikmaken van de fitnessruimte. Verder biedt het resort je aerobics, yoga, beachvolleybal, darts en tafeltennis. Tegen betaling: tennis, biljart, gameroom en watersporten aan het strand. Het animatieteam verzorgt dagelijks een gevarieerd programma.

Verzorging Zomer 2019: Stella Di Mare Garden Resort

Je verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30, vast menu), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-15.00) en koffie/thee met koekjes (15.30-17.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en non alcoholische drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00-23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de disco, diner in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren), drankjes in flessen, de Bedouin Tent en verse vruchtensappen.

Verzorging Winter 2019-2020: Stella Di Mare Garden Resort

Je verblijft op basis van All Inclusive: ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.30-11.30), lunch (12.30-15.00) en diner (18.30-21.30), alle in buffetvorm. Snacks (12.30-17.00) en nachtsnack (22.30-00.30). Bij verblijf van minimaal een week kun je 2 maal dineren in de à-la-carterestaurants (vooraf reserveren). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen tussen 10.00 en 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, drankjes in de disco, drinken in flessen, ijsjes en verse vruchtensappen.

Bijzonderheden:

In rustige periodes kan het voorkomen dat de gasten van Stella Di Mare Garden Resort in Stella Makadi Beach worden ondergebracht.

Handig om te weten:

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig dat je bij aankomst in Egypte kunt aanschaffen. Het visum is in de aankomsthal ter plaatse bij de Corendonbalie te verkrijgen voor €27,50 p.p. Dit bedrag kun je alleen in euro’s afrekenen en is inclusief de servicekosten.

Indien je ervoor kiest om zelf ter plaatse het visum te regelen is dat ook mogelijk. Tijdens de transfer zal de agent de lokale heffingen alsnog in rekening brengen. Belgische paspoorthouders dienen ook nog twee extra pasfoto's mee te nemen.

Lees hier de disclaimer n.a.v. bovenstaande accommodatie omschrijving.

De beoordelingen zijn door onze klanten geschreven na hun verblijf in Stella Di Mare Garden Resort

Bij accommodaties die meer dan 30 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 14 maanden verwijderd.

Totale score

8.1 Zeer goed

Gebaseerd op:
53 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Algemene indruk 8.1
  • Ligging 8.1
  • Service 8.3
  • Prijs/kwaliteit 8.1
  • Eten 7.2
  • Kamers 8.5
  • Kindvriendelijk 9.0
  • Wifi kwaliteit 4.7
Ervaringen van onze klanten
Filter ervaringen
Sorteren op
Zutphen, Nederland
8.8
Over Makadi Bay:

Mooi strand, heldere zee, mooi om te snorkelen. Omgeving niet verkend, dus geen mening over

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Mooi complex, hier en daar zou een likje verf niet misstaan. Mooie ruime kamer, vriendelijk personeel, heerlijk eten. Alleen de Libanees viel wat tegen, erg droog vlees en bediening die vooral snel klaar wilde zijn. Bij volle bezetting waarschijnlijk lange wachtrijen bij het eten, glazen bij het strand waren regelmatig op. Prima service qua handdoeken voor bij het zwembad en op het strand en elke dag schone handdoeken en lakens.

  • Algemene indruk 8
  • Ligging 10
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 9
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Mierlo, Nederland
7.0
Over Makadi Bay:

Zeer mooie omgeving. De Rode Zee is fantastisch voor de snorkelen. Daar voor gingen we ook. Verder te ver van Luxor of Gizeh. Dat hadden we niet goed bekeken. Voor één week te ver weg om er heen te gaan.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

De kamers waren minder, niet echt goed schoon maar voor Afrika acceptabel. Bij aankomst duurde het wel erg lang voordat we 'over' mochten naar de kamers.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 9
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 5
  • Kamers 6
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Bodegraven, Nederland
9.3
Over Makadi Bay:

Goede ligging. heerlijk rustig en heb me geen moment onveilig gevoeld.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Stella garden beter dan Stella beach. Gelukkig zaten wij op garden. Super dat die mogelijkheid er is om gebruik te maken van beiden. Eten in het hoofdrestaurant was iets minder maar de Chinees, Libanees en Italiaan maakten dat weer helemaal goed! Strand was super mooi, lekker gesnorkeld.

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 8
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Den Bosch, Nederland
7.7
Over Makadi Bay:

In Makadi (Hughada) kom je voor ontspanning, buiten het resort is niets te beleven. Hurghada centrum is een een dik half uur rijden per bus of taxi. Voor de rest hebben we niets ondernomen alleen genoten van de zon.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.De accommodatie heeft in kwantiteit 5 sterren maar niet meer in kwaliteit. Zwembad handdoeken zijn oud en versleten, ligbedden kapot, te weinig en niet schone glazen aan de pool bars,lobby banken zijn aan vervangen toe, likje verf hier en daar zou het geheel kunnen verfraaien en de service algemeen is geen 5 sterren waard. Met zoveel kamers ontkom je niet aan een massa uitstraling (75% Russen), niks mis mee maar een extra feitje. Echter voldoende plekken om rustig te lezen aan een van de vele zwembaden. Animatie team is iets te nadrukkelijk aanwezig, ook hieraan kun je vaak ontkomen (niet altijd). Het eten was voor ons goed. Het is helemaal niet ingericht op Nederlandse wensen maar veel lokale lekkernijen, veel salades en groenten en elke avond een ander thema. Kamers zijn goed, ruim en netjes. Samenvattend: leuk verblijf gehad in een goede prijs kwaliteit verhouding.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 5
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Eten 8
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Kontich, Belgie
7.7
Over Makadi Bay:

Het strand met het koraalrif vlakbij is een zeer sterk pluspunt. Verder is er naast het strand weinig te doen in de buurt.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Hotel Stella Makadi Garden is over het algemeen goed, het personeel is zeer vriendelijk en het eten zeer goed. De avond shows van de animatie daarentegen zijn pover. Vaak was er voor de avond show ook nog een live zanger die zeer slecht zong, die zouden ze beter pas na de avond show laten zingen. Ook zijn er in het hotel veel te veel verkopers van allerlei safari's, snorkeltrips, massages, etc. die de mensen die aan het zwembad liggen heel veel komen lastig vallen waardoor de rust verstoord wordt.

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 8
  • Kamers 7
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Wijhe, Nederland
7.8
Over Makadi Bay:

Altijd lekkere temperatuur. Geweldige onderwaterwereld. Mooi om te duiken en te snorkelen. Je moet je wel voorbereiden dat bijna alles om de locatie draait.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Fantastische accommodatie. Prachtige zwembaden, mooie appartementen en schoon. Het personeel is over het algemeen erg servicegericht. Wel hadden we te maken met armbandjes die op waren, pasjes voor handdoeken die op waren, daarbij werd je een beetje aan het lijntje gehouden. Beloftes werden niet altijd nagekomen. Eten was niet fantastisch. À-la-carte restaurants schenen goed te zijn, maar hiervoor moest je minimaal een uur in de rij staan. Ontbijt overigens prima.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 8
  • Service 8
  • Prijs/kwaliteit 7
  • Eten 6
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Leerdam, Nederland
10.0
Over Makadi Bay:

Super! Alles klopte in mijn beleving en ervaring!!

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Stella Makadi: schoon en ruim hotel, goed personeel, goede hotelservice, mooie ligging, niet zo massaal, goed en gevarieerd eten, mooie ruime hotelkamers, goede airco!

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 10
  • Eten 10
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Tilburg, Nederland
9.1
Over Makadi Bay:

Een aanrader voor iedereen. Je moet wel tegen de hitte kunnen haha

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Supermooi resort. Heel vriendelijk personeel. Mooie zwembaden. Het eten is goed als je alles lust

  • Algemene indruk 10
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 6
  • Kamers 10
  • Kindvriendelijk 10
  • Wifi kwaliteit -
Sassenheim, Nederland
6.8
Over Makadi Bay:

Hotel is schitterend gesitueerd. Tuin is in uitstekende staat van onderhoud en je waant je in het paradijs. Makadi Bay ligt ongeveer 45 minuten vanaf Hughada, dat kan een nadeel zijn als je daar veel dingen wilt doen. De excursies zijn daarom ook iets duurder door de langere reistijd. Door de ligging heb je echter totaal geen last van vliegtuigen. "Elk nadeel heb zijn voordeel".

Over Stella Di Mare Garden Resort:

De kamers (wij hadden er 1 met vier bedden) zijn zeer ruim. Een perfecte airco en lichtdichte gordijnen. Uitslapen gaat daardoor prima. Schoonmaak is ook super. Erg aardig personeel in en om je kamer en restaurants. Het eten was echter van een zo slechte kwaliteit dat we nooit meer terug gaan! Dat is echt heel erg jammer want dit hotel verdient echt beter. De ala carte restaurants China, Libanon en Thai Mahal hebben ons laten zien dat het wel degelijk goed kan! De kwaliteit in het grote restaurant moet echt met 200% omhoog anders voorzie ik een failliet van dit hotel. Rauwe kip, rauwe vis, rauwe aardappels zijn goed voor de diarreepillen industrie maar dat is volgens mij niet de hoofdtak van Corendon...........

  • Algemene indruk 7
  • Ligging 7
  • Service 7
  • Prijs/kwaliteit 6
  • Eten 5
  • Kamers 9
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -
Schriek, Belgie
8.3
Over Makadi Bay:

Al meerdere keren naar Hurghada geweest. Mooie omgeving.

Over Stella Di Mare Garden Resort:

Heel degelijk en mooi hotel. Voor de tweede keer hier naartoe. Mooie kamers, voldoende ligruimte aan zwembaden, alles mooi onderhouden. Enkel het eten bij het buffet is ondermaats. Zeer weinig variatie. Hierdoor is het pluspunt dat ze nog 4 à la carte restaurants hebben. Hiervoor moet je wel vroeg in de rij staan om te reserveren.

  • Algemene indruk 9
  • Ligging 10
  • Service 10
  • Prijs/kwaliteit 8
  • Eten 5
  • Kamers 8
  • Kindvriendelijk -
  • Wifi kwaliteit -

Egypte - Rode Zee - Hurghada - Makadi Bay

Stella Di Mare Garden Resort

Vluchtinformatie Hurghada

Er wordt meerdere malen per week gevlogen vanaf Amsterdam naar deze bestemming. De vluchten worden uitgevoerd met een moderne Boeing 737-800 van Corendon Dutch Airlines of met een airbus van Nesma Airlines.

De vluchtduur naar de luchthaven van Hurghada bedraagt ca 4.50 uur.

Transfertijd vanaf de luchthaven Hurghada naar:

Hurghada: ca. 30 minuten
El Gouna: ca. 30 minuten
Sahl Hasheesh: ca. 35 minuten
Makadi Bay: ca. 45 minuten
Soma Bay: ca. 50 minuten
Safaga: ca. 60 minuten
El Quseir: ca. 110 minuten

De genoemde transfertijden zijn slechts ter indicatie en kunnen afwijken door diverse omstandigheden.

De transfer naar uw accommodatie is inbegrepen indien u een pakketreis bij ons heeft geboekt.

Child discount info